träna i uppförsbacke

YES fick nyss reda på att jag har en spring& intervall träning på 1½ timme. Bara att ge sig iväg.. men inte med ett leende på läpparna denna gången!


lördagsmys

igår kväll satt jag och steffi med småtjejerna och tittade på robinsson:) spenderade hela natten med henne, och idag beställde vi pizza som vi delade på till en film, :) mysmys. NU ÄNTLIGEN ska jag iväg och springa rumpan av mig... och när jag kommer hem ska jag vara duktig och skriva på mitt arbete!
tur att det är lång helg, har nämligen ledigt imorgon ;)


träningsshopping

jag var iväg till bergvik med mamma och fick med mig lite små grejer hem:)
champion stor huvtröja som man kan bo i. det var precis en sådan jag var ute efter! och den vita yankee kepsen. Plus ett par kortare träningsbyxor.


Nu ska jag skriva på mitt arbete om stress och sen blir det HV71-Frölunda med amanda. Vi måste ju se vilka som ska möta färjestad..

:)

Sovit nästan hela dagen.. så jag drog med amanda och hunden ut på en långpromenad :) skönt att få lite frisk luft! Men imorgon är det ju äntligen helg och då ska jag ta mig en kall cider! mums

HÄRLIG VÅR DAG!

Var iväg och intervjuade lite folk imorse, och vid 10 tiden så slutade min skoldag. Slog mig ner på wayne´s med tjejerna i klassen vid lunchtid:)
Och jag tog mig till gymmet  också, så nu är kroppen mör och go! men nu ska jag ställa mig och göra klart våfflorna, det är ju våffeldagen idag ;) MUMS!

Önskar Färjestad lycka till ikväll,   mot final!


kvälling

precis solat solarium och nu är det den rätta för rosing + kvällsmat!

:D

Igår var det hockey som stog på schemat! 0-6 till färjestad och vilka gudar!.. final nästa:) 
Idag har jag inga planer alls och jag ÄLSKART!

naglar

 

usch vad snyggt det blev! Pamela gjorde nagelförlängning på mig alldeles nyss och vilket toppen jobb! ;) bortse från att jag har råkat ta bort lite av nagellacket :) känns jävligt ovant och sms skrivandet får jag ju lägga ner, med dom knapparna är det typ omöjligt haha:P 


modevisning

Toppen dag!

Gymmet och pumpade vid 11 tiden på skolan, sedan 1 lektion och så fick vi arbeta hemma om vi ville, men jag och ida drog in till waynes café och satte oss med arbetena som vi kom ganska långt på! känns bra att få lite saker gjort nu... Efter det i några timmar och stan så tog vi oss en middag tillsammans, och på kvällen gick vi till blue moon :)
Visningen var ganska okej faktist, härliga färger och snygga slingor, bra jobbat med sminket också brudar! Det slutade runt 21.30 så har precis kommit hem och tagit mig en dusch. och nu behöver jag ge mig på det andra skolarbetet men det är ju bara att bita ihop och få det gjort! :D   
imorgon är det helg och jag har sovmorgon som vanligt!   INGA FEL ;)


solsolsol:D

Vårsol idag igen :) Dags att ta fram skinnjackan nu tycker jag! 

I skolan var det full fart, vi tog en 20 minuters promenad i solen det första vi gjorde och sen satt vi och disskuterade massa. Sedan tyckte jenny att vi skulle sträcka på oss, så då blev det gympa i en ring haha :) men det satt fint!
Vi var iväg på Ungföretagsverksamhet idag också och tittade på alla möjliga grejer som de ställde ut, lite halvtrist enligt min åsikt men säkert skoj för dom som ställer upp = )  efter min lilla skoldag så la jag mig i sängen och läste i min bok!? Hahah , inte jag för fem öre.. men det var faktist riktigt avkopplande, somnade till ett litet tag också innan amanda kom och peppade mig att ta cykeln in till stan. Så vi cyklade in för en shopping runda och en fika. Testade en helt otroligt fin klänning! (L)






Imorgon så ska jag på en modevisning på blue moon, hoppas på en trevlig kväll! :)

puss

solen ger mig energi!

AO visste väl att det inte var så smart att sola när det var nya rör.. det svider lite i pannan osv.. (a) hoppas det går över till en snyggare bränna :)

Jälvigt skönt att få känna på vårsolen idag och se den torra asfalten som nu var ett tagsen! har nog detta härliga vårvädret att tacka till att jag känner mig piggare!

Så efter skolan åkte jag och Vicke ut till Emil,  där hann vi med att titta lite på film käka mat och spela monopol:)
Alltid mysigt att komma ut på "landet" bort från stan ett tag..så jag njöt av den fina stjärnhimlen påväg mot bussen! eftersom den tynar bort inni stan... tyvärr.

Men nu är jag hemma och har precis fått i mig lite sen middagsmat, ska ta en dusch och krypa ner med beauty boken

Godnatt!

kom tillbaka energi!

samma visa idag igen.. vaknar upp och mår illa? sprängande huvudvärk och ledsen över att helvetet aldrig ska sluta.. är så jävla less på att må dåligt när klockan ringer för skola. Men efter en dags sömn så är jag pigg och kry igen så vart ligger felet? Var tvungen att gå ut och gå förut för att kunna bli trött och somna i tid ikväll.. få tillbaka mina friska vardagar. Följde med amanda till hennes häst, och så åkte vi och solade. Hon kommer strax hit för en kvällsmacka och lite tv.. hoppas jag vaknar upp imorgon och mår prima! Annars blir det väl läkaren nästa;s

Nu ska jag hoppa in i duschen och få bort all solariesvett. sen ska jag och amanda kasta ihop kvällsmaten :) pusspuss

vart är all energi?

Var en riktigt slappis dag igår.. satt med pappa i soffan nästan hela kvällen: ) grannarna kom över och tittade på melodifestivalen också. Tack för att sverige inte skickade iväg pundarkärringen ;P..
Idag har jag inte rört ett handtag! och jag lägger all min energi på träningen som är ikväll, första på länge nu.. hatar att vara sjuk:/  Ska lägga mig i sängen och vänta på den. Puss

messy

Efter den här veckan så vill jag sortera upp hela mitt liv känner jag. Allt är rörigt och det har varit hus i helvete här.. hoppas verkligen att det blir ljusare tider framöver, jag ska ta tag i allt som jag inte gjort tidigare! och den här gången med mer motivation.


Bilden får tala för sig själv för det är såhär det ska vara i framtiden!

HELGHELG

Äntligen helg! ska bara ligga i sängen och göra så lite som möjligt så får jag hoppas att min energi kommer tillbaka :) Ska mysa hos grannen idag alltid härligt.

Väntar på maten just nu som mamma är iväg och hämtar, är vrålhungrig! ^^ kom på att jag har cider hemma också så vem vet vad som händer imorgon kväll... några cider och melodifestivalen kanske :)

uppd

Dagen har varit lång.... suttit och tittat på 2 olika makeuper som tog 3 timmar! :) men lärorikt, efter det så var det Invigning. Jag och malin kommer med i tidningen(Y) haha 

Sitter hemma och väntar på middagen som drog ut på tiden, och jag får hoppa dansen ikväll eftersom jag inte känner mig kry än. Men imorgon får man sova ut igen! skönt åker nog dit vid halv 12 (:


:)

Tog mig dagen ledig för jag vill verkligen inte må dåligt imorgon, när alla branschens folk kommer till skolan för att mingla, Så imorgon blir det finkläderna på humöret uppe och mingelmingel.. :) Jacob kom hit igår natt och vi somnade fan aldrig, och han hade så mycket i tankarna den grabben så omöjligt var ordet. Men idag har jag bara lagat mat och amanda kom hit förut så vi gjorde mockarutor;P Och nu kommer snart folket och hämtar upp mig. Vi ska se hockeyn uti ulsvby! =D

sjuk..

Imorse vaknade jag och kände mig dålig. så jag stannade hemma idag, har sovit hela dagen vaknade vid 6 tiden. Har bara ätit och bränt ut lite filmer idag: ) vill ha apelsin just nu så jag kan få i mig vitaminer! vill friskna till :/  ska lägga mig tidigt ikväll och hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar upp imorgon. 


:D

uppdatering från helgen.

Lördags kom steffi hit, så vi tittade på melodifestivalen och den nya filmen seven pounds, som var jätte bra! alla filmer med will smith är ett säkert kort ;P
jag tog en segis söndag iaf, bara degade hela dagen, spelade kort tittade på film och åkte och köpte lite godis. Testade den nya magnum glassen som kommer ätas mycket i sommar (a) SVIN GOD

Skoldagen idag så skulle vi "rätta till" en makeup som vi hittade i tidningar och modemagasin, och så fick vi reda på att en känd makeup artist ska komma och arbeta med oss på torsdag! ser fram emot det :) Hon sminkade senast Lilli och Sussi i melodifestivalen.

När jag kom hem idag så var jag sleten och hungrig så jag ställde mig och stekte bacon och sen vilade jag tills hockeyn började. Jacob,emil och victoria kom och gjorde sällskap. Tittade på matchen och spelade en omgång 500.

Nu har jag nyss duschat och ska krypa ner i sängen  godnatt



 


mysigkväll

 lite mys i soffan :) 
Hade en trevlig kväll igår iaf, efter lite kortspel osv så beställlde vi pizza. såg på tv och drack lite. mycket nöje! :)

curry&cider(Y)

Jag victoria,desire åkte till score efter skolan och bowlade med emil. sen drog vi en sväng på stan och ikväll då jävlar!

Väntar in världens godaste maträtt här hemma sen bär det av till lina jag victoria hallberg sandra och emil ska dricka och ha det skoj!! och lina var gullig så hon har bakat åt oss, tösen då;D

Kinagryta

1kg räkor

2 msk margarin

3 tsk curry

1 tsk stark paprika pulver
1 pressad vitlöksklyfta
1 dl äppelcider
3dl grädde
1 röd paprika+ 1 grön paprika
2 bananer
1 burk krossad anannas

Koka ris.
Fräs margarin med curry, paprikapulver, vitlök, häll på cider & grädde koka 5 min. Skölj strimla paprikan, häll i låt puttra 5 min. Skiva banan, blanda ner banan, anannas & räkor i såsen, puttra tills det blir varmt, krydda!  passar bra med vitlöksbröd till och cider :)
för dom som vågar testa...
  Smaklig Måltid!





Nu ska jag slänga på mig lite kläder och åka hem till lina! :) Ha en bra kväll



Långa helger framöver..

Igår var vi på biljardnian och spelade lite, sen åkte vi hem till mig och spelade kort! :) Och på kvällen drog jag iväg på Dansen och när jag kom hem så hade det köpt snacks. Så jag tog mig en snabbdusch och så tittade vi på Bob the butler hhaha riktigt rolig film faktist.

Blev klar med datakunskap A idag och har sovmorgon till 11.30 varje Fredag fram till sommarlovet nu! och slutar halv 1 då så det innebär endast EN mattelektion på 1 timma:D:D så jävla UNDERBART!!


solsken :D

Hade inte allt för mycket att göra i skolan idag iaf, men vi skulle lägga en makeup och man fick välja om man antingen skulle göra en sminkning som förminskade ögonen eller förstorade. Eftersom man brukar göra förstoring så gjorde jag en förminskning (: Och det blev verkligen jätte bra! 
Sen fick vi reda på vårat resultat av manuset och jag sminkade ju sofia som en soldat.
fick MVG på det! WIOOOO trodde jag verkligen inte så jag har varit på ett toppen humör idag! :)

Jag elin,tina,malin,dessire och elin drog till stan och köpte oss baguetter & tog en fika efter skolan :) Vi var alla vrålhungriga med tanke på att det var fisk i skolan, så det satt fint :D och nu ska jag göra lite uppgifter här vid datorn och sen vill jag ge mig ut på en promenix!    Ha en bra dag =)
 
Testade dust it som jag köpte och tro det eller ej, det sitter kvar lite än! men produkten höll vad den lovade Volym!


natti

Sitter i anton och jacobs lya och tittar på tila tequila :) ska lägga mig i tid ikväll iaf, känner att huvudvärken börjar smyga sig på. God natt

inte alltid på topp

scratchi! fan vad tatueringen kliar, den läker för fullt och tur är ju det :)
Har precis kommit hem från träningen och idag var nog alla lite soffpotatisar och jag fick kramp i ena skinkan hela tiden så det gick ju inte så bra!Haha;P
ska hoppa in i duschen nu så att jag kan kasta mig i sängen sen,  Men ledig imorgon så det gör vi tummen upp för åtminstonde! (Y)   Sov gott alla


melodifestivalen



Igår såg vi på melodifestivalen och jag tycker att det blir sämre och sämre varje år men igår så skulle ju min barndomskompis adam soliman uppträda :) Vi var ju bara tvugna att kolla! och deras låt var riktigt skön faktist.. för er som inte tittade så har jag lagt upp den. Adam är killen till vänster :P
 

RSS 2.0