Frågestund

Detta är första gången någonsin jag kör en "FRÅGESTUND" inte min grej annars..men tänkte att ni kanske vill veta lite om mitt liv här i Thailand, så denna freågestunden är om mitt liv i THAILAND Phuket Patong:)

(ska svara så gott jag kan)


Bra start på veckan

Som sagt så jobbade jag själv idag :) gick så mycket bättre nu när jag gick runt själv på stranden och krängde biljetter:) så är på bra humör idag:) har käkat thaimat precis. Så goottt!


Självständig

Precis haft säljmöte och denna vecka så ska jag jobba själv! Tycker faktiskt det är kul att jobba själv. Vi är väl va 10pers som säljer så alla jobbar 2 och 2 men jag fick va själv:) stå på egna ben gillas! Ger så mkt. Och dessutom får man dubbel lön så;) inte fel det heller.


Färg?

Börjar få lite färg.. Men besviket blek efter sådan lång tid. Iofs så ligger jag ju inte och pressar som man skulle gjort om man hade haft semester :) men men ! Nu blir det käk, baconlindad kycklingfilé med grön pepparsås och pommes:)


Kvällingen

Bra kväll igår med, var lite trött i slutet så jag gick till 7eleven och köpte nattkäk... Sååå jävla goda nudlar! Starkt och gott:)


morning

Godmorgon på er hemma i Sverige.

Här är klockan 16.30 och lunch har precis glidit ner, hittat ett nytt råvärt thaihak också som jag kommer käka mkt på framöver när thaimaten är bra så slår det allt :)! saknar man Sverige något? nej. faktiskt ingenting alls, kommer inte på något specifikt som jag verkligen saknar iofs är en månad inte så jätte lång tid hemifrån men något borde jag ju sakna. förstår ni hur bra man har det då? allt som jag behöver finns här. vännerna finns kvar när jag kommer hem och underbara pappa. mamma är ju själv utomlands ett tag till så vet inte när ja får se henne;( hoppas på mars.

skulle bara glida in och skriva av mig lite , take care

Frunch

Sitter på Harrys och käkar Skagen baguette! Så jävla gott:) har dock förlorat talförmågan igen.. Ska kämpa tillbaka rösten under dagen.


Topp

Igår var det såååå jävla kul!


Mys

Väl hemma i lägenheten så var det första gången sen jag kom ner hit som jag faktiskt har mitt egna lilla place. Wie egentid! Även om jag saknar roomie ett och två redan så är det skönt att få vara för sig själv lite :) har ju internet, högtalare till musik, min egna kudde, kylskåp(rååvärt) , ac, 20meter till jobbet och vatten ibland? Hah;)

Fick ett hejdå brev av min roomie också:) gulligt av henne!!


Burma

06:00 blev vi upphämtade med minibuss och som tur var fick vi första parkett med liggplats typ;) åkt buss i 12h för att ta oss till Burma och tillbaka. Skön visa run.... Stämpla för att få 15 dagar till men det fattas 10dagar till.... Attans får se hur jag löser detta:p klantigt att inte kolla upp sådana här saker innan.


Vänner när man behöver dom

Min lilla roomie har tagit så bra hand om mig dessa dagar, handlat mat vatten pysslat om mig! Imorgon åker hon till Sverige:( kommer sakna tjejen.. Idag fick jag en myslampa av henne! Så sött! Mysigt här inne nu:)


läskigt

Har ju mått dåligt i några dagar nu.. kände mig hängig som att jag skulle åka på en dunderförkyldning.. lite smo hosta då och då och lite rinig i näsan. Men köpte tabletter här nere som skulle förhindra förkyldning och hosta. sen hjälpte inte dom och då fick jag lite mer hosta.,. så köpte hostmedicin och tog bara en omgång av den eftersom jag var illamående så skulle jag dricka den så hade jag spytt. Blev segare och segare..och sådär jävla svag i kroppen så allt tar energi att prata är tungt, att gå att titta. ja allt blir jobbigt.

Så jag har försökt vila och sova mest..men har ont i hela kroppen( blir väl så när man sover för mkt) inte fått i mig så mkt mat och igår orkade jag lite vattenmelon till frukost och sen på kvällen en cheesburgare typ. När jag skulle gå hem från klubben satt där inne i 10 minuter och försökte må bättre eftersom jag kände mig lite piggare efter maten. När jag är på väg upp mot trapporna för lägenheten så stöter jag på Carro och Becka och becka frågar mig ngt och då kände jag mig så jävla yr och illamående så jag kunde inte svara..jag bara vinkade av mig de dom sa.. som tur var vände dom och skulle upp för trapporna dom också.. så när jag tog några kliv i trappen så kändes det som att jag skulle svimma.allt blev suddigare för ögonen och jag sa att jag skulle svimma så då tog jag stöd mot Carro. och helt plötsligt vaknar jag upp liggnandes i trappen i Carros famn med kallsvettningar.. fattade ingenting, trodde att jag vaknade upp i sängen eftersom jag hade sagt att jag skulle svimma men trodde att jag överlistade det liksom. Men där låg jag avtuppad och hade haft kramper under tiden jag var borta. fyfan vad läskigt.. några sekunder efter det så var jag riktigt svag men inte illamående eller yr längre. allt var som klart igen, SÅ JÄVLA ÄCKLIGT..hur kroppen fungerar och säger ifrån. väl uppe på rummet somnade jag och vaknade till och från hela natten. illamående försökte hålla tillbaks.. rädd för att jag slog i huvudet i fallet.. men spydde en gång igår natt och sen har jag varit lite risig i kistan, så idag har jag varit dubbelt så svag och inte orkat ngt... allt är tungt och det är först nu på kvällen som ja orkar äta lite vattenmelon, dricka vätskeersättning och ens prata. blogga också då förstås.. vill att ni ska ta del av situationen.,.så ja vet inte vad som hänt med mig om det är ngt virus som spökar blandat med dåligt vätskeintag eller ngt. :/ buhu..

Precis

Hur snygg är inte min nya tatuering!!


shopping


En mysig tröja i ett riktigt mjukt material, kostade 300bath = 75kr

Råå snygg väska med döskallar hela vägen från mitten och ner som nu ser.. med lite fransar :) 500bath = 125kr

min fina långklänning!! gör sig bättre i verkligheten och utan bh då. men åååh älskar den!
denna gav jag 450 bath för = 112kr

100bath = 25kr

hemtrevligt här nu med blommor och rosa lakan:) ska visa er bild när jag fotat. =)

har ju shoppat lakan,täcke och en bikini! :) kort kommer, detta var den shoppingen från Phuket town.


Mys

Jobbade till 22:30 och fick iväg någon biljett så 600ner i kassan för lite gatuhäng i regn med paraply var ju värt! Gick in på klubben och tog ett glas äppeljuice. Det är min grej här nere. Är SÅLD på äppeljuice :D hah sen drog jag on Tinette till affären och köpte juice såklart och pistaschenötter! Har börjat käka nötter också... Nya vanor: ) ligger i nya lakan nytt täcke nystädat rum och myser med varsin dator. Ska snart kolla film:)


resten av bilderna från freedom beach


myggbett! :(

hah gulligt misslyckande

vit vs svart

Freedom beach i torsdags. Var ett gäng på 8 pers som drog dit med båt taxi, 300bath per person tur och retur till lila stranden som ligger i en vik. kostade även 100bath att slå sig ner på stranden med sin handduk :P hah här är inget gratis i Thailand.  ´MEN var nere på pharmacy nu och köpte tabletter som ska förebygga förkyldning eftersom jag börjar känna mig krasslig., en bricka kostade 12 svenska kronor... ganska värt.. chipspåse 7kr vattenflaska kostar 7-10 bath och det i svenska blir ca 2kr.
 så billigt. ja. :)


Regn och rusk

Igår jobbade jag själv. Hade ingen bra dag direkt.. Men tog ändå några glas och sen drog ja hem för att somna direkt! Har legat och myst i sängen hela min lediga dag idag. Var molnigt så lite vila var väl använt. Är lite förkyld också så det passar fint att ta det lungt! Skulle köpa lite gott och lördagsmysa till en film med min roomie tinette men dåligt sälj resulterade i att alla ska jobba. Och nu spöregnar det så det är lite svårt att jobba....


´kommer mer


Shopping!

Idag har vi åkt till Phuket town för lite shopping! Fick med mig fina saker för ett bra pris:)! Ska visa er imorgon! Ikväll är det några drinkar på klubben som gäller:)


pooolen



hade en omotiverad jobb dag idag på stranden, men det slutade med att vi fick in 19biljetter iaf :) och på så vis var bäst för ikväll. så jävla kul att det går bra! man blir så glad : ) Valentines day här nere är rikkkktigttt hajpat. Ballonger,hjärtan,rosor,dresscode rosa/rött! yooou name it. ganska kul faktiskt men har haft en bra kväll och nu ligger jag med min nya roomie för en vecka framåt. Tinette, snäll tjej: ) vi båda ligger med varsin dator och surfar! NICE. jobb imorgon så att va i säng kl 02.30 här är bra för att vara oss arbetsmyror... ;)


bildbomb


Alla <3 dag

Såååå seg idag!! Hängt på stranden och käkat thaimat ;) dålig på bildfronten nu! Men det kommer:) fixar fram bilderna till datorn nu. Ska ut och äta på Harrys med hela personalen ikväll igen! Dom bjuder oss alla på alla <3 dag middag :).


Ensam är stark

Sitter och käkar frukost nu och ska ner och jobba på stranden efteråt. Jobbar själv idag. Första gången! :) får hoppas att det går bra.. Nojig.


Stekigt

Har det ganskaaa bra! :-)


Blueee

Marinblå från topp till tå:)! Är sååååå jävla trött idag. Ligger på grabbarna grus sportbar på sofforna och kollar lite fotboll/surfar på iPhone och funderar på att dra till supermarket köpa hem lite lördagsmys och dra på en film! :)


Lördag

Igår hade vi kinkypinky tema och det var den bästa säljdagen för oss:) vi drog in mest folk! Wie! Jag gick all in med festutstyrseln hade overknee strumpor och hotpants och korsett med höga klackar ;) bra kväll. Idag var jag ledig så vi låg vid en pool och kickade boll och badade:) har varit nere på stranden och ätit mat på en rastaurang vid vattnet! :) mys


thaiiiland


Igår drog vi ner till stranden och satte oss på en mexikansk restaurang.. med massa tapas,tortilla,tacos osv.. över 50 olika Margarita sorter också. frosen margaritas.. vi testade på massa goda drinkar och delade på en plocktallrik :) liveband och en skymt av havet.. fint det:D

Sjukt bra arbetsdag idag;)! kommer bli galet bra ikväll.. Det är kinky/pinky tema på klubben och jag kommer vara lite mer dark kinky. svarta overknee strumpor med en svart korsett, svarta shorts och en kaxig sminkning :)


Bra idag

Åååh så söta grabbar från Australien! Blir så sugen på att åka dit och jobba och bo när dom berättar om sitt trevliga land! :) var en bra kväll igår. Man blir aldrig bakfull här! :) idag har det gått mycket bättre iaf och vi är på gott humör:)! Har precis käkat en råå stark Thai soppa! :) så gott!


Thailand

Detta var första arbetsdagen som gick åt skogen,.. har fått en ny säljkompis nu som kallas för Blomman:) hon verkar vara som mig i säljandet..men det fanns liksom inte en bra människa att erbjudan öppen bar för idag! (det vi säljer för) Så det blir stenhårt jobb nu på kvällen ist för att fånga upp potentiella öppenbar köpare! ett nice koncept . Blir nog någon drink ikväll, igår gick jag ju hem innan 12 och låg och kollade på In Time bästa filmen! Hade nästan ingen röst kvar så jag kände att det var smart att vara hemma och vila upp den. jag och mitt babbel får stämbanden att strejka ;) HAHA, fint väder idag också inte ett moln på himlen och stekhet sol :D like it alotttt

kisses <3


:)

Har varit ledig idag och legat på stranden och lapat sol och legat i havet:) träffade på Christoffer bara sådär! Så jävla kul när man bara stöter in i folk som man känner ifrån hemma! Glad överraskning! :D sen blev hela arbetsteamet bjudna på middag på Harrys! Precis som hemma, åt black and white med potatisgratäng.... Mummmaaa!


Måndag

Igår var de lungt:) minglade lite på klubben och träffade jätte trevliga australiensare!:) roliga grabbar!


Hakkors som tapet?:p

HAhah det är såå många fel med lägenheterna som vi bor i. Jag betalar iofs ingenting för att bo här. 3000bth för 1månad är ca 600-700 svenska kronor:) så lite fel här och där får man ju stå ut med;) i denna lägenheten är det ett stort hål i taket, trasig ruta, inget varmvatten, lite myror i badrummet och ett hakkors på väggen. Men ni ser ju att det är mysigt iaf:) det är det viktigaste. Att ha säng,dusch,toa och ac!:) hah livet har varit värre än såhär! ;)


Nytt hem

Har fixat nytt boende här nu! Utan mygg, fräschare och mycket nära till jobbet:) toppen!! Var även och kikade på ett dyrt hotell!' jäklar vad fint det var:)


lita inte på någon

Jag har haft det toppen faktiskt! Tills just nu. Jag är så jävla förbannad och ledsen och besviken och a... Någon har stulit hela min reskassa med pengar i det huset där jag bor i/bodde i. Delade med massa andra och nu efter detta litar jag fan inte på någon. Det är en till kille i huset som också har blivit av med massa pengar. Det svider så jävla mycket och jag åkte ner utan reskassa egentligen.. För att jobba och på den vägen gå runt här nere.. Men nu har jag jobbat i 3 dagar och sparat undan sedan tidigare till hyra här nere osv... Och poff så är allt borta! Allt man hade tänkt sig med hyran, massage, shopping, transport, mat, resa runt här, tvätt. Allt sådant är det bara att släppa nu och börja jobba hårdare än innan för att kunna komma på fötter igen och överleva dagarna. Nöjen går ju bort ett tag framöver.. Tack till er idioter som bara ser er själva. Använd pengarna väl. Hejdå


Nytt boende?

Har gått bra idag på stranden! Man träffar så många härliga människor, det är det bästa med att vara här:) hatar dock myggorna!! :( men antagligen ska jag byta boende iövermorgon så myggen kanske minskar.. Tror dom har bo i vårt hus.. Så jävla mkt!! Nu ska jag käka thaimat (som vanligt, jag vet) ;) sen blir det klubba! Imorgon är jag ledig :) skönt:)


Party rock

Igår firade vi att Jakob fick 100% på drinkprovet! Så nu är han officiellt en bartender:) grattis! Idag ska vi ut igen skoj:) puss


Första dagen

Igår kunde jag inte uppdatera er som jag ville.. hade inget internet! Sov bra inatt iaf och var utvilad när jag vaknade. Innan klockan ringde. Började jobba idag kl 11, har glidit omkring på stranden och sålt biljetter till öppen bar =fri bar under 22-00 :) bra deal.. Det bästa är att man får prata med massa människor, sola samtidigt och gå ner och doppa sig när de blir för varmt! ;) life is goood right know! Ska försöka sälja lite mer nu innan 22:00 så ska snart dra ut på bangla och locka in folket till en grym fest, jag menar det är ju lillördag här med. Sitter och äter mat nu och sen startar festen. Har förövrigt köpt en thaiphone så nu kan jag nås billigare (vänner) kram:)!


RSS 2.0