nedräkningen..

Kungligt ägg??? ja det är inte en pannkaka mina kära.. utan ett stekt ägg med bara vita! : ) (för oss som inte gillar gulan)

Frukosten det.

andras frukost ser ut såhär.

Klockan 14.00

jag: Jasså du börjar tidigt iår du?

Pappa: Ja klockan är ju redan över 12!

 

hell ye


Glömde berätta vad som hände imorse!

Drog och gymmade vid 12 körde biceps/rygg.. hur som.
När vi var klara åkte vi ut en bit i skogen för att släppa Linns hund Tyson, efter 15min med honom skulle vi åka därifrån och kör fast i snön..... som tur var kom det ett par på skidor precis då som utan tvekan kastade sig på motorhuven med skidorna och stavarna på och började trycka på bilen! Så jävla bra tajming..annars hade vi blivit kvar där ett tag med mina uggs som är så halkiga att det går att åka längdskidor med dom.. hahah


Kollade hockeyn här hemma och sen var det mini nyår.
Med fläskfilé gryta,potatis i ugn, broccoli, vin och till efterrätt blev det CHAMPAGNE och jordgubbar doppade i vit choklad!


shopping


ny klänning och skorna jag fick på jul..


ny skjorta.


solat och testat Natacha Peyres bronzage! gick ju bra detta : )

gymma

Blev väckt av körskolan 8 imorse.. min lektion blev inställd kanske lika bra. haha fick jag sova lite extra innan jag drar iväg till gymmet! Känns skönt att jag gjorde iordning en smoothie laddning till idag : ) ska dricka den först sen blir det rygg/armar idag =)

min lill lördag

Blev Wokkitchen idag till lunch! Bättre wok finns inte i stan : )

Fick sedan skjuts till gymmet, glömde dock både skorna och gym byxorna! Tur att Kmti har LÅNESKOR ; ) hah

även gratis massage..  : )

Körde ben,vader/rumpa idag (specifikt). Mööör.. Nu har precis Leila och Madeleine åkt hem också, vi hade lite tjejsnack! perfa fick rummet städat samtidigt.

Måste ju vara fint när man får fin besök♥ värdefull tid.

 

Sängen nu :) upp tidigt imorgon och gymma sen körlektion.


Bojkotta nyårsafton?

känner att det är såå jävla värdelöst med nyår det här året... Om vi kan ställa fram klockan en timme där runt halv 12 så slipper vi att fira in det nya året. Hade bara velat äta en trevlig middag med mina fina vänner och hålla det sådär lagomt mysigt, men alla ska åt olika håll, branäs,stockholm,oslo osv... : (  Jag behöver inte champagne,massa alkohol, restaurang,raketer osv behöver bara dom jag bryr mig om.


nu drar jag och jobbar tjillevippen!


myskväll

Drog till Maxi med Madeleine och köpte chips,cola&godis men det vart inte så mycket som det låter;) ynka 30spänn, en liten påse chips och en lite påse candy(Y) Bakis har jag varit idag och sitter nu med vattenflaskan..kroppen skriker efter vätska..får vara snäll och fylla på då.

Vi drog på en gammal vad det nu heter har helt tappat ordet.. inte dvd utan....? försöker hitta ordet på gooogle men nej. aja skit samma ni fattar vad jag menar ? hah Dålig kvalité vare på bandet iaf. SUNES JUL blev det :) hah KUULT

UPDATE: VHS!!!! nu dagen efter kom jag på ordet :D:D se vad lite sömn kan göra..

ska det va så ska det

Var på kroggalan igår som hade sitt event för välgörenhet. fint tycker jag! Trevlig kväll :) men då mår man som man förtjänar sen också, svårt att sluta dricka twisted mojito godaste drinken och den fungerar bara med äkta passionsfrukt i. Tempel gör den bäst!


Make my day

Känner mig som ett vraak. Fick iaf håret tonat igår : ) blåsvart...
För en kallare grund till när jag slänger i den svarta färgen sen.

Stod och läste noga på paketet med hårfärg för att garantera mig om att ta permanent hårfärg eftersom jag tidigare gjort den missen att köra toning varje gång. hah Kommer hem och vad ser jag. INTENSIV TONING UTAN AMONIAK HÅLLBARHET 6VECKOR. kunde inte stå större... men men, då blir det inte lika skadat håret =)

Lite nödvändig shopping igår..

Bh från change simpel och bekväm: )

ny mascara telescopic

mus concealer.


smooooothie


morning after dark..

Åkte till köpcentrumet själv, helt värdelöst med rean! samma visa varje år.. förhoppningsfull men hittar aldrig något i min stil. bästa rean är i butiken jag jobbar. där är det klass på kläderna minsann! :)

Gjorde smoothie hemma hos Vicki och kikade på Utematchen mellan Färjestad-Frölunda som vi vann stort!! nu ska ja hoppa in i duschen och krypa ner framför tvn..

känns som att jag är den enda som inte är på Prydz här i Karlstad idag? men hellre blir jag frisk så jag kan gymma imorgon =) Bättre val

Jobbdag

Hemma i Karlstad igen :) Jobbar och nu är nedräkningen igång! maaaaaat. båda är sjuka också så blir nog lugnt här idag ;P hah

Julfirande :)

Nu är vi hos mormor i Årjäng.. ska fira jul med släkten på mammas sida idag:) skönt att inte behöva sig ut på krogen idag eftersom jag inte mår sådär jätte bra. Drygt att vara sjuk vill ju tränaaa.. kanske bra tajming att bli dålig över julen nu när man ändå proppar i sig massa god julmat! :D Hajar som hajar och en filt i soffan innan maten dukas upp här. Hoppas alla ni andra får en trevlig kväll!

Julafton!!!!


Julfirande :)

sen mat och fika hos mamma med lite äpple,kanel vin :)


fint halsband från Sofieee<3:)

Julklappparrr :D Från kära vänner och släkten på pappas sida. Sofie och Vicki är här nu vicki ska sova här och imorgon åker vi och firar jul med släkten på mammas sida :) Fick ett par skor, presentkort och pengar också. men orkar inte ta mer kort nu.  Jätte nöjd med Julafton är jag iaf! :)

Hur ser era jultraditioner ut?

Först kliven man upp på morgonen och kikar ner i julstrumpan och öppnar det paketet som ligger där i...
Sen trippar man upp till köket där julmusiken spelas i huset med granen tänd och den öppna brasan..
Julfrukost med traditionen "Mandeln i gröten" den som hittar mandeln får ett paket.
Julskinka,gröt,julmust och en & annan pepparkaka käkas. Alla 4 adventsljus brinner.

Sen är det att göra sig iordning och antingen åka till Grums (pappas släkt) eller vara här hemma.
I år åker vi till Grums :) Slappa hänga med kusinerna och vänta in Julmaten, efter/till maten glor vi självklart KALLE ANKA och tomteverkstaden sen kommer tomten där någon gång efter 3.
Julklappsutdelning och lite godis. sen umgås vi tills man är proppmätt och kvällen kommer.


Julstrumpan hade med sig lite chooooklad! :D

våran fina äääkta gran för en gångs skull ser man inte rakt igenom den ; ) hah


jobbdag

Bra dag på jobbet! sitter här och vi har varit övertrötta och haft många trevliga kunder! :) vi unnade oss onlinepizza. nu ska vi snart dra igång med julstädningen och Tapout kommer in med nytt till butiken som vi måste få upp. =)

Bitterfittan

Ja det var nog jag ikväll..

tänkte att eftersom det är sista chansen att hänga med mina fina vänner idag innan allt julstök så offrar jag kropp och själ. Följde med dom ut till Glada Ankan.. och jag var nog den argaste ankan på stället. Sprängande huvudvärk heeeeeeeela kvällen.. pimplade vatten, orkade inte öppna käften inte ett smile och ah trött på människor fulla odrägliga ungdomar som inte vet hur man ska bete sig på en KROG. var rent utsagt en grinkärring..men sent in på natten fick jag mig en redbull och då jävlar åkte smil banden upp lite iaf.. sjuk,trött,huvudvärk men jag var där iaf =) hah........... imorgon ska jag upp och jobba kl 10. eller ja Idag blir det ju.. nu kryper jag ner under täckena goosigt! hoppas den här huvudvärken är borta tills imorgon bitti : ) Kram på er nattugglor!

åååh virusen attackerar..viktoria har fått nog.

Då var 2 julklappar köpta! och Wok kitchen åt vi till lunch också:) gotttttigt!

Nu ska jag krypa ner under täcket med juice paketet bredvid mig och teoriboken i knät! huvudvärk har jag också.. känner att virusen attackerar kroppen.. därför försöker jag och mitt imunförsvar kämpa bort dom med massa vitaminer!


julklappsjakt med en äkta gran

Nu sitter jag här med en smoothie och ska snart åka ner till stan med Sofie:) Hon kommer och hämtar upp mig snart.. det blir Julklapps jakt! och sen detta att vara ute i sista sekund, det är väl lite hela grejen kanske.. att känna stressen på stan.. julstämningen kommer i form och massa människor som yrar lika mycket som en själv. För vart ska man annars hitta julstämningen. Har nog en tomte hemma och granen åker upp idag om man har tur! Granen är iaf ÄKTA detta år : )

Tapout

Julklapppar från chefen!


plus ett linne till och en parfyma.. som inte han fotas innan kameran dog..:P

fira fira

Åhhh hatar Iphone.. slut överallt.. 16gb.. : ( Kommer antagligen inte få den förens i FEBRUARI. långt dit!
har fått julklappar idag iaf :) Tapout kläder.. och ikväll ska vi fira lite hemma med fläskfilé(skräll) Syrran har tagit STUDENTEN ; ) grattis
Och nu har jag JULLOV så grattis på det också:)

4 dagar kvar..


Åhhh Pappas köttbullar är beroende framkallande! Luktar köttbullar i hela huset och jag har varit i skålen och plockat medans han steker vill jag lova:D


Mumma :)

Mums!!! en kvälls Smoothieee med samma ingredienser som igår fast med kiwi i också.. blev inte lika söt då: )

Sofie propp är här så nu ska jag färga hennes hår =)


2månader!! = )


Dags att skaffa sig en shaker som kan följa med till gymmet..längre fram kommer det även innehålla proteinpulver i den förhoppningsvis.. :)

21oktober startade jag med mitt träningsschema mån,tis,tos,fre gymma
och det har gått riktigt bra att ta sig iväg till gymmet.
Nu när det ligger i rutinen så är det bara kul att åka dit och man längtar efter gymmet! Underbar känsla.
så imorgon är det 2 månader jag har kämpat på gymmet och det är resultaten som ger motivation.
Man har ju fått muskler och man blir starkare! Wiee. Nu är det bara att fortsätta och kämpa på mer med kosten! Den har gett vika, men får skärpa till mig för den är viktigast.. ni får försöka peppa mig!

VINNAREN

Vinnaren av rimtävlingen är Victoria Hallberg!
"Jeg her tappaut mein svenske, vet ikke if Im svensk dansk or norsk. Jeg her tappaut mein svenske. Helvete också."
Välkommen in och hämta dig en Tapout T-shirt på Random Brand i Karlstad! :)

Aloha


 Saknar min system kamera som ligger hemma hos Sofie..
Imorgon börjar jag 12.00 och skulle ha idrottslektionen.. men verkar som att vi inte blir så många så får nog skjuta på det, inte så rockigt att spela volleyboll på 5 pers : )


söndag

Hhah såg detta när jag vaknade idag.. måndag ja?

om inte jag är helt ute och cyklar så vare ju lördag igår=)

På tal om ute och cykla.. det var jag faktiskt alldeles nyss och det var ju inget att rekomendera!

Åkte iväg till gymmet iaf! Körde ben(med fokus på rumpan) och biceps! ute och cyklade var jag för att ta mig till affären, köpte med mig massa ingredienser hem till min Smoothie.

Banan

Jordgubbar

Lätt youghurt

Kvarg

dinkelflingor

fiber havregryn

Perfekt efter träningen! ska koka lite ägg också är så sugen på det :)


TÄVLINGEN



Sista dagen på tävlingen idag!! Lägg ditt rim och få chansen att plocka hem en schyst TAPOUT tshirt.!!!!

slappar söndag

Idag blir det en riktig mysdag...med plugg och gott att äta tror jag:) Hade jag mått lite bättre i halsen hade jag besökt gymmet också! tar det imorgon ist=) det är ju faktiskt min lediga dag idag.

Ska OnePiecea hela dagen idag :))))


kvällen i bilder

Lördags middag hemma hos familjen Bergh..

orange,blått & ljusblått på ögonlocken idag :)

första på plats? hah

nattamat!! Trevlig kväll och kallt.men blev burn för mig hela kvällen,, ska träna imorgon och plugga=)


värme

Blev lite glöggfika hemma hos mamma.. testade Apelsin glögg..men nja väldigt stark i smaken.. det stack i halsen av söttma. Inget för mig direkt..
hjälpte henne även med packningen eftersom hon drar iväg till Tunisien i 1månad!

Nu ska jag duscha. Blir 3rätters middag här hemma snart också ; ) Inga fel!

åhh saknar brunheten..sommarvärmen..jordgubbarna, grillkvällarna,kall cider i solen, kokosoljan♥

Lördag ice

skönt det är att ligga kvar i sängen.. speciellt när man vet att man borde gå upp;) Hade ställt kl för fysträning idag, men vaknade upp med halsont så nu har jag nya bekymmer och bakterier att kriga emot! tar ist bussen till mamma.

Har beställt en Iphone nu också! =) Annars då ,, träningsvärk i vaderna ännu. Tror nog dom krympte 1cm på längden..


juligt kuligt

Julstämmning! klätt granen, lyssnat på julmusik och sett ensam hemma!! Julmys det :) sängen snart.. fysträning till morgonen! :D

Fredag

Slappar dag i skolan idag.

dock jävel... HATAR att rulla hår..

slutresultatet iaf.. hår är inte min starka sida. kan knappt göra en fläta på mig själv..hah

Lina kämpar :) 

Fredags gymmandet är avklarat! (Y) Axlar/Mage
börjar få lite lats också! niiiice. haha

Hoppar in i duschen nu och sen blir det soffhäng ikväll med någon bra film : )

Bästa julklappen!

Efter mer än 2 veckor har den efterlängtade tröjan HITTATS! Erik och jag har ägnat några timmar på google... och nu är den ÄNTLIGEN på väg hit till Sverige från U S & A  jag är lyckligast!!! wiiiiiiiiiiiiiiiiiiie bra jobbat Erik!

KNÄCK DEBUT!

Kokat knäck!
tog jäääädrans lång tid men nu är den färdig : ) gott blev det!

HAHAH skrattar gott åt detta.. syns ju kanske vart jag började och när jag började tröttna på att hälla upp...

förövrigt då så tog det fruktansvärt lång tid, var kletigt, osmidigt! och det är mycket jobb för så lite? därför gör man bara knäck 1 gång per år =)

SEN uppdatering

HEJ ännnnnntligen kan jag uppdatera min egna blogg!!
Har haft problem med det idag.. hela blogg.se har varit KAOS tills jag insåg att det kanske är mitt explorer som är knasigt.. testade firefox och så enkelt var det!


Här kommer julönskelistan i bildform nästan.. ganska KASS kvalité

armband från MQ

skinnhandskar och tuuusan kommer inte ihåg vart jag hittade dom? Ginatricot kanske?...

änglavinge ring

svalor örhängen

massa örhängen

mp3 spelare till gymmet liten behändig i LILA! :D

vantar halsduk Indiska

tröja h&m

skor från scorett som inte ens ligger uppe på hemsidan.. svin snygga iaf.. och makeupstores parfym =)

mitt i veckan

Lussebullar!

Idag hade vi manikyr i skolan. Fick lära oss alla olika steg till polerade fina naglar! ;)

nyss hemkommen från gymmet.. svett och go!

Blev ett pass med Rygg/Biceps idag.. fick plocka ihop de jag kände för eftersom jag egentligen har min lediga dag på onsdagar :)


Gymma gymma gyyymma

mmmm.. det luktar Lussebullar i hela huset! ♥ juletid

Kommer in hit sen, nu ska jag CYKLA till gymmet : )


saknar snowbladesen!


Ta mig hit



Imorgon lämnas handpenningen på resan in! då är det alltså BOKAT att vi drar den 27maj.
Drömmer mig bort till värmen! hoppar in och tar en varm dusch och kryper ner i min OnePiece♥

Glitterkortet på MUS

Egentligen hade vi beställt mus sminkborstar men det var något krångel med det.

Så istället har vi fått ett 20% rabatt kort och 1 gemensamt kort till klassen som ligger på 40% och det blir ju det kortet man kommer använda sig av medans man går i skolan.

Men 20% gäller i 1år så det är ju bra =)


tis


Vad har vi för lektioner egentligen.. hah klagar väl inte men det bjuds nästan alltid på mat/fika godis eller ngt liknande.. idag var de kaffe,pepparkakor och festis:)

Idag i skolan hade vi hudvård på varandra eftersom huden blir torrare på vintern som säkert alla redan vet. La en rengöring, ansiktsmask, facewater, serum, ögonkräm och dagkräm!

Sen var det även hårvård med massage i hårbotten och hårinpackning.. en avslappningsförmiddag helt enkelt..
Förstå att vi får betyg i detta? hah : )

Jobbade sedan 1h innan jag drog hem, ätit favvo Spaghetti&köttfärssås och ska iväg på Fotbollsträning idag. eftersom jag jobbade missade jag ben,vader på gymmet men de tas igen på planen ;)


TYPISKT??

Från och med nästa höst kommer alla elever som börjar på de kommunala gymnasieskolorna i Karlstad och på Hammarö att få tillgång till en egen, bärbar dator. Det möjliggörs genom ett särskilt tillägg till driftbudgetramarna för 2011-2013, som beslutades av kommunfullmäktige torsdag 9 december.'

är inte detta så jäääävla typiskt? hah fan..


Föresten....
Det verkar vara ICKE KREATIVA LÄSARE jag har men detta kom jag på, på 2 min! lite inspiration:

when you get a tapout you get a black out
black as the tshirt that i`m gonna get
so please let me winn with this tapout rim!
HAH nu får ni göra bättre ifrån er..

Första dagen i veckan

Glömde säga att tshirt tävlingen avslutas 20 December! =)

Idag var det kort skoldag med ett uselt luciatåg.. haha jisses, falsksång,felsång,kort show? ingen energi.. Men cred till dom som ställer upp och till den stackaren som stod för falsksången och felsjungning.. det var roande iaf :)

Efter lite lussebullar och pepparkakor i skolan fick vi sluta för dagen 11. då tog jag en powerwalk till gymmet ca2,5km bra uppvärmning då kan man köra igång direkt.. men jisses vad kallt det var den lilla biten! Blev iaf ett mage/bröst pass som gick bra =) Körlektion då jag även bokade teori/uppkörning men la de längre fram med tanke på att jag inte läst något på teorin knappt! tänkte köra igång med det intensivare nu så man kan ta det där jävla körkortet någon gång!

förövrigt idag har jag:
Övningskört, käkat pizza, kollat på julklappar med pappa, solat, pluggat och nu dusch sen sängen :)

Nya tröjan! SVIN MYSIG!


Lördag =)

I Lördags så jobbade jag först från 10-15 och efter jobbet gick vi till Tempel och tog oss en liten fördrink innan kvällen. sen hem och gjorde oss iordning, tjejkväll på Tempel med goodiebags,champagne och plockfat var uppdukat när vi kom dit och sen bjöds det på en Modeshow med eldslukare och snygga kroppar! Bra kväll




härlig syn bakom baren.. Richard i sitt ESSE!

hjälp mig? HAH


3e advent

3.e Advent och jag lyssnar igenom Volbeat.. det är det enda bandet jag faktiskt håller av. Sitter i soffan med täcket över mig och ska nog beställa pizza snart! Det är ju söndag ; ) Imorgon är det Lucia också.. trevlans! Ha en mysig söndag hörrni!

halå läsare?

UUUSCH vad dåliga ni är på tävlingar? om ni inte själva tycker att tshirten faller er i smaken så är det väl en utmärkt JULKLAPP??? jag vill läsa massa RIM!! go go go

TÄVLING



Nu har ni chansen att vinna en snygg t-sha!
För att vinna ska du skriva ett rim om märket TAPOUT antingen här i kommentarerna eller på Random Brand på Facebook!
 Bästa rim vinner. Kör hårt =)


allergisk..nej

Efter godis kommer utslag?....

Nej. detta var de jag fick syn på efter duschen.. kom ifrån när jag körde benpress på gymmet. inte sådär jätte CHARMIGT! :)  försvinner fort hörde jag.. tack


Enkel fredags middag

Stephanie och Oskar kom och hämtade upp mig, drog till Coop och köpte lite mat,dricka och snacks.. Jag ställde mig och gjorde middagen till oss.. som vi käkade i tvsoffan framför Idol finalen! =) fredagsmys hela kvällen.

Ska upp och jobba imorgon! ska bli kul faktiskt!


saknas dock GRÖNSAKER! :)


Fredags gymma

KVARGGGG! Precis pumpat rumpa och ben på gymmet.. Älskar att vara där på fredagar för då är det nästan tomt =) Skönt att ha gjort något vettigt och sen få ta helgen också!

Helg!


nu drar jag till schoool

ny TAPOUT tisha

Var på gymmet och körde axlar/mage sen lite intervaller på springbandet..:) Blev en multidryck, kvarg+ nudlar till kvällskäk framför hockeyn. Amanda kom hit och predikade om Kristendomen också, skrev halva arbetet så det var skönt : )

Vill testa på färgade bruna linser.. tror det skulle vara snyggt och kul med omväxling! :)


koma

Åh 7 veckors praktik har skadat mig lite.. har vänt dygnet helt fel och det straffar sig nu. Kom inte upp imorse.. vaknade kl 11 och SÅG att jag hade stängt av alarmet, inte så kul när man gör det medans man är i koma. Får försöka vända rätt! Men nu när jag sovit ut osv, så ska jag iaf ta en plugg dag och försöka göra några uppgifter:) Så man gjort något vettigt!  men först... FRUNCH!


pink lady


Ungefär såhär kommer mössan se ut.. snygg va! :)

kräkas



ny gamla slapp/gym tröjan.. kräkas kan man kalla tröjan för om man inte gillar spy..
fick en till spyyy tröja och en tapout med mig hem också :) nytt på gymmet (Y)

ZAKYNTHOS

Den Grekiska ön Zakynthos satsar vi nog på!! LAGUNA : )

Det är en riktigt party Ö med närmare 80krogar/barer.. Turkost kristallklart vatten med vita stränder! Fina korallrev. finns många sätt att ta sig runt ön och besöka andra öar runt om..för snorkling inne i grottor och de stora 1,5meters sköldpaddorna finns här ! Jag är kär i den här ön och ännu har jag inte varit där? BRA :D


kända smugglers wreck.
Sägs att vraket som "spolats upp" på stranden har lagts dit för att öka turismen..
men vad fan gör de om det kostar 300kr för en tur att ta sig till denna fina strand.
Är som ett nytt land som inte finns med på världskartan med de höga bergen och det superduper turkosa vattnet som ger olika skiftningar..
Under båtturen stannar man även till så att man kan bada, simma in i grottor och snorkla i det kristallklara vattnet = ) Kan vara värt!


Blue cayes Fina grottor som man kan simma in i och bada i..ljuset reflekterar innuti!

mössa

Wie nu är studentmössan bokad. Den blir i silvertext med rosa diamant och med rosa detaljer. Kommer bli grymt snyggt! :D funderar även på en studentresa till

bästa idag :)

Ställde klockan på 06.10 och gick upp och gjorde iordning en frukost med stektägg/bacon på macka med juice och pepparkakor.
La allt fint på en bricka och tog ton på JAAA MÅÅÅ HAN LEEVA!
inte bästa sången hittils men det är tanken gott folk. :)

Pappa blev gott förvånad när jag kom med frukost på sängen och han fick sitt lilla paket med schampo.
Senare på dagen ska han få en bok också som syrran köpte.

Hur underbart är det inte att få ge något? skit samma om det inte är en dyr sak.
Det var guld värt att få uppvakta min fina pappa på sin lilla födelsedag och man vet ju hur mycket det betyder för honom.. finns inte många känslor som slår något sådant! : )


Grattis på dig pappa♥

Grattis!

Svin duktig present inslagare.. eller.. haha
Pappa får ett EGET schampo.. från märket CREW. good shitt


Mint schampo som kyler hårbotten och stimulerar hårsäckarna!
lite skönhetsprodukter kan han få nu när har närmar sig 50....

Träningsövning


Ute på morgonpromenad med Linn och tyson som fick springa av sig i snön: )

Sen drog vi till gymmet körde armar och lite mage, och jag tog lite bilder som ska gå till reportaget i Svenskan.. gjorde även en intervju med en tränare på KMTI.

Tips på en bra magövning! som tar bålen

utgångsläget



Bra triceps övning.. tror ni fattar att man ska sträcka upp armarna eftersom detta är utgångsläget.

utgångsläget, också triceps övning. sen sträcker man ut armen. Håll axeln helt stilla och låt triceps arbeta..

Mördarövningen.. tar jävligt bra i magen! upp hela vägen och kör på. grymt jobbig!!


Kör uppvärmning innan gymmandet, avsluta även med någon form av cardio. ökar förbränningen!


tjejgrej

De har öppnat en hemsida för Europa så nu slipper man tull avgifter när man beställer kläder.
 Frakten ligger på ca 70:-!



http://www.forever21.com/UK/Product/Index.aspx?BR=F21


TILL SALU


Säljer mina nly skor pga för stora för mig! är jätte deppig över att de inte passar efersom jag ÄLSKAR dom!

STORLEK: 37
KÖPTA FRÅN: NELLY
OANVÄNDA LIGGER I FÖRPACKNINGEN
KLACKHÖJD: 15CM
PRIS: 349:-


brasa

Idag fick jag jogga till gymmet, hatar att vara ute och springa när det är kallt för då måste man tänka på att andas IIIN med näsan och UUUT med munnen.. annars får man -10 grader rakt ner i halsen och då ligger man sjuk 1 vecka sen. Ett litet tips bara! ;P


Kyckling med bladspenat/torkade tomater & bandspaghetti. (syrrans favorit)

väl på gymmet körde jag mage och bröst! sen blev jag bjuden på middag hemma hos mamma. Nu är det hockeyn som går här hemma med tänd brasa till =) Mysigt!


SALT KOFTA


Min nya kofta som jag köpte i Stockholm! köpt på SALT. och de gula skiftningarna som syns på tröjan är tack vare kameran.. den är vaniljvit i verkligheten =)


Inte varje dag man äter oxfilé till frunch!



Ganska mysigt att få komma hem till en sådan här trevlig söndagsmiddag igår!

Idag hörde jag något om lussebak här hemma? och jag hörde rätt för nu står syrran och hennes pojkvän i köket och jobbar med degen! 

 jag har tänkt att plugga lite nu och sen ta mig till gymmet och kanske träffa några vänner =)
Mamma har även bjudit över mig på middag så får se om jag hinner dit..


Julgala

Efter resan tog vi en lunch på Mcdonalds innan jag, Sofie och Anton tog oss en runda på Stockholmsgator.. fick med mig en kofta hem. bild kommer imorgon.




fika i åhléns huset då somliga började dricka igen....


på hotellet checkar in.


Ganska fin utsikt från hotellrummet? Lilla globen

redo för JULGALA I GLOBEN =)


hah tog ett kort på Sofie med mobilen.. skulle skicka till Mammsen men det fick jag ju inte därav fick det bli ett nytt kort på mig istället.. hah
 

grabbsen

TASSEEEEL! Maria Montazami var Värd för kvällen.

Väldigt bra julmat!

efterrätt? ; )
 
Darin var hur bra som helst! : )
Danske Rasmus som har låten natteravn och ängel uppträde, Pernilla Wahlgren, Velvet, Rydell Quick, Alcazar, Hanna lindblad och ett par killar som jag glömt namnet på.. och Bagge var DJ för kvällen! Jakob Öqvist och 2 andra ståuppkomiker var där och underhöll oss.. Skrattade från första ordet. Jakobs son som var 5 år max sjöng första versen på Gubben i Lådan för alla 2500 människor! så jäävla söt :D 


Kryssning

KRYSSNING Stockholm-Riga

Nääära
Vi åkte vid 1 och båten skulle gå 5.
När vi hade kommit till Väse fick vi vända för då hade Peter glömt sitt pass.
Men den situationen löstes ganska bra ändå med tanke på den bilen vi åkte.. när vi hade 6mil kvar till Stockholm stad stannade vi till för en kiss paus. Då låg vi bra till i schemat men tack vare Stockholms trafiken blev vi fast i bilköer i 40 minuter!!! och vi var vid kajen 5minuter i 5!!!! det var ett rödljus till så hade vi inte hunnit med kryssningen vill jag lova.. har aldrig sprungit med sådan panik och hastighet med packning förut... " 30 seconds to the gates close"  ropades när vi sprang mot båten.. Vi var sist in och då var det verkligen tack vare att Marcus höll båten åt oss.. annars hade vi missat allt. HAHA ganska surt


Sofie ber för att vi ska hinna..



första kvällen!
 
Detta är dom Sipsen (chipsen) som fanns på färjan.. men jag förstår inte hur dom lyckades missa att ha i huvudingrediensen POTATIS??? GODA CHIPS..................

Morgonpigga? nja, men övertrötta : )

Anton tog fönster platsen ;)

" jag ska testa att lägga mig i fosterställning på tvn jag väger ju typ 40kg bara" knak! så sprack tvn i mitten.. hahah man ser sprickan på bilden


LOOVELY.

Hahah ganska kul; )

Laserturken gör KAOS med Anton!


Hej igen!

Jaaa.. tidig söndag blev det! HAR HAFT DET SÅ JÄÄÄÄVLA BRA. precis kommit till hotellet nu igen efter en grym julgala i självaste globen. Maten var extremt bra och förvånad över att det var artister som skulle upp och showa! Kommer ge er mycket mer imorgon.. tar natten nu och laddar för en god hotellfrukost :)

Redo.. hörs på söndag!


Väskan är packad! nu drar vi :)

Dagen i bilder


mina 2 apor

Sotat längst in, kopparbrun i mitten och grönblå längst ut.. med en shimmer högst upp. BRA KAMERA BTW

snygging


Pene persson ;)

gos

mys julia

Fritzl källaren!

Efter skolan drog vi hem till Desirées lilla källarvåning och medans dom högg in i alkoholen och partajjandet så tog jag mig en cola! : )
  Vi beställde käk från onlinepizza och myste till det med lite tjejsnack och musik.
När dom åkte till Glada Ankan för party så åkte jag hem, måste packa lite och göra iordning inför imorgon då jag drar iväg på 100% PARTY 48h KRYSSNING.
 efter den åker jag och Sofie direkt till Globen för Julmiddag!
hemma i Karlstad på söndagskvällen igen.


Stimmet


Goa lärare! vi saknar dig Siw!! :)

Hittade några bilder i desses arkiv! hah.. : )


Lång första dag

Lååååååång första skoldag! fast iofs har vi inte gjort något idag.. sett på 1mans teater, surfat på fejjan haft en 4h rast då vi tog en fika på staden och hade lite "minimöte" =) Idag hade vi öppet hus i studion då vi fick leka lite med smink.. våran lärare är ju så söt! Hon hade dukat upp med te,kaffe, kycklingbaguetter, godis och frukt! Bra skoldagar;)  Blev kvar till 19.00 i skolan och informerade de kommande 1orna om Linjen. Kompensation utlovas.
Bilder på min mejk kommer upp ikväll hade dock bara mobilkameran...

RSS 2.0