In time

Idag har jag varit på möte och sedan glidit på stan, käkat lunch! Sen ikväll blev det bio! Såg på en aaaaaas grym film! In time!! Se den!


Folk som säger att inte shopping kan göra en glad vet ingenting.

Ny outfit! Var och tröstshoppade för att fylla ett litet tomrum som handlade om psykisk påfrestning efter månadsprojektet och arbetslösslaget som kom slåendes mot mig. :o


Frånvarande

Jag har jobbat konstant varje dag i 1månad nu och haft en ledig dag. Jag hoppas att ni är förstående med min frånvaro här. Har försökt uppdatera så mycket jag orkat. Nu när allt har lagt sig så kommer jag igång igen. Ha lite tålamod bara:-)


Inspiration

Lite inspiration


Enkel

Lunchat på stan och ska fixa inför visningen snart:)! Lite jobb på g.

Enkel och klassisk uppsättning. Stram tofs i nacken och fläta tofsen snurra upp den längst knuten och fäst med hårnålar.


Glam

Gårdagens look!


Stepmix

Massa dubbla bilder! Vet inte varför det blir så.. Kan inte ändra från mobilen heller. Aja. Idag har jag iaf simmat lite och sen var jag Gnagge och Johannes på ett stepmix pass i 1h jobbigt! Snacka om träningsvärk! Hah


Träning!

Igårkväll var jag på yoga och sedan på ett svin roligt burlesque pass! där vi dansade riktigt sexigt och släppte loss allt! Jätte kul!:D 23:30-00:30 sprang jag på spingbandet medan jag kollade på hangover 2 :)


Simma!

Ligger på rummet och väntar på att Dessie ska äta färdigt så att vi kan bubbla i jacuzzin och simma lite :-) har haft sådan jäkla månadsreglerings värk! Haha ett finare ord för lingonveckan. Så känner mig fortfarande lite disig :-( men förhoppningsvis hjälper de med värme och avkoppling.


Mys

:)


Krångel

Blogg appen krånglar som vanligt därför massa kopior på bilderna och andra tider i jämförelse med uppladdningstidpunkten. Har iaf haft en toppendag! Åt 3rätters och badade lite i poolen innan jag sprang i 40min idag igen:) sköönt! Tagit en lång dusch nu och krupit ner i min hästen säng framför how i met your mother :)


Vacation

Spaaaaaaa, har bara hunnit glida runt i morgonrock och dessutom sprungit på löpbandet i 40min, underbart! Spänningshuvudvärk nu, kan bli så när man får träna.. Spänningarna lossnar och så kommer huvudvärk krypandes.. :p baksmällan 2 på tv och en hotellfrukost som väntar imorgon. Kan inte bli bättre:)


På g

Precis käkat på olearys och sitter nu i bilen. Ska bli så jäkla kul att få komma ifrån Karlstad och njuta och ha roligt :) uppdaterar er om min vistelse.. Hörs sen.


Sunday

Var och gymmade med Johannes imorse och försökte få han att göra sina situps:) hah, efter det käkade vi frunch på fontana di trevi! :) har nu packat färdigt för resan. Drar iväg på spa tills onsdag eftermiddag;) wiie

2roliga bilder


Myyys

Äntligen sitter jag hemma i tv soffan.. Det är hög mysfaktor! Så mycket bättre på tv och massa snacks plus en hyrfilm:) wie

 


City

Var med sofie idag och lunchade på wok kitchen och tog en fika:) fredagsmys!


movie

image description

image descriptionimage descriptionimage description

blogg.se applikationen har krånglat med mig och därför har jag inte kunnat uppdatera.. hinner inte sitta vid datorn nu för tiden, men detta är bilder från gårdagens lilla biovisning*  :) trevligt..

Sola i karlstad

Snyggt det där när man får en iphone i hela ansiktet tack vare skuggan;) hah.. Men vi var ute imorse för att jogga lite.. Jäääklar vad fint det var ute vid vattnet. Vackert som satan. Och solen värmde på och glänste i det helt stilla vattnet. Fina karlstad


Gym

Har precis gymmat, och nu käkat vi lunch! Ska snart iväg och sola:)


Solen i karlstad

Har precis klivit upp och sitter i taxi på väg in till stan. Tänkte äta frukost på Clarion för att sedan ge mig av till sats där jag ska ta mig an Johannes igen! ;) hah. Skoj!
Så fint när solen är på väg upp...


Korri

Sov länge idag! Kändes som att jag skulle bli sjuk igen när jag vaknade imorse.. Så jag somnade om för att försöka vakna upp piggare. 13.30 rättare sagt och piggare ;) blev ngt vinglas på koriander med mitt sköna häng:)! Har precis käkat starka nudlar ! Kuult


Lång dryg dag

Har lunchat som vanligt och fikat hemma hos Ola:) en tråkig lång dag. Avslutades på tatueringsstudion där ja skulle kolla tider.. Käkade sen på olearys! Nu ser vi på Walk the line

Grattis världens bästa pappa på farsdag<3


TUNISIEN BILDER.

FET?

första dagen, blek o jävlig

gullungar!

HAHAH vicki då!

solposition 1

2

3

4

SÖÖÖÖÖÖÖT CHEY, laddar upp dom sista imorgon:) natti♥


Myskväll

Har haft fotollsträning idag och nu är vi hemma hos Gnagge och myser:)! Lördagsmys


Fest

Kör mittenfest hos Emelie. Folket ska till blue moon men jag åker hem. :)
Tidigt imorgon.


Fezt

Nu ska vi iväg på inflyttningsfest! :) wihooo


Idag

Igår hängde vi alla hos Niklas och spelade lite spel. Grabbarna rockade! Hah idag blev det pannkaksfrukost och sen har jag hoppat på projektet att få Johannes i form! Hah så idag var jag hans "pt" för att försöka få han på bättre livsvanor. Så att jag skulle besöka en pt ändrades till motsatsen :) men det är kul.


Hår

Hur duktig är inte Johannes på hår;) wow


Lägesrapport!

Vi har hängt lite, nu ska jag snart till gymmet. Pt med mig idag. Ska fråga lite om nya övningar! :) behöver friska upp minnet.


Födelsedagsfest

Vi firade Johannes igår! Var lite som ett syrianskt bröllop;) med lite snacks.. Fruktfat och champagne. Jag höll mig nykter som vanligt... Hah :) trevligt iaf!


Lägesrapport

Fikar med grabbarna:)


Brilliantsmile

Jag blekte tänderna idag med brilliantsmiles metod/medel. Sofie har ju gått brilliantsmile kursen och har alls verktyg för en tandblekning . Idag var jag försökskanin nr 2 och resultatet blev jätte bra! Hade ganska vita tänder från början men det blev allt vitare;) hon är så duktig så! Det tog ca 2h och gjorde inte alls ont. Brilliantsmiles produkter är inte skadliga för varken tänder eller hälsan. Bästa på marknaden :) och nej de skadar inte emaljen. Nu ilar det lite i 2 tänder men det är de man får räkna med precis efteråt. Nöjd ja iaf:)!!! Ska fota bättre imorrn.


Smile

Tandblekning


we found love

Har precis fört in massa ny musik på datorn som ska in på iphone.
Sen blir det nog en promenad efter frukosten;) (frunchen)

dagens låt:


threading



Imorse åkte jag och köpte pizza med Sofie för att sedan gå ner till Johannes i salongen och testa på att få ögonbrynen noppade med TRÅD! :)
PS. bilderna är tagna innan;=

eyebrow threading även s.k :)

Gjorde lite ondare men när man väl kom in i det så kändes det mycket bättre eftersom man slipper oroa sig för att bli nypt med pincett.. Det som är bra är ju att småhåren försvinner och att man på så vis får mer markerat och ett större lyft i brynet.
Blev iaf jätte nöjd med resultatet
och rekomenderar varmt att få det gjort..

rika norskar

Iförrgår hände en riktigt rolig grej..

När jag skulle gå hem från Clarion hotel så var det en norsk som frågade om dom sålde nässpray i receptionen, tyvärr gjorde dom inte detta och han hänvisade honom till apoteket som öppnade tidigt på morgonen.. snäll som jag är frågade jag om det var nässpray han behövde och rotade i väskan efter min. Som jag sedan lånade ut, hahh norsken ville köpa den av mig och frågade vad jag ville ha, slutade med att han tog upp 200spänn och tyckte att det var rimligt. HAHA "jag är täppt i hele huvve!, klart du ska ha 200:- & en kram!" HAHAH

lättförtjänta pengar? eller rika norskar;) jag var nöjd iaf... hah


Fredag!

Igår hann jag inte heller dela med mig av vad jag hade för mig under dagen. Var uppe med tuppen och hade möte på tempel. Sen chillade vi lite innan vi kröp ner i jacuzzin på relaxen för att fira att Dessies syrra Lollo har kommit hem från London! :D blev nyktert för min del men vi gick till Tempel för att dansa lite. Drog tidigt och kikade på film innan jag fick agera chaufför till pappsen på natten. Sent! Låånga dagar har det blivit , och kortare kommer dom kanske inte bli heller. Hah. Föresten vad tycks om min 20-tals stil jag satsade på igår;) hah! Kul att spexxxxxa;)


Dagen

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering. Jag vet att ni inte vet vad tusan jag är upptagen med hela dagarna men ha överseende! :) idag har jag iaf fikat med grabbarna och färgat utväxten!;) sen drog vi på hockey och käkade på olearys! :D nu är jag chaffis för kvällen . Kommer dansa nykter på månen ikväll:) inga fel och spana in den söta bilden på Elin! Hahahhsha hamster! Hon har dragit ut visdomständerna;)


Elsas värld

Vill tipsa mina läsare om att första avsnittet på Elsas värld har kommit ut nu! Där duktiga Ellen spelar huvudrollen :) riktigt bra! kika in på länken!  http://www.tv3.se/elsas-varld

Red lips

Har varit och kikat på lägenhet med en killkompis:) hängt med några vänner nu på kvällen.


poolparty!

dj bruden

dj brud nr2:P

GRYYYYYYYM POOLFEST som Ola hade styrt upp.. jäkligt kul att DJ bord kunde fixas så att desse och sandra kunde köra på med musiken:) hah skrattade hela kvällen igår, ett roligt gäng som man hänger med detta! HAH:)

efter bad och bastu så drog vi ut till Ankan och dansade loss..;)


Klassiker



Har sminkat mig lite klassiskt idag :) ska snart iväg och möta upp Niklas för att kika på lägenhet till han. : )

Har förövrigt lunchat på stan med André och Eugen.. fick visa grabbarna staden. :P

Morgonpigg

Efter massa knaprande av piller och c vitaminer så känner jag mig faktiskt piggare idag, till skillnad från igår när jag låg och andades som en strypt katt. Astma fan. Men jag tog mig iväg till gymmet imorse och körde biceps, vader. Inte så jätte jobbiga muskelgrupper för andningen .. :p har precis duschat och lagat lite mat. Vila står nu på schemat!


Fullt upp!

Även fast jag mådde Pyton igår så var det bara att tvinga sig upp för en låång dag! :) var och vaxade benen och bikinilinjen på Aqua på förmiddagen och sen hade jag en kortare fotbolls träning, som jag verkligen kämpade mig igenom... Lunchade på wok kitchen ;) ofc. Sen träffade jag några tjejkompisar och vilade lite. Kom hem sent och kollade då på film:) shooter, grym film förövrigt!


RSS 2.0