Myser med vänner :)

Vicki och Emma är hos mig nu. Vi har lagat mat och sitter i soffan framför X-factor med godis och chips! :) tända ljus i hela lägenhet och massa mysfaktor:) så götttt


Shopping och ledighet:)!!!

Slutade lite tidigare idag, men har åkt runt i olika butiker och shoppat lite.

Köpte äntligen en hallmatta som passade in väldigt bra. Sen blev det lite nödvändigheter som ett ställ för toarullar, badrumshanddukar, elvisp, brödrost, skohorn, assietter & en kudde. Dock tog jag fel kudde!! Åh... Får åka till Ikea och byta imorgon efter jobbet om jag hinner.

Jobbar nämligen helgpasset 7-12 på Riksbyggen lör-sön. Och har förmiddagsträning imorgon. :)

 


Ledigt!!!

Har varit iväg på fotbollsträning hela kvällen :) och idag känner jag lycka på riktigt över att det är fredag imorgon! Jag är ledig!!! ( På kvällen ) tredje gången på nästan ett halvår som man kan va hemma och slappa en helgdag.


Spontan kväll

En kväll med 3 rätters dryck och dans!
Hummer, oxfilé, irish coffee, dans musik på 4 pers;) kan va spontant och kul!! Eller hur irma!??

 


Ni

För er som väljer min blogg som ett forum i mina kommentars fält: ni kanske ska satsa på att byta mejladress med varandra så kan ni fortsätta den löjliga diskussionen där. Vi andra här är inte så intresserade. :)


Tjejkväll

Ikväll hade vi tjejer på Jaguar en tjejkväll i form av middag på papilion:) gick en liten för snack, sen beställde jag in skagentoast till förrätt med ett glas vitt till, och till huvudrätt blev det oxfilé med rödtjut.. En riktigt blodig köttbit med rödvin är riktigt fint! Är hemma nu lite för sent med tanke på min morgondag. Men det var det värt, var längesen jag var ute med ett stort tjejgäng och gottade mig :) så det var ett bra initiativ från gänget! :D kommer garanterar bli fler gånger. Det var kul att nästan alla tjejer på stället kunde komma också:)


Soppa för 8 pers?

Igår var det en riktigt slapp dag. Hängde hemma hos Niklas typ hela dagen och käkade mat och kikade på tv. Sen drog jag hem för att laga middag. Blev lite väl mkt soppa denna gången! Hahha men nu finns det till mina vänner också ;) somnade jäkligt sent, imorse faktiskt och efter den här helgen med för mkt jobb så fick jag ta ledigt idag för att vila upp mig. Kommer gå in i väggen annars. Får dra ner på jobb nu. Det är dags!


Trött

Ärligt talat om folk tar så illa upp när man skriver negerboll så kan jag börja skriva chokladboll.. Det är ju något gott och positivt så om man tar det till en negativ benämning så är det ju den personens ensak. Men hedanefter blir det ord som inte upprör människor. Sen vet jag att mitt bloggande har försämrats. Men jag har inga krav och ni ställer dom inte heller, det är ju faktiskt min blogg och ni väljer om ni vill läsa den. Jag jobbar 200h i månaden och tränar nu minst 3gng/veckan, sen har jag ett eget hem att ta hand om. Den tiden jag hade förr finns inte mer. Och jag önskar att jag hade tid och lust att komma tillbaka till en blogg med skönt innehåll och bra bilder. Men jag har bara vardagslivet med samma rutiner för tillfället och det kanske inte är så jäkla intressant...


Helg

Såhär såg jag ut igår. Sängen var riktigt skön när jag kom hem efter 13h jobb! Nu har jag lagat frukost och tagit en promenad till bageriet. Köpte en negerboll och vilar lite i soffan , ska göra mig iordning nu. Börjar jobba 16 idag och slutar väl vid 03 inatt..! Lång pass! Ser fram emot en ledig söndag imorgon :)


Wooho

Oh yeees! Tvättstugan och soffan står på kvällsschemat innan det blir nattjobb! :D


Träning

Fick sluta vid lunch idag igen ;) när jag låg hemma och tog det lungt i soffan ringer min skjuts till träningen och undrar vart fan jag håller hus. Hade tagit fel på tiden så jag gjorde rekord i ombyte och drog iväg på fotbollsträning! Dock var det en kortis på 45min eftersom det var invigning av konstgräs planen idag, släppte upp massa fina ljus! Åt pepparkakor och drack glögg. Väl hemma kände jag att det var ohört att träna så kort, så bestämde mig för en löptur. Inte joggat på väldigt länge så siktade på 3km men hade bra driv så det blev 5km!!:D är rå nöjd. Har nu gjort god kvällsmat i form av nyttig smoothie och scramble eggs! Ser på Gröna Milen nu men ska sova snart! :)


Dejt

Blev lite stan med SL och även middag på vero! Favvo Caesar med handskalade räkor. :) nu är jag hemma första gången efter jobbet. Så tar nog städningen imorgon;) skönt när man kan bestämma själv! Blir att slappa framför TVn:)


Rosa

Kolla vilken fin bild jag tog imorse när solen gick upp. :) helt rosa ute. Är på väg hem nu iaf! Fick sluta tidigare idag. Kanske följer med Sofie på stan nu, men måste städa lite hemma sen också! :/ :)


Inget blogg sug

Har varit på fotbolls träning. Dricker smoothie nu och sitter framför TVn.


Blä

Somnade i soffan.. Har bara käkat och kollat på tv. Men har huvudvärk och mår sådär. Ska sova igen snart;)!


Måndags syndromet

Soffan nu tack! Så jäkla trött! Ska krypa under täcket direkt jag kommer hem:)!


Niklas

Hängt med Niklas och Ola idag, vi gick och köpte pizza och såg filmen Ted. Den var bra :D nu är jag hemma och har lite gofika med mig själv. Blev ju med på efterfesten igår och det blev ngr groggar, så känner mig lite trött idag;)


Jaguar

Redo för jobb!


Vem är Ola Björk?

Var kul att träna:D dagens motion är gjord och jag har varit och fikat med Ola på staan:)


Hurtbulle!

Somnade 6imorse!! Åh! Men gick ändå upp vid 10 för att käka frukost och göra mig iordning för fotbollsträningen:)


Fredag!

Somnade lite lätt i sängen efter jobbet, är på g till nästa jobb nu för lite käk innan jag börjar :) har en sådan dag då jag tycker att inget sitter som det ska så jag provade väl kläder i 20min. Och är för engagerad för att göra det lätt för mig.., :D Hah! Men men nu vänder vi detta:)


Träning

Woooho är så glad eftersom det kändes bra på träningen och vi fick vara det första laget att träna på vår nya konstgräsplan! :D den är grym! Kommer kunna träna ute nästan hela året ju om som får igång värmeslingorna då dvs;) nu har jag gjort kvällsmat och duschat! Sen sängen


Badoo

Sofie tyckte att jag skulle prova på badoo, för singlar som jag förstått det? För att träffa vänner, dejter osv.. Lite skoj att se vad det finns för utbud hårfint omkring som vågar testa på detta. Var ganska många man kände igen faktiskt:D trodde inte det var så poppis :)


Tankar...

Jobbat uppe i taket idag igen, Gud vad kul det är att vara högt uppe:) Hah men idag var det klart och imorgon är det redan torsdag!! Hur fort går inte veckorna? Dom bara rinner iväg! :) underbart, vet inte varför jag vill att tiden ska gå fort eftersom det inte finns något att se fram emot direkt, eller ja jul är ju mysigt! Sen fyller ju pappa 50. Och nyår Lär ju inte riktigt firas då jag antar att jag ska jobba hela natten. :) om vi ens har öppet då dvs.. :) sen är det redan 2013. Och jag har ingen aning om vad jag vill göra i mitt liv.. Yrkesväg, studier, flytta, resor, mål? Det faller nog på plats för eller senare! Har ju iaf snöjour fram till mars nu, skönt :)


Första träningen!!! Wiho

Idag har jag gjort min första fotbollsträning på nästan ett halvår!! :) var svin kul. Och känner det där suget igen på fotboll och träningar. Och om det skulle falla på plats så gör även maten de, den nyttiga maten är så mycket godare då. Efter träningen har jag nu lagat scramble egg och makrillfilé i tomatsås :) sen lite frukt;)


Myser

Har hängt med Sofie framför TVn med lite strösseltårta och mys:) ligger och ser på fotbollsgalan nu och självklart fick Zlatan guldbollen! Ska snart sova iaf, har iaf förberett frukost med stekt äggsmörgås:) fint de!


Varmt

Gick bra på jobbet idag!:) härlig dag , vi har jobbat på taket köpcentret. Det var så varmt och gött eftersom solen reflekterades i det ljusa taket så när vi var färdiga satte vi oss vid solväggen och nästan somnade efter 20min i värmen.. Mmm:)


:)

Har varit och fikat med Ola och Niklas idag på stan och köpte även en farsdags present till pappa. Blev en shaker! Lite roligare än en trisslott. Blev även bjuden på middag och fika hemma hos pappsen, nu har jag duschat och precis lagt mig i soffan framför Beck med chips och dipp:)


Söndags mys


Woooho

Fantastiskt kväll på jaguar! Jisses! Några av herrarna från ladies night var där plus brudarna som var på självaste showen!:D tackar för ett roligt arbetsplats!!!


Promme

Usch vaknade för sent idag igen.. Man känner sig bakfull efter att ha jobbat natt, man blir så seg och knäpp. Men efter frunch på eftermiddagen nu så gick jag ut och gick med Peter i nästan 1h. För att försöka vakna till! Ligger i soffan igen och slappar. Kanske ska ta mig ner till Sofie snart i stan. Men inte kommit på vad jag ska ta på mig för kläder ikväll än så har inte ork att röra på mig än!:) Hah .


Hitta din stil, jag har min

Det som är så roligt med mig är att jag kan bära upp väldigt många stilar, och min stil är dramatisk.. Vågat, ikväll blev det lite rockigt med skinnbrallor, kängor, linne och iron maiden skärp med nitar! Redo för jobb;)!


Italianooo

Har blivit bjuden på italienskt idag av min vän Gino som är halv italienare. Var riktigt gott! Sen blev det ett glas vin och sista avsnittet av wf. Pappa Pierre och Simon har ju äntligen skickat hem säsong 1. :) snart göra mig iordning för att åka ner till jobbet!


Trött

Har duschat, kikat på tv och tagit ett glas rött ! Nu är det läggdags! :)


Tabata

Var så sugen på att gå ut och jogga!! Men fick inte med mig någon.. Som ni ser... Niklas dissade min idé totalt! Så eftersom jag inte äger ett gymkort och var träningssugen så blev det ett pass hemma på vardagsrumsgolvet med hög musik och TVn på i bakgrunden. Körde Tabata :) har förklarat den träningsformen förut.. Köra 20sek vila 10 upprepas 8 gng sedan lite vila och så byte av övning.. Körde 2 ben/rumpa övningar, 2 magövningar och 1triceps övning. Det får duga för att vara första styrketräningspasset sen i somras .. Blir ju tränad på jobbet ;) egentligen så ska man försöka slänga in en konditionsövning med och självklart 2 olika armövningar ist för 1! :)


Bjudning

Bjöd in pappa och Helen hit ikväll, så jag har lagat kasslergratäng och till det tog pappa med en flaska rött och till efterrätt blev det kladdkaka, då det är kladdkakans dag idag;) haft en riktigt mysig lillördag med dom här hos mig:) nu sitter jag i soffan med ett glas vitt framför bonde söker fru. Har även städat hela lägenheten innan dom kom så sängen ser så lovande ut när den nu är bäddad! Börjar 7 imorgon iaf så behöver inte gå och lägga mig kl 9!:)


Maaat

Slutade ju vid 2 eftersom jag började väldigt tidigt! Samma visa imorgon.! Så gött:D när jag kom hem somnade jag i soffan och när jag vaknade vid 5 så började jag med pannkakssmeten. Hällde Sedan ner det i en smord panna och in i ugnen på 225g i ca 20-30 min. Till min ugnspannkaka blev det nudelsoppa. (med nudelsoppa menar jag ett paket starka nudlar, behålla vattnet det kokade i och sen krydda massa själv!) älskar soppor och lite mer tyngre maträtter på hösten. :) har duschat och bjöd såklart över Niklas på mat eftersom jag alltid lagar för 4. Kan äta mycket själv, lägga undan 2matlådor och bjuda honom. Så får jag sällskap samtidigt. Man kan nog säga att han gillar att jag flyttat hit. ;) börjar 5 imorgon igen så jag ska köra ut han här vid 21 så att jag kan gå och lägga mig. :)


Recept tacogratäng

Du behöver:
800-1000g blandfärs
1 gul lök
1 röd paprika
1 pressad vitlöksklyfta
tacomix kryddpåse
krossade tomater
3dl creme fraiche
300g philadelphia ost
riven ost
 
 
Stek köttfärsen och lägg åt sidan.
 
Stek sedan löken tillsammans med paprikan
 
Blanda sen ihop creme fraichen med philadelphia osten
 
Blanda sen ihop köttfärsen med paprikan och löken, häll i de krossade tomaterna och tacokryddan med 2dl vatten, pressa i vitlöksklyftan. Glöm inte att KRYDDA! salt, svartpeppar & cayenne använde jag. 
 
Lägg i smeten med creme fraichen och philadelphia osten i botten på en form och häll sedan på köttfärsblandningen
 
Riv ost och strö över. sen är det bara att köra in den i ugnen på 225grader tills osten får en fin ton. BTW så är den här rivjärnsburken det bästa Ikea har skapat tror jag. fantastisk! :D
 
Sen är det alltid gott med en fräsch sallad till som lättar upp den tunga maträtten;) serveras med taco chips. VOILAAAAA
 
Smaklig måltid =)

Egentid

Jobbat, storhandlat och lagat tacogratäng. Vilken kvalitetstid det var att få strosa runt inne på maxi! Ingen som babblar med en och man kan ta god tid på sig, förutom massa mat så köpte jag även lite sminkborttagning & soppskålar :-) nu ligger jag proppmätt i soffan framför halv 8 hos mig. Sen är det project runway och efter det ensam mamma söker:)


Beck med bästis

Myser hos Niklas och ja svar till alla nyfikna, vi är bara vånner och vi är sååå tighta och vi snackar om hans ragg och om mina eller just det jag har inga ragg. Jobbar ju jämt så finns ingen tid för det nu. Dyker inte upp ngt heller.. Får väl börja nätdejta? Haha... Så sorgligt det låter;) nu käkar vi iaf pizza och ser på Beck!


Mys

Myser lite hemma nu:)


The bakfullegang

Hänger med massa bakfulla snubbar.. Hah, shoppade lite på stan förut också;)


kabooomm

woooooooooho fyfan vilket drag det var ikväll :DD:D::D Så jävla roligt att jobba inne och få springa runt och göra lite allt möjligt.. multitasking är så nice!
 
Och jag är som en ny människa.. tror att dom där 13h jag sov inatt var VÄL behövda! det var riktigt längesen jag sov så jäkla länge.. men fy vad skönt :D hemma igen nu med pyjamas byxor i soffan, nyss käkat nudlar och imorgon ska jag städa lägenheten.. efter en liten sovmorgon inte som idag men ska sova ut iaf :) får se när jag ska lägga mig nu också, inte riktigt trött, det värsta med nattjobb är ju att när du kommer hem så är du uppe i varv. men men:)

Gah!

Vaknade kl 5!!!!! Har alltså sovit bort hela dagen.. Panik! Börjar jobba 22.


Jobb time

Var roligt att styla idag så fixade cool outfit folk får väl tro att jag är utklädd Halloween i all ära men nä detta är min stil! :-) blev en knut i nacken sen också och en sminkning i rött och orange :-)


Fredag

Blev några drinkar och massa dans igår! :) men kom upp i tid till jobbet, trött som en kamel men orkade mig igenom dagen iaf, ligger död i soffan nu och ska snart duscha och börja göra mig iordning så att jag är färdigfixad innan så mycket bättre börjar! Måste se!! Jävligt bra:) visar bild på 2 nyinköpta överdelar!


Ute och tar en runda:)

Påväg till plaza nu, sen blir det nog ett glas vin ändå;)!


Slitsamt

Fytusan vad sliten jag är! Igår somnade jag på magen med riskudden på svanken, Hah och jag kom i säng i god tid till dagens mördarpass.. Började 5:00 till 16:00 hade gärna slängt mig på soffan nu när jag kommer hem men istället så ska jag göra mig iordning lite lätt och dra ner till plaza, där vi ska ställa upp på en forsknings intervju för en uppsats angående detta med att ha varit med i tv tror jag det var:) yey sen soffan!


Uschochfy

Jobb... Kul,,, tidigt eller sent? 5 börjar jag iaf!


RSS 2.0