Punka

Medans alla förbereder sig för världens brakfylla ikväll! Så dricker jag cocacola och står ute och lagar punka på cykeln för första gången i hela mitt liv läs även: sista. Aldrig mer, jäkla krångel det där! Men nu har jag en ny cykel iaf:) en röd och fin! Ska provcykla senare :) hah.. Tänker nog vara nykter ikväll.. Vara hemma och äta grillat! För att sedan bara ta det som det kommer. Åka runt och säga hej till fulla vänner;) bäst att försöka bli frisk nu och inte supa så att förkyldningen håller i sig.. Hatar att vara sjuk! Bu


Pizzeria Bergh

Papperslappen gör fan den bästa hemmagjorda pizzan! Åhååå har ont i magen så mkt jag har ätit!! Men hur mkt man än käkar så finns det alltid plats för godis? Stört det där.. Jag tror att vi har 2 magar ja;) hah... Skulle egentligen vara på personalfest på Score idag med paintball, 3kamp och fest. Men eftersom jag hade match så kunde jag bara vara med på kvällen.. Tröttheten efter matchen och förkyldningen tog över så jag skippade kvällens fest idag. :p smart val tror jag..


Bästa på länge

Cyklade ner till stan med Madde idag och bara drev omkring:) sen hjälpte jag mamma att färga håret och när jag kom hem så grillade vi! Förresten! Det här med att va påväg hem och komma på gatan och känna doften av grillat sprida sig i luften och sen kliver du innanför dörren och kommer ut på baksidan och inser att det är ju faktiskt hos dig doften kom ifrån! Det kan vara den bästa känslan ever!!!! :D haha så var det idag, grillat stod på menyn och till efterrätt doppade vi jordgubbar i vit choklad och Marabou! Efter det så satt vi på altanen och babblade och drack vin :) riktigt uppskattad kväll! ( börjar man bli gammal tro? ) när man bara älskar att va hemma och ta något glas vin och hänga med pappa! Bästa :)


Match i vårsolen

Gick upp vid 10 och cyklade iväg till Kewabarena för att kolla på Niklas, hans bror och andrés match! Niklas hade fått rött kort i förra så han var avstängd;) vi satt i solväggen och njöt av matchen och vädret!


Fredagsmys i min stil

Jag har precis kommit hem från Olivia med Madde, Lollo och Tora. Vi har slappat & babblat:) nu är jag hemma och tänkte mysa till det innan läggdags. Det är ju ändå fredag! Så ett glas rött och lite ölkorv kunde inte vara mer passande :)


Kina!

Sitter på nya Peking med Madde hon käkar och jag hade tyvärr redan ätit! Men alltid trevligt att hålla sällskap;)


Sjukstuga

Jag vet att jag ser ut som en mygga eller något.. Men jag är sjuk och försöker alltså bara bli bättre :) känslig mot solljuset så var tvungen att dra på mig ett par brillor när jag kikade på tv. Hah, ligger under mitt duntäcke och kollar tv än... Orkar inte göra ngt speciellt än.. Vill bara bli frisk som sagt! Får se hur kvällens planer utformar sig.


Hååårigt och blött!

Var jäkligt blött på fotbollsplanen idag, vi valde att gå på gräs efter denna regniga dag! Tunga ben! :( men skönt att komma in i en varm dusch och en god middag nu. Efterrätt blev jordgubbar och grädde! Mumma:) resultat på håret också! Såå himla fräscht och jag är glad över att jag tog ut löshåret så snabbt som möjlig efter inspelningarna i serien. För nu är mitt hår så som jag vill ha det! :)


Torsdag!

Var iväg och klippte mig nu på förmiddagen hos Johannes såklart! ;)! Blev av med ca 8cm slitna toppar, fräscht nu! :D har även varit och storhandlat och det bästa med att handla är att man köper precis det man är sugen på! (bor ju fortfarande hemma) :) så tänkte mysa ner mig i soffan nu med en skål jordgubbar & grädde!


Bio

Bio! :) såg på 21 jump street, jävligt bra film!! Ni måste se den! På bio helst:D fan vad skönt att ha en bra film att kunna kolla på några gånger;)!


Hårfärgning

Sofie har lagt i en mörkbrun färg i håret på mig. Blev bra.. Hade ju ganska solblekt hår efter den långa vistelsen i Thailand! Och har även bokat klipptid till imorgon! :) fräscht!


Hemmafru!

Bakat sockerkaka! Saftig och god ;)


Wf!

God middag! Vårat stadsnät görs om och därav inget internet nu.. Men som tur är har jag min kära iPhone!
Igår såg jag självklart på avsnitt 3 av Wermland Forever! Det är nu jag känner att serien har börjat utveckla sig på sitt "rätta" sätt! Vi är mindre nervösa= mer oss själva och skapar bättre tv! dock så har TV3 bestämt att flytta sändningstiden till 23:00! Men jag hoppas att folk inom vår målgrupp orkar stanna uppe en timme till för vårt kära WF! :) är jäkligt förbannad och besviken på TV3 pga hur dom hanterar saker och ting .. Men life is life vi gör det bästa av situation.

Käkar frunch nu iaf, vaknade på fel sida.. Krasslighetssidan! Buhu.. Som tur är så har jag min lediga dag från träning idag. Har gjort en omelett med skinka och ost i som jag äter.. Vicki kommer nog förbi sen! :)


Fullpackad dag!

Jag och Madde har kört en heldag med massa "utflykter" först tog vi en tur till nyöppnade outleten lager 147, hittade inget kul och åkte vidare till quality outlet. Fann inget skoj där heller! Efter det åkte vi hem till mig och gjorde lunch. Tog en tur in till stan där vi käkade middag efter lite kikande i butiker.. Även en bägare med kulglass avnjöts! Otroligt skönt vårväder idag;)! Och har nu tränat fotboll och hoppat ner i onepiecen. Testade en ny lotion från hm också.. Luktade fantastiskt gott! Ananas och kokos!! Mumma!


Redbull ger dig vingar

Igår drog jag hem och hade "uppesittarnatt" och kollade på NHL och drack ett glas rött! Vi var med i ett världsprojekt, där redbull ger ut massvis med redbull utanför varje universitet. Vi drog till campus och gjorde iordning för att fylla lådan med över 600 redbull. Hah har ni sett så mkt förut? :D galet


Mystöntarna nr 1

Vi tog en powerwalk till stan, Madde skulle sola och sen blev det lite gott på Ica! Sett intouchable bra fransk film och nu ett avsnitt av solsidan!


Rulltårta

Idag sov jag ut! Eftersom vi gått upp vid 7 hela helgen.. Vi bakade rulltårta och nu är jag hemma för att käka middag och sen göra något tillsammans med Madde! :)


Tröttast i stan

Jag är hemma! Resan tog sammanlagt 7h och vi hann dra igenom 3 filmer på bussen, kunde inte somna heller så ät helt färdig nu. Tänkte bara visa ett levnadstecken här... Kroppen och hjärnan är slutkörd efter ca 9h träning på 3 och en halv dag,... #slöa


:)

Råbra kväll!


Solen...

Solen skiner alltid i ka.. Nää skåne! Vi var uppe och käkade frukost redan vid 07:30 för att sedan ha en träning i 2h med genomgång på frisparkar, hörnor osv :) sedan efter lite chill och käk blev det 1h bussresa till planen där vi skulle spela match. VINST! Nice. Så nu är vi på g tillbaka till Höganäs där dom har bokat pizzerian för vårt lag. El clasico och pizza står på kvällens schema! Ganska bra lördag enligt mig:) wioo


Utmaning!!!

Roligaste kvällen på länge!

Vi har ju Spelarrådet i både dam och herr laget och dessa slog samman för att skapa en gemensam aktivitet för SIF.
Det blev utmaningtävling indelade i lag 3killar 3tjejer i vårt lag. Fick papper med massa utmaningar som man ska ha bevis på och kunna visa för domarna , genom visning live, ta bild eller videofilma. Utmaningar som bada i havet, stå naken framför lagbussen, bilda böghög, sjung "fångad av en stormvind" för en främling, gräv ner ngn medlem i sanden, leta reda på en person med hund som visas för juryn, hitta 3 myror och visa, byt kläder tjej med en kille, osv osv osv! 50min fick man på sig och minst 30 umaningar fanns det på pappret med olika slags Poäng skalor beroende på vad och hur bra man utförde det! (prioritera poäng uppgifter) Vi vann över alla 50 pers :D såååååå jävla gött är rå nöjd hahahhaha tävlingsmänniska! En i Vårt lag badade näck i havet, vi sjöng i Mick för ett annat fotbollslag som satt och käkade i restaurangen ;) bjöd på oss därav VINST! Kan somna gott inatt! :D


Ni vet vad man säger

Fick äntligen planer att spela på! 2 konstgräs planer:) så nu har vi haft morgonträning i 1,5h och duschat/lunchat.. och vilar nu inför nästa pass som är 3-4.. zzZz vore fint att sova lite :) så ska försöka med det nu:) btw fick nya matchstrumpor! Ni vet vad man säger små fötter små strumpor...


Hemma

Vems flickrum är vi i? Hah vandrarhemmet är ju hemtrevligt!:)


Kaoooz

Nu ska ni få höra! När vi kom fram så bytte vi om för träning och åkte iväg till den planen vi blev tilldelad av det här sportcentret som anordnat lägret.. Den planen hade blivit godkänd som rastplats för hundar??!!! Hahha så då åkte vi runt i 1h till olika planer för att se vart vi skulle va. Men nej fick efter alla om och men inte träna på planerna! Så just nu har vi ingen plan och det måste dessa arrangörer stå för annars drar vi hem imorgon. Så vi drog ut och sprang för att hitta en affär och köpa lite godis typ.. Visade sig vara aaaas långt! Så vi sprang väl och yrade i 1h ! Och plus att om vi får fotbollsplan plats så finns inga omklädningsrum? Så vi 50pers får dela på 4-5 duschar. Tänk er vilket kaos.. Jävla höganäs! Haha men men ;)


Lägesrapport

Bussresan till Kungsbacka gick fint! Började kolla på filmen grown ups och somnade någonstans mitt i. Vaknade upp av quiz i bussen lagindelning tsm med herrarna. Käkade lite pannkakor och kom fram till fotbollsplanen där vi körde en gå träning (genomgång) nu är vi på en golfrestaurang och har precis käkat lunch. Snart fortsätter bussresan mot Höganäs. Skriver sen :)


Packat och klart!

Packningen klar och kvällen fri! Pratade med Niklas förut, får se om vi hinner ses ikväll annars blir det att chillidilla med popcornskålen framför TVn :) puss


Pannkakor

Har städat upp i köket och stekt pannkakor! Måste ha ngn matsäck till bussresan imorgon = pannkakor med socker! Nice :) nu blir de dammsugning och sen lite packning. Ciao

 


god morgon :)

Blev uppringd och väckt av Sofie förut, så nu har jag gjort iordning frukosten och idag måste jag hinna handla och packa inför imorgon :) då vi drar till Höganäs på träningsläger tills söndag.

Avsnitt 2!

Hej på er!!

Jag har kikat på kvällens avsnitt av Wermland Forever med Madde ikväll, och vi var ju bara tvugna att se tredje avsnittet också. Kan säga att dom 2 "mindre bra" avsnitten är avklarade med manus & stelheten... och i avsnitt 3 så är det sjukt bra! Riktigt kul när man har gjort något som man kan vara stolt över. Härlig känsla det där..självklart sitter jag med skämskudden redo ibland också men det är ju det som gör serien! Man får lov att skämmas lite ;)

nu tar jag natten! Puss


Grattis bästa mamma!

Har sprungit på stan idag med Julia och handlat present till mami som fyller 45 år idag! Stort grattis, var nyss där på middag och tårta! Mycket gott. Nu ska jag snart åka iväg på träningen :) skönt att vi är i inomhushallen en blöt dag som denna :) glöm inte att sitta bänkade ikväll 22:00 wf!


Tappat fett!

En sak jag fått höra hela tiden sen jag kom hem från Thailand är att jag måste gått ner så mkt i vikt! Det lär ju synas från programmet också men självklart läggs det på typ 10kg på TVn har man ju märkt... Men efter thailand så har jag alltså bara gått ner 2kg och jag tror att det mesta är muskler men inser att det är fett också. Tycker det är positivt om jag lyckats bli av med lite fläsk men inte mucklerna!! :( har dock ätit allt jag sett och lite till här hemma men det verkar inte hända ngt! Får fortsätta käka gott och bra för att iaf få tillbaka lite muskler igen :) har en bild från idag och från somras.. Man ser lite skillnad i ansiktet .. Svårt att fånga på bild.


Myspys!

Kan inte ha skaffat mig bättre pyjamas byxor än dessa prickiga as sköna ifrån Thailand:)! Älskar dom och även min diesel sov tshirt:) glider omkring i myskläderna efter träning och dusch.. Käkar pita med en svin god tonfiskröra i :) mums!


WIIIIIHO

Och vilken match! 6-1 mot föredetta div 2 laget Ämtervik..och jag firade det med tacos hemma ute på altanen i kvällssolen! :) kan sova gott inatt nu efter en skön insats med laget, vi kommer bli vassa i år, tro mig.

Kvällschill framför tvn under ett duntäcke det är vart jag ska befinna mig resten av dagen..ciao :)

Match tagg!

Har käkat frukost och glor lite tv .. Slappar inför matchen :) tredje matchen den här veckan! Svin kul:) nu kör vi skattkärrs if!


Jag är den spontanaste människan jag känner

Den här helgen kan nog vara den mest otippade?

Hamnade i Örebro på lite fest och mötte både "miss something" och Marcus Schenkenberg sen sov vi på hotell och drog till gustavsviks badhus och chilla i relaxen med käk osv sen lite äventyr i badet och vidare till Karlskoga där vi åkte karuseller på tivoli! Hah sedan drog vi till Harrys och ska snart dansa till E- type Hahha sjuk helg!

 


Samma visa varje gång

Hahha hur ofta gör man inte såhär! Man bestämmer sig för att baka, och man sätter igång utan att ha kollat så alla ingredienser finns hemma, självklart finns inte alla och då får man improvisera. Idag improviserade jag med smör istället för margarin och fiberhavregryn? Istället för vanliga.. Hmm.. Dom smakade lite mkt socker alltså, så fick dumpa pärlsockret eftersom kokosflingorna var slut. Haha yes!


frunch

Jag är ingen riktig frukost människa.. eller förstå mig rätt jag äter alltid frukost eller som jag kallar det "frunch" vid den här tiden..;P men jag är mer för mat än en tråkig macka med ett glas juice.

Så idag blev det pasta och skinksås!

sitter även och funderar på dagens planer... tvätta? baka? träffa SL? rensa garderoben? ska klura.. återkommer!


Nyheter

http://svtplay.se/v/2770982/varmlandsnytt/12_4_21_35
http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_varmland?title=tv4nyheterna_varmland_22_35&videoid=2181218#


Här kommer de 2 intervjuer som vi gjorde idag i tv rutan.. :)

Matchen gick bra men ändå förlust, skönt att kunna spela ut ett lag som ligger i divisionen över oss, men sen gäller det ju att göra mål också för att vinna matcher och det gjorde vi inte idag tyvärr..:/ men 2 bra matcher även fast vi har gått i förlust.

Diskat och klart

Ni ser oss på TV4 Värmland och Svt 1 ikväll. Nu har jag även diskat i tv.. Fantastiskt att man får visa upp ens skills som hemmafru!

Nu ska jag iaf kasta i mig käk (läs:kasta) är utsvulten! Hörs efter min match ikväll. Ciao :)


svt

Godmorgon! har klivit upp och om ca 40min kommer svt hem till mig för en intervju.. tänkte hinna röja upp lite i köket innan dess och göra mig iordning. :) Är så taggad inför matchen ikväll! det jag kommer gå runt och vänta på idag känns det som.. hahh


chill

Idag har jag bara slappat och tänkte göra det resten av kvällen, hade även en telefonintervju med VF imorse. Maten är klar här hemma och efter det ska jag krypa under duntäcket och glo tv.. har redan kikat på vårt avsnitt 2. som jag dock tyckte var det stelaste (fortfarande charmigt) men efter detta så ska det att börja släppa :)


Knappen och Hakim

lyssna på mig och dessie på nrj.se med Knappen och Hakim!

vi gillar dig också Messiah.


Top tweets på twitter!

Hade fruktansvärt trevligt igår,! Jag och Niklas satt och svarade på frågorna i livechatten och småkikade på programmet samtidigt. Har hunnit spana igenom fb, twitter, Flashback för att läsa om allt ris och ros! Självklart hade jag räknat med mycket ris från avundsjuka människor som inte tar detta för vad det är! En skön serie med mycket skratt ;) men vill tacka alla mina underbara vänner som gett mig så mycket positivt om detta! Och bättre blir de när vi är varma i kläderna:) puss!


Bläääääää buu

Bläääk! Hatar att inte ha något att kliva upp till. Inget dagsjobb inget gymkort, regn ute och alla jag känner jobbar... Alltså sover jag längre och har bara lagat frukost och glott på tv. Springer runt och småäter på allt som finns i huset, lite tårta, några chips, choklad. Är inte ens sugen bara uttråkad. Ååhhh drygt.... Det enda jag ligger och väntar på är att klockan ska bli 21:30 så jag kan åka till tempel där vi tillsammans ska fira premiären av Wermland Forever! Japp ikväll 22:00 på TV3. Sista dagen som okänd?


Underbara vänner!

promenad med bästis!


Matchreferat

Spelade match mot mallbacken förut ju, fattade inte att dom hade sitt A-lag till match men ändå stod vi upp bra och hade 1-0 ledning när första halvleken var klar. Andra halvan var sämre, då fick dom några gratischanser av oss och fick in till sist 4 mål emot oss. Dock var ett av dom straff, frispark och en dålig tillbaka pass till målvakten från vår sida som dom högg på. Så överlag stod vi på oss bra och utifrån matchen sett så var resultatet orättvist. Men kul att möta ett lag i en mycket högre division

Ligger nu nerbäddad under filten men lite god mat:)


Påsk bra!



Påsken har varit superduper bra! jobb blandat med nöje, god mat och dryck! : ) Perfekt!

Tog mig ett glas vin hemma och sen åkte jag in till stan på förfest där vi fortsatte med vinet och lite drinklekar innan vi dansade på Tempel. Bra kväll!

Glad Påsk!

Glad påsk på er allesammans :)

Pappa ville ha en påskkärring i huset så jag fick ställa upp! hah

"must eat godis" hörs sen!

 


Påskägg!

Vaknade vid 15 idag! Fan vad länge man sover efter ett kvälls/natt pass. Har iaf lagat middag (köttfärssoppa) och jobbat ikväll igen. Fick mitt första påskägg också! Så uppskattat:) tack Pb, Staffster & SCORE : )


Häng

Är hemma hos Niklas och vi har lagat tacogratäng! Stor favorirmaträtten, chillar nu, han ska ut och fira påskledigheten ikväll och istället för fotbollsträning så åker jag och jobbar sen. :)


Radio

Var precis med i Sveriges radio PP3 med Pär lernström och pratade om inspelningskonceptet tillsammans med en av manusförfattaren Lisa :)

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4283&artikel=5053156
här hittar ni programet..

 


Looptroop till Tempel

  • den 8 april 2012
  • 21:00 till 02:00

På påskdagen är det dags för fest igen!
Looptroop Rockers spelar live på Tempel!


DÖRRAR: KL 21.00
ON STAGE: KL 23.30
NATTKLUBB TILL KL 02.00
ÅLDER: 18 år

FÖRKÖP: 200 kr (TICKSTER & NÖJESBUTIKEN)
http://www.tickster.com/events/ztu6f93y0utgtbt

ENTRÉ: 220 kr


Blogg på TV3

Har nu börjat blogga på 3an
www.tv3.se/viktoriasblogg

Det kommer vara många inlägg som är samma från här och där men jag kommer göra mer presentation av vem jag är i den nya bloggen och skriva om mer saker som har med Wermland Forever att göra.
 Följ mig gärna på båda :)


Smink

Gjorde ett litet sminkinspo.. och som vanligt när jag testsminkar så kör jag bara på halva ansiktet för om man vill leka mera med sminket så tar man andra halvan senare.. men idag blev det en sida. Alltså har jag bara lagt basen på halva ansiktet

Efter basen med foundation,concealer,puder & eyeprimer(för att skuggan ska fastna bättre och få bra pigment) så la jag ögonskuggan:

limegrönt-glory

orange-sunrise

rosa-babydoll

ljus skugga-pink frost

Alla skuggor är från MUS

Eyeliner

Kajal, mascara och highligt

Rouge som finish

med blixt, halvsminkad





En vanlig tisdag

När jag vaknar så är de första jag gör att kolla på mobilen 1: tiden 2: nya händelser detta gör jag bara för att. eftersom jag aldrig bryr mig om vad varken tiden eller händelserna är. Sen när jag vaknar andra gången så går man igenom allt lite noggrannare, svarar på sms, svara på facebook och spanar. Och idag fick jag syn på en riktigt irriterad vän på Facebook med både bild och ett irriterad inlägg så hennes dag var sådär jätte bra. Fick kolla upp vad problemet var och självklart var det mat som fattades.
Så jag cyklade iväg till Sofies jobb lånade bilen och åkte iväg och köpte mat till oss. vips så blev dagen bättre igen :) hah.. Ska hjälpa henne städa ut lite skit ur lägenheten nu också för att sedan gå ner till score och köra mitt första jobb pass:) yey!


Bag

Jag älskar min väska! Hur snygg!?


Gubbar

Var hemma hos mamma precis där vi blev bjudna på tacogratäng och till efterrätt jordgubbar med maränger och grädde :) mysigt! Står vid NWT nu och väntar på André och Niklas.


Dag mejk

Dags makeup inför webb tv intervju!


Jag är livrädd

Fyfaaaan! Låg och kollade på kanal 11, och jag har nästan kissat på mig här hemma! Det borde få vara olagligt att visa skräck i svensk tv. Speciellt när det är så bra att man måste fortsätta och se och när man är ensam och har inte orkat dra ner gardinerna till fönstret.. Buhu! Kolla inte på 11an! Fick kasta mig in i Antikrundan nu? På kanal 1! Räddning tack!


Fotboll

Matchen gick väl okej vi hade spelet men ändå gick vi därifrån med oavgjort som resultat.

Sen var det Spelarråds möte och lite aktiviteter i klubbstugan :) uppskattat!


Ny blogg

Bara käkat frukost och måste snart packa väskan och göra mig iordning för match.

Kommer snart börja blogga på tv 3 också, det innebär ju inte att jag slutats blogga här! Absolut inte :) men i bloggen på 3an så kommer det vara lite mer om serien också..


RSS 2.0