mat

Jag bjöd hem pappa på middag och lagade iordning lite lyxmat till han:) fläskfilé med hemmagjord klyfpotatis och testade även på en dragonsås idag! den blev toppen. :) blev även matlådor över. Nu har pappa nyss åkt hem, gillar att ha han här. lilla pappsen då<3
 
Kollar på Bonde söker fru nu och ska smörja in ländryggen, har så ont i ryggen!!!! blä men får hoppas att lite liniment mjukar upp den, efter programet blir det läggdags för imorgon börjar jag kl 5. så får ju gå upp strax efter 4.. :P jobbbbbbb-igt

Mat

Kunde inte blogga igår.. Appen krånglade ! Var riktigt trött igår, somnade på soffan efter jobbet.. Sen var jag och handlade och lagade mat! Enkel skinksås och pasta:)
Bara att bryna skinkan, sen hälla i grädden, parmesan osten(efter smak) och salta och peppra.för att grädden ska få rätt tjocklek så låt puttra på låg värme!:)


Blåsigt

Sämsta vädret hittills i år. Blä! Har tvättat hela dagen och Bäddat rent i sängen! Men tar en paus i tvättandet och ligger framför TVn i Niklas soffa, han lagar mat åt mig :) bra kompis, det bjuds på tacopaj! Kollar på project runway och ensam mamma söker i väntan på käk;) mums!!


Söndagsmys

Har hängt med Niklas typ hela dagen, vi var nere på stan och käkade lunch och kikade lite i affärer sen tvingade jag med han till Ikea! Köpte gardinstång, gardiner, ljus, ett litet träd och ett nattduksbord:) sen har jag städat lite! Madde är här nu äntligen:D vi har lagat soppa och sett solsidan, hellenius hörna och nu Beck:) älska söndagar!! <3


My lovely place!!!

Rundtur i min lya!


Sexy back

Sååhär såg jag ut ikväll!! :-) fruktansvärt trevlig kväll! Kan knappt hålla mig tills jag får stå där och dricka drinkar och dansa!! Fan vilken go stämning med mycket folk :D nu tar jag natten! Tur att klockan vrids tillbaka så man tjänar en timme!


Make

Sorterade sminket förut.. Slängde lite grejer och ska tvätta penslarna imorgon :)


:)

Har varit på stan med mina bästisar idag:) kollat affärer och slappat:) sitter på Jaguar nu och har käkat en öltallrik:) mmmm.. Ska snart hem och vila lite! Ska jobba som vip värdinna nu och hedanefter tror jag! :-) skönt att slippa den bitande vintervinden :)


Fezt

Gårdagen:)


Tack alla!!!<3

Tack alla för en super awsomee premiär! :) när kylan bet som mest, så kom räddningen. Vip spritbords värdinna, ja tack:) var skoj att få se stämningen inne också en dag som denna! Imorgon blir nog snäppet värre:) lördag på löningshelg, oh yeeees:D avslutade iaf kvällens jobb med gemensam nattamat, aldrig fel. Nu blir det läggdags med sovmorgon!!!!!!!!


Tigi

Fick plocka 8 valfria produkter av märket Tigi idag eftersom jag sminkade 2 modeller för dom. "ta dom du vill ha" värt!!!:) blev schampon, balsam, hårspray, spraymousse, torrschampo, dust it & ngt för lockar!:p bra grejer!


Lövigt

Rätt mkt löv! :-) fick köra sopmaskinen.. Är kvar på jobbet nu men slutar ju om typ 2h :) sen ska jag hem och bada!!!!:D


Wow

Grym smygpremiär, imorgon smäller det på riktigt:)!!!! Älskar färgen på håret määäd! Tack bobbo<3 nu ska jag sova efter att ha jobbat i 15h... Natti:)


Vad sa ni nu då!?:)

Jag är en sådan person som älskar att få lära mig nya saker! Och idag minsann fick jag övingsköra sopmaskinen på jobbet med släp.. Körde Nisses körskola på parkeringen och när dom sa att jag skulle backa in den i garaget så skrattade dom lite och jag sa direkt nej men blev ändå tvingad att prova, bestämde mig för att det skulle gå., så utan att behöva göra om så backade jag in den på första försöket! Gissa om dom tappade hakan, det trodde dom aldrig, inte jag heller för den delen! Alla blev imponerade haha så nu kan dom va tysta ;) pojkflickan Vickan kan lite av varje minsann;)! Haha!


Bookbook<3

Yeaaah har äntligen fått min bookbook!!!:D så fiiiin!! Bättre bild kommer ;)


Sjuk

Vaknade upp inatt av det var så blött i sängen så det kändes som att någon hade lagt täcket i vatten och sen över mig.. Snacka om jordens våtaste feber.. Rätt ofräscht men men! Så när klockan slog 06:00 så skrev jag till chefen att jag blir hemma.. Fyfan:/ men har vilat hela morgonen nu, och är hemma hos pappa. Vi ska åka till farmor och fira henne lite. Hon fyller år på fredag nämligen så ville verkligen åka med och säga grattis. Blir bara vi 3 också, med lite pizza oså. Som farmor brukar vilja bli firad. Pizza och vårt sällskap så är det nog :) skön! Är stressad över Jaguar också! Det är så mkt som ska göras och vi är så många som hjälper till, de flesta har inte sovit ngt utan bara jobbar på! Eloge. När klubben står färdigt imorgon 18:00 för det ska den då kommer vi flesta kunna pusta ut lite och klappa varandra på axeln för en god kämpar insats!! Så imorgon hur jag än känner mig när kl ringer så ska jag kämpa iväg till jobbet för att senare när jag kommer hem, snabbt göra mig iordning för att ta emot våra gäster till vår nya nattklubb Jaguar :D mäktigt!


bloggdesign??

Är det någon av mina läsare som är duktiga på bloggdesigner!!?? :) är grymt sugen på en ny fräsch :)

Hemmakväll

:) är på gott humör nu. Jag har äntligen en dag hemma i soffan! Jag tog ett bad direkt efter jobbet och har nu tagit på mig onepiecen. Ska snart gå till affären för att köpa lite käk! Vet inte vad jag ska laga riktigt än, men blev så sugen på stuvade makaroner!! Mmmm :) sen blir det hemmamys hela kvällen!


Gnällspikar

Med blixt.. Kanske lite mer verklighestroget men till er som gör er lilla expertis bedömning via en iPhone bild ni kan gött få klaga på. Jag vet hur snyggt det blev när de var färdigt och att det var jämt :)


Smink

Blev sista minuten hjälpen inför en hårvisning med Tigi. Så jag sminkade 2 modeller, den ena lite rockigare som ni ser på bilden, och en till med fokus på eyeliner och läpparna. Var väldigt längesedan jag sminkade någon jag inte kände. Förut har jag känt mig osäker fast jag vet att jag är duktig så idag va det bara att tacka ja. Visste att jag skulle göra det bra.


Mys

Jobbade till halv 7 imorse med att måla på Score,. Vaknade av Niklas och André som ville ha skjuts till donken, så vi åkte dit och åt. Sen kom jag till Score igen för att måla och greja! Blev även bjuden på middag hemma hos pappa:) kräftor, räkor, lasagne, paj och vin!! :) ett glas och jag är lullig. Hahha sjukt! Men men, är här igen och ska fortsätta lite halvlullig. :p


Chillmode

Har hängt med Niklas och André hela dagen, vi har slappat med pizza på Napoli & godis i soffan framför spindelmannen filmen! Riktigt bra! :) rekommenderas varmt. Ligger på Score nu färdigsminkad och chillar innan jag börjar jobba nu vid 21. :) absolut sista kvällen på Score!!! Billigt billigt ikväll!!! Kom in och rensa skåpen!! :)


Oh yes Fridayyyy!

Åhåååå fredag! :) tog ett långt varmt bad när jag kom hem och pysslade om mig lite :) insmord och fräsch sitter jag nu på Score och kollar på alla som bygger samtidigt som jag käkar mat till hockeyn. Börjar jobb 21. :D bartömning ikväll


Jobb

Jobbat dubbelt! Lever iaf!! Hörs imorgon. :)


Internet igen

Tackar han på halebop som inte sa till mig att stänga av och sätta på mobilen för att få internet att fungera igen efter abonnemang bytet. Skulle ta 24h typ för att få det att falla in. Så när det inte var återställt testade jag att stänga av och sätta på. Tur jag gjorde de! :) wiiiee


Kaklarrrr

Håller på att byta abonnemang därför har jag inget internet på mobilen. Är på Score, kör wifi här.. Håller på och kaklar badrum, snacka om handywomens!!!! :) sitter och käkar nu till hockeyn. Men ska snart hem! Måste få sömn..


Natti

Så go lilla Molle är då! :) vovven på jobbet. När jag slutade drog jag till Score och hjälpte till som vanligt:) och nu vid halv 11 är jag äntligen hemma i soffan och har precis sett Sverige trycka in 4-4 mot Tyskland. Skrek som en dåre, och firar med en bacardi breezer. Ska dricka upp och krypa ner i sängen sen, läggdags för längesedan.. :)


Recept 2

Efter jobbet hjälpte jag till med att sätta fast gipsskivor på Score och sen hem för att börja med maten, idag lagade jag fylld kycklingfilé i ugn med hemmagjorda potatisklyftor och beasås! Enkelt och jävligt gott:)
Recept:
1paprika
1lök
Vitlökssmör
Kycklingfilé
Potatis
Bea sås

Stek på kycklingen så att den får en stekyta, skär upp den i mitten och fyll den med vitlökssmöret, paprikan och löken. Lägg den i folie och in i ugnen 225grader tsm med potatisklyftorna. Fixa Bea såsen. Sen är det klart!! Enkelt och lite lyxigare vardagsmat. :)
Efter maten kom vicki och Eric hit. Vi spelade monopol och kikade på tv:) nu ska jag sova!


Ingen rubrik

Varför ska det regna varenda jävla dag. Varför varför varför!!' man blir så jävla deppig och trött av de trista, gråa, blöta vädret vi har här i Sverige! Blääääää har kollat på resor idag vill bara åka iväg nu. Har jobbat nästan varje dag i ett halvår nu och inte haft en dag över till att bara ligga och ta in solskenet, värmen, dofterna.. Är trött på jobbet och vill se en förändring! Jag orkar inte ta tag i något, inte träna eller göra klart här hemma. Jag har ju gjort massa saker det är de som är felet, jag gör saker hela tiden alltså finns det ingen tid över till att bara få va. Göra saker för skojs skull. Jag har alltid sett mig själv som en opptimist med många bollar i luften, men jag inser att jag nu blivit realist med fel bollar i luften. När klubben står färdig, regnet lagt sig och jobb lugnat ner sig så ska jag ta 3djupa andetag och hamna med fötterna på jorden igen. Det lovar jag mig själv. Struktur i vardagen med mer energi och driv på rätt saker. Träning, hushållet, vännerna och ett trivsamt jobb, då mina vänner då är jag mig själv igen. dit ska jag.


Recept köttfärssoppa

Här kommer receptet!

Köttfärssoppa

400g köttfärs
2lökar
3 morötter
3 potatisar
(lite som man vill ha det)
1 Vitlöksklyfta
2matskedar tomatpuré
2tärningar köttbuljong
2tsk sambal oelek
1l vatten
Kryddat med lökpulver, paprikapulver, cayenne, svartpeppar, vitpeppar och ganska mkt salt! :) glöm inte att salta köttfärsen alla ingredienser är på ett ungefär, jag tar ju i efter smak ja!
Men kan vara bra att ha någon grund sen får ni smaka av efter egen smak;)

Stek köttfärsen, släng ner löken och låt de fräsa på lite tsm salta och peppra, häll sedan ner köttfärsen i en gryta tsm med rotfrukterna, häll i 1l vatten och lägg i buljongtärningarna.. Efter det så kan man lägga i tomatpurén, sambal och pressa i vitlöksklyftan. Krydda rejält! Och salta:) låt koka tills potatisen och morötterna är klara!


Käk, mys

Jordens godaste köttfärssoppa! :) och 2 riktigt bortskämda killar ikväll;)


Oct. 14, 2012

Var och Fikade efter besöket hos Johannes, och sen hjälpte jag till på Score innan jag tog tag i söndags sysslorna! Handla, laga mat och städa. Fick även besök av André och Niklas.. Så dom käkade också och nu ligger vi i soffan framför en film och käkar massa annat gott. Haha kan ju bara skratta gott åt bilden!


Fixat håret!!

Kolla så fint ute i regnet! :-) färgade håret och fick det klippt hos bobboooo! Han lurade mig med färgerna men fick det som jag ville ändå i slutändan!


Smink

Smink inför jobb! :-)


Målaaaa

Kollade på lite x-factor uppträdande igår innan ögonen åkte igen vid 4:00 på natten. Är på Score nu och målar men tog en matpaus framför hockeyn. Med pannkakor till efterrätt :)


Jobb

Sitter på jobbet nu vid köket som vanligt.. Och äter p-mat! Får se hur den här kvällen blir.. Har Iaf klätt på mig så mkt jag kunde.. :)


Sjuk

Känns som en lördag just för att kg inte varit på jobbet idag.. Var uppe för att klä på mig när klockan ringde vid 6imorse.. Men vände vid dörren, skulle inte ha orkat göra så mkt. Vaknade till och från fram till klockan 1, har bara degat i soffan med mat, tv och massa betalningar osv. Ska nog ringa Niklas nu och se vad han gör. Ska ju åka och jobba senare! Kan ju iaf orka stå rätt upp och ner i 5h.. Till skillnad från tungt arbete med kroppen i 8h så är detta mer psykiskt påfrestande.. Får ta det lugnt och klä på mig bra! :)


Insta

Följ mig:)


Myser

Har blivit sjuuuk! Känns som jag svalt en kaktus! Sticker i halsen och är seg som fan! Har tagit en dusch eller det slutade med ett bad.. Låg och vilade i det varma vattnet! Men nu är jag nerbäddad i soffan, ska snart ta en lugn promenad ner till stan för att äta smörgåstårta på Score för att fira Peter. Sen ska jag nog se hockeyn också:-)


Present!

Drog på stan med Sofie efter jobbet för att leta present till PB! Men som vanligt hittar man alltid lite till sig själv! ;) Hah köpte lite nödvändigt! Bästa köpet var min nya ögonbrynspensel! Älskar mus penslar! Nu ligger jag i soffan och kollar på master ink Sverige :) birra från Karlstad är ju med och tävlar. Kul att se folk som är härifrån på tv:p


Quizkampen

Bra omgång !! Woho! :-)


i skåpet

Efter jobbet gick jag direkt in till Score för att måla och pyssla, höll på till 22. Ligger nu hemma i sängen nyduschad med datorn på täcket och ska nu sätta på avsnitt 2 av Project runway Sverige!
 
Tänkte visa hur mycket saker jag får plats med i mitt badrumsskåp.. ska nog köpa ett golvbadrumsskåp! :)
 

Sliter!

Vaknade upp med jordens huvudvärk, sjukskrev mig, vaknade sedan upp pigg. Då var jag med och hjälpte till att måla och fixa hela dagen med Sofie ist. :-) så dagen blev bra ändå, har slitit som ett djur hela dagen! Dock kunde jag ju jobbat ist men eftersom jag redan hade ringt.. Så blev det som att ta ledigt från jobbet men jobba ändå fast för mina vänners skull! Riktigt skoj att få vara med och se utvecklingen gå framåt i ett projekt! Tror att slutresultatet kommer bli grymt! :D ska jobba imorgon iaf (på riktiga jobbet) så borde sova nu eftersom jag ska upp vid 05:45!!! Gah tuff morgondag väntas! Och lovar er lite bilder från lördagen imorgon också. :) tålamod ! Puss


En ledig kväll!!!!

Jobbade 18-21 igår och tog ledigt från mitt värdpass 21-03 för Sofie tvingade mig att följa med ut. Vi förfestade hemma hos mig och drog sedan vidare till tempel. Jag hade på mig mina nya fina skoooor! Trodde det skulle vara svåra att gå i hela kvällen men det gick kanoners!

Idag har jag varit på Score och hjälpt till att renovera hela dagen. Börjar bli ordning nu;) ska bli skoj att se slutresultatet!


Dojs

Mina skor låg i paketet! Och dom är jävligt höga.. Kanske inte kommer användas flitigt men dom är iaf fina att titta på :-) 15,5cm klack.. Visar även mina nya kortbyxor:)


Woho

Har hämtat mitt paket idag!! :D


Friday is coming

Imorgon är det fredag! Juste. För skönt :-) vet inte varför jag alltid ser fram emot fredagar eftersom jag ändå jobbar dubbelt varje fredag.. Men det är ju något med helgkänslan som tar över!


thai mat

Idag så bestämde jag mig för att få in lite thaikänsla här i hemmet, detta i form av matlagning! en av mina små passioner.. Har ju köpt på mig riktig thailändsk currypaste. testade att göra en maträtt på min red curry paste.
Detta behöver du! plus kyckling såklart ;) 
bambuskott
redcurry paste
kokosmjölk
vitlök
lime
socker
salt
röd chili
fisksås
 
Egentligen ska man ha limeblad och basilika blad men det hade dom inte på affären, så jag improviserade med färskpressad lime.
 
Stek kycklingen,
häll i kokosmjölken
och 2-3 matskedar currypaste
hacka upp chilin och antingen garnerar man med chilin eller har den direkt i. ett tips är att ta ur kärnorna annars kan det bli väldigt starkt..beroende på hur man vill ha den.
skär upp bambuskotten och häll i.
ta även i 1matsked fisksås
pressa í vitlök och lime och salta. låt koka ihop ett tag och sen är det klart!
 
Jag hade riktiga ris nudlar till..blir mer thai känsla, går självklart att ha ris till eller vanliga nudlar!
THAAAAAAAAAAAIMAT
 
 
hah upplägget blev lite jing och jang..
blir fin matlåda imorgon det :)
 

Vinar

Myyyyser med min fina granne/bästis/moviestar Niklas! :-) bjöd över han på vin!


Kvällen med pappa!

Pappa var så go idag! Han bjöd mig och syrran på restaurang:-) käkade fläskfilé som var svin god, saftig och med gorgonzola ost över, mmmm! Efter det så gick vi och köpte godis och popcorn till bion:D såg på hypnotisören, svin snyggt filmad, jätte vidrig.. I många scener.. Usch satt på helspänn men riktigt bra film!!:) har dammsugit nu och ligger i soffan för att invänta John blund! :)


Auktion

Har varit på auktion ikväll! :-) samma som förra gången.. Denna gång ropade jag hem en kandelaber 100:-, en ljuslykta med plats för 9ljus för 30:-, 6st kaffekoppar för 30:- och en svin snygg pall som jag trodde skulle ropas ut svin högt men jag fick den för 175:-!!!:D sviiiiin glad!!!! Blir dret snyggt här hemma, köpte massa nödvändigt på ÖB också! Sitter och kollar på hollywood fruar nu plus en omelett !


Pizza

Håller på och tvättar.. Men är just nu hemma hos pappa, han kom och hämtade mig och det bjöds på pappas hemmagjorda pizza! Muuuums! Så mysigt att få komma hem lite, men trivs nog bättre hos mig ändå;) Hah. Ser X-factor nu, skulle egentligen se project runway Sverige ikväll men sparar det:)


Event!!! 3 November

Mötet vi hade handlade om vårt Halloween event! :) kommer bli sjukt kul. då det blir livemusik tillsammans med en god buffé och senare spelas det en salig blandning av musik!
Ni som är trötta på house kan börja jubla. :)
 
Vicke är duktig som har suttit och fixat affish nu hela dagen! min kollega ;)
 
Lite kul att få dra igång något igen, sist jag körde event var ju över 1år sedan! fan vad tiden går fort.

RSS 2.0