Inspirera mig!

Känner att min blogg varit lidande väldigt länge.. Och att den är tråkig. Väldigt mycket idag har jag gjort det här och imorgon ska jag göra detta bla, bla bla... Tiden saknas och kanske lite bloggtorka efter snart 4års bloggande! Ge mig tips och idéer om ämnen eller saker ni vill se mer av här :) shooot!


Slapp söndag

Bara massa matbilder! :-) vaknade vid 10 helt förstörd.. Men somnade om och vaknade 3!!!! Behövde nog sömn efter dubbelt jobbpass igår.. :) vicke och jag hade lite "möte" hemma hos mig innan Sofie och Peter trillade in. Så nu har vi lagat mat, och ätit mat. Mums!!! Blev köttfärsfylld barkis med sallad och vitlökssås till! :-) jobb imorgonbitti, sen får jag se hur länge jag ska jobba och när, men fick ju förlängt så denna månaden har jag jobbat över 200h igen.. Känns bra:)


Mormor, mat och Harry potter

Älskar mina nya glitter träningstights!! Kommer använda dom till vardags och på träningen :), köpte även ett par snygga höst shorts idag på stan efter jobbet:) mormor är här på besök så vi alla har varit på stan och fikat. Ligger i soffan nu, mätt och belåten eller belåtna ska jag nog skriva för jag bjöd över en bakfull Niklas :-) lagade köttfärssås och spaghetti typ världens godaste köttfärssås också:) degar framför Harry Potter nu. Ska jobba igen ikväll men på Score då i vanlig helg ordning!


Nya skor

Åhååå när jag kom hem från jobbet så var syrran här och överraskade mig med en kladdkaka och "chokladbollar" :D så vi fikade.. Ligger i soffan nu framför TVn med duntäcket och har beställt ett par lårhöga stövlar från Rebecca Stella! :) älskar dom redan! Ska göra mig iordning nu och åka till jobbet. :-)


:)

Var iväg på tjejkväll efter jobbet med Sofie och letade kläder! Sååå jävla mkt folk! Herregud stans största höjdpunkt, tjejkvällen i stan! Köpte ett par rå snygga träningstights med glitter! Åhååå :) älskar dom redan! Sitter på Score nu och kollar på ishockeyn:) har käkat röding och dricker vin! Lyx skulle ju egentligen jobba ikväll så firar lite ledighet här inför min hårda jobb helg. Låter som att jag dricker mkt vin nu men blev bara 1glas denna vecka. Och nu då , så så illa är det inte.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/972499/images/2012/pic_50649cfbddf2b313c0001ab6.jpg" class="image">


Produktiv ;)

Hade möte om kommande event! Ska köra en fest på halloween:) skoj med utmaningar.. Efter mötet så gjorde jag en baconomelett till middag och sen gick jag och Irma ut och gick ungefär 1mil! I regn! :) tog en varm dusch när jag kom hem och bäddade ner mig i soffan med mango och Peach ice Tea. Snart sovdags! Tog bild på det fina höstträden på väg hem till mig. Fint va!


Bb

Idag efter jobbet så ska jag på möte på Bb för att diskutera lite framtid.



Hah med bb menar jag Barbros brygga ;)


Bärhjälp

Har hjälpt syrran att flytta, hon bor ju hemma nu men alla hennes grejer har vi flyttat. Jobbigt och jag som ska ta de lugnt.. Men hon var så go och bjöd mig på mat! :) så sitter i soffan och har kollat på X-factor! Nu är de snart Hollywood fruar;) bra skit köpte etts vinare också. Så tänkte mysa till det lite imorgon tror jag :)


Förtydligande

Självklart ska man inte hälla ner det kokande vattnet i formen utan bara den färdigkokade blomkålen;) om de blev otydligt! Och blogg.se krånglar därför de blir dubbla bilder och skit! ;)


Tända ljus, vin och mat:)

Pappa har varit här och hjälpt mig med att borra lite och sätta upp spegeln och hornen :) blev bra! Sen kom Victoria förbi och vi hade ett litet minimöte, sen lagade jag iordning kassler och blomkålsgratäng. Nyttigt och jättegott!
Koka upp blomkål tills den blir ganska mjuk sen häller man ut vattnet och lägger det i en form. Skär upp kassler och varva med kassler och blomkål, salta och peppra och häll över grädde och mjölk sen strör man över ost:) och in i ugnen på 225grader tills den blivit mjuk och fått lite färg! Klaaart!! :D dricker lite vin framför X-factor nu :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/972499/images/2012/pic_5060a4549606ee754f1d9d02.jpg" class="image">


Trött sliten.. Sjukskriven, sova vidare

Lagade köttfärssoppa och kikade på tv hemma hos sofie och PB igår. somnade dock lite efter 00:00.. Pch det känns idag kan jag säga, vill bara åka hem igen och sova till eftermiddag! Hade vart något det! Men men bara att kämpa på, :(


Fix

Efter jobbet igår så drog vi och käkade och cf bjöd på lyxshake!!:) Hah.. Har även ringt kundsupport nu på morgonen om boxer tvkanalerna och vi vet problemet så ska till siba och fixa det imorgon! :-) har även duschat, dammsugit och städat lite. Men ser ut som det ska göra när man är nyinflyttad.. Kartonger och skit och tomt.. Är hos SL (Sofie Lund) nu och degar i sängen framför TVn. Söndagsmys:)


Oteknisk

Har varit hos mamma och både fikat och käkat familjepizza idag! Har även köpt boxer så att jag ska kunna se på tv. Meeeeen får inte igång skiten! Haha blä:( är på g till jobbet nu iaf!


Sjukskriven

Var iväg till vårdcentralen igår och fick komma till läkaren. Fastställde att jag antagligen har en muskelöversträngning.. Han beordrade mig att ta det lugnt inte jobba så mycket, och jag blev egentligen sjukskriven. Ska dit till veckan och få intyg. Ville inte ha det först eftersom jag jobbar timmar här och där så vill jag ju jobba för att få in pengar. Men kan vara bra att ha intyg ändå. Så ja nu är det mer vila och mindre stress som gäller.. Ska käka diklofenak 50mg 2gng/dag i 8dagar.. Yeeey jobbade igårkväll ändå men hade bajs ont i rygg och nacke .. Även där överansträngd. Men min snälla vaktkompis Alex kom med Ipren 400g och vatten 2 gånger:) snäll dååå


Tattare

Trött!!!!! Har jobbat 13h idag och varit vaken sedan 05:45imorse.... När jag skulle åka hem från Score så ser jag att min cykel var borta och cykellåset kvar uppknippsat!!! Fyyyyyy satan vad förbannad jag är!! Fick GÅ hem..... Och har nu ingen cykel, jävla tattare ! ;(

Slänger upp bild på mig iaf.. Lite gladare


Flängande

Som ni säkert märkte så blev jag ledig igår från jobb passet! Kändes skönt för jag var så stressad och trött. Men ikväll ska jag iaf jobba :) så är påväg hem nu från jobbet för att göra mig iordning snabbt. Flänger omkring! Men jag gillar ju att ha tempo i livet:)

Ska besöka vårdcentralen imorgon om jag hinner.. Har blivit lite värre i muskeln vid revbenen.. Om det nu är muskeln som är problemet. Vill bli bra så att jag kan ta djupa andetag=träna och drygt att gå runt och ha ont i flera veckor...


Tacooos

Har hängt på Sofie idag på massa ärenden.... Hemma nu vid 20:00 och vi har lagat tacoooos med egen gjord guacamole och aoili. Så jävla götttt!!! Myser i soffan, Niklas ärlig hit och käkade med oss också:) slappar i soffan nu:)


Gash

Kommer hela tiden på nya planer för kvällen i huvudet, men påminner mig snabbt att jag ska jobba dubbelt idag! Har ju ett pass på Score ikväll så om jag har tur så slutar jag senast 10! :-)


Inte haft tid!!

Fullt upp hela dagen!! Pappa var här och fixade lite småplock sånt som inte syns :) sen åkte jag och syrran hem till mamma där hon bjöd oss på lasagne och efter maten drog vi iväg och storhandlade på maxi till mig, när vi var tillbaka hos mamma så stod våfflorna på bordet som efterrätt/kvällis :) snabbt hem för att fylla upp kylen och vidare till Niklas (bästa killkompis, nya granne!) för att se finalen i project runway och anya vann!!:D nu sängen!!


Inflyttad!

Fredde och Adde kom med lastbil och började lasta in allt. Gick jäkla snabbt alltså! Och lika fort gick det att få in det i lägenheten min:) så jag har varit på Ikea, maxi och pysslat i lägenheten:) känns riktigt bra än så länge. Förutom att jag har sett 2 stora spindlar redan.. Bläääää bu! Men men:o rätt nöjd över hur det börjar se ut iaf:) hög mysfaktor.


Flytt!

Idag flyttar jag!!!!:D


Tack!

Ni är för Goa som ger massa tips på hur jag ska försöka bli bättre.. Har haft detta 1vecka nu iaf och jag ger det typ 3dagar till, sen får jag uppsöka vård:p

Sov till 14idag och syrran försökte få upp mig flera gng.. Helt död, kände för att dra täcket över huvudet och bara släcka ner i rummet för att va ifred hela dagen och sova.. Hatar den känslan, men kom upp efter många om och men så vi har kollat i butiker, köpte en vinterjacka! Kanske orkar visa er sen!:) riktigt bra kap! Kan också säga att jag har en ny favvo choklad!! Mums


Fullt upp

Var uppe 08:30 imorse för att åka till mormor, så vi har gått på marknad hela dagen, ätit mormors skinkstek, morbrors uppfångade lax och gottat oss. Köpte strumpor och en potatisskalare på marten.. Vuxenpoäng!! Hah det är viktigt att det är en bra en sörrnni! ;) var hemma i Karlstad igen vid 8tiden iaf så fick göra mig iordning snabbt och dra å jobba. Ganska mycket folk ikväll, livat ! Så nu är jag dödstrött! Förlåt för dålig update , som sagt så har jag haft fullt upp hela dagen. Bjussar på ngn marknads bild till er. Puss


Whats going on?

Har inte blivit bättre i muskeln efter 4/5 dagar... Har svårt att tro att dessa värktabletter ska bota något inflammatoriskt... Ger det helgen ut annars åker hypokondrikern till vårdis!
Ska sova nu i några timmar iaf innan mamma kommer 08:30 för att hämta upp mig och syrran. Ska till mormor i Årjäng för att gå på marten, fika och äta god mat! :) kommer bli skoj. Inte att gå och kolla på marknadsstånden utan att få träffa mommo:)!


Cykla i storm

Har varit ute i den hårda vinden och försökt cykla. Vi gjorde lite ärenden jag och syrran.. Så de blev väl en tur på 8-9km! :) köpte ett ganska stort sockerkar på EM. Hah.. Sen bakade vi kladdkakemuffins! Chillar i sängen nu framför project runway. Har precis skrivit på kontraktet på lägenheten också! :).. Nice, ska jobba ikväll. Det blir min 13e helg sen i slutet av juni! :-) alltså alla heter utom 1!


Medicinering

Har haft ont under bröstet/revben på vänster sida i några dagar nu. Men det börjar bli värre och det gör ont när jag tar djupa andetag och när jag vrider mig eller liksom försöker ta mig upp ur sängen .. Först trodde jag att de kunde vara lungsäcksinflammation då jag fick lite olika tips.. Men efter att ha ringt sjukvårdsupplysningen så är det muskeln som antingen är inflammerade på den sidan, eller så är det en överansträngning typ. Kommer få äta lite diklofenak nu iaf och se om det blir bättre!


Pyroman

Har bränt ogräs hela dagen! Luktade som en majbrasa när jag kom hem:p men ganska skoj, känner mig som en pyroman på jobbet! :D nu har jag åkt Karlstad runt för att leta efter grilladkyckling.. Och tillslut så fanns det på maxi. Sitter framför stormbildsskärmen hemma och ser på premiären av ishockeyn :) heja heja.


Packar

Packar ner mitt liv i lådor, påsar, väskor! Idag har jag packat ner alla kläder nästintill och det mesta av mina prylar. Bara ngr större saker kvar och sen skor,jackor, väskor och påslakan:) julsaker också iofs! Madde var här och hjälpte lite med:) är mkt mer än vad som syns! Stor resväska på hjul, 2st träningsbagar, 1 Ikea påse, 2papperspåsar, en mindre väska, 2flyttlådor, massa lösa Saker och korgar!!:)


dödslängtan 06:30 imorse...

Min dag kunde inte börja sämre.. blev väckt 06:30 av pappa som kommer in och skriker att jag ska upp och jobba eftersom jag hade sagt att jag tänkte kanske åka till jobbet på ons..(idag) trodde det var lite flexibelt eftersom jag inte hört ngt mer och jag vet vad som ska göras.. men nej nej icke sa nicke..bara att pallra sig upp det efter att ha somnat sent och planerat in massa andra saker att göra. DRET. men nu när jag väl slutat så var det bra att han drog upp mig. svårt att tycka det då..men nu är jag ju igång i jobb igen.. blev ingen veckasledighet för mig.. hah
 
Har iaf nyss duschat och lagt i en hårinpackning (moroccainoil) och ligger i sängen och är dödshungrig.. Pappa ska köpa pizza senare så måste äta ngt litet nu för att inte typ dö.. har huvudvärk så det heter duga också. 
Ska nog börja packa ner lite skit i flyttlådor också innan madde kommer hit. Vi ska mysa lite =) 

Grattis underbar vän!!

Jag och syrran gick upp 9 imorse och åkte till affären och handlade massa saker till tårtan! Vi har alltså stått och stekt pannkakor hela morgonen och skapat en pannkakstårta till min fina Sofie som en överraskning till jobbmötet idag! Så syrran hjälpte mig att ta med den till stan och så sjöng jag ja må hon leva när jag överraskade henne med tårtor i handen! :) Gud så vi kämpade mot tiden hela morgonen med det gick! Och alla tyckte dom var väldigt goda så! Lyckat blev det.
På mötet hade vi spritlära. Det är en hel värld med alla olika spritsorter!! Jisses! Fick iaf mer kunskap och förståelse om alla sorter! :) kul att lära sig! Efter mötet fixade jag och Irma inför presenten till Sofie. Då vi hade köpt en jätte gullig och löjlig låda, rosa med prinsessor på! Till vår 23åriga prinsessa:) där vi la massa presenter i. Tror hon blev rätt nöjd. :) bra dag med massa smörgåstårta och kladdkaka, sockerkaka och kakor!


Vill DU komma i form?

Jag har fått frågan några gånger om hur man ska träna rätt, vad man ska äta och tips på massa övningar osv.. Nu är det såhär att jag utgår bara från mina egna kunskaper och mina egna tips. MEN nu vet jag 2 personer som kan hjälpa er med detta. Dom är fruktansvärt duktiga och jag följer Mona på instagram där hon lägger upp dagliga bilder på sin träning och kommentarer från folk som tackar henne för all hjälp dom har fått och där dom verkligen har lyckats komma i form och få ordning på sina kost och träningsvanor! SÅ... om ni vill ha hjälp med att komma igång med kost och träningen!
 Då tycker jag ni ska kontakta Mona och Sonny, det är utbildade PT och Hälsocoach.
 Vid intresse eller bara vanliga frågor så kan ni kontakta dom, mejl: [email protected] eller [email protected]  
 
Mona har även en blogg där hon ger tips om kost och olika övningar så kika in där och finn inspiration! www.monasblogg.se
 
Jag själv har fått hjälp med ett kostschema som jag tänkt börja följa eller iaf eftersträva;) sen när jag flyttar in till mitt egna. Det blir en nystart och lite enklare att komma igång med rätt kost då jag själv kan fylla upp kylskåpet och laga iordning mina egna maträtter! :)
 
 

Nytt i sängen

Jobbet gick fint, väldigt lungt:) men slutade 21:30. Ligger hemma i sängen och kikar på tv nu samtidigt som jag surfar;) och HUR glad blir man inte av min bakgrundsbild! Hahh så söta varelser som gör bomben:D köpte även nytt påslakan sett! usaaaa :) blir nice till min vita/natur inredning. Bryter av med lite moderna inslag :)


jobb och förberedelser

Detta blir 4e gången jag slipper gå upp kl 06:00 en Måndag morgon sedan 1a maj! WOOOHOOOOOOOO sovmorgon :D vaknade dock 9 av mig själv imorse, men lyckades somna om:) och även fast det är min första lediga dag så ska jag börja jobba kl16 i eftermiddag. Fick ta Sofies pass på Score :) känns bra! Har dock lite mycket att göra inför imorgon. då mitt lilla( läs: stora) hjärta SL fyller 23 imorgon :D
Så imorgon ska jag upp tidigt för att fixa massa saker, sen ska jag på jobbmöte på Score kl 12. och efter det ville Sofie ha hjälp att förbereda inför kvällen då hon bjuder in oss på födelsedags kalas! trevligt.
 
Jag slutade nämligen min visstids anställning som fastighetsskötare i fredags men kommer få 1 veckas jobb till :) och det skadar ju inte då jag snart kommer ha mer räkningar att betala. så jobb och pengar tackar man aldrig nej till!

flyttt packning och söndagsmys



Har rensat garderober, byrån, lådorna under sängen..och mer garderober..och gjort mig av med 3 påsar fulla med kläder och skit! Så jag och syrran åkte och lämnade allt i skänkcontainern :) känns bra! Började även packa ner kläderna jag ska behålla ;)
 
Sedan bakade jag sockerkaka, Fredde och Vicki kom över på en liten fika.


nu ser vi på Yesman och äter lite gooeedis. jag och sis
 
 

Fix och trix

Idag har jag tvättat mina penslar:) dom med syntet hår hade jag diskmedel på och dom med naturhår ska tvättas med schampo och balsam! :) viktigt att inte skölja penselns trä del och lägga dom i lutning så att vattnet rinner ut från penseln. Annars släpper limmet och borstarna går sönder. Har även köpt en koskinnsmatta! :) äntligen. Och fått ett datum på inflyttning. Senast 17e september så alltså antingen nu till helgen eller på måndag senast :) glad!!
Nu ska jag jobba:)!


trööööt



Efter jobbet så rensade jag ur lite lådor under sängen och små plock i rummet.. slängde en hel säck med massa gammalt "skräp"...jag och syrran drog sedan iväg och köpte pizza och jag hämtade ut min dator :D den är superbra än så länge..snabb, tyst, lätt, blir inte varm.. det jag hunnit lägga märke till än så länge iaf. =)
 
Har nu jobbat klart för denna dagen. 14h idag... med jordens värk i ryggslutet fick ta 4 värktabletter under kvällen och jag har en liten teori om att det kan va mitt tunga kämpande på jobbet denna veckan. idag tex drog jag 21st kundvagnar samtidigt mellan bilarna på köpcentrumets parkering, det var lite jobbigt!!!! men idag var sista dagen där för denna perioden. maj-sept kanske kan bli ngn dag/vecka hit och dit nu längre fram..men det är då det. nu är nu och jag får sova ut imorgon och på måndag! HUUUUR NICE ska inte de bli :) wie
 
en stationär, en bärbar, en iphone och en 42a ... teknik fyller rummet..

Shoeeesss

Jobbade dubbelt idag också. Dock var de dåligt med folk så blev bara 2hs pass.,. Jävligt drygt att göra sig iordning och jobba för 2h.... Men men! Får komma hem i tid för att få lite sömn inatt iaf! Så det är ju något positivt:-) har hittat ett par skor som jag bara måste köpa! :D så niiiceee


Xjobb

Blev inringd på jobb ikväll. Så var bara hemma fort för att duscha och stryka jobbskjortan! Är snart på jobbet och ska få mig något i magen innan jag börjar. Skönt med lite extra pass:)


Auktion!!!

Alltså jag är sååå glad!! Har hittat så mycket fint idag!! :) allt under 500lappen!! Har alltså varit på auktion. Det var ett rent nöje och så mycket fint till så bra priser! Ville typ köpa allt.. Men hade ingen stor bil, och för lite kontanter. Fick ju med mig ganska mycket hem iaf! (det som står på kistan) alltså. Börjar likna en inredningsbutik här hemma! Hah:) jag och syrran gjorde även middagen.. Jag gjorde köttbiffar, hon skalade potatis och pappa lagade iordning allt med en kantarellsås till. Det är teamwork hos familjen Bergh :) .


Kortväxta

Myser hemma hos maddis. Kollar på underbart är kort. Svensk serie om kortväxta människor :) intressant och bra:) smaskar på jordgubbar och ölkorv. Är propppppmättt nu


Monday

Var iväg till ikea med syrran efter jobbet och köpte lite mer nödvändiga saker.. Alltid roligt! Nä . Köpte med käk, blev kycklingfilé pommes, pottesallad och sallad :) nu ska jag hänga med Madde.


Tiger

Efter en lång varm dusch med lite hår och kroppsvård så gled jag ner i mina pyjamas byxor. Vi har suttit på altanen och kollat på solsidan samtidigt som vi smaskat i oss kräftor och räkor :) mmmmm!! Mys! Ligger nu i sängen med mina nya tofflor! Hur söta:D haha lite barnsliga men så Goa!


Galenskap!

På väg hem gjorde vi några stopp.. Först skulle vi hitta en pansarvagn i skogen? Men hittade den inte, sen ville grabbarna äta korv.. Och sen ville dom kika på en fors. Slutade med att dom höll på att ta livet av sig eftersom dom skulle åka i forsen? Herregud.. Hare höll på att tappa taget och bli nästintill ihjälslagen i vattnet.. Som tur var drog vi upp han i sista sekund, galenskaper! Men underhållande då dom lekte på i de strömmande vattnet . Det är såhär självmordsförsöken ser ut i Värmland.


Tivoli marten

Var iväg till oxhälja igen bara för att mitt sköna kompisgäng skulle dit och härja lite.. Hade inget bättre för mig så hakade på. Blev lite pizza först sen tivoli:) och SL och PB åkte helikopter. skulle också velat åka men hade bara kort! Tog dom ju självklart inte.. Men hittade ett par jätte söta tofflor! :) haha


Jöbb

Råkade somna lite på eftermiddagen innan det serverades grillat hemma. Hjälpte till med maten och sen drog jag iväg till jobbet. Var mycket folk och en god stämning. Hade en skön konversation med en tjej då jag tyckte hon var full. Jag: du är lite för full, då dina ögon är helt rödsprängda också:) hon: jag har gråtit, jag fyller 20 år och jag har förlovat mig. Jag kan även stå på ett ben, kolla! (föreställ er dessa kommentarer hos en berusad). Hahha kunde inte mer än skratta och släppa in henne.. För skön. :D nu ska jag sova! Nattttiii


Oxhälja

Jag och Victoria åkte till Filipstad och kikade på oxhälja marknaden. Inte så värt,. En jävla massa getingar och folk :) med samma saker som alltid. Men ändå ett måste! Har dock funderat på dom Ovärda stånden med all skit så som (marknadskläder, lottodragning, tvshops prylar) hah :)


Produktiv! :)

Frukost smoothie:) vaknade vid 10. Så skönt att vakna tidigt av sig själv när man väl jobbat natt och somnat 03:00.. Har hunnit slänga på en maskin med tvätt också.. Så än så länge var jag varit produktiv!:)


Stämplar ut

Varit bakis idag och jag kämpade mig upp tidigt imorse för att genomlida en sista dag på jobbet för denna veckan. (det jobbet) jobbat natt också. Somnade direkt när jag kom hem från jobbet och vaknade vid 19:00 då jag gjorde mig iordning för att dra till andra jobbet. Var i shotbaren ikväll och krängde :) skoj! Vi firade även ett förlängt avtal på Riksbyggen så lillchefen hade köpt massa godis för att fira:) Värda detta efter att ha lagat tak på jobbet..


RSS 2.0