Jobb outfit

Efter jobbet gjorde jag ärende på stan, var tvungen att leta upp en jobb outfit. Slutade med en vit skjorta med vinröda hängslen och en fluga i samma färg ned vita prickar på, plus hatt :) men när jag provade allt insåg jag att det blev lite väl pajas över det hela, så kommer köra på en svart skjorta istället!


Tis

Bjuder på vaniljbullar på mitt jobb nu , vi bakade ju lite hemma hos mig efter skridskoturen, syrran gjorde bullarna, Jossan kladdkaka och jag lagade mat! :)


En dag på Vänern

Skridskotur på Vänern i solsken:) älskart!


Ny soffa!

Ska köpa ny soffa nu, men den jag egentligen bestämt mig för blir nog lite för stor!! Men den är så jäkla bekväm, som en större säng!! :) från EM. Isåfall i brunt tyg utan det blommiga mönstren på kuddarna. Eller den bruna på bilden från Chilli. ?


Jobbbbbbbbbbb

Jobbade ju lördag morgon och åkte direkt till förmiddags träningen efter det. Tränade mellan 11-13 och sen var jag iväg och handlade, slängde mig in i duschen för att sedan åka ner till stan och klippa mig :) tog 1 decimeter ungefär och ska boka tid för färgning till veckan:) skönt att få bort det slitna! När jag kom hem sen så lagade jag mat och syrran bakade kladdkaka! Vi åt oss proppmätta och jag somnade sen efter en dag som gått i hundra.. Var dock tvungen att gå upp vid 21 för att göra mig iordning och åka till jobbet vid 22 på Jaguar. Jobbade till 02 och gick och la mig.. För att gå upp och jobba morgonpasset idag igen.. Gick och la mig när jag kom hem sen och har precis käkat hos mamma! Nu ska jag hem och små dö. Juste...


Fredag och fullt upp

Har haft en fullspäckad helg med jobb och annat skoj! I fredags så drog jag ut och sprang efter jobbet :) var dock svårt eftersom det var så isigt underlag men det blev ändå en runda på 4km. Sen tog jag ett glas rött med en kompis och gjorde sedan middag. Smördegsbakad fylld fläskfilé i ugn med sallad, hemmagjord bea sås och pressad potatis! Blev ett glas vitt till det, gick och la mig innan 23. Eftersom jag skulle upp och jobba på lördagen.


Antikrundan

Jag har hunnit med att sola och handla lite gott! Tänkte ta en kväll i soffan. Men då slutade det med en promenad runt hela herrhagen med Samin för att sätta upp affischer! Han ville inte gå själv, och en promenad skadar ju inte :) hemma nu och käkar lite naturgodis och dricker cola framför antikrundan!:) som en gammal tant!!! :D Hahha


Fräscht!

Jag gjorde en annorlunda variant på en sallad idag, lite av det jag hade i kylen. Blev en bacon och äggröra sallad med sötsur sås nerblandad! As gott! Och nyttigt;) har varit iväg på fotbollsträning med och ska krypa ner under täcket nu och sova! Natti:)


Trött

För er som undrar vem jag är i videon så är det jag som springer upp och ner i stegen! :D Hah! Igår efter jobbet så myste jag ner mig ordentligt i soffan! Med onepiece, tofflor och godis.. Där jag lyckades somna och vaknade vid 22:30! Alltså missat att laga middag och allt, sen var jag tvungen att åka ut till jobbet för att kolla om vi var tvungna att åka ut på natten för att ploga och sanda! Som tur var slapp vi det, så det blev en liten kvällsmat från donken på väg hem innan jag la mig i sängen igen! Trött liten tjej!:) idag är det fotbolls träning.. Usch för att orka springa i 2h ikväll, men men:)


Reklam film

Nu är filmen uppe på youtube och Jaguars sida på Facebook! Där ni kan gå in och kika på den:D


Harlem shake

Har slappar idag med pizza osv:)! Sen har vi spelat in en harlem shake med jobbet! Sjukt kul:) ska användas som reklamvideo! Är hemma hos SL och PB nu och har lagat mat, ligger i soffan och ska se Johan Falk nu. :)


Fullt fart!

Var uppe vid 10 imorse för att åka på träningen som var mellan 11-13 vi körde 45min löpning och intervaller 4min intervaller med 1minuts vila. I högre tempo. Och sista intervallen låg på 7min! Efter det så körde vi fotbollsplans i 1h. När jag stod i duschen hemma så bankade de på dörren, då kom mamma och hennes sambo med fika som överraskning, så vi fikade och jag lagade även lunch! Och gjorde en smoothie:) har städat längeheten nu och ska krypa ner i soffan, är svin trött!


Jobbbbbb

Jobbat dubbelt idag och på klubben hade vi 30+ kväll med basic elements på scen :) succé! Är räääätt trött nu! Men får hoppas på att jag fixar skjuts till träningen imorgon förmiddag, annars lär jag väl få köra egenträning! Men fotboll är ju roligare än bara en löprunda :) nu ska jag varva ner och sen sova!!


<3 dag dejt!

Hade så jävla roligt och mysigt igår! :) jag och Lina hade mycket snack att ta igen, och man vet att man är bra vänner när du efter en längre tid kan träffas och allt är som det var när man hängde ihop oftare! Ingen tyst minut alls igår, efter ett glas vin och massa prat hade vi tom glömt bort att vi beställt mat! :D hahah! Det var inte sista gången vi gjorde en sån här grej :)!


Rosor

När jag kom till jobbet imorse så ringde telefonen, det var en taxiförare som hade åkt till mitt jobb för att lämna över en bukett med 10stora röda rosor!:) gulligt! Uppskattat med uppskattning!


Alla <3 dag

Det var längesedan svetten droppade så mycket! Fytusan! Är helt förstörd.. Ska bli skönt att sova nu! :) för imorgon är det inte vilken dag som helst det är Alla Hjärtans Dag! Vad ska ni mysa till det med? Själv har jag bjudit ut på dejt ;) jag och min tjejkompis Lina har bokat bord på en restaurang så det blir en tjejmysdejt med god mat och kanske något glas vin! :) wie!


Pannkakaaa

Pannkakor pannkakor ! Ligger i soffan proppmätt och bara väntar på att klockan ska bli 20:30 så att jag kan åka iväg till träningen. Vi ska köra crossfit idag med fotbollslaget. :) det suger dock att träningen är så sent! 21-22 :/


Fotboll och matlagning

Gjorde riktig husmanskost efter jobbet, torsk med potatis och äggsås. Sen drog jag iväg på träningen.. Rätt kallt att springa ute i snöstorm, därför har jag lite ont i halsen idag! :/ hoppas att de går över, är påväg till jobbet nu! Ha en fin dag!


Shopping!

Shoppade ju lite i helgen när jag och Tinette gick på stan! Jag köpte en skjorta, sjal, shaker, tights och en bikini:)


Reunion!<3

Jobbade ju natt i fredags och på lördagen kom Tinette :D svin kul att träffa henne igen efter 1år! Vi shoppade på stan och käkade lunch, fikade :) sen var de dags för förfest ;) drog ut på krogen sen men som vanligt är förfesten Roligast! Var så kul att hon kom iaf! :) bra helg.


Shopping gör en glad, även vänner

Mina två nya inköp! Älskar kavajen:)
Fick ett härligt sms igår, min room mate Tinette som jag bodde och hängde med i Thailand ska komma hit i helgen från Stockholm och hänga med mig:D Wiho!! Vi har inte setts på 1år! På tiden nu:D ska bli riktigt skoj att få visa henne Karlstad och mina vänner;) vi har planerat en utgång på lördag ett stort gäng, och kanske besök till badhuset eller en sväng på stan! :) ska bli riktigt skoj iaf! Nu ska jag slänga i mig mat och sen dra på fysträning med fotbollen.


Mycket jobb

Har börjat 5 på morgonen nu 2 dagar i rad och igår var det alltså 10h jobbpass 5-16 sen lagade jag mat och åkte iväg på fotbollsträning med 50min springning innan.. Inte sprungit på 1 och en halv månad! :p tufft men skönt! Är på jobbet nu och slutar 14 idag! :) ska fixa lite hemma sen tänkte jag, vika tvätt och städa lite! Blir en slappar dag :) det är jobbigt att gå upp kl 4 på morgonen kan jag lova... :p


Snöööö

Nu kom snön! Kanske måste ut och jobba ikväll om det fortsätter vräka ner! Men kan va gött att få jobba ihop lite timmar nu med tanke på att jag bara gjorde typ 60h i januari! :p


Tuff men rolig helg

Är råååå trött idag! Det var ju ett tagsen man jobbade hela veckan plus natt. Så igår var jag hemma hos mamma och käkade middag, mormor var på besök. Och jobbade senare på kvällen. Idag har jag varit helt utslagen... Var på bergvik och Ikea med mormor och dom idag med för hon vill shoppa när hon är här;) men även jag hittade två grejer. En tshirt och en kavaj! Ska visa bild imorgon:) nu hänger jag med min BFF :) pizza, film, chill!


Veckosum

Jobbat och tränat denna veckan och även kommit tillbaka in i nattjobbet! Jäkligt skoj:) saknat att vara på klubben och göra det man är bra på! :D har även jordens träningsvärk! Var på fyspasset med fotbollslaget i torsdags och fytusan vilket mördarpass! Första träningen på över 5v! Spydde nästan under träningen... Musklerna i min kropp har gått och gömt sig nu.. ;)


RSS 2.0