Thaiii

Igår efter seriepremiären och lagfotografering så slappade jag hemma i soffan med baby foot påsarna på fötterna och jordgubbar med grädde! :) Sandra, Niklas och Lina kom hem hit och söndags myste med mig på kvällen också! :) nu njuter jag av thaimat! Måndags lyx, take away thai! Bästa


Såsigt

Orkade få upp mina nya gardiner imorse! Blev jätte bra iaf:) och köpte ju en långklänning från Ullared, kommer passa fint till midsommar! :) den kostade bara 180:-! Vilket klipp. Var ju hemma hos vicki förut där det skulle bjudas på mat! Slutade med att jag lagade maten då ingen av tjejerna är så jätte duktiga i köket. Fick göra min populära paprika sås och lovade att lägga upp receptet här :) så här kommer det!

Paprika sås:
En finhackad röd paprika
Grädde 3dl (eller mer, beroende på hur mkt sås man vill ha)
Salt, peppar, paprikapulver
Sambal oelek
Köttbuljong/mushrom soy
Mjölredning

Klart! :)


Härliga vår väder

Föreslog en promenad eller ngt lugnt i det fina vädret då jag behövde koma ut i det fina vädret för att inte ruttna bort inne i lägenheten. Så Sofie köpte med sig lite baguetter & smoothies. Vi satte oss på brygguddens brygga och njöt av det fina vädret! Tills det kom ett gäng skateboardåkare och förstörde hela njutningen med deras väsen... Brädor mot bryggplankorna var inte så jätte mysigt. Men men, hemma nu iaf och ska snart åka bort till vicki i myskläder, för att få kvällsmiddag :) dom ska dricka lite och dra ut. Jag ska bara få trevligt sällskap och en lugn kväll. Blir nog sängen innan 23. Måste bli frisk!!


Sjukkkkk

Fått ny träningsdress! Riktigt skön:) lite för stor dock men men! Idag är jag sjuk! Första gången på 3 månader.. Typ rekord ... Hah men är på jobbet och knallar fram långsamt.. Dagen är snart slut och jag bytte bort mitt nattpass. Ska hem och däcka i sängen när jag kommer hem! Fyfan för att må pyton..


Kosmetika

2 av köpen från Ullared. :) har någon testat babyfoot? Idéen är tagen från Kina och den ska göra att man får super lena och goa fötter:) har inte testat skuggorna än men det var bra pigment när jag testade skuggan i affären på handen iaf! :)


Fotboll

Efter jobbet idag så kom mamma, kacem och syrran hit, vi hängde lite bara och dom har nu åkt. Jag har tvättstugan idag och fotbollsträning ikväll. Så tänkte äta lite middag nu innan det är dags att åka :)


Helgen

I helgen var jag ledig från nattjobb eftersom jag jobbade dag på mitt andra. Så på fredag efter jobbet var jag på salongen där johannes färgade mitt hår, vi satsar på lite sommar fräscht med ljusa toner! ska lägga i mer slingor till veckan men jag är nöjd:) Var ute på kvällen och kollade läget på stan med några vänner! Hade riktigt kul! :) och spelade även match i söndagskväll vilket resulterade i en ömmande kropp och ett 3-3 resultat. Nu på söndag har vi seriepremiär! Ska bli jäkligt kul att komma igång på riktigt:)


Ullared! Shopping:D

Idag har jag syrran och mormor varit iväg på en heldagstur till Ullared gekås. :D vi åkte hem till mormor igårkväll där vi fick husmanskost och kvällsfika:) somnade gott i tältsäng vid 22. Åkte tidigt imorse och har hunnit med massa shopping! Är jätte nöjd över det jag köpt även fast jag inte minns allt! :p blir alltid ett överraskande när man kommer hem och packar upp, men fick med mig mycket saker och ändå handlade jag för knappt 2500:- :) sitter i bussen på väg hem nu, dryg resa men haft väldigt trevligt idag åtminstone! Kul att mormor bjöd med oss. Hon är för go! :) ska försöka lägga upp allt jag köpt här, men inte ikväll då vi kommer hem väldigt sent ;)


Firat mamma!

Har jobbat och tränat i veckan. Det enda som har hänt typ:) men igår fyllde lilla mamma år och då bjöd hon ut oss på mat. Så vi käkade på restaurang och avslutade kvällen hemma hos dom med tårta :) nu ska jag börja med middagen, det blir kasslergratäng och sent ikväll har jag fotbollsträning.. 20:30-22:00 :/ hatar sena träningar! Men men då hinner jag ju göra middag åtminstone :)


Shortsss

Ett till par shorts. Från h&m. Kunde inte motstå;) 99:- har kikat i butiker med mamma, syrran och hennes man. Efter det käkade vi pizza! Fick dock laga mat direkt när jag kom hem iaf för att få matlåda :p ligger i soffan nu och har kollat på partaj och café bärs. Men nu är det läggdags!


Underbar lördag!

Igår Lördag, var jag med Victoria och Fredde och härjade runt till olika ställen, inredningsbutiker, Ikea, EM, Maxi. Dom shoppade till sin nya lägenhet och jag till min;) köpte en pappershållare och 2 stora hotellkuddar! 60x80! Alltså täcker de två kuddarna min säng i längden. 160cm. Istället för 4 små kuddar:) så skönt! Lite sov lyx uppskattar jag väldigt mycket :) sen fixade vi iordning fika eftersom hennes mamma, mormor och syster kom på besök. På kvällen åt vi skagenröra i bakpotatis med guaccemole röra, sallad och kräftor! Till detta blev det ett glas vitt och lite tv mys. Fixade lite drinkar också framför solsidan. En lyx lördag. Tog taxi hem vid midnatt. Skulle spelat match idag som dock blev inställd! :( så nu förbereder jag middagen istället och slappar hemma :)


Guld!

Sprayar en kundvagn på jobbet till Maxis 10års jubileum. Värsta är att man vill spraya allt man ser. :D


Fanny lyckman FE

Idag kom mina skor som jag beställt från Nelly. Dom är feta!


Trött

Igår var jag hem till vicki för att se deras nya lägenhet:) vi såg på Johan Falk och myste i soffan. Nu sitter jag på jobbet och har käkat lunch! :) ska bli skönt att få dyka ner i soffan när jag kommer hem sen. Trött , somnade sent igår. Bara att bita ihop det!


Kaos

Kaos match, en i laget bröt båtbenet eller ngt. Så fick sitta i matchbussen utanför akuten medans hon gipsades. Vi hade så sjukt mkt stolpe ut, minst 3 stolpträffar... Och en förlust var namnet. Dret! Men har ändå varit iväg och jobbat! Mycket trevligt och mycket trött tjej just nu som varvar ner helt förstörd i soffan... Lång dag, fullt upp, imorgon får jag sova ut! Så gött!!!


Wood art!

Igår köpte jag mig en kläd stege från EM, den kostade egentligen för mycket för att vara en stege men ack så snygg! Den är organisk och så jäkla praktisk! Älskar den;) sen cyklade jag hem till Linas nya lya där bi tog ett glas vin. Babblade, hon skulle ut och eftersom jag hade match dan efter (idag) så åkte jag hem när dom drog ut:) sitter i matchbussen nu, taggad! Mot Torsby:)


Soffa!!!!

Igår kom min soffa! Äntligen:D så jag gick tidigare från jobbet och började städa upp hemma! Gjorde en vårstädning :) och jag är super nöjd med soffan! Dock var det fel i beställningen hos leverantören, ska inte ha blommor på de bakre kuddarna. Men det ska ändras :) har en soffa nu iaf som är rå skön!! Och jag tog en liten fika i soffan framför TVn. Sen kom mamma och kacem på besök :) idag ska jag iväg på fotbollsträning i den sköna vårsolen!


Bra käk

Har gått fint på jobbet! Men man var lite extra trött på fotbollsträningen! Tvingades laga mat när jag kom hem också, för att fixa matlåda och få i mig något ordentligt också ;) gjorde en sås med kycklingfilé i, hackade ner paprika och lök i den tillsammans med grädde, mjölk, mjölredning, soya, kycklingbuljong, sweet & sour sås och sambal. Med kryddor! Till det blev det ugnsstekt lök, paprika och egen gjord klyftpotatis. För jävla gott! :)


Som en söndag!

Igår drog vi ut till Segerstad och hade en sjukt rolig förfest:) och sen dansade vi fuldans på krogen. mår förövrigt bra idag, startade med bakiskäk och soffhäng med Niklas och Ola, och har även varit iväg på fotbollsträning. Efter den åkte jag direkt till restaurangen Alfie där jag mötte upp mina vänner för lite "söndags" middag :) beställde köttets lustar med 3 olika typers kött. Är proppmätt nu och ligger nerbäddad i sängen. Imorgon börjar en ny arbetsvecka efter den här sköna påsk helgen! Har haft 3dagars ledigt och det har varit så sjukt gött! :)


RSS 2.0