Sista dagen!

Eftersom det inte blev någon Batman igår så bokade vi bio innan vi drog hem till Danne. Som bjöd oss på grillat och efterrätt :) myyyysigt! Filmen var också bra och nu ska jag och mackan dra på en film här hemma också och ta vara på den lilla tid jag har kvar här i Umä innan jag tar flyget hem imorgonbitti :( ska bli tråkigt att lämna men som man brukar säga. This is not a goodbye it's a see you later :)


Fotboll!

Blev ingen bio ikväll. Var fullbokat! Så vi drog ut och lirade fotboll istället jag och 4grabbar. Sen åkte vi förbi Ica och köpte lite måndagsgott och drog på en film.


Batman

Sov länge idag eftersom vi låg och kollade på ace ventura sent in på natten! :) ändå har jag en trött kille brevid mig nu.. Ikväll ska vi gå på bio. Batman filmen:)


Fisketur

Nu har vi varit ute och fiskat! :) jag fick 10 fiskar och mackan 2 och Viktor 4! Synn;) haha drog upp min första gädda också och sen fick även Viktor upp en snäppet större:) jäkligt kul!


En natt i Umeå

Kvällen igår var jätte trevlig! :-) satt ute till 12 på natten med gitarr och sång. Mysigt:) käkade grillat och drog in till t rex där vi tog någon drink för att sedan gå vidare till ett ställe som hette TC. Krogen var som vanligt.. Inte lila rolig som förfesten dvs. :-) jag och mackan gick hem i regnet och jag lagade nattamat till oss! Som tur är mår vi båda bra idag. Och han står i köket och gör middagen;) så de ska va, hah närå! Chillar lite nu för sen ikväll ska vi åka ut och fiska :) han försöker visa mig Norrlands bästa sida:)!


Umäää

Tog flyget tidigt imorse med 20graders värme lämnade jag Stockholm bakom mig för att ge mig av mot Norrland UMÄÄÄ! Lika varmt och soligt här:) toppen dag med lite systembesök, mathandling och lunchlagning! :) nu sitter vi i jackes trädgård i soffor och har gårdsfest! Med trubadur och chapel hill ;) hah . Snart kommer folket och då ska vi grilla :-) mys! Sen drar vi ut på ngt ställe här i stan.


Godnatt från 08stad

Åhhhååjajajaaa maten var lika god som vanligt på Koh Phangan! Och även denna gången så var det åskväder där inne ;) (åskbuller och blinkningar i lampor med ljud av skyfall) som i Thai helt enkelt! Denna gången smakade det dock verkligen Thailand efter min resa där nere så känner man igen maten mer och mer! Jätte trevlig kväll iaf med mamma, kacem och mammas väninna berit som jag får sova hos inatt:) upp tidigt imorgonbitti för att åka ut till Arlanda:)!


Igår jobbade jag 15h och nu sitter jag på tåget mot Stockholm med 5dagars ledighet i bagaget;) wooohooo! Bokade även bord på min favvorestaurang Koh Phangan som Fredrik och hans bror äger. Träffade dom nere i Thailand och det var så sjukt när vi kom fram till att dom är ägare till min absoluta favorit restaurang i stockholm! Hah ska dit och säga hej ikväll och käka med mamma iaf:D Drog tidigare från jobbet också så att jag skulle hinna packa klart osv. Nu ska jag snart öppna min breezer och njuta av ledigheten! Glad tjej!


I.d

Nytt smink fick jag med mig från stan igår! Tack Lina! Hon ger en alltid så bra hjälp! :)


Securitas

Jag har 3 jobb och mitt heltid tillsvidare går ut sista augusti om jag inte får förlängt. Över det så kommer jag få en till tjänst på Score men kanske även som servitris/Nisse! Och Barbros i höst. Jag har alltså jobb. Ändå kan jag inte släppa min lilla dröm att jobba som väktare. Få träffa mycket folk och sprida ett lugn:) även långa pass natt som dag tid och den ena dan behöver inte va den andra lik. Tror verkligen att det är ett yrke som kan passa mig. Så nu har jag suttit och skrivit cv i 2 dagar.. Meriter och mitt personliga brev. Blev klar förut så nu är det bara att söka! Ska iofs vänta så att cheferna inte har semester. Så jag kan gå in direkt och prata med dom. Ni får önska mig lycka till med min lilla dröm, denna gången ska jag fan inte ge upp. :)


Ledig!

Var så duktig på jobbet idag så jag bestämde att jag fick sluta lite tidigare:) och skulle sola men efter en stund får jag syn på flygmyrinvasionen med tanke på att de landade en då och då på mig när jag försöka lapa sol. Vidrigt! Så struntade i det och drog in till stan för att möta upp Sofie :) käkade mat och har suttit på score tills nu. Ska snart dra hem och njuta av en ledig kväll , blev ledig! :-) skön vecka!:)


Jag är lycklig, jag är jag.

Jag är inte så "privat" här egentligen.. Det jag delar med mig av är ju hur min dag ser ut dag för dag. Men min vardag är mycket mer än bara det. Jag är lycklig. Jag minns inte sist jag grät! Om man bortser från program på TVn som jag så enkelt gråter en skvätt för, tårarna som rinner för att man skrattar så mycket.. Jag har inte varit ledsen sen i början av januari. Vi snackar om ett halvår av glädje! Jag en underbar familj, ett bra hem (Då jag ändå vill ha mitt egna nu och letar lägenhet) mina jobb! Min kropp, mitt mående är sååå bra och det som saknas än min träningsork som inte finns nu när jag fokuserar på jobben men jag är lugn där eftersom jag vet att när tid kommer så finns även träningen. Jag är stolt över mig själv och jag har växt så mycket som person det här året. Jag har varit modig, visat framfötterna och tagit varje dag till något positivt. Jag är stark och jag står på egna ben. En lägenhet kommer komma. En man i mitt liv kommer i rätt tid och en god framtid ligger framför mina fötter. Ta vara på varje dag! Gör det ni vill just när känslan faller in. Man vet aldrig hur nästa dag ser ut men man vet att det är du själv som kan göra den till en bra dag. Vill även tacka er för att ni ger mig så mycket positiv feedback och glädje! jag känner er inte men ändå kan jag känna er <3 Puss till alla mina fina läsare:)


Kalas!

Kalas för syrran 22år den 18juli! Grattis i efterskott SIS!:) hennes hundar Vilda och Grim var med också! Så fina:)


Ledig eftermiddag

Jag slapp att jobba dubbelt idag! Alltså kvällspasset på Barbros:) så det har varit riktigt skönt att kunna ligga nerbäddad under täcket och glo på tv bara! riktig chilldag:) nuuu ska jag få sömn. Lite svårt och somna i tid bara när man jobbar natt 4gng/veckan! Men jag gör ett försök. Natti :)


Keep fighting

Jag är trött. Jobbat 70h denna veckan därav ingen uppdatering idag(söndag) jobbat från 12 - 00 och upp imorgonbitti vid 6! Gah ni förstår nog att jag längtar sååå mkt till fredag!!! Då tar jag mig hela 5 dagar ledigt :) wooooohohoohooh !!!!


Kjoligt

Min nya Långkjol:)! Älskar den! Nu ligger jag och ser på HIMYM <3 köpte även lite godis som man åt när man var liten! Kommer ni ihåg pop rocks som smattrar i munnen! Hah. Men snart blir det grillat sen jobbbb:)


Lördag

Har legat ute i solen i knappt en timme och sen skulle jag och Peter dra och köpa mat och sen sola! Men då blev de molnigt så vi åkte till score och käkade lunch ist! Tar väl ett varv på stan igen sen! Hann inte göra klart min runda:)


Tlöttis

Efter jobbet åkte jag ner på stan och hittade en långkjol:) och sen åkte jag ut med Sofie till hennes föräldrar dör vi blev bjudna på grillat och lekte lite med hennes brorsbarn:) har jobbat klart på Score nu och ska sova! Innan jag dör typ!


Lokalt var det ja

Regn, sol, moln, regn, sol, regn.. Kan vädergudarna bestämma sig någon gång. Vi vill inte ha allt på samma gång.. Speciellt inte det där sista.. (Regn alltså) dagen på jobbet gick fort ändå:) och jag ligger nu nerbäddad efter att ha varit iväg på Jobbpass nr 2! :) 13h idag :) känns bra! Imorgon är det dubbelt igen :) ska iaf sova nu! Ps. Fick en rolig förfrågan idag som jag ska tänka på och se om jag ska genomföra. Ingen värdslig sak så brusa inte upp er! :)


Räkfrossa

Är på räkfrossa på Score och har ätit så jag spricker! Det har varit trubadur här också! :) mysigt!


Soool

Fick sluta tidigare idag! Halv 3:) och detta innebär att jag kan gå ut och lägga mig i solen och njuta i 1h iaf:) sooolsoool:) uppskattat!


Mjao

På jobbet har jag haft sällskap av en katt nu när jag har rensat lite ogräs :) så kramsjuk så! Dagens kläder också.


Vintage

Har börjat bli så sugen på lägenhet nu, och jag fixade en etta! Meeeen sen blev det inte som jag tänkt ändå, tjejen som skulle ha flyttat ut kom inte in på universitetet och därför bor hon kvar, pappa har ju ganska bra kontakter till fastighetsägare så han kikar runt och jag med:)! Köpte iaf en spegel i måndags! Så jäkla fin:)


Bilder

Bilder från gårdagens brakfylla. Har en episk video från kvällen., eller egentligen några stycken! Jag och Irma stod och tuggade is som dårar för att ha i drinken som vi slängde ihop på rekordtid twisteds blev de! Hah börjar piggna till nu iaf;)


Blä

Tuff start blev det. Måndagsfest utan dess like! Började med en bakfylla som hette duga, försov mig även och var inte kapabel för att köra bil.. Cykla till netto för frukost där jag fick vända i ingången och gå till baksidan för att spy upp vätskan med resorbblandningen jag fick i mig imorse.... Suck.. Sen satt jag på kontoret med alkoholmätaren i handen och hoppades på en grön lampa istället för röd. Är döds seg och fick i mig en hamburgertallrik och en kall cola nu till lunch iaf! Sängen sen tack


I'm alive!

Många frestelser på jobbet;)! Var en relativt lugn dag och har nu räknat ut att jag jobbat 72h den här veckan! Är så stolt att jag sliter och tjänar pengar:-) nu känner man att man lever och det är så roligt! Imorgon börjar en ny lite tuffare vecka men snart snaaart så har jag semester :) så värd de sörrni! :-) puss natti


Jobbet

Råkade försova mig imorse! Men kom snabbt till arbetet och har nu lite lunch! Får hoppas att vi kan stänga igen tidigt ikväll så man slipper somna så sent för imorgon börjar en ny vecka igen! :)


Gofika

Lördags bakar! Det blir Gofika! :-) ska överraska dom på jobbet med sockerkaka! :-) har röjt upp efter baket nu och har slängt i en maskin med tvätt. Tänkte dra fram dammsugaren och köra ett varv här hemma.. Sen kanske jag ska vara snäll och klippa gräset också! Så det är fint när pappa kommer hem imorgon :)!


Natt äventyr

Ganska rörigt inatt på jobbet! Men kul ändå att det blir mycket folk så man lär sig mer och mer! :) när jag kom hem hände detta: läs nedan (bilden)


Oliven

Lunch på oliven idag och är nu hemma och vilar upp mig lite med fredagsmys :)


Barbros brygga

Igår (torsdags) var jag på första jobbet 7-16 sen började jag på Barbros 17-00:30 tuff dag men riktigt skoj att stå i baren:D testade göra massa alkoholfria drinkar:)


Score

Det tidigare inlägget skulle kommit upp i onsdags! Då jag jobbade som värd på score :)


Chill

Igår efter jobbet så passade jag på att bada lite nu när jag har huset för mig själv:) skönt! Fixade även iordning en sallad innan arbetspasset!


Krångel

Nu har inte blogg.se appen funkat igen och därför har jag inte kunnat uppdatera! Slänger upp en bild på lilla molle från jobbet:)


Tacomys

Legat i sängen och slappnat av! Tänkte att jag skulle ta en riktig myskväll med bra tv tittande så jag åkte iväg till affären och köpte jordgubbar (Ofc) ;) men när jag kom hem så visade det sig att vi skulle ha tacokväll med blåbärspaj till efterrätt så jag gjorde pajen! Vi satt ute på altanen framför allsång på Skansen och käkade och drack lite vin:) riktigt mysigt. Nu är jag åter i sängen för att se Project Runway all stars! :) får ta de röda bubbarna imorgon istället! Cravings<3 puss!


Glad överraskning

Det är så gulligt när ni mina underbara läsare tänker på mig och gör något litet extra! Denna gången ett paket skickat till mig med lite baktanke ;) tack gulliga du som skickade hem detta, kommer ha användning för grythandsken och filmerna ska jag att kolla igenom:) för gulligt! Tack :)


Trötta killar

Det var lite trötta killar idag på jobbet efter lunchen:) själv har jag hållit humöret uppe även fast jag varit ute i spöregn! :)


SEMESTER

 
Nu har jag ÄNTLIGEN planerat in lite semester!! :D
Drar till Stockholm fredag 27e på eftermiddag och sen på lördag morgon den 28e tar jag flyget upp till Umää för att hälsa på en vän från Thailand :) stannar där till Onsdag 1aug och tar en dag i Stockholm med Tinette(roomie från Thailand) innan jag tar tåget hem till Karlstad igen på kvällen.. =) ska bli skoj! Längtar redan:) har dock lite ångest för att jag ställer in 2 arbetspass som Entrévärd..men känner att jag är värd den här lilla semestern :)

god måndag

 
Efter jobbet så cyklade jag hem till mamma med en liter jordgubbar och grädde, jag hjälpte henne att färga håret och sen satt vi ute på terassen och käkade bubbarna i solen =) väl hemma så hjälpte jag pappa med att göra pizza, förövrigt världens godaste hemmabakade pizza.. riktigt smarrigt! dricker lite vin och letar flygbiljetter nu ;)

igår

sportigt.
 

Instagram

Har öppnat upp min instagram igen. Om ni vill följa mig där :)


Var ute och gick en snabb promenad förut sen drog jag vidare på en 3km intervall/jogg runda efter det:) så skönt att komma ut i friska luften och röra på sig med musik i öronen:) ligger i sängen nu och käkar vattenmelon framför gone in 60 seconds :-)


Minigolf

Minigolf idag! :) gick åt skogen men kul för de! :) sen blev det käk på fontana di trevi.


Go bananas!

Har gissat rätt mängd besökande på pricken nu både fredag&lördag! Säker;) I fredags hade vi go bananas tema med apor och dansare i fönstret! Lite annorlunda:) Förövrigt så har helgen på Score varit hyfsat lugn och jobb veckan är över för denna gången! Imorgon är det söndag och då ska jag leka med bästis :)


Tog en promenad i 1h och hälsade på pollarna på vägen:) sen käkade jag lite kvällsmat (jordgubbar) innan jag åkte ner till Score :)


Sömn

Somnade efter 4 någon gång inatt.. Var vaken för att jaga myggor och detta ledde till en 12h sömn.. Vaknade upp även vid 4 idag! Utvilad åtminstone ! Ätit grillat och ska ut på en liten promenad nu för att vakna till innan jobb ikväll! :)

nap!

ligger hemma i sängen nu och tänkte napa i 1h innan jag ska göra mig iordning för att åka ner och käka lite med min vaktkollega Daniel innan jobbet drar igång! natti så länge =)
 

innan jobb

Såhär såg jag ut när jag åkte till jobbet, stod som bartender på Barbros brygga.. var skoj men lite dåligt uppstrukturerat.. ska iaf jobba där torsdagar några söndagar och varannan onsdag.. :P har för tillfället 3 jobb.
Riksbyggen Fastighetsskötare Heltid 7-16.
Entrévärd på Score 2-3 kvällar/veckan
bartender/servitris på Barbros brygga 2-3 kvällar/veckan
.
 
Har räknat ut att om jag jobbar på som jag tänkt så kommer jag göra ca 278h denna månaden. DET är sjuukt. men det är ju mitt val och så länge jag orkar så kommer jag köra på!
sparar pengar till lägenhetsprylar..tanken är att jag ska leta lägenhet och flytta hemifrån i höst! :D glad för det!

feathers

nya fjäderörhängen i en häärlig blå färg :)
innan jag färgade håret : )
 

Bara jobb!

Förlåt att jag inte hunnit med er här! Blev inringd för bartender jobb på kvällen. Så igår jobbade jag 15h! Är på jobbet nu igen och börjar mitt andra pass 21:00 ikväll så jag ska hem och vila efter jobbet men även uppdatera er ;)! 

soool

väldigt skön dag i hammocken efter jobbet! :)
 

skona mig

GAAAH ge mig alla!!?? nastygal finns skorna på.

dagens

Hade på mig min nya långlinnes blus! älskarden och har verkligen letat efter en lång transparent blus! 200:- JC Rean

Hårdag!

Efter jobbet käkade vi lite jordgubbar ute i solen och sedan gjorde jag mig iordning och åkte ner till salongen. Hade bokat tid hos Johannes som skulle fixa mitt hår :)
tänkte först om jag skulle göra en ombre..men eftersom jag är blond egentligen och solblekt i utväxten så körde jag en omvänd ombre! :) alla brukar ju göra som den på bilden, så jag gjorde ljusbrun "utväxt" och lät min färg sitta kvar i längderna men med ljusare slingor som slingades i mellanhåret. RIKTIGT nöjd! tog även 3cm på topparna.
wiooo. sen satt jag kvar i salongen efter stängning och hängde med lollo,martin,dessi och ludde, killarna skulle fixa frillan och skägget och dessie skulle lägga i slingor,, så kom precis hem och har käkat och ska snart sova :)!

pajigt

Hej på er!
 
Direkt efter att jag cyklat hem från jobbet drog jag ut och sprang min vanliga 4km runda, gick ganska bra eftersom jag inte tränat efter att jag tatuerade mig och det var ju ett tagsen nu... :P sprang på 23minuter och som jag har sagt tidigare så ska jag klara det på 20blankt! Så nu när jag är igång igen och inte har några ursäkter så ska jag försöka ge mig ut iaf 3 gng/veckan  :)
 
Hann bara slänga i mig lite makrillmacka innan syrran kom och hämtade upp mig, hjälpte henne att köpa nya skor och jag köpte lite nya strumpor, sedan drog jag igång med bakning när jag kom hem.
En riktig PAJ dag, pappa hade gjort en broccoli och skink paj och jag bakade en äppelpaj :) Somrigt!
 
 
 

GRILLAT

Pappa the grillmaster, blev en toppen kväll med sol och grillat här hemma, ugnsmarinerad kamben, kycklingfilé, halloumi, vattenmelon, sallad, vitlökssås grillad paprika och färskpotatis. kan det bli bättre avslut på veckan? nej speciellt inte när EM ska avgöras ikväll. sitter framför storbildsskärmen hemma i soffan och har självklart dukat upp med lite nötter,chips och SJÄLVKLART jordgubbar;) juste! ha en fin söndag :) imorgon börjar en ny vecka med massa jobb :) puss på er
 

Cirkus :)

Precis varit på Cirkus :) Riktigt skoj! satt i publiken och sjöng med i Bamse tramse... haha man blir aldrig för gammal för cirkus! Tack mamma för att du bjöd med oss :)
 
 
Det roligaste på cirkus är ju alla djur som är så duktiga! den lilla hästen var såå jävla go :D hahah och elefanterna stod på händerna och spelade fotboll.. :) Är hemma nu och ska snart åka iväg för att se om jag kan inhandla lite jordgubbar ;) i vanlig ordning! ska käka grillat här hemma ikväll och se på EM :) myspys!
 
FÖRÖVRIGT så såg jag att jag har jobbat mer än 200h nu i Juni månad. det är lite svårt att hinna med allt man vill, ha ork att träna, blogga när allt krånglar och vara så aktiv som jag vill. MEN jag gör mitt bästa och försöker få er att följa med i mitt liv :)

Entre värd

 
 
 
V
 
Såhär ser jag ut när jag står i dörren på Score och som ni redan vet brukar jag jobba där som Nisse* andrahands servitris. men nu har jag fått en ny tjänst där som Entré värd och jag kommer jobba fredagar och lördagar även något pass i veckan när det är nattklubbsöppet.
 
Jag stoooorm trivs, det är det här jag alltid har velat testa på, någon sort entré värd/ordningsvakt/securitas.. har ju lite polisdrömmar. Så jag är så glad att jag fått den här chansen att få komma in i "branschen" ett steg närmare något som kanske kan bli mitt framtidsjobb. Dock tror jag att jag är lite för klen för ordningsvakts yrket men jag är ju duktig på det verbala och det är ju faktiskt den biten som är viktigast. = )

Lördags

Igår drog jag ju ner till stan på dagen för att hänga med Sofie, såhär såg jag ut då.
Lunch på Wok kitchen! favoo
 
tog även en tur ut till Segerstad där solen var framme! ååh så fint ute på landet :)
 

RSS 2.0