Restaurang

Färgat håret och varit med Sofie. Nu sitter vi på fontana di trevi och ska äta middag:) mys!


URSÄKTA

jag hatar redan blogg.se appen..................
det står att bilderna inte kan laddas upp.. men ibland funkar det? aja, jag kan ju uppdatera iaf.....: )

En vacker dag

Har tagit en promenad på förmiddagen och nu ligger jag ute på soldäcket och lapar lite sol :-) älskar den värmen som rusar genom mig och dessa solstrålar landar på mig...


Donken

Tränat precis, så plus minus noll. Vi är på mcd! :)


cityfika

Har varit på fikamöte hela dagen i stort sett:) suttit i solen med shorts! och njutit av den lilla sommarvärmen som har dragit in över landet :) HÄRLIGT!

tänkte få någon mat i magen nu och sen dra iväg på fotbollsträningen! hade ju hellre mött upp brudarna i stan för en runda på Tjejkvällen som är i hela stan. men sprungit på stan så mycket så spela roll:)

Miss Horn

Precis kommit hem från Gnagge, vi har spelat kort och hängt som vi brukar göra när vi ses :) mycket trevliga kvällar med vännerna. tänkte egentligen slå på en film nu och krypa ner, men fastnade här med Melissa Horn..
nytt album, nya låtar, andra tankar, nya favoriter ♥


en onsdag

Gick upp 08.30 idag och mötte upp Leila för en promenad på 3,5km sen hem till mig för frukost!

smoothie, ice tea och ägg&bacon : )

sen badade vi! och jag gjorde mig iordning för att möta upp Vicke på stan 11.30

Tog en runda på stan och sen fikade vi innan mötet på Tempel 13.00

sprang sedan runt på stan för att få tag på rätt saker till fotosessionen som vi styrde upp hemma hos mig..inför kommande event!

spex!

smakprov;)

wiiiho blackiwhiti kommer bli gryymt :)


Black or white

Har haft fullt upp idag, slänger upp en bild på de vi sysslat med under dagen!


gäspa


mina nya myyyysiga lakan! dom är så jäkla mjuka och (känns lyxiga) i metallic grå typ. passar in i mitt rum:)
ska bli skönt att krypa ner nu.

Fick även ett par jeans av SL idag som hon inte skulle behålla längre..vitt is the shit

satt som ett smäck!

Träning

Wow blöt men rolig träning idag! :) imorgon blir det upp tidigt för möte! Nu blir det film! :)


Jimmie strimell

Jag smälter.. jisses vad het han är! och han har en fruktansvärt bra röst! älskar deras akustiska låtar!

Promise Me -
http://open.spotify.com/track/50VB2OPPM1rER21HkIssXH

Losing you -
http://open.spotify.com/track/3pY9DQXKh8csimytNZZ713

morgonglad

höstigt värre..

Niklas ringde och väckte mig imorse för att peppa mig till att gå upp i tid dvs innan 10.00 : ) så jag tog mig ut på en promenad med Victoria, vi gick till köpcentrumet och kikade.. och nu har jag precis käkat lunch och tänkte snart åka ut till Ikea för att köpa lakan! =)

skönt att solen skiner! och till helgen så kommer det bli runt 20 grader! NIIICE

 


efter regn kommer solsken.. donken!

ujuj vad smarrigt! var så fruuuktansvärt sugen på donken så fick bli ett stopp där efter fotbollsträningen. Kikat lite på Idol nu, inte kollat innan men fyfan vad dåliga?

näää.. hurrar mer för Hollywood fruarna som kommer nu 21.00


read my mind

JUST NU vill jag springa runt på ett jobb och slava.. något som tvingar mig upp på morgonen, sov förövrigt till 14 idag! dock känner jag som jag gjort i en vecka nu (på väg till att bli sjuk) men inget händer, bara den sega känslan ligger över mig och lurar..

Hatar att jag på ett vis ska kunna glida runt och inte göra något på dagarna men ändå kunna klara mig fint för att leva, (dvs, pengar) och jo jag tjänar ihop dom själv men inte på det fina klassiska rutinmässiga sättet som jag just nu i denna stund saknar så oerhört mycket!

och jobb är inte relevant för tillfället eftersom jag har planer för hela november, så det blir väldigt fel att hoppa in på ett jobb i sisådär 4 veckor för att sedan behöva ta tjänsteledigt..? hah

 

Tur att jag har fotbollsträning ikväll så att jag tar mig iväg på något vettigt. gud vet vad deppig jag hade varit när natten kom annars.

Behöver en stor kram och ett klapp på axeln.


sunday

wooooooho, satt mycket fint med pizza idag!

Blev en liten spontanfest igårkväll.. men ack när man inte varit påverkad på 1månad då sätter det sig lite dagen efter.. och lite var just vad det var. men en pizza tyckte jag ändå att jag förtjänade.

Åt tillsammans med mammsen och hjälpte henne packa resväskan.. fixade även så att hon blev "10 år yngre" som hon sa, mha ögonbrynsnoppning! (läste det fort, hah humor de)

 

Efter det blev det lite småstäd hemma och sedan vidare till Ola där vi var ett gäng och spelade kort och bara umgicks :) mysigt att stråla samman på söndagskvällarna!

nu blir det Kung fu panda 2! natti..


inspo


K18 tredje kvällen

Gårdagskvällens färg!

Blev en superlyckad kväll även igår (tredje gången gillt) jäkligt kul med positiv respons och vi trampar vidare! :) kul att så många uppskattade 90-tals dängorna! ;)

Har precis kommit hem från match i Karlskoga, på den geggigaste och hemskaste fotbollsplan jag någonsin spelat på.. var som ett skämt och inte ens en seger kunde vi få med oss....

(i bussen)

ska snart käka grillat här hemma och sedan blir det soffläge! ljuuuva lördag..........


Babydoll!

eyedust dream

dessa är perfekta! Rosa,rött,orange är ju dödssnyggt i sminkväg!

wihoo.. Idag kör jag på en Babydoll inspirerad sminkning..

PUSS!


update

Träningen gick bra.. precis käkat tacos och kikar lite hockey! :) blir sängen efter det.

Fall inspiration 2011


vilken soppa!

Frusen chey, gjorde mig lite soppa! Ser inte fram emot fotbollsträningen sen, är kall,stel och hängig.. en godispåse,film och sängen vore mycket bättre men men man kan inte få allt :)!

Kanske unnar mig det efter träningen eftersom det är jobbkväll imorgon på K18 :)


spread your wings

Igår var jag uppe i god tid och drog till Clarion Hotell Plaza för möte, som pågick från 09.30-12.30 ca.. hade mycket att gå igenom och prata om.. så nu känns det riktigt bra med tydliga riktlinjer! Som sagt så kommer ni få veta vad jag går på möten hit och dit för, men just nu är det hemligt.

Efter det mötet gick vi och fikade på Espresso house (tjejekompisarna).. och vidare till Tempel för möte angående kommande evenemanget tillsammans med MAKEUPSTORE! :)

nu blev jag avbruten i mitt bloggande med en liten smäll här utanför.. en stackars liten fågel flög rakt in i husväggen, så jag gick ut och försökte få stackarn på benen igen!
fråga mig inte vart jag fick idén om mjölk ifrån.. tror inte han gillade de så mycket.

stackars lilla pippifågel.. jag fick han till grenen iaf, men han sitter fortfarande kvar.. han har rört sig lite. Hoppas den lille överlever! heja

Efter alla möten igår så käkade jag middag med Sofie och Peter och sen åkte jag på kvällsmat som vi förlorade VÄLDIGT orättvist med 0-1....... efter att domaren missade 2 mål som var inne! :(


mysse

ett tips som jag inte följt idag dock..(eftersom jag är hemma bara och inte bryr mig) men tänk på att en vit bh lyser mer igenom ett vitt plagg än vad en svart gör.. : )

dagens mys kläder

ny mössa.. köpte en vit gosig på gt också  känns som att ha en ballong på huvudet när man inte haft mössa på 1 år typ..: ) så skippade bild på den nu. hah

run away from your thougths

Mår lite bättre efter träning..men så är det väl alltid! träning=energi.

Eftersom kommunen hade stängt av fotbollsplanen så blev det ett springpass för oss.
Vi startade med att springa 5km så snabbt vi kunde.. efter de blev det 15-15 på grusplanen.. och det innebär att man ska jogga i 15sek sen springa 100% i 15 sek.. detta gör man i 15min sen stafetter :P mycket spring! och imorgon är det match.. kommer suga fint i benen!

Har fått i mig en redig kvällsmat och kikat på Ensam mamma söker och Hollywoodfruar..

Imorgon väntar en fullspäckad dag med 2 möten! först ett spännande möte för vårat hemliga projekt, och det andra mötet är för kommande evenemang. : )  KUL!

:just nu


BOOOOORING

UH, tråkig idag.. har bara legat i sängen och kollat på AnimalPlanet hela dagen.. åt frunchen i sängen också, och nu sitter jag här vid burken och försöker tvinga i mig Pasta med lövbiffsgryta för andra gången idag.. Måste få i mig middag om jag ska orka med fotbollsträningen.

Det enda vettiga som har inträffat idag är väl att jag slängde upp evenemanget på facebook.

Börjar bli krasslig.. därför ingen energi! har väldigt mycket i tankarna just nu också. som gör att sömnen påverkas! Igår låg jag bara och snurrade iväg med mina tankar... hade velat skriva ner hur jag kände här igårnatt, men blogg.se strejkar ju från Iphone så ni slapp de inlägget!

BLÄ inte ens mat är gott idag.. är inte sugen på godis heller? får hoppas att jag blir det efter träningen så jag kan skämma bort mig lite och få tycka synd om mig. Man brukar må bättre då när man tröstar sig själv.


ja gråter bara i regnet

Såhär såg jag ut i fredags föresten :)

Har precis kommit in från regnet utanför, var hemma hos Ola med lite vänner och gjorde varma smörgåsar..kikade på tv och spelade plump! : )

LÄNGTAR!


söndag!

mamma drog iväg och bokade resan till mig och Victoria idag :) fyyyyyyyyyyyyyfan så underbart!

Har precis käkat frunch, bacon&omelett! ska väl försöka göra något vettigt av dagen kanske =)

i den här

Matchen vann vi med 2-5 och har precis varit iväg till Tempel för att lämna minneskortet, köpte med mig mina favvoo karameler! ligger i sängen och kikar på ShutterIsland nu.


match!

OJOJOJ... somnade sent resulterade i vaknade sent också, 14.10 klev jag upp och sitter och försöker få i mig MAT.. hade egentligen behövt vara vaken tidigt för att äta frukost också eftersom det är em bättre uppladdning inför match.. men men, hörs efter den! kram

awesomeeeeee

WOOOOHO, ännu en lyckad kväll med K18! känns så jäkla kul att vi fått sådan positiv respons och att vi är maxat med folk i källaren när Fredagen kommer :D hoppas att detta håller i sig och att folk hittar tillbaks även 3e och 4e gången;)

Skulle precis duscha av mig förut då jag möts av en sviiiiiiiin stor spindel på väggen i duschen.. alltså RIKTIGT stor. löste situationen mha en hink och flush ner i toarören... bye bye, så nu ska jag krypa ner under täcket nyduschad och trött efter 4h i klackar! :) Natti

KVÄLLENS FÄRG. oooorange


dagens mejk

vinrött och mörkgrönt. :)

tar byxdressen idag! ska snart käka grillat och sen dra mig mot Tempel för kväll 2 på K18! :D:D:D


what the f*ck

Detta var min start på dagen.. GAH man behöver inte vakna på fel sida för att bli grinig.. ställa bilen på fel ställe fixar det ..

1000:- Kronor fattigare, var jag bara tvungen att tröstshoppa!

Först åkte jag och Ola till Polisen för att hämta några papper.. sen käkade vi lunch med Sofie på Kebabhouse, och tog en fika på Espresso house mamma joinade.

Köpte detta:

Linne från Monki 150:- (skugga som är på låret, inge smuts) ;)

iphoneskydd

fransböjare!

stankläder..

 


Humanity <3

Efter mötet igår på Tempel då vi fick fram alla våra synpunkter och ideér kring ett kommande evenemang så blev vi bjudna på Entrecote och vin till maten! Innan de fick vi smakprova de "kommande" förrätterna när kocken kom ut och väntade på vårat godkännande :) underbart med uppvaktning..

Drog sedan hem till Gnagge där Niklas och Freddan var också, vi spelade poker och umgicks in till midnatt.

IDAG:

Tog en fika med Julia

fick ett Humanity armband av Mormor i försenad studentpresent! : )

 

Har precis kommit hem från träningen nu och käkat lite mat framför hockeyn, blir snart sängen!


Vardagslyx

Detta är det bästa när man kliver upp på morgonen! och vet att man kan lägga sig ute i det mysiga badet i 1h för att få relaxing..

blev lite bokläsning och ICETEA i bubblet idag :)

Nu är jag go i kroppen och ska göra mig iordning för att möta upp Julia på stan för en fika och massa prat! :)


wok


This is frunch! wok+ice tea

Jag har tröttnat helt på klassisk frukost.. kanske för att det tar sådan tid att göra iordning något som är gott.. torra mackor och fil&flingor kan ju slänga sig i väggen om man får käka wok istället!? yeeeeeee

Mascara

Mascarans livslängd brukar ligga på 6 månader men många tycker att man ska byta efter 3 månader..

Jag tycker personligen att mina håller mer än i 3 månader och man märker när den behöver bytas, antingen om man har fått irriterade ögon vid använding = släng direkt! eller så klumpar den sig och frasar och lägger sig under ögat. Då är den också gammal.

För att öka livslängden på en mascara så är rekomendationen att inte dra borsten upp och ner för att få tag i mascara för då trycks det in luft som hjälper den att torka ut. Det är bättre att snurra med borsten.

Förvara sminket svalt helst.. inte under någon värmelampa eller vid element eftersom värme ökar bakterierisken.


bff

Ska börja göra mig iordning och sedan blir jag upphämtad av några killkompisar som ska hjälpa mig med lite jobb i stan. efter det tar vi en fika! :) snälla vänner man har.

blåsigt men okej..

OJ OJ OJ vad blött det var på fotbollsplanen idag.. kommer suga fint i benen imorgon! :P

Sitter här och har precis fått i mig blomkålgratäng med skinksås,purjolök och sallad till.. jäkligt gott! smakade typ kasslergratäng : )

och lite varm soppa på det... :) Imorgon blir det lite vettiga saker som ska göras.. ett möte på eftermiddagen och tvätta! ska krypa ner under täcket nu och dra på en film!

 


möte, möte

Har varit på stan för att göra lite ärenden.. bokade in 2 möten för kommande evenemang så det känns spännande! :) När jag kom hem så blev det ett litet telefonmöte.. för det kommande projektet som ni snart kommer få reda på vad det är.
Nu har jag precis ätit soppa och ska lägga mig i Jacuzzin igen :) myyyyyyys!

regn och rusk!

Har precis kommit hem efter träningen.. i vind och regn men det är väl så hösten kommer se ut! blev ganska orolig förut när jag kikade in på min app Aftonbladet och får syn på detta:

Men tjejerna på träningen lugnade mig med att den skulle avta ganska mycket innan den kom hit.. men det är läskigt när naturkatastrofer börjar komma upp överallt.. och närmre och närmre Sverige. Vårt land där man alltid känner sig trygg mot sådana här saker! om några år tror jag på mer av sådant här dock.

Blev favvo räkgrytan efter träningen :)


Relax!


Tog en promenad på 1h och var förbi stan och hämtade upp affisherna för nästa fredag : ) tog ett stopp vid älvenbryggan för att njuta av solstrålarna och musik i öronen..

Sen efter 2 matcher i benen så kände jag att det var tid för relaxing!

Badade och fick massage av bubblorna!

Ja må hon leva!

SL är nöjd med sina nya J-C skor! :)


Igår efter matchen som vi dessutom vann! :) Åkte jag ut till Segerstad(Timmervillan) för att fira min fina vän Sofie som fyllde 22år! =)

Vi hjälptes åt att göra tårta och Hare fixade Tacos till oss! som förrätt i väntan på de andra gästerna fick vi Popcorn, ost&bröd, melon och never stop!  Udda val....


Tårta med färska hallon, vaniljkräm,chokladpudding och grädde med neverstop och nobless :D

Baaaaaaad på kvällen : )

BYXDRESS!


kassa bilder! men min byxdresssss är niiiiiiiice! :) blev lite andra planer igår.. fick skjutsa en kompis ut till segerstad och sen in till stan och de slutade med att jag blev medtvingad till månen.. Nykter :) körde.. nu äre match!! hey

Kräftsnacks!

Åkte lagbuss till Lesjöfors idag och fick stryk.. vi åkte hem med svansen mellan benen, men bussresorna är ju sköna..äta god sallad och hänga bak i bussen med laget : )

Efter det drog jag till Tempel för att lämna ett minneskort och har precis käkat KRÄFTOR! :) det är kräftskiva här hemma så fick en tallrik jag med.

Ska nog bara sitta lite vid datorn och ta de lungt i sängen framför tvn:) mmmm en hemmakväll ♥

dock missar jag ju xzibit ikväll, men aja ...


Premiärkvällen!


brun tjej hemkommen från TURKIET! min kompanjon;)


Jag känner en sådan enormt stor glädje och STOLTHET över vad jag åstadkommit.. För första gången någonsin så har jag gett mig in i något väldigt stort och jag stod på egna ben! Att vara nattklubbsansvarig är något nytt och spännande! och igår hade vi Premiärkvällen... det cirkulerade fjärilar i magen hela dagen och jag var nojjig över hur det skulle bli om det skulle komma folk, bli lyckat osv!

Den nervositeten släppte fort när vi var ungefär 150pers i lokalen redan vid 11 tiden! och tro mig...det är ingen vanlig syn i Karlstad att folk är ute i god tid.

FULLSATT i klubben! uppemot 600pers kom för att dansa och ha kul.. och vi hade en 40-50min kö utanför under kvällens gång!

Jag hälsade gästerna välkomna och delade ut drinkbiljetter till våra VIP-Inbjudna.. efter det minglade jag runt och var Mingelfotograf som också var något nytt..men kul och då fick jag även chans att prata med gästerna!

Vill bara säga att jag är så fruktansvärt glad för att jag lyckades få till en sådan super trevlig kväll utan några slagsmål eller liknande.. folket var superba! och INGET kunde göra kvällen bättre :) STORT TACK TILL ALLA SOM KOM OCH TILL ER SOM HAR HJÄLPT MIG LYCKAS! På återseende nästa fredag och då kör vi bara... : )

Puss till alla! : )

wiiiiiiie taggad

Var så snäll och hjälpte Pappa att kratta gräsmattan idag :)

Såhär ser jag ut ikväll..med min nya klänning! =) Det är här vi dansar loss ikväll : ) wie ..ses i Tempels källare!


favvo<3


Jobb


går att leka bra med SMARTiES.. det jag gör nu.. hah

Idag har jag farit runt på stan för att märka Karlstad med K18 affisher! :)  Imorgon gäller det kära vänner!
Startskottet för våra kommande fredagsklubbskvällar

Blev en lunch i stan också med Sofie och inbokat möte med Makeupstore ;)
åkte även till Ikea för att fixa lite grejer till imorgonkväll !

En heldag

Idag åkte jag in till stan vid 11 tiden för ett möte med Tempel om Premiären på Fredag! :)

efter det drog jag Peter och Sofie till Charlottenberg för att kika.. blev subway till lunch och ett varv i köpcentrumet och godispalatset typ.. köpte med oss massa gott.. var hemma på kvällen då jag och Sofie städade och lagade middag! :) Sen satt vi och slappade vid brasan.

in i ugnen: )

myyyyyyyys!


lagmys!

Det blev inte jogging bara... utan ORIENTERING I 1H! :D haha.. inte starkaste sidan men vi virrade runt fint i skattkärr letandes efter röda stolpar. Efter duschen köpte vi pizza och godis.. som vi sedan käkade i klubbstugan med laget framför fotbollen! =)

Mums:) hah


först jogg sen pizza

träningskläderna på.. vi ska ut och jogga med laget idag, sen duscha och beställa pizza! för att käka tillsammans och se på fotbollen ikväll =) mys!


nytt från Nelly


står i ugnen

eftersom jag inte köpte någon choklad igår,.. så gjorde jag den idag;) En kladdis står i ugnen nu.. har nämligen legat med en värmeriskudde på magen hela dagen.. usch för mensvärk!

Eftersom jag inte kunde behärska mig och lägga upp det fint så fick det bli en lånad bild från samma recept;)


lingonveckan

Blev en tur till Madeleine och hängde lite.. sen lagade jag mat här hemma. Ska snart ta bilen till träningen, i regnet! wie ; )


är monstersugen på choklad också! varför hör choklad ihop med lingonveckan? känns som en bra ursäkt för att få käka iaf ; ) hah..

ta mig dit igen..

Det regnar ute.. är lite grått och egentligen skulle jag behöva ha möte nu, men det innebär att jag måste duscha håret, fixa mig lite och åka ner till stan..som VERKLIGEN inte lockar mig nu.

Så istället försöker jag få tag i Sofie och käkar frukost! : )


Här skulle jag hellre vilja vara nu! varmt, otroligt fint och bekymmerslöst...

ett brutet ben

Matchen vann vi men SL lyckades inte lika bra.. var en god vän och åkte till akuten efter dusch osv med det allra nödvändigaste (godis,mat,tidning,dricka) =) Blev några timmar där, resulterade i ett brutet ben. synn om tjejen! :(

nu ska jag hoppa i säng.. huvudvärk ibott!


myspys

Efter boxningsgalan som slutade 23.00 så blev det tv mys framför SATC (självklart) och det är ju bättre att ligga hemma i sängen en lördagskväll och käka sött istället för att dricka alkohol. : )

 

Nu packar jag väskan för match.. spelar 17.00! hejhej


boxning

Har hållt Mamma och Mormor sällskap på stan hela dagen och ätit lunch..
Nu drar jag iväg på Boxningsgalan här i Karlstad! :)


smink


en matt brun, en guldbrun och en bronzig militärgrön.
Det blir sämre färg nu på handen eftersom jag inte lagt en primer innan..men tycker att skuggorna var grymt bra! och mycket pigment i också :)

med blixt

med blixt

utan

Ett nudefärgat läppstift! efterlängtat :D

Fredagsmys

Krabbklo! :)


Rekor

Förrätt

huvudrätt

fotboll

och självklart lite fredags karameller ;)

PINKBERRY

Detta måste komma till Sverige!


Frozen youghurt! i olika goda smaker.. med färsk frukt&bär!
och massa olika sorters topping.. riven choklad,browniebitar, kolasås, kex, cornflakes o massa mer.

Är inte detta något av det smartaste, godaste och nyttigare allternativet gentemot glass/godis!?

Loka likes L.A

Har ni testat dom 3 nya Loka smakerna?

COCONUT- Luktar godare än vad den smakar

PEACHY PEACH- Smakade ingenting...

PINEAPPLE CRUSH- Ska testas idag!

Eftersom det inte är något socker i kolsyrat vatten så är det ett smartare allternativ än läsk,juice osv. Men har ännu inte hittat någon god favorit, ananas och mango ligger i toppen för tillfället.


DÅLIG UPPDATERING........

Hej och förlåt för kass uppdatering! något fel på blogg.se på iphone så har inte kunnat kika in via mobilen ens..

Men som ni vet drog jag till Trollhättan i onsdagseftermiddag och det var mycket trevligt, vi gick en sväng i trollhättan sen käkade vi mat på O`learys och hyrde film och köpte godis. Dock såg vi aldrig filmen utan vi hamnade med vinglaset och balkongen in på sena natten och bara babblade.. på torsdagen så blev det soffhäng med pizza innan jag åkte hem med tåget till Karlstad igen.

Gjorde lite spaghetti&köttfärssås till kvällsmat då:)

Sprungit lite på stan idag med Ola och hans bror. Vi blev bjudna på fika på Waynes av Ola :)

drog och gymmade efter stanrundan.. körde ett kortare magpass!


RSS 2.0