läskigt

Har ju mått dåligt i några dagar nu.. kände mig hängig som att jag skulle åka på en dunderförkyldning.. lite smo hosta då och då och lite rinig i näsan. Men köpte tabletter här nere som skulle förhindra förkyldning och hosta. sen hjälpte inte dom och då fick jag lite mer hosta.,. så köpte hostmedicin och tog bara en omgång av den eftersom jag var illamående så skulle jag dricka den så hade jag spytt. Blev segare och segare..och sådär jävla svag i kroppen så allt tar energi att prata är tungt, att gå att titta. ja allt blir jobbigt.

Så jag har försökt vila och sova mest..men har ont i hela kroppen( blir väl så när man sover för mkt) inte fått i mig så mkt mat och igår orkade jag lite vattenmelon till frukost och sen på kvällen en cheesburgare typ. När jag skulle gå hem från klubben satt där inne i 10 minuter och försökte må bättre eftersom jag kände mig lite piggare efter maten. När jag är på väg upp mot trapporna för lägenheten så stöter jag på Carro och Becka och becka frågar mig ngt och då kände jag mig så jävla yr och illamående så jag kunde inte svara..jag bara vinkade av mig de dom sa.. som tur var vände dom och skulle upp för trapporna dom också.. så när jag tog några kliv i trappen så kändes det som att jag skulle svimma.allt blev suddigare för ögonen och jag sa att jag skulle svimma så då tog jag stöd mot Carro. och helt plötsligt vaknar jag upp liggnandes i trappen i Carros famn med kallsvettningar.. fattade ingenting, trodde att jag vaknade upp i sängen eftersom jag hade sagt att jag skulle svimma men trodde att jag överlistade det liksom. Men där låg jag avtuppad och hade haft kramper under tiden jag var borta. fyfan vad läskigt.. några sekunder efter det så var jag riktigt svag men inte illamående eller yr längre. allt var som klart igen, SÅ JÄVLA ÄCKLIGT..hur kroppen fungerar och säger ifrån. väl uppe på rummet somnade jag och vaknade till och från hela natten. illamående försökte hålla tillbaks.. rädd för att jag slog i huvudet i fallet.. men spydde en gång igår natt och sen har jag varit lite risig i kistan, så idag har jag varit dubbelt så svag och inte orkat ngt... allt är tungt och det är först nu på kvällen som ja orkar äta lite vattenmelon, dricka vätskeersättning och ens prata. blogga också då förstås.. vill att ni ska ta del av situationen.,.så ja vet inte vad som hänt med mig om det är ngt virus som spökar blandat med dåligt vätskeintag eller ngt. :/ buhu..

Kommentarer
Postat av: Lisa

Krya gumman! Hoppas att du mår bättre snart. Här hemma är det nästan vår nu (glad för den lilla sol som går att få)



Kram <3

2012-02-21 @ 16:06:03
Postat av: Lisa

Det skulle stå Vicke! Jag vet inte vrf iPhone vill att jag ska heta Lisa :p

2012-02-21 @ 16:06:51
Postat av: lina pene desirée

Haha Lisa!! :-) Det där lät inge roligt vb, hoppas du kryar på dig och uppe på benen snart igen! Vi tänker på dig jättemycket! KRAMAR

2012-02-21 @ 23:48:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0