Köttbullar

Idag har jag gett mig på hemmagjord köttbullar! Jiiisses vad nice de blev, snodde pappas hemliga recept och dom blev nästan lika goda som när han gör dom.
Matlagning är verkligen kul tycker jag, och självklart roligare att laga mat med andra.
Ska nog snart iväg och bowla =) imorgon är det träning igen.. skööönt!

Reebok Easytone

Skorna som ska ge ökad träning i vader,rumpa lår.. funkar det?
Gym skor, inte testat än!
utomhus gå skor. gillar dessa väldigt mycket! sköna och det känns att man får arbeta lite extra för att ta sig fram, men har dock inte testat dom på en riktig Powerwalk än :)

bilder

Har ju hittat ett vilorum i skolan som vi hänger flitigt i! :D
choklad fondue hos lina =)
nytt smink! satsade på en mineral foundation denna gången, och sen gick vi lös för 630kr på MUS men fick 40% så det slutade på 390:- en mattsvart skugga, primer, metal cherry rouge, medium brush eyeshadow :)
Sminket innan jag drog, instängd från kylan i luvan =)
Fredag blev det middag och favvo drinken! TWISTED MOJITO
PETTER!
frukost på Kaviar innan vi drog på cup:)
hockey i tv soffan
kompisarna köpte liiite lördagsgodis bara..blev mätt bara jag tittade på det! såg facebook filmen igår :) nu blir det dumma mig! och lite äggmackor och oboy till frukost =)

fotboll

Kommit hem från cupen nu iaf, Gjorde en bra debut i nya laget! :D men som otur var förlorade vi med 1mål i semin:/

Nu ska jag krypa ner i soffan och glo Hockeyn uppdaterar med bilder sen när jag hittat iphone kabeln....

snön börjar smälta! wiiho


PETTER

Har varit vääääldigt mycket att göra idag, därav inge blogg häng. Nu är jag på väg till tempel för middag och en drink, där uppträder även PETTER ikväll:-) ska bli kul att få höra han!! Blir bara 1-2 drinkar till maten idag eftersom vi hat final cup imorgon:) hörs då! Kram

Rak!

Idag var jag iväg till orthomanuell medicin läkaren, som alltså vrider rätt kotorna i ryggen! Jag har haft sne rygg rad sedan liiiten, och han har rättat till mig genom att trycka rätt kotorna med hjälp av tummen, alltså Inge knakande eller ryckigt i behandlingen. Jag märker stor förändring och bäcken har rättat till sig så den är rak nu:-) topppen!! Nöjd och verkligen värt alla pengar, behövde bara 2 behandlingar. Kanske behöver gå tillbaka om 1 år eller så för att rätta till om det åkt tillbaka. Efter skolan käkade vi och fikade på stan med tjejerna, sen gjorde vi order på metal mulisha tjejkollektionen inför hösten:) Nu sitter jag hemma hos Lina och nyser med mina fina vänner:-) vi äter lite choklad fondue med vindruvor&mango! :D myspys!

walk the mile

Run the mile..
dagens träning var utomhusträning med fotbollslaget, 30 varv på en sträcka som sammanlagt blev 1 mil.
Det roligaste är att jag har aldrig i hela mitt liv sprungit 1 mil tidigare mesta är nog 5km och det 1,2,3 gånger och ändå har jag tränat och spelat fotboll sens jag var 13/14 år. Men det har inte hänt bara med laget eller så.
Kul att veta att man klarade av det enkelt =) enda jobbiga var kylan och det hårda underlaget!
PSYKISKT PÅFRESTANDE men det är kul att träna upp sitt psyke och förbättra det eftersom jag det faktiskt är där allt nästan sitter.
jag kan jag vill jag ska!

Framtidsplaner

Skolan, prov... nu behöver jag inte plugga på något prov något mer den här veckan iaf, sinnes mycket i skolan! Lovet kommer väldigt lägligt nu till veckan,, =)
anledningen till att jag valde min "tjej linje" var för att jag tyckte det verkade kul att få lära sig om smink,hyn,massage,styling,foto,naglar,kläder,färglära och mitt största intresse träning! Har ju dock inte fått såååå mycket om träning som jag hade hoppats på, men har inte ångrat en skoldag på min Underbara linje med mina klasskompisar som är de vänner som står mig närmast nu! Vi har fruktansvärt kul och har fått så mycket möjligheter tack vare våran linje. och tack vare att vi är första årskullen som går ur också. (Y) = mycket påverkan.
Jag hade ingen tanke på ett framtidsjobb med detta när jag skulle gå ur och skaffa jobb, nej utan idéen var att gå 3 roliga lärorika år som jag absolut inte skulle ångra.. ville inte plugga ihjäl mig i 3 år och sen inte ens veta vad jag ville bli. Utan då körde jag på rolig skolgång men med behörighet till de flesta universitet. har ju läst till Engelska B och matte B för att få bra behörighet :)
På senare tid har jag insett mer och mer att jag lever för träning och tränar för att leva. Min dröm är att få arbeta med träning och drömplaner är att dra till usa (Florida) och jobba inom träningen.. om inte träning som heltidsjobb så vill jag iaf ut i världen och se mig om! kanske resledare? älskar nya människor, nya miljöer, värmen! och äventyr.. det måste alltid hända något för mig.. därför tar jag ibland på mig för mycket och därav min stress.. som jag ibland inte kan hantera! men oftast så =)
lite tankar om framtiden....

Annorlunda skoldag..

Idag har vi haft UDDA lektioner igen,
började dagen med att få undervisning av en stylist/personal shopper i duvanhuset (köpcenter)
var egentligen bara upprepningar av det man lärt sig. Men skoj ändå!
kikade i butikerna och fick lite tips om vad man ska tänka på när man är Personal Shopper.

Sen tog vi bussen till IKEA där vi fick äta lunch och fika med klassen, för att sen planera och kika på tyger som ska användas till deras modevisning som VI ska skapa!
vi valde tyger med marininspiration i baktanke och Pippi Långstrumps tema! hah skoooj.. =) 

Vardagslyx!

CURLING


RÄKGRYTA<3

MUMMA! nu blir det jordgubbar,glass med riven choklad! man kan ju bara ääääälska vardagslyx?  man måste ta till sådant på vardagarna :)

dag 1 av 7 igen.

Oj vad duktig jag är.. hahah

Har iaf damsugit, moppat, diskat, tvättat och ska duuuuschat nurå.. ska snart in mot stan! sen blir det MATLAGNING=) Kina gryyyta <3 currry curry

Idag var det roligt i skolan.. somnade brevid 3 randombrudar i soffan i biblioteket på förmiddagen sen spelade vi Curling på idrotten! första gången jag testar på det, ganska skoj faktiskt :D vårat lag vann...(viktig info)

Slänger upp lite bilder senare!

ååååååååh sommarkänslor


Heeestar =)

hääng på Mat&Muffin
Vi var ute och gick en promenix till heeestarna!!
fiiin

Lite bilder från helgen:)

skööööna 6h på tåget =)
Fin utsikt vid frukosten! och det sägs att det orangea huset var karlsson på taket! vore ju så coolt isf med tanke på att jag rå diggar honom..
Taco bar oskulden tagen!
Var på fördrinksstället WC och tog en drink i väntan på maten!
Testade på en apple mojito! men inget slår twisted mojito =) och shaddix var en riiiiktigt smarrig syrlig drink. Tog receptet på den så ska testa den någon gång :)
Koh Pangan! typ vääärldens myyysigaste matställe, känns som att man sitter i djungeln.. man hör syrsor och sen är det typ en flod sim går där inne med broar och massa skoj! Kan ju typ bo där så mysigt är det :D hah
hotttt och gottt
mummmma :) Toppen helg och tog tidigt tåg hem imorse.. lunchade på Mat&Muffin och häängde där i typ 2h! fint :)

08

Tror ni ine att tåget blev §h och 45min försenat!!! vi satt fast i Katrineholm i lång tid eftersom det var elfel ända fram till Stockholm så alla tåg stod stilla. Tacka gud för iphone/internet och sj kiosken som jag nästan åt mig igenom under tiden.
Blev bara lugnt hela kvällen när jag kom fram iaf, och idag har vi sprungit runt hela stan på ärenden och varit ute och vandrat i vinterkylan,
Tog en drink på ett drinkställe i väntan på middagen på den ökända restaurangen Koh Phangan! svin mysigt med väntetid på 1h50min!! då kan ni ju gissa hur mysigt och hur gott maten smakar! :D

nu blir det slappaaaaa rejält för vi ska upp tidigt imorgon! Blir att hänga på något frukostställe tills stan öppnar så får jag gå runt själv och kika i butiker =) sen tågresa hem mot kkkkarrrrlstad...... : ) KRAM

Tuff tuff

Sitter på tåget och har gjort det ett tag! Sitter brevid en kvinna som har världens kjol på sig ni vet sådan där ställning runt om typ? Jävla osmidigt! Men hon är bra på att dela med sig av sittytan! Har iaf läst lite teori och vilat nacken! Hoppas de rullar iväg snart eftersom vi stått stilla i 5min nu (bara tänker ni) men ah med den här ryggen och rumpan som domnar bort så är varje minut lång! :p kallt om fötterna också! Men gör väl inget egentligen! Bara 12min sena äään så länge! :p

estockholmo


mooorning!

Har varit nere på stan och fixat lite :) Drar med tåget till Stockholm vid 15.30 så innan dess ska jag hoppa in i duschen, sminka mig och försöka få bort bläcket som är kladdat längst hela ryggraden! Tack vare läkaren som ritade vart mina kotor satt osv, så nu har han ju vridit rätt några åtminstonde...känns ju! Ganska öm och mörbultad så blir nog skönt att åka tåg i 3h..

Blir lugnt i Huvudstaden iaf, äta gott må gott! =)

Xperienze Premiär

Middag med hela gänget innan vi slog upp dörrarna för Xperienze!

ryggbiff!

X

x bordet

grym tårta!

GREGORIII GREGORI GRUS. fuckin down

 

Trevlig kväll med massvis av gäster som var bjudna på denna kvällen =) kommer bli grymt framöver!


Hektisk dag torsdag...

Har ont i muskler jag inte brukar ha ont i, innebär bra träning! :) och eftersom klockan slagit om till torsdag kan jag berätta vad som händer idag. Skolan, kiropraktorn kl:11 för att se om min rygg går att fixa någonsin! :/ Efter det blir det prov i skolan och sedan sola! Sen hem för att antagligen färga håret? Packa inför helgen!! Drar till Stockholm på fredag nämligen. Sen vid 18.00 är det löpträning med fotbollslaget 20.30 är det samling på nattklubben för genomgång av kvällen, premiär xperienze! Middag, sen jobb hela natten! Stressigt schema!!!! Yeey

lillördag

Har varit iväg till skolan för att göra min bokredovisning i engelskan, så nu är den avbockad från listan också! (Y) Står nu i butiken och städar lite,, behövs!


muuuuums, ryggbiff med potatisgratäng,sallad och vitlökssmör! efterrätt jordgubbar, glass & riven choklad!
och liiite godis

som sagt man ska äta och unna sig på de tillfällen man får ;)


pimp my door


Haaaard work work!

Ååh nu är den muntliga redovisningen avklarad! Gick bra tycker jag och det blir väl så när jag improviserar. :-) Sitter och tuggar Jenka tuggummi nu och glor på någon engelsk film som vi tvingas göra till kl 5!! Jag kämpar med mensvärk och surfar på nätet, fy så värdelöst.. Vill åka hem och vila innan träningen istället. :(

Fina vän:)

Åh vilken tur att man har Sofie :) fick 3 fiiina rosor av henne! <3

& en kram! på köpcentrumet :) hahah


Alla <3 dag

Har varit och handlat lite till frukosten, det blir pannkakor! Testade och slänga upp dom i luften och vända, jisses vad bra det blir! det är jag som är pannkaks kungen :D haha, pannkakor,glass och sylt till frukost är ju världsbäst
sen blir det nog en liiiiten sväng på staden och kanske gymmet! :D eller en promme.
Idag är det ju alla hjärtans dag och som singel är det ju vad man gör det till; ) därför ska man baara hitta på saker man känner för och äta saker man tycker om :D det är ju en väääärdslig sak.

Det bästa av två världar

Åhhh.. detta fina körsbärsträdet tvingade jag på Sofie när hon skulle köpa lite mysbelysning till sin lägenhet, visade sig att jag skulle få bättre användning av det än henne. så sött att jag fick det! Fullkomligt ÄLSKAR DET :D

Idag kollade jag ut på termometern och läser 19grader!? ja ni läste rätt. tack vare snön på taket och solen som ligger på så blir det nästan utomlandskänsla på min altan.

Tog nyttja av värmen och skapade en liten mini sommar med hotpants i solen+ isglass! UNDERBART

Tog sedan en promenad och mötte Leila i det fina vintervädret! vi hängde hos madde hela kvällen och jag har självklart myst ner mig till solsidan+timeout här hemma på söndagskvällen! Nu myser jag ner mig igen efter att ha snabbstädat ur hela garderoben med pappa! Härlig söndag, ny vecka imorgon..ska göra lite vettigt då=)


ensam är stark?

Ser ni att jag lyckas få mitt godis i en röd tråd?! haha dena gången var det ju dock gul/röd tråd;) LÖÖÖÖRDAGSMYS för mig själv med plugg och lite tv..

hoppas ni har det fint! jag är ett litet energiknippe igen fast med träningsvärk och saknad!! =)


Yves Larock

Igår efter Filmen hade jag lovat vännerna att komma förbi nöjesfabriken och kika på Yves Larock!
en av hans kända låt är (rise up).
Var väl en bra spelning, men han slog inte Sidney Samson som var där förra gången, och kanske det förblir oslagbart.
Åkte hem och sov när det var slut iaf, men det är alltid kul att gå ut och kika på fulla människor;)
Ganska roande faktiskt!


Morning

Nu har jag vaknat upp utvilad och med träningsvärk:D gillar ja! Ska äta frukost här hos vicki sen vidare på fotbollsträningen:) skönt att få sparka lite boll !

HELL YEH

Jag och Victoria gick ut och gick med våra 4 hundar.. till ICA mindre bestämt, inhandling av middagsmat och gott!

Vi skottade lite också innan vi satte igång med kockskolan.

Kycklingfilé, hemma gjord klyftpotatis + tzatziki (nyttig variant)!!

Utpressad gurka, salt, peppar, vitlöksklyftor + KVARG!

potatis, lite olja och mald grovsalt!

peppar+salt in i ugnen!

färsk kycklingfilé med bbg marinad plus kryddor! (Y)

MUUUUUUUUUMS
nu ska vi krypa under täcket med ahlgrens bilar och marabou för lite KARLSSON PÅ TAKET!! <3 min favo kille

KICK!

Testade gymma på SATS idag ENDAST för att Birk tvingade med mig dit och inte till KMTI.. hah, funkade väl och jag fick se några knepga övningar, eller ja det var mer cirkusövningar! HAHA kommer ha träningsvärk iaf det är en sak som är säker. Mage/triceps!

Testade den omtalade drycken CELSIUS efter passet och just denna smaken var inte så god som jag trodde, men snacka om koffe kick?? oj oj oj, kände mig full nästan.. kanske beror på att man inte ätit så mycket också. hah


Duktiga klasskompisar man har! :)

Eftersom jag varit borta i veckan har vi inte haft möjlighet att träna på sminkningen vi skulle göra så idag gjorde jag min fria frisyr utifrån en "sak" min sak var en röd leksaksmugg typ med runda kanter osv.. detta blev mitt resultat.. HAHAH fyyyyyfan skulle ju aldrig göra en sådan frisyr på mig själv men jag gillade allt förutom mina rullar på huvudet! =)

Sandra och Tinas grymma jobb! :)

Ida och Julias jobb :)

Elin W och Linneas havstema!

fågeltema hår, Sara & Malin

grryyymt snyggt, Desse och Malins jobb :) vintage!

 

Jag och Vicke testade påfågel tema, men det var nog att ta vatten över huvudet! Vi byter tema och funderar på ett "hula, hula" sommar tema? Eller har någon bättre ideér!?


jag är på väg tillbaka liiiite:)


Efter småföretagande lektionen blev det käk i butiken, WOK!

MUMS, drog vidare till gymmet ÄNTLIGEN trääääna! var inte lika taggad som jag brukar vara men det var ändå skönt att få komma dit och kunna göra det jag ÄLSKAR =)


snööigt, enda fint med snön är den tystnad som den tar med sig... :)

energilös..

Man vaknar upp utvilad men ingen lust över att stiga upp och möta dagen, ändå så jävla less på sängen och har nästan ont i kroppen för att man behöver upp och röra på sig... Usch när ska jag få tillbaka min energi? ge mig energi någon! Nu ska jag iväg på sista lektionen i skolan iaf...;/ sen tänkte jag kämpa mig till gymmet!

kvällsmat i sängen är det bästa!

Oboy + macka med falukorv&aromat på! kvällis :)


Shopping


Perfekta till våren!
Köpte något som inte bruukar falla mig i smaken kanske, men tyckte dessa tygskorna var ganska tuffa :)

och min nya väska! perfa

En tjejs lösning på bekymmer

Ja promenaden gick mot Karlstads köpcentrum:) det blev ett par vårskor och en snygg party väska! =) ska visa er sen när jag kommit hem. Är hos Victoria nu :) hih

Little saturday

Eftersom jag blev hemma från skolan idag också, missade jag att träna på catwalk makeupen som vi ska ha
PROV i på fredag. Får se hur vi ska lösa detta eftersom jag jobbar med Victoria på detta moment...


Men nu när solen ligger på så fint ute så tänkte jag ge mig ut på en liten promenix, har ju knappt varit ute sen i lördags!!! då får man lite rastlöshets känslor i kroppen vill jag säga = P

ICECOOLD

När man är deppig och inte mår bra tycker jag att man ska få unna sig och idag kände jag mig ändå liiiite bättre, och det enda som inte fick mig att tänka på illamående var isglass! så jag gick all in och köpte det jag var sugen på.

Nu ligger jag nerbäddad i soffan med täcket över mig och väntar på halv8 hos mig =) ska inte tråka ut er med mitt depp humör, så här gör ja iaf för att bli lite piggare!

KRAM ♥


fucking fucking down down..

Vaknade aboslut inte upp med bättre förutsättningar.. har fått något virus i magen så mår lite illa hela tiden och kan knappt få i mig någon mat alls. Idag har jag hittills lyckats med 3 bacon skivor? wiii bra där.  ska få Sofie att åka hit med en piggelin till mig också! känner fortfarande för att gräva ner mig någonstans! och har dessutom suttit och kämpat med sidnumrering på specifik sida nu i 1h ca? Fatttar inte varför det ska vara så viktigt... arbetet blir inskickat försent men det får dom ha överseende med.

varför är det bara saker som gör mig deppig som dyker upp nu..  i need som energy


jag känner mig som jag är. Bergh

Är på gränsen till att bryta ihop totalt.. har redan fått några små tårar fällda här emellanåt. Jag har ingen matlust överhuvudtaget och mår illa, känns som att jag har en stor sten i bröstet och pressen är högre än någonsin.. Hur gör man för att räcka till överallt och leva upp till allas förväntningar? Jag hatar folk som säger att jag ska lägga mindre tid på träning och fokusera på det viktiga/prioritera. Kan dom inte bara fatta att det är just av träning jag får den lilla energi som gör att jag knappt går runt... Så jävla patetiskt att sitta och tycka synd om sig själv och så vet man att mitt problem inte väger upp till dom "riktiga" problemen, men saken är att detta är mitt "riktiga" problem och det får mig att känna mig så jävla otillräcklig!  och hur konstigt är det inte att jag har suttit här i snart 6h och så mycket text jag fått ihop nu har jag inte ens lyckat med på det där jävla arbetet, kan man inte få lämna in en text av den pressen dom ger en istället? "jag vet att du kan bättre" "har det hänt något" "du har mer att ge" NEJ inte för tillfället så var vänliga acceptera det....................... pjuh funderar på att krypa under täcket och sova kanske vakna upp med lite bättre förutsättningar och förhoppningsvis kunna avsluta 1 sak av 50.

Hoppas erat liv är bättre än mitt just nu. Kramar


Födelsedags firande!

jag och Sofie :)

Var som sagt hembjuden till Lina på födelsedagsfirande(tjejkväll) Där blev vi bra omhändertagna med plockmat, bål, shottar och tjejspel! Var många gulliga tjejer där och det roliga var att det nästan bara var blondiner :D

Här är en äkta kattlåda! :) suger dock att man är pälsallergiker..;/

Här har vi även Karlstads största bloggerska jätte go tjej! www.lindablom.se det är även hon som fixade min bloggdesign för 1 år sen ca, kanske dags att uppgradera? hah =)

Efter partyt hos Lina drog vi hela tjejgänget till Vip-bordet som var bokat för oss på Tempel. Vi fick in shottar som vi alla svepte tillsammans sen kom Champagne flaska efter champagne flaska.... och Chefen på Tempel skakade den största och sprutade ner hela viphyllan med den ena.. TUR att vi tog skydd bakom pelaren, de andra tjejerna vart GANSKA blöta!! hhah

rinner från taket...hah

Sen skulle Lina få en strip tease som hon dissade gaaanska bra! HAHAH höll på att skratta ihjäl mig.. videon kommer upp sen : )


måndag ny dag ny vecka och ny människa...

Idag är jag människa igen iaf.. men har sen igår haft 30sek kramper i magen? och sen försvinner de lika fort..knäppt!

Jag höll i idrottslektionen idag och det blev volleyboll! skoj :) Nu har jag köpt frunch och ska börja på arbetet som ska vara inne ikväll, jag har att göra med andra ord!


Inte likt mig!

Mår som det stavas "bakfull" :(((((( inte tagit mig längre än till toan och tillbaka! :/. Åter imorgon, lever iaf så ni vet:p kram

utekväll

KBK KUNGEN- VIP VÄRDINNA

 

Drog mot partajj på dagen och letade maskeradkläder.. hittade inget värre kul förutom DESSES  hääääst dräkt! (Y) hahahhah

-

HAHAHAH

Sen tog vi en tur i 100%PARTY Limousinen! med lasrar och rökmaskin osv.. coooool haha

gryyym kväll!!

nu drar jag ut på födelsedagsfirande:D


SEN UPPDATERING

Don & Palm på Blue moon bar. Duktiga killar!
Badade jacuzzi på scandic först och sen drog vi ner till månen och kikade på grabbarna och mina vänner som dansade och blåste bubblor på scenen =)
När vi kom till skolan i Fredags hade våran lärare dukat upp fruktsallad med creme freich&vanilj vispad.. svin gott! bra tips om man är sugen på något... Fruktsallad med vanilj kesella.. "både gott och nyttigt"

Vi fick en kurs i tektil massage.. mera beröringsmassage och inte så djupgående. Svin skönt!!! med massageolja och lugn musik, behövdes! :)
Sen sminkade jag mig inför kvällen..
svart skugga i globlinjen,vinröd/lila skugga på ögonlocket med bronz innåt mitten och en highlight längst in och över.

00 fredag

Dålig update men dagen har gått i 1!! Nyss hemkommen från en spontan utgång:) kram

www.stylebytyra.se

Fyfan vilka snygga smycken hon designar Tyra! hade gärna velat haft hela hennes samling..
Nu är ju jag inte den som bär smycken så ofta eftersom jag glömmer att ta dom på mig, men gillar det ändå! och får bli bättre på att bära det.

Här kommer några godingar!!





Som ni ser är ringarna alltså ganska stora i verkligheten jämfört med vad bilden visar. SNYGGA VA!


ITALOBROTHERS

Kolla vad fint : ) dom var jätte trevliga och gav oss en toppen spelning! haha frågade varför de hade halsduk inne, fick svaret: I have easy to catch a cold!


Sommarens MÅSTE!

favvo hoodien!

 

En snygg hoddie som man kan ha vid grillkvällarna, kvällspromenaderna..

och magtröjan! åh så snygg och användbar. passar perfekt på sommarens utekvällar till snygga jeans/shorts eller hemma i tv soffan med mjukis/ stranden med hotpants till...NIIICE


girl problem


Skönt att se skillnad på håret..


då det slitna har försvunnit lite och det som en gång varit uppklippt växer ikapp så börjar det bli okej detta.. hah, dock börjar mina röda slingor ge sig iväg. får slänga i en färgbomb i huvudet snart!

Har funderat lite på detta med balklänning... alltså jag känner att jag knappt kommer hitta någon och om jag inte hittar en klänning så vill jag ju inte gå på balen. ;/ får försöka kolla på stan någon dag men känner att jag inte har tid med något just nu.. skolan tar så mycket energi och tid!


pannkaaakor

 

Frukosten imorse + kokt ägg!

Gymmade också... Ett rygg pass blev det idag :)

stekte pannkakor förut till lunch : ) tog i pyttelite vaniljsocker blev gott!

 

Nu drar jag på fysträning i 1½h laddaaa :)


RSS 2.0