Ja jag gillar skor:)

Var tvungen att prova mina nya skor och beundra dom lite.. Men insåg att det kanske gick till överdrift när jag råkade krypa ner med dom framför TVn utan att jag tänkte på hur konstigt det måste ha sett ut.. Hah och såhär såg det ut


Svar på frågor

Btw jag har sett att många frågar.. Vi vet inte om det blir en säsong till, jag tror tyvärr inte det eftersom våran serie var i toppen på alla serier på play på internet (den målgruppen) så vårt område skulle nog vara på webben men det är en för dyr serie för webb tv! Så tror tyvärr inte det.
Fråga nummer 2. Nej jag och André är inte tillsammans och vi dejtar inte längre heller. Men det ni såg på tv var äkta. Vi hade gott tycke för varandra:) han är en riktigt bra kille!


Låång dag

Trötttt efter en jobbdag som var lite för regnig.. :( men nu har jag tagit en varm dusch, sprayat på lite av min nya älsklingsparfym som jag gått och luktat på i något år men aldrig fått tummen ur (tråkigt att köpa parfym) men nu så! Luktar mumma! DG myser i sängen med mina 3 blåa;)


Film

Ligger och kollar på sällskapsresan!:) nostalgiii!! Så jävla bra :) myspys..


Fin dag

Jobbar:) efter några timmars dagssömn igår så mår jag bättre idag,, solen skiner (som vanligt i Karlstad) och dagen flyger iväg :) häääärligt! Njuter av livet idag och önskar alla en fin fin dag! Hörs sen :)


Wf <3

Legat hemma sjuk.. Sovit kollat tv och ätit soppa! Kollar avslutningen på wf nu. Tack alla som följt oss och gett mycket positivt ! :) nu får folket hitta ngt annat att skratta åt på tisdagarna! :) puss


Bra avslut !!

Har haft en toppen dag i solen! Även fast jag har blivit sjuk:( usch tur att man får energi av solen! Hörde att de är slut med de nu i veckan.. Solen alltså! Efter sol kommer kyla? Fuck.. Iaf så har jag legat på pråmen(gräsmatta vid älven i stan) hela dagen och chillat, lyssnat på musik och haft det skönt.. Bränt mig också.. Sen åkte jag hem till mamma med 2 pizzor och en trisslott för att säga hej på morsdag:) efter det så kom Peter och Sofie och hämta upp mig då drog vi ut till Timmervillan och började städa upp där i huset för sällskapet började trilla in, blev grill lite cider och mys ute i kvällssolen. Riktigt bra kväll med vänner på ett sällskap runt 20pers :) trevligt avslut på en fantastiskt varm, solig och härlig vecka! Nu ska ja krypa ner under täcket och be för en piggare Viktoria när klockan ringer 06:00 imorgon bitti.. Jobbet kallar.. Natti :)


Dagens shopping


GT

Intersport
Scorett

Blev bjuden på tacos och jordgubbsbakelse hos mamma förut också :)

Såhär såg jag ut igår


Klänningen är från Thailand :)

Födelsedagsfest!!

Igår hade jag mycket att stå i efter jobbet.. fixade allt inför kvällen med att duka, städa grillen, göra bål, göra mig iordning osv.. :)

Fick besök av mina 13 underbara tjejkompisar och alla fick en välkomstdrink sen tändes grillen och vi käkade grillat då :) efter det så var det kultmusik och massa tjejsnack innan resten av vännerna började droppa in! Vi satt ute hela kvällen i en fin sommarnatt med ett helt otroligt härligt gäng och en superduper lyckad kväll vartt de! :)

Fick sådana fina presenter och blommor! här kommer det jag fick av mina 6 föredetta klasskompisar! +Lollo:)

+en chokladkaka som ligger i kylen


Av Madde,Lollo,Gabbi och Olivia fick jag:

blusen
strandtunika

Ett presentkort på Mitticity från Sofie, Renée, Irma och Peter som jag använde mig av idag till dagens shopping;)

Redbullflak av Victor,Filip och Daniel

ger dig vingar..OM jag kommer flyga framöver! jisses

lite gottigt
Lär ju knappast behöva gå till systemet på ett tag.. hah


Det var en heldel att städa... var uppe vid 9 och röjde igenom hela huset och utegården! men sååå värt det! hade en TOPPEN kväll och det var skön stämning hela natten:)

<3

tack alla fina

såhär blev det :)


Bikinin

Hahha såg nu att jag lyckades ladda upp en bild som hela rumpan syndes på i förra inlägget! Hahha jisses tur att jag märkte de,, var nog inte så många som hann se de:p har visat rumpan nog i tv nu tycker ja:p


Shopping!

Hittade en fin klänning men det tog mig 5min att komma i den pga innerklänning med band åt alla håll. Hahhah jisses. Köpte den inte iaf! Hittade även en snygg bikini i paljettguld men den stack så förbaskat och provade en strl förliten orkade inte prova igen! köpte ett par skor iaf! :p

 

 


Tursdag

Seeeeg jobbdag! Väldigt varmt dock:)! Uppskattas ju:) har kämpat på och det tar sig med bränna också, snygg strumpbränna;)! Hah nu har jag och pappa varit och handlat massa dricka och mat till imorgon;) kalasfest! Wiiioh nu ska jag åka till bergvik köpcentret och kika lite;)


avslutad!

PS tävlingen på BEADS BY ME är AVSLUTAD!!! :)

FÖDELSEDAG! :)



Min underbara födelsedag i bilder! Lilla (läs:stora) jag fyller ju 20 år idag! ÄNTLIGEN.. och detta firades med en grymt bra jobbdag, pappa bjöd mig och syrran på lunch i stan:) och sen väl hemma bakade jag en blåbärspaj, syrran hade gjort kladdis och min kära vän Sofie hade bakat tårta! Blev att fira med släkt och vänner för att käka så mycket vi orkade..sen drog vi ut i kvällssolen på INLINES och åkte i 1h :) riktigt härligt och är jätte nöjd med dagen!  Tack alla goa för fina gratulationer <3

Dan före dan

Jobbat på bra i solen idag med och dagen har runnit förbi. Var förbi syrran och överraskade med en isglass på eftermiddagen också, vi jobbar på samma jobb men på olika område så ses ju aldrig men vi snackar i tele varje dag medan vi jobbar! :) bokade även tatueringstid äntligen så att jag får göra klart min stora :) tränat nu och ser evc.


Sommar

Har suttit ute i solen hela dagen och oljat in staket! Lyckades skvalpa över en stor klick med olja över hela skon så det rann ner till foten.. Blääää hah vidrigt.. Kunde nästan va så att oljan hade varit på min överkropp för jisses vilken bonnbränna jag drog på mig idag.. Inte snyggt! Vore skönt att få jobba i bikini överdel men det kan ju se lite oprofessionellt ut :p solskydd blir imorgon iaf! Har fått soleksem på armarna.. Rött och kliar! Fick även med Sofie på träningen också;) hah

Ps mina glasögon som är röd/orange i glaset är från Lindex!


Flashback.org

Hahha har uppmärksammat flashback tråden som handlar om mig.. wermland viktoria haha folk skriver mycket roligt om en kan jag lova.. och över 98000 har besökt tråden..shit. Hur orkar folk? :P
btw i DN idag (söndagsbilagan) så fanns en artikel om mig och mina söndagstips! det får ni ta del av ..söndagar är ju ändå en av dom skönaste dagarna! :D

Planering

Matchen gick till förlust.. 0-1 :(
Är hemma nu i shorts och tshirt och njuter av söndagen. Grillat serveras snart och jag har suttit och skrivit ner vad som ska inhandlas inför kalaset!:) jag fyller ju år på onsdag och har födelsedagskalas för vänner på fredag:)


Gameday

Legat ute i solen i 1h, får inte vara ute i solen innan match egentligen eftersom man lätt blir uttorkad och seg! :p ska iaf börja packa väskan snart och käka igen:)


Hotell Berghagen

Det är såååå fridfullt att gå från ett vinrött/svart rum till detta ljuuus! Känns som jag sover på hotell med allt vitt :) (ursäkta för tjatet) men jag trivs!! Så nu säger jag och min lilla säl Hampus godnatt:) hah


KLARING

Har målat hela dagen! (nästan hela) med ett litet fikastopp hos mammsen och en butiksrunda med sis och vicki! ;) har ÄNTLIGEN målat klart! Är jätte nöjd över det vita och fräscha.. Händig jag är! Fan har ju spacklat, skruvat bort allt, dragit kablar, målat väggar,tak och lister :) såå nu efter en lång varm dusch så ligger jag i soffan hos vicki och myser:)


Nu äääre fredagsmyyyyys!!!

Myskväll till hundra:) ligger i mitt rum med datorn precis vid sängen, en nybakad pizza, en kall cola och lite fotboll på TVn.. Kunde varit vad som helst på TVn då men lyckas alltid stanna på fotbollsmatcher.. :p avslappnande på något vis!
Ps. Har en liten starstruck som tycker att jag har allt fokus på mat! Men jag gillar att lägga upp matbilder och äta bör man annars dör man! Så det så


Fredag 13e?

Haft en riktigt tuff Fredag.. Har jobbat i motvind känner jag! Kom ner till cykeln som låg 10m bort på gatan kastad! Med korgen ytterligare 10m bort, lyckades knappt få upp låset eftersom den hade virat sig runt hjulet. När jag skulle cykla iväg till jobbet inser jag att kedjan har hoppat av! Åååhhh jävla omogna idiot/idoter som förstör andras saker! Sen lyckades jag låsa in nycklarna på kontoret så var tvungen att åka hem och hämta extra nycklar.. Färgen tog slut som jag målade med så jag kunde inte måla klart dom sista 3m.... När jag slutade så var jag tvungen att fixa kedjan, gick inte!!! Har ju aldrig gjort det innan... Så det slutade med att jag fick gå hem från stan och på råga av detta så började det ju SJÄLVKLART regna.. Så jag gick där med solglasögonen på i regnet för att täcka över mina tårfyllda ögon. Var trött hungrig och stressad eftersom jag kände mig tvingad till att måla hemma också. Så det blev lite för mkt för mig... Pappa hjälpte mig med cykeln när jag var hemma iaf och efter mat i magen var jag återställd:)

Drog till bergvik köpcentrum för att kika på joggingskor handla lite osv :)


Riksbyggen

Sista jobbdagen på denna veckan och kontoret är helt tomt.. Alla har ledigt förutom jag och 2 till :) men klagar inte på att få ihop timmar som i sin tur blir pengar! Har jobbat heltid i över 2 veckor nu och det flyter på bra:) idag oljar jag in. Lite trägrejer och ska åka och köpa mer färg.. Mycket glidande i firmabilen men det är nice:)


Hemmavinst:D

Dagens outfit.. Älskar knästrumporna!:)
Har spelat match och vi fick smaka på vår första hemmavinst:)!! Åkte direkt hem till mamma efter matchen och fick middag! Tacogratäng :) favvo!


GE MIG


bilderna och produkterna hittar ni på NELLYS hemsida. www.nelly.se

Produktiv

Efter jobbet har jag varit fruktansvärt produktiv! Kom innanför dörren vid 4 och började diska och städa upp i köket. Efter det så åkte jag och tankade, köpte rollerbytta och började sedan måla väggarna i rummet! När 2 väggar var klara kände jag att det räckte... Kan ta dom andra 2 imorgon eller något.. Hah.. Drog andra varvet med penseln inne på toaletten också så nu är det taket klart. Städat upp efter mig nu och dricker ett glas vitt i väntan på räkgryta! :) göttdää


Soliga lillfredag

God lunch i ett soligt Karlstad! :) kör sista timmen på jobbet och när jag kommer hem kanske jag ska ta tag i det där med att måla klart rummet. Har ju bara orkat måla taket! Hah :p


Avsnitt 6!

Kvällens avsnitt kan vara ett av de roligare! Hahha Ola är min lilla idol:) han har bra karaktär!:D vännen dåå! Detta med maskerad är ganska kul också när man får vara så jävla ful :D träsktroll is tha shit! Gillar hängbröst! ;)


Ljuuvaa tisdag!

Hahhah, läser en rolig kommentar.. Sköna läsare man har:) ett inlägg som liknar en "berättarröst till wf" humor hos dig Kalle.. Har iaf sett avsnitt 7! Alltså det näst sista:D var bra men det som sänds ikväll var fruktansvärt bra! Skrattfaktorn är skyhög! ;)
nu: fotbollsträning
Sen: mat och ävernattning hos Sofie :)


Ljus i mörkret

Var en blöt träning ikväll! Men tog kort på 2 saker som fick upp mitt humör. En rolig nummerplåt och en fin kvällssol.. Karlstad bjuder alltid till! :) har fixat med kvällsmat frukost och fikabröd;) hah bakade en sockerkaka! Nu bb och sen natti natti!


Intervjuer

Har redan hunnit med 2 telefonintervjuer idag medans jag har jobbat! Blanda nytta med nöje funkar alltid.. Svarade på frågor i Umeås tidning stjärntoppen med en liten quiz typ.. Svin svåra frågor! Sen en intervju och söndagastips från mig till DN söndagsbilagan :)


Myskväll med gänget

Blev en riktig jävla myskväll med ett gäng vänner god mat, lite snacks och tv tittande :) "kvällens tema" blev skrämma varandra (böööö!!!) och hälla i absint i varandras dricka.. Killarnas spektakel... Hah mongon!! :p nu tar jag natten för imorgon startar en ny jobb vecka:) jag ä inte bitter! :D


Tävlingen avslutad

Jag har nu dragit en vinnare i tävlingen för Beads By Me och GRATTIS till Rebecca!! Du har fått ett mejl skickat till dig:) kul att det var så många som var med! Förhoppningsvis kommer det komma upp fler tävlingar i fortsättningen:) puss så länge


Söndag:)

Cyklat ungefär 1mil idag och sprungit 5km styrkebanan:) fick vara tränare för mamma och hennes man :) vart inte trött idag, så skönt när man har den energin! Nu har vi kollat på fotboll käkat maxburgare och lyxshake;)


Sista dagen på tävlingen!

SISTA DAGEN ATT VARA MED OCH TÄVLA OM SMYCKE från bbm! Drar en lycklig vinnare ikväll :)!


Amanda!! Min syster ;)

Träffade även min barndomsvän Amanda idag som bor 20meter ifrån mig men ändå så har vi inte lyckats setts eller pratat på över ett halvår. Det är seriöst helt omöjligt! Fattar inte... Var överlycklig när hon kom hit och vi hade så mycket att prata ikapp! Älskar när vi väl får tummen ur och ses för hon är som en syster allt är som vanlig när vi ses efter en sådan lång tid och vi umgicks ju 24/7 när vi var små så vår kontakt finns där men är inte så aktiv ibland! :( men ikväll så!:D


Haaard work work

Sen jag kom hem så har jag varit händig! Målade nattduksbordet vitt ofc, målade taket i mitt rum en sista gång så nu kan jag köra igång med väggarna imorgon!! Wie:) målade även taket på toaletten även badrummet ska tas men det får pappa göra själv.. Orkar inte måla mer tak!
Imorgon ska jag iaf ut och springa styrkebanan 5km. Sen försöka ta mig an 2 vänner för att lägga upp träning och kost schema, har ingen utbildning inom området men är ett av mitt intresse och dom frågade mig så jag gör det för att det är kul och för att lära mig:)

Lagade även en råågod blomkålsgratäng med stekta bacon:) mums!


Grattis :)

Kalas för morfar som blir 65! :) ung och fräsch ännu.. Vi har blivit bjudna på mat på hotellrestaurang :) gott.. Proppmätt!


Mommo o moffa

Gofika hos mormor!! :D snart ska vi på kalas hos morfar, han bjuder på mat på hotellets restaurang:) fint de!!


Uppskattat

Har sååååå jävla ont i svanken efter allt slit och träning.. Älskar att ligga i mjuka nya lakan och ha mysbelysningen tänd samtidigt som man strökollar på tv och imorgon ska jag få sova ut till kl 10 iaf!! Wihio sovmorgon:) sov gott! Kram


parodi wf!

http://www.kanal5play.se/#!/play/program/230064/video/4672980|/program/230064/video/4672980/artikel/4692481

HAHAH JAG TROR JAG DÖR :D fan vad roligt! såg det på fejjan.. lilla partaj dåå!

Match

Kolla mina fina gummistövlar! :) perfekta en dag som denna.. Direkt från jobb var det buss mot lesjöfors för att spela match. Hade hela matchen men vafan kommer inte till avslut och så lever dom på kontringar.. Bajs match


Regnigt!

Jäklar vad det regnade imorse när jag jobbade. Dåliga regnkläder hade jag också! Lånat pappas.. Så efter frukosten så har vi bara åt runt till olika butiker och letade gummistövlar och regnställ! Inte lätt att hitta i min storlek! (Eftersom det är vissa företagsbutiker vi har avtal med) men hittade tillslut och fick ett par fina gummistövlar. Ska visa er sen :)!


Renovering och mys!

Efter jobbet fortsatte jag med min lilla renovering i rummet.. Målade och spacklade/slipade. Efter mycket slit åkte jag hem till Sofie och myste med några goa tjejer! Det blev räkor och vin;) hemma nu för att orka göra sista arbetsdagen för denna veckan, sen är det helg!! Äntligen :) man uppskattar dessa helger nu! Skönt:)


Regn och rusk

Fick tårta idag på jobbet och var ju tvungen att provsmaka alla 3 sorterna! Mums! Drygaste dagen hittills dock! Har stått ute i regnet hela dagen.. Fyfan:( blött och jävligt.


Målare

Förlåååt! Har jobbat och stressat hem för att spackla, skruva ner massa saker och plocka ut saker från rummet. Målningen är i full gång. Har målat i flera timmar nu. Taket, ganska jobbigt att måla tak kan jag lova.. Min rygg är paj:( men nu är första lagret klart! Har sett avsnitt 6 nu med Madde och Hanna sjukt bra avsnitt! Hahhah mycket skratt!! :D Hahha! Bra där.


Wf avsnitt 5

Fick många bra frågor idag på chatten och tyvärr hann vi inte svara på alla! Men tänkte köra en frågestund här snart om det finns intresse i det! :) nu ska jag sova! Klockan är alldeles för mkt.. Ska upp tidigt så natti. Hörs imorgon:) puss


Tisdag <3

Titta så fint jag gjort.. Har målat ett helt staket idag och imorgon blir det nog lite trädgårdsjobb! :) så jääääkla gött att jobba!!:)

Har hängt med Sofie och Peter på Ikea. Han var sjuk och vägrade att gå så vi fick dra runt på han.. Hahh muppen.

Glöm inte att ni kan ställa frågor till oss ikväll på TV3s hemsida när vi sitter i livecam för er tittare :)
Fick även ett spännande samtal igår som följdes upp idag. Ska på möte sen för att få mer info kring detta! :) nu: träna!


Vicky virrig

Åh vilken miss! Sofie frågade om jag ville följa med till Ikea och hjälpa henne shoppa! Hade jag gärna velat men träningen började om 1h då så blev ont om tid.. Fick dricka en smoothie och käka melon för jag hann inte laga mat innan jag skulle iväg,. Väl framme är det bara jag där.. Då pratar vi bilfärd 1mil bort, har alltså lyckats åka till träningen 1h för tidigt!!! Huuuuur virrig är inte jag? Blev så trött på mig själv och hungrig var jag med så drog till donken för att tröstäta! Och fördriva tid;) träningen gick jävligt bra och i helgen är det seriepremiär!! Wooho:D äntligen!!!


Jobb!

Uppe vid 6 för att jobba! :) 7-4 är tufft i början innan man vänjer sig! Men idag har det varit lugnt:)! Har kört slipmaskin på staket och efter lunchen så ska jag börja måla! Så skönt att sitta i solen och bara dra med penseln:)!


bbm TÄVLING!!!

Slänger upp en....

TÄVLING!
Nu kör jag i gång en tävling i samarbete med Beads by Me där man kan vinna något av följande snygga smycken. Allt du behöver göra för att delta är att:
1. Gilla Beads by Me på Facebook : https://www.facebook.com/Beadsbyme.se
2. Kommentera nedan vilket smycke du vill vinna. Kom ihåg att skriva din mailadress också.

Tävlingen kommer att avslutas nästa söndag Alltså den 05/13-2012!! SÅ KOM IGEN OCH TÄVLA!



Söndag

Var uppe vid ottan och drog iväg på lagjobb! Vi i SIF jobbade på motormässan och jag satt i kassan till entrén :) sen när jag kom hem så tänkte jag vila en liten stund men jag vet ju hur det där slutar... Lyckades sova bort 3h! Hah värdelös.. Vaknade av att Sofie ringde och tvingade mig att gå upp och göra mig redo för att bli upphämtad så drog ut till deras hus i Segerstad för att kolla på byggnadsprojektet.. Sen handlade vi och rensade och sorterade lite kläder hemma hos henne. Välbehövligt ;)
Fick grillat när jag kom hem jäkligt gott! Pappa är grillkungen! :) syrran hade med sig lilla Grim också! Nu: BB


inspo

rainbow

dagens: min fina staaar tröja! men dock är det svårt att matcha den då det lätt ser ut som en pyjamas tröja :P

Projekt måla om!

Hej förlåt för min dåliga uppdatering idag!

Har inte suttit vid datorn eller kikat på facebook appen nästan något idag..ovanligt för att vara en cyber nörd som mig!

Nej idag har jag sysselsatt mig med andra grejer, jag och syrran åkte till Ikea där jag fyndade lite:)! Köpte ett vitt påslakan vid namn Blåsippa! har ett likadant i silver/grått..men eftersom jag har startat projektet MÅLA OM MITT RUM så ska jag försöka införa vita saker och ljusa färger i mitt rum! hittade även en råååfin tavla som bara skrek köp mig.. inte min stil för fem öre egentligen men ugglorna talade till mig..... :) kommer göra sig fin på den ljusa väggen sen tror jag!


Som det ser ut nu så är 3 väggar vinröda och en är svart.. det blir alltså ganska mörkt härinne och jag har tröttnat på det mörka och vill nu ha vitt vitt vitt! med tanke på att jag bor hemma och inte har planer på att bo kvar i 5 år så borde jag ju inte bry mig om hur rummet ser ut. Men rummet i rött och svart vill ju inte direkt pappa och hans sambo ha när jag drar så det är ju inte bara för min skull jag målar om ;) dealen är att pappa får välja färg och jag har sagt min önskan om VIT så det är väl i det spåret han letar färger... äggskalsvit kom upp som idé och det gillar jag för vit vit kan liksom bli väldigt kall och "stel" :)

Så idag har jag även spacklat igen alla hål osv i rummet för att sedan sandpappra så att ytan blir fin.

spackel

vitt vitt vitt!!!

Lugn fredag

Smördegsbakatmos med lax i sås och räkor. Ganska bra fredagsmiddag! Nu sitter vi bänkade framför hockey VM :)


Tick tack

Vaknade av mig själv 05:30imorse och tänkte precis kliva upp när jag insåg att jag klockan bara var så lite.. (skulle upp 06:20 så somnade om :) brukar alltid vakna innan klockan när jag ska upp till något.. Men annars kan ja sova länge:) har iaf jobbat nu en hel dag! Känns skönt. Och jag uppskattar helgen nu;) hah! Har hunnit dammsuga, skura golvet och hängt tvätt! Händig? Jajjemen!


Hungrig och lat

Har tränat och nu käkat en stor portion spaghetti&köttfärsås! Efter träning äter jag såå jävla mycket! Skulle lätt kunna klämma i mig en lika stor tallrik men måste ha matlåda imorgon.. Så nu smaskar jag i mig äppelbitar! Måste ha ngt mer efter detta.. En apelsin kanske... Frukt blir man ju inte riktigt mätt av heller dock! Aja, imorgon ska jag upp för att jobba 7-16. Det var längesen jag var uppe vid den tiden för att jobba.. Har oftast kvällsjobb ju! Nattuggla som man är. Tur att det är helg imorgon då efter jobbet ;) hih


Pannkakor

Har stått och stekt pannkakor hela morgonen och Madde kom förbi på pannkakslunch i solen:) mys pys!


Tack kissie!

Tack kissie för att du har marknadsfört oss till 170 000 unika läsare per dag! Fantastiskt.. Som man säger all reklam är bra reklam.. :)


Me and madi

Jag och Madde var ute på en längre inlinestur runt i soliga Karlstad! Jäkligt skönt :) nu sitter vi och kollar i gamla album .. Det var bättre för! Eller?;)


Sola i karlstad

Legat ute och lapat sol! :) underbart väder!!! Vicki kom förbi så vi spelade lite spel och tog senare tag i trädgårdssysslor! Klippte gräset och krattade! Men dom som säger att klippa gräs inte är en sport.. Jag och vicki har nog gjort sport av det nu! Jäklar va vi sprang runt så svetten rann:D haha därför käkade vi lite glass med varna hallon som belöning:)


Avsnitt 5

Har precis kollat klart avsnitt 5!:D förjäkla bra!! Hahha


Ljuva tisdagskvällar

Ligger nerbäddad framför lyckan i LA och väntar ivrigt på avsnitt 4 av Wermland Forever! Efter det så ska jag kika på avsnitt 5;)! Jajemen!


Soliga karlstad

Såhär ser jag ut idag:) satte mig på cykeln och cyklade till Niklas på herrhagen på förmiddagen.. Vi chillade på hans balkong och bakade negerbollar :) mysigt! Sen cyklade jag hem till mamma:) är här nu och ska käka! Med syrran hennes sambo och mamma och hennes man ;)


Vaska "Ola style" ;)

Var iväg till köpcentret med vicki under eftermiddagen och fick med mig ett par underbara solbrillor!!!:)

Valborg blev succé! Grillat hemma hos mig med pappa hans sambo och barndomsvänner.. Och min vän Lina! :) vi satt och uppskattade kvällen med massa god mat gott babbel och massa skratt :) jag tog något glas vitt och rött till maten men inget mer. Sen åkte vi in till stan för att kolla läget på tempel hörnet, score och nöjes.. Där alla fulla höll till. Vi missade INGET! Det är så sjukt att se vad alkohol ställer till med... Usch! Så jävligt glad över en lugn och härlig Valborg :) med nära och kära. Och jag kommer må sååååå mycket bättre än vad andra kommer göra imorgon ;) kommer sova gott inatt! Puss alla fina!


RSS 2.0