Sömn

Somnade efter 4 någon gång inatt.. Var vaken för att jaga myggor och detta ledde till en 12h sömn.. Vaknade upp även vid 4 idag! Utvilad åtminstone ! Ätit grillat och ska ut på en liten promenad nu för att vakna till innan jobb ikväll! :)

Kommentarer
Postat av: elin

Hej Viktoria! jag tängte bara fråga om hur din träningsplan ser ut? för själv tycker jag att du bara blir smalare å smalare :) har du något tips hur man ska träna (jag måste komma i form tills jag flytta
MVH Elin

Svar: jo det kan nog stämma, men tränar inget speciellt nu.. denna vecka har jag tex varit ute och sprungit 4km sedan 2 promenader i rask takt på c 7km sammanlagt.. sen cyklar jag typ 6km varje dag (sträckan från och till jobbet) Men det är nog att jag kommit i rutiner med frukost,lunch,middag och så rör jag mig på jobbet hela dagarna.. vardaglig motion gör mer än vad man tror. nu när det är sommar så dissa gymmet, hitta på aktiviteter med kompisarna, golfa, badminton, frisbeegolf, volleyboll, promenader på kvällarna, någon rolig joggingrunda med ngn polare där man kan stanna och göra övningar så att det blir varierat. inlines...det finns så mkt skoj att sysselsätta sig med :) lycka till!
Viktoria Bergh

2012-07-07 @ 22:36:51
Postat av: Anonym

Hej Viktoria!
Jag tycker också att du bara blir smalare och smalare, och har själv haft stora problem med kroppsuppfattningen och så, så blir alltid lite nojig när jag ser någon gå ner, personligen tycker jag du är jättefin men att du verkligen inte behöver gå ner mer, du får ju inte försvinna(eller göra en kissie)!!
Kollade på wermland forever och tyckte du gjorde hela serien, och i smyg hoppades jag hela tiden att du och niklas skulle bli ett par!!
Hoppas du får en bra sommar och fortsätter blogga:)!!

kramar

Svar: Det är absolut inget som jag har planerat att gå ner i vikt..det gör mig väl inget egentligen men jag vill ju ha kurvor det är det som är snyggt! det är bara jobbet och rutinerna med mat som har fått mig att gå ner. Tack så mycket! det lär nog dock aldrig hända;) han är ju min killbästis.
Viktoria Bergh

2012-07-10 @ 16:02:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0