<3

Sista dagen på detta året..
 
Det bästa som hänt detta året -
 
- Thailand jan-mars bodde och jobbade där nere.
- Wermland Forever serien släpptes
- Fyllde 20 och hade världens bästa födelsedag med fina vänner
- Sommarjobbade och har fortfarande kvar jobbet
- Fick tag i min drömlägenhet och flyttade hemifrån
- Jaguar nattklubb öppnades och ett roligare jobb startade för mig där
- Började spela fotboll igen
- Firade min älskade pappas födelsedag 50år
 
Sammanfattningsvis ett jäkligt bra år med rätt stora förändringar i mitt liv :) och nu ligger man i sängen med musik i öronen och datorn i knät och har nästan inga bekymmer om kvällens planer. Jag vet att jag ska käka middag med mina vänner och sen ska jag jobba in det nya året!
 
2013 kommer starta jävligt bra, det vet jag iaf.. tar små steg i taget inne på det nya året, men jag ska göra som jag alltid gör.. göra det jag känner för och leva i nuet. =) Jag hoppas att mina läsare får ett fantastiskt bra nyår och en god fortsättning!
 
Happy n y!

Nyårs mys

Har legat i sängen typ hela dagen och lyssnat på massa musik :) så skööönt! Älskar mina nya lurar! :) är hemma hos PB och SL nu med lite vänner, käkar mat och kollar på film. Dagen innan nyår är en mys dag:)


Jobb!

Seg och fin dag:) inhandlade en topp till kvällens jobb förut, ligger på Jaguar nu och har käkat p mat , ska börja jobba om 1h ca:) gött att hänga här i sitt andra hem. Med en jobb familj typ!


Wf

http://www.vf.se/nyheter/karlstad/wermland-forever-blev-arets-snackis

Nu ligger intervjun uppe på vfs hemsida. :)


Rough

Känns som att jag har 10dagars sömlöshet i kroppen, och tvättid har jag haft hela kvällen med! Har varvat mellan tvättstugan och sängen. Ska ner en sista gång nu och ta upp tvätten, sen får det bli läggdags. Hoppas på att man känner sig bättre imorgon, för då är det dubbeljobb som gäller! :( pjuh!


Trött tjej

Sjukt trött idag... Med en Liten blåtira, hosta och 2h sömn i kroppen så är jag ändå på jobbet och kämpar mig igenom denna dagen. Tur att det är så himla fint väder idag! Lagom kallt och solen skiner över Karlstad som den ska! :)


Mamma<3

Fina mamma fick en onepiece av mig och syrran! Så nöjd hon blev då :) gosis!!


Jobb juldagen

Igår när jag kom hem till Karlstad igen så var det bara att slira om för arbete! På ett fullsatt Jaguar sprang man omkring och serverade! :) var riktigt kul med skön party stämning! Idag har jag kikat lite på mellandagsrean men hittade inget roligt, lunchade istället. Har lagat mat till matlådor nu och bäddat rent i sängen med mina nya super mjuka satinlakan som jag fick i julklapp! :) fick även ett par as bra hörlurar från märket urbanears :)!


Mormor!!!

Är hos mormor nu och firar jul:) julfika och julklappsöppning! Älskar mormors fika.


Julafton

Åh! Julmys hos kusinerna! Bästa julbordet :) snart dags för Kalle anka kl 15:00 och julklappsutdelning!


Jaguar

Jobb nu


Merry C

Fick julklapp från jobbet! :) Där man fick beställa en produkt av ca 50 utvalda prylar.
Jag beställde ett Newport bäddsett med blå stjärnor på :) paketet levereras dock efter jul men den som väntar på något gott... väntar alltid för länge! ;)
 
Fick även mitt utbildningsintyg och körkort på Liftkursen som vi var iväg på. Så nu kan jag lifta lagligt :D

:)

Love actually, levande ljus, popcorn, cola, en ensam tjej och en mysig stämning. :) man trivs. Det gör man.


tlosor

Madde kom hit igår och när vi båda höll på att somna i soffan så bestämde vi oss för att åka till Ikea och det blev "lite shopping" där innan vi hamnade inne på H&M där hon jobbar, så dörför visste hon även att underklädes rean hade småstartat.. det blev 4söta trosor som fick följa med hem :)
 
Väl hemma så började jag med middagen och hon med att sätta ihop min nya TVbänk som jag köpte på Ikea. Jag köpte även julgardiner Flätade korgar och en jätte fin taklampa.
DOCK var vi så trötta så när vi snart var klara med bänken eller ja madde då, så visade det sig att allt satt lite fel. hahaha så gav upp och gick och la mig istället.
 
Men nu idag när jag tagit min 3e sjuka dag hemma så gjorde jag om allt och fick ihop den tillslut :) Blev superbra! ska dock ha ett tv vägg fäste (tror jag). kanske låter det vara såhär.  det märks!
 
 Fick även ett nytt handfatt insatt utan komod. det bästa med hyreslägenhet... att saker kan fixas utan några kostnader. =)

Kaos, sjuk!

Tredje dagen hemma och sjuk. Det ser ut som om det har skett ett bombnedslag här.. En halvklar tv bänk och pizzakartong från idag faktiskt! (Så så illa är det inte) och små grejer överallt! .. Små myser i soffan nu iaf. Ska väl försöka få ihop möbeln men madde var här igår och skulle göra det och gjorde fel på ett ställe så måste ta isär och sen sätta ihop:)! Men jag har tid på mig så jag gör det seeeeen.. :)


Önskelista

Detta var nog första året som jag egentligen inte önskar mig något.. har fått tänka rejält för att komma på något och egentligen kvittar det med julklappar för jag har det jag behöver i stort sett.. och det jag inte har kan jag köpa själv. men jag skrev ändå upp lite nödvändiga saker som jag önskar mig.
 
Kanske kan man få lite julklappstips av er?
Vad har ni önskat er i Julklapp?
 
 
 

SHOPPING

Glitterklänning H&M 199:-  
 Levis jens demi curve Levís store 999:-
Figursydd skjorta som behöver strykas ;) från MQ 399:-
 
 
 
 
 
 
 

Sjukkkkling

Sjuk blev man på kuppen.. Tror att helgens aktiviteter plus gårdagens jobb tog ut sin rätt.. 23h jobb, träning, fotbollsturnering, lite sömn och skottningen igår... Inte konstigt man blir sjuk! Ligger hemma från jobbet idag invirad i en filt, morgonrocken och kollar på tv. Sliten minst sagt! Ska ändå visa er vad jag shoppade i lördags! :) ni får en uppdatering senare med plaggen. Kram


Snö dö

Jag har skottat blötsnö i 8h... Jag har ont i varenda muskel och är typ orörlig i soffan under duntäcket nu! :(


Fotboll och jobb!

Blev en runda på stan efter träningen i lördags! När jag var klar på stan så skulle jag hem och göra sallad till mig och Sofie som matsäck till fotbollsturnerningen som spelades idag. Men när jag skulle hem så hade jag missat att jag hade bytt jobb pass med en tjej och att jag skulle servera på julbord! Så fick slänga in grejerna i sofies kyl och låna jobbkläder för att sätta igång jobbpasset vid 17:00 stämplade ut vid 03:00 trött som ett as men efter ett riktigt roligt nattklubbspass! Sov hos Sofie och vi gjorde sallad 4 på morgonen (eftersom jag inte hann det på dagen). Sov i 1,5h för att sedan gå upp och åka iväg på hallvärmländskan med fotbollslaget. Vann 2 av 3. Och gissa om vi var slitna efter 10h jobb pass nattetid med 1,5hs sömn och upp vid 06:45 för att spela fotboll en hel dag! Jisses!:D

Var så sliten så jag somnade i soffan, och har nu käkat pizza efter en lat beställning på onlinepizza! :) soffmys


Julbord

I fredadgs var vi på julbord med jobbet. Var skoj! Efter det åkte jag in till jobbet och jobbade natt. Var rätt trött när jag skulle iväg i snöstormen på fotbollsträning vid 11:30 efter att ha somnat vid 04... Men det gick! :)


Livets eviga väntan

Något jag kan störa mig så fruktansvärt mycket på det är när man får lida för någon annans problem. I detta fall tack vare karlstadbuss ;) för det första så är det inte sådär jätte roligt att stå ute 06:20 och vänta på en buss och dessutom inte i denna kylan! Usch.. När du dessutom får hopp eftersom livetavlan visar att den ska komma om ngr min även fast den är över 10 min sen, men den ska komma iaf så är du lugn. Men nej, efter 30min väntan visar det sig att det kommer ingen buss! Och det numret man ska ringa för om bussen inte kommer? Det hjälpte ju inte alls! Jävla dåligt! Dom kan skriva ut ett meddelande på livetavlan om en buss gått sönder eller åtminstone skicka en ny extra buss! Tänk den gången någon ska på ett viktigt möte osv! Ställer till det:) nä Blä för karlstadbuss idag!


Hysterins nya år

Nyår närmar sig och hysterin drar långsamt igång.. Ska man resa iväg... Ska man gå all in? Fixa sig i timmar tills man aldrig sett bättre ut tycker man! Eller ska man ta en liten middag med trevligt sällskap, bojkotta och va hemma själv i badet med en bok och ett glas skumpa 00:00? Jag känner ju egentligen inte för att va deppig och ligga själv i badet på nyårsafton.. Men på något sätt vill man fly från den "perfekta" kvällen som är en start på något nytt.. Alltid en start för något bättre, större! Men så blir det ju aldrig. Att ta en sista minuten vore värdast! Men eftersom man jobbar som man gör så är ju det redan uteslutet :/ så vi får helt enkelt se hur det nya året ska firas in. Jag gissar på att jag kommer spontanshoppa, göra mig iordning i några timmar, äta god mat och dricka mig full. Och när klockan slår 00:00 så inser man att jag är fortfarande lika ensam som jag var 23:59, fortfarande inte kommit på mina livsplaner och vet att jag kommer vakna upp med en bakfylla. Men det är bara att ta det för vad det är. Ett nytt år med nya möjligheter... ;)


Onsdag

Idag har jag städat lägenheten, och sen var jag och Niklas iväg på en intervju med vf. Kommer väl ut i mellandagarna! Nu har Niklas precis gått hem jag gjorde mat, så vi käkade framför TVn. Nu är det finalen av tatto ink Sverige! :D


Julkänslor

I måndags fixade jag och Sofie julstämning med Julmusik och Julbak:) lagade även mat! Mys måndag :)


Fredag

I fredags så var jag Johannes och Niklas ute och käkade, sen drog vi hem till mig och spelade monopol och drack vin! Hah jag och Johannes skapade pakt och retade upp Niklas! Hah skadeglädje! Åkte in till Jaguar senare på kvällen. Ni ser även bild på min nya vinkyl som står i hörnet! Rå nöjd:D vardagslyx att äga en vinkyl! :)


Fest

Pappas fest blev jätte lyckat! Vi var runt 50 pers, det bjöds på 3rätters och liveband (pappas band) så det blev en hel dans under kvällen och en härlig stämning med många roliga tal för min älskade 50åring. :) var med och hjälpte till såklart innan, under och efter festen.


Tillbaka

Åh äntligen funkar blogg.se appen! Inte haft tid att koppla upp mig vis datorn. Har haft fullt upp hela helgen. Med att först och främst vara ledig!:) hör och häpna, helledig helg:)! Största händelsen var att min älskade papi fyllde 50 i lördags. Och det var 50års fest för honom. Går in i detalj imorgon! Måste sova nu men skulle bara säga att jag är kvar.


Till salu!!

Skottat snö hela dagen igen, och dragit kundvagnar igenom snö! Tungt! Är helt utslagen hemma i soffan, skulle egentligen jobba på Jaguar (julbord&nattklubbskväll) men eftersom snön fortsätter falla så ska jag och Pelle ut ikväll och fortsätta jobba. Blir någon timme iaf! :) känner på mig att jag kommer somna gott sen!


Tänkte även sälja min stationära dator. Acer aspire som har fungerat felfritt! Men nu när jag bor själv så har jag inte lust att ha skrivbord med datorn osv, därför köpte jag mig en bärbar och då behöver jag ju inte ha båda;) så om någon har intresse för den och vill veta mer så kan ni MEJLA mig. [email protected]


Planering

Har skottat snö osv hela dagen i årets första snökaos för Karlstad :) är kul att röja snö men blir rätt tungt att handskotta i flera timmar, jag ser det som gratis träning! Vem behöver gå till gymmet när jag kan få betalt samtidigt som jag tränar kroppen:) perfekt! Åkte direkt hem till pappa sen för att ha "möte" angående hans 50 års kalas som är på lördag. Han har bjudit runt 50 pers och vill att allt ska klaffa perfekt. Han är en riktigt bra partyfixare! Och eftersom jag är så snäll så lagade jag middagen och dammsög huset åt dom;)


Ikea är fiffigt!

Kolla min nya coola våg! Trodde inte Ikea hade så fiffiga grejer;) fattade inte funktionen innan jag kom hem heller. Trodde att det var en vanlig våg men att den visade siffran genom visarna på siffrorna. Men det visade sig vara en klocka! Hah så nu har jag klocka och våg i ett :) smidigt!


Städat tränat

Har tränat! Och efter träningen var jag så pigg så jag började städa lägenheten och rensa :)! Skönt att sova när allt är rent och fint!


Ikea!!

Slutade 1 idag och drog med Sofie till Ikea. Jag skulle lämna tillbaka det jag hade köpt fel och hon skulle göra ett ärende. Saken den var att det ärendet innebar att köpa 600tallrikar och 200muggar till Jaguar. KUL.... Var fast inne på Ikea i typ 3h!! Och vi tog alla tallrikar dom hade på lagret i just den serien. Hah

Men köpte nu rätt kudde och fick tummen ur och köpte äntligen en badrums hylla! Med korgar att placera i. Blev svin bra och jag har äntligen lite ordning på mitt smink, smycken produkterna osv! :) kolla va fint det blev!


Jobbbbbb tröttt

Hade skit kul på jobbet igår :) gick bra och det var sjukt mkt folk:) det var mindre kul att somna kl 4 och veta att klockan var ställd på 06:00 inför söndagens jobb pass. Börjar egentligen 7 men drog dit till halv 7 för att komma hem snabbare, väl hemma runt 11 tiden så somnade jag och sov till 16:30!! Behövdes nog eftersom jag jobbade natt, sov 1-2 h och sen jobbade igen. Så nu har jag lagat käk och myst ner mig i soffan. Dags för solsidan, hellenius hörna och sist Beck! Så ser söndagen ut:) gårdagens outfit i bilder!


Självvård

Blev goda bullar hos mamma, även pizza som lunch! :) är hemma nu och har legat i badet med en bok. Pysslat om mig själv med skrubb och ansiktsvård:) jag vet att dom där plåstrena för att rensa porerna inte är så bra eftersom den drar med lite av hudens övre lager.. men den får med sig smuts från huden iaf! Dock bättre med en djuprengörande mask. Ska köpa mig det! :)


Mamma bakar

Jag åkte till mamma efter jobbet eftersom träningen blev inställd. Hon är mitt upp i bakandet! Det blir saffransbullar med mandelmassa i. Mums!! Käkar deg och försöker göra lite nytta i baket;) degen jäste över rätt mycket:D


Hubba bubba hår

Har provat dessa produkter nu några gånger, håret håller sig lent och fräscht mycket längre. Men blir lite sämre volym efter duschen.. Har iofs inte blåst håret ännu efter duschen. Jag antar att det är för att håret inte är lika torrt som det blir lite mindre volym. Men det är ju ändå ett volym schampo/balsam. Så det är ett minus. Det stora pluset är doften håret får! Håret doftar hubba bubba!! :) därför älskar jag det! Dock är det lite i tuberna och schampot och balsamet är lite drygt! Så kommer ta slut fort.


RSS 2.0