gammal och go, grattis farmor 70 år:D

kom precis små busungar hit, för bus eller godis :) sött.. kommer ihåg när man själv var liten och gick runt och frös för att få lite godis i påsen! kunde ju lika gärna gå till affären. hah smartare när man blir äldre ;)

bakfyllan kryper på mer och mer.. och man blir ALLTID bakis när man ska träffa släkten, varför??
aja, farmor är världens goaste kärring, driver omkring i slitna långkallingar, har inga tider alls äter när hon blir hungrig sover när hon är trött(Y) och lever livet varje dag. 

Så ska jag bli när jag blir gammal.. jag ska sitta och röka vattenpipa och glo på tv dag in och dag ut också...
softa gärnet det är ju det man har tid för när man blir gammal! Grattis farmor Rosie på 70års dagen:) (Y) hoppas jag är så pigg så jag får i mig 3rätterna som det bjuds på

maskerad i sunne:)

Här är mitt försök till militär typ.. inte så lyckad klädsel, men så äre när man blir medbjuden försent!:)



hitler,men vi gjorde om han till sombrero sen ist ;)

hehhe han levde upp till sitt namn iaf, blev räddad hela kvällen..

the creeeew

baby & jag ;) little devil

haha sombreeerrro


haha kolla på spöket!! misslyckat försök med att dricka ölen.. ?

babes

crazy



besvärade? HAHA

jävligt rolig kväll! fast det blev lite för mkt ;) men det är väl då festerna blir lyckade kanske.. vet att det smakar lakris i munnen än iaf HAH


aaa

Ändrade planer. drar till sunne för maskerad!

nygjord!


Yessss It´s mine

lugn fredag, inge plugg idag heller.. ops

Dagens?

Leila & Anna kom precis förbi, vi snackade lite skit innan de gick igen;) Mysigt att träffa tjejerna! eftersom det tyvärr inte blir så ofta längre..:/


vardags makeup.

Pappa är hemma en timme innan han åker,mamma är i göteborg.. ah ni kan ju lista ut hur middagen ser ut. Pizza

Ska vara med steffi ikväll också:) mysa till idol med godis!

varför är vin så vuxet för? vindruvor är ju mest för barn..

Har varit hos steffi nu ikväll, vi tog ett glas vin och spelade yatzy.. haha vilken vuxenpoäng för ETT glas vin och inte en hel bag in box. (Y)


Är så trött ikväll.. beror nog på att jag var uppe "tidigt" 10.30 ;) bortskämd såhär på loven.
Men nu ska jag krypa ner i sängen och besöka hm, vart vill jag ikväll..  vi kör på thailand... Natti♥

;)

I HAVE A BIG SURPRISE!


bobby i karlstad ;)

Någon som har missat att Bobby kommer till Kicks i Karlstad idag? De första 100 som handlar något i duvanhuset där han är får en goodiebag med T-shirt (I ♥ Bobby), en hårspray från hans nya produkter,ett läppglans och något mer skoj! Man kan även få bli stylad gratis;) Tusan att man missar allt roligt.. jag har ju ett tåg att passa ist.


roses on my back..

Varit ute och Powerwalkat i 40 min nu med Victoria : ) just nu kikar jag runt på olika tatueringssidor.. finns så mycket fint men inget som egentligen faller mig i smaken! är nog väldigt kräsen.
har iaf hittat en till tatuering som är i gothicstil med rosor, 
vet iaf att jag vill ha något sådant här i framtiden! LÄNGTAR 

 


tattoo

Ida ringde mig nyss och sa att vi hade fått tid på tatueringsstudion imorgon för ifyllning :) Lika bra att passa på och fylla i den medans det är gratis (inom 1 år) Tänk att jag snart har haft den i 1år! Tiden går så fort...

När man ändå ska till studion och gadda sig så är jag så sugen på en liten en... men får inte pengar förens på fredag! osis


STLYLING

Syrran ska ut ikväll, så jag fick i uppdrag att sminka henne. här är resultatet.. kom ihåg att färgerna blir mycket ljusare här än i verkligheten.

Körde iaf på svart som underlag till det hela och sen körde jag över med olika blåa nyanser.. och en highlight närmast ögonbrynen.. Har även glitter på fransarna och ett ljusrosa läppglans, med en mörkare läpp penna runt om.
Ja vi ska inte gå in detaljerikt denna gången. det blir längre fram:) 

Kom ihåg att om man gör något mer dramatiskt i sminkningen* så kan makeupen lyftas genom att göra något extra med hårstylingen. På bilden ovan så ser ni innan jag har vågat håret och sen efter när jag har vågat det. Sminket får ett väldigt stort lyft tack vare att vågorna ger det mer liv. Det blir en bättre helhet =)

 

 


frulle



Varma smörgåsar med köttfärssås, chilisås, ost och oregano :) simpelt och smaskigt! jag är inte den som älskar torra mackor med en ostskiva. så detta blir frukost räddningen!


grann mys

blev missuppfattning om vem som skulle laga middagen här hemma idag, och berghs snabba lösning = kebabtallrik;) så det blev käk till hockeyn, som slutade 1-1.

Nu kommer amanda hit ikväll igen, vi ska slappa gärnet! och jag har huvudvärk så de står härliga till! ;(  

                                    ED HARDY JEANS, svin snygga :) älskar detaljerna med spännena osv.


clementinskal doftar mumma

sitter här nu sprängröd i fejjan och fryser (frossa).  Sprang på precis 20 min idag också! är både + -
Ska börja äta mer grönsaker, frukt har jag ju redan bättrat mig med, älskar fruktsallad,ananas och det bästa med vintern, clementinerna!   

                   sånt här ligger utspritt över hela huset..




ARGHHHH, har blivit lurad av klockan i köket minst 5 gånger efter att man skulle dra tillbaka den! känner hela tiden att tiden går fort.. 6 tänkte jag, oj ska hinna äta och duscha innan hockeyn börjar.. kommer in till datorn och ser att den bara är 5!
NEJ nu ska jag dra tillbaka den i köket också så att tiden är densamma i alla rum! tröttnat på att ligga timmen före hela tiden..

I run this town

Nu ska jag ut och springa! förra gången tog jag tid, sprang 3,5 på 20 minuter.. får väl säga att det var en bra första "klockning" och dessutom sprang jag i spöregn med håll hela vägen.. (ursäkter)

 får se om jag ska kolla tiden idag också eller bara springa för att det är skönt! :) känner mig ganska trött idag också.. 20min är ganska mycket ändå.. men det är något att försöka slå hela tiden(Y) Måste ha lite mål. 

springa själv är inte det roligaste heller.. men som jag har förstått är livet ganska tråkigt då och då. det tajmar med min springning iaf..

brooke..

Har fått höra 2 gånger nu på några dagar att jag är lik brooke i One three hill. Frågan är bara vart tusan är likheten?


chill


Blev en liten runda på stan, men tröttnade fort.. ingen höjdare att vara windowshopper! är så hungrig så jag snart svimmar, vill ha köttfärssås & spaghetti NUUUUUUUUU

hah tur, nu skrek dom mat. tajming mummsi.


4 av 5 toasters

Filmen igår var riktigt bra! Jag hade föreställt mig en seriös, hemsk nazze film, men filmen var lite oseriös då och då och brad pitt och hans gäng var råsköna! HAHAH en värd film att se tycker jag, och 2h 30min gick väldigt fort..

Efter filmen åkte vi ut till kil, satte på en skräckis hos halvar fast jag sov hela filmen. väl hemma så deckade jag direkt:) Idag ska jag ringa victoria och se vad som händer :)                                

                                                                                                       första dagen på lovet, njuter!

blood brothers

Bokat!

nu ska jag ge mig ut i regnet och springa 3,5an :)   hajhaj!


bio väder

Bio ikväll, men frågan är vilken film vi ska se?  Flickan som lekte med elden vill jag se men den har halvar&vicke redan sett.. & bröllopsfotografen var fulbokad! men dessa 3 verkade grymma! vilken blir det är frågan? =)

 
                       
inglourious basterds   surrogates   eller      zombieland?


:(


7 veckor senare...

Ja, ni ser ju själva.. det nya modet är att ha varannan lång.. men jag är ingen modetjej så jag vill gärna bli av med det! FYFAN så det ser ut, mina naglar har gått av och de som väl sitter kvar har suttit där liiiiite för länge nu.. Måste åka till salongen och ta av dom annars ryker väl alla snart!


damn girl!



Vi tog även en lunch på stan på W♥k kitchen idag.
testade att sminka syrran förut, bilderna gör det inte rättvist, har svart,mettalicblå,isvit med shimmer och mettalicljusblå. hon passade i det ;) inte ofta man ser henne i smink.

sminket är egentligen 3 gånger så mörkt än var det ser ut




Om inte 5 gng så mörkare blått i verkligheten.. här ser det ju grått ut :( får inte fram den roliga effekten av klara färger! får önska mig en systemkamera så jag kan göra mina sminkningar rättvisa. =)

hoppas på utgång(y) NATHALIE hör av dig! :D

/ ha en bra lördag!


Fest&Bröllopsmässan

Har sminkat modeller till modeshowen idag på Fest & Bröllopsmässan:) riktigt rolig dag! och alla gjorde ett jätte bra jobb! frisyrerna stog frisör 3orna& aqua för, jätte snyggt!


sandras make

tjejen som jag sminkade:)













dansade:)

avslutning:)

Jag fick åka tillbaka och hjälpa till med klänningarna som skulle på och av backstage under showen:) stressigt men roligt att se hur allt gick till! :)

Nu blire käk och kanske utgång ikväll! har haft en riktigt rolig dag iaf. 

spontankväll

nyss softat jacuzzi nu kommer halvar och hämtar upp oss, vi ska till elin&sandra och våldgästa dom;) MOHAHA!

Rida? hahah

Dagen: tog en lunch på staden med ida och julia :)
Sedan åkte jag och ida hem till mig för att plugga och sedan ta en promenix! men planerna blev inte som tänkt!

Vi åkte iväg och fick RIDA haha syrran & hennes kompis drog med oss, som har egen häst:) Senast jag red var när jag var 5 år och insåg att jag var allergisk så jag fick sluta, haha en liten flickas värsta mardröm. allergi
Men idag då fan gav jag mig upp på hästryggen igen och trotsade alla mina 20 nysningar :D 
KUL SOM TUSAN! även fast hästen fick ett ryck. behöll lugnet och testade att trava! haha men man "bompade" så mkt (a) så det var inte de lättaste inte. HAHA svårt att få in juck takten.

Världens största sammanträffande var ju att Victoria Jensen som också är rå allergisk var där med sin syrra! hon skulle rida för första gången i sitt liv hon, gissa om vi skrattade när vi fick syn på varandra! och jag i ridbrallor också då.. haha skrajj var hon iaf, eftersom hästen var mycket högre än henne!!

När vi kom hem skulle vi äntligen ta tag i pluggandet, men då drog mamma med oss till bergvik som smakråd också, så vi blev kvar inne på MQ och Coop. nu har vi fått med oss en godis påse hem och maten står på bordet! Efter maten så ska vi se på IDOL och sedan hoppa ner i jacuzzin :D vilken härlig spontan dag! plugga gör vi om de hinns ;)




haha söta! ridbyxor och ridhjälm(Y) Ida tittar som om jag vore dum i huvudet:P




IDA:D hon har haft häst så detta kunde hon bättre än mig..

haha detta var inte riktigt JAG känner jag.. nys nys


vad blir de med ungdomar? ...

Det var rån på Hydro macken igårkväll vid 21.30 tiden, 4 maskerade män med pistolliknande föremål och den ena slog ner butiksbiträdet och enligt vittnen så är rånarna mellan 15-16 års ålder.
Det var polispatruller, hundar, utspritt över hela våxnäs igårkväll och dom har gripit 2 personer som stämmer överens med signalalementet.

Hemskt! älskar familjeföretaget hydro, mysigaste macken.. och den är så "hemmastadd" om det är öppet idag så ska jag gå dit och handla!! :)

Våxnäs.. rån hydro och netto förra veckan, I`m living in the ghetto. It´s a Gangster hood


Börjar 11.00 med en lektion och sen slutar vi innan 13.00 & efter det så är Lovet här! Ida ska med mig hem idag och jag har en sovplats åt henne, eftersom vi ska up tidigt till Bröllop&Fest mässan imorgon:) där vi ska vara makeup artister och sminka 15 modeller! Kommer nog bli jätte kul :D


min nya design!

Tack så hemskt mycket Linda Blom för den grymt snygga designen! du förde in nytt liv på bloggen :)

/hon är riktigt duktig på det hon gör, bloggandet osv:) kika in! www.lindablom.se

så liten och cool..


Kom precis in efter en springrunda

 Idag hem på bussen från skolan, så sitter det en 13/14 åring längst bak i bussen och röker!
och hans kompisar tyckte ju knappast han var cool,
Jag blev så jävla arg.. tyckte det luktade lite väl mkt rök, så ser jag att de ryker från han, jag skrek att han skulle släcka cigaretten på direketen! och frågade om han inte var helt dum i huvudet.
 Då var det inte så coolt längre.. han släckte den illa kvickt. 
tur för han, annars hade jag slängt ut han    Hel sjukt!

Nu: Hockey i tv soffan här hemma! (Y)      / :) ciao

refreshing

Bloggen är under ombyggnad, och blogg.se har krånglat hela dagen.. anledningen till kass uppdatering idag :)

Cirkelpass blev idag, och jag tror nog aldrig att svett pärlorna legat på läpparna förut.. det bokstavligt talat RANN ner nästan in i munnen på mig när vi körde plankan med "spring" svårt att förklara.. Men det var bara en av alla jobbiga stationer!

Hemma sitter jag med värk i triceps och axlar.. ajajajaj. Har gjort mig förtjänt av lyxmiddagen här hemma också
 

  nu blire dusch sen sängen! <3

 


haha detta är nog anledningen till min allergi ;)

Tro mig eller ej, jag var i ett STALL idag. (ja med riktiga hästar)
Följde med grannen eftersom hon skulle skjutsa mig till donken.. middagen skulle bli sen så då såg jag en utväg för lunch;)

Men när vi svänger in mot driven så kommer de en kinese ut framför driven och eftersom vi precis hade disskuterat liftaren som stog vid E18 i typiskt hippie kläder så tänkte vi båda samma tanke.

Någon jävla kina kvinna som ska babbla gojja, hon skulle tusan inte stoppa oss. haha båda tänkte: GASA hon får flytta på sig fan! aldrig att vi stannar,
men då gick hon mot framrutan och de slutade med ett kärringstopp och så kläcker hon, vi har strömavbrott så vi serverar ingen mat. HAHAHHAHAH

när vi körde därifrån så skrattade vi ihjäl oss eftersom de var så oväntat att någon stoppar en från att köpa mat, det enda vi hade i tanken var ju "gasen i botten så får hon skylla sig själv" ... :D




HAH, den här stackaren var livrädd för mig.. ja ni ser ju ansiktsuttrycket!


men denna lilla ponnyn var nyfiken och inte alls rädd ;) goding. synd att man inte kan vara i ett stall mer än 3 min innan jag nyser i kör. Allergi suger !

Hade jag inte varit Pälsallergisk så hade jag köpt mig en fralla.
en allan helt enkelt! de är ju för goa :)


tog klippet ifrån Fokis blogg, toppen bloggare dessutom! men det är ju så synd om stackarn :) hih tar sig inte upp riktigt..

Who is the boss?

tog en liten tupplur efter skolan:) och nu har ögonen åkt upp helt.

svåra beslutet framför sig, ut och springa eller till willys och köpa godis för 3,90! ;D HAHA får överväga med kompisarna.. och där kom redan beslutet, min springkompis ska SOVA! lyckost..

då blir det väl antagligen willys& en film kanske ;) men vill ju ut och springa! fast inge kul själv.. vill snacka med ngn samtidigt och nej musik är inget allternativ.

Hoppas det kommer en sugen en och säger jag följer med!! in my dreams att de gör, jag har sveriges lataste vänner;) haha


kvällsmys :)

hemmagjord "Kycklingrulle" efter 2 stenhårda pass satt fint;)

Tog mig även lyxen i vardagslivet att avnjuta 1 timme i jacuzzin, MYS pys nu när kvällarna är mörka! och kroppen behövde massagen känner jag...



träna blir:)

Provet gick bättre än förväntat.. tror jag! ska inte ha för stora förhoppningar för då blir man bara missnöjd.
Vi fick sluta halv 12 idag iaf :) 2 inställda lektioner GÖTT

Träffade victoria en sväng förut och nu vilar jag upp mig inför två pass på gymmet.
Centre 25 och Flowin 30 står på schemat! <3


BEFFFFFFFF

wanna be beff?

3,5 och ali ggggg


en vit helg som var riktigt efterlängtat!

och det blev en riktigt sen springtur ikväll, kom precis in efter att ha kört 3,5.
känner att det är en bra start med längd osv.. =)

Imorgon är de omtalande psykologi provet.. så plugg,dusch och ALI G INDAHOUSE står på kvällschemat ♣


popcorn i hela köket!



Vem kan slå Filip & Fredrik? är jag bänkad framför just nu, skulle gjort popcorn alldeles nyss och vad gör jag? häller ut halva påsens innehåll ner i oljan! och utöver hela spisen. den gled bara ur handen. så jag fick slänga mig över kastrullen och hälla ut allt i diskhon..
annars hade jag fyllt köket med popcorn från golv till tak! PANIK.. haha får göra ett nytt försök med resterna som blev över i pausen (a)

efter alla bravader.. så ska jag ut och springa sen! GÖTTT

stäng ner datorn och dra på lugn musik

Sov hos steffi inatt var för trött för att gå hem (a).
vi spelade yatzy & snackade skit hela kvällen! myspys..
- Idag har ja degat, ätit och nu ska jag plugga
 jimmy kommer hit sen och förhör mig på den här jädrans psykologin:) provet är imorgon! hoppas allt sitter tills då, detta blir mitt andra läsapå prov sen starten av gymnasiet.. GILLA skarpt

plugg plugg  pluggg måste slita mig härifrån nu!

lördag

hängt med linn & robban hela dagen i stortsett. de lunchades på score och sen "hjälpte" vi till att flytta ur lite saker ur en lägenhet.. och som man säger "nöden har ingen lag"

linnsan



vi var även i grusgropen med  tyson :)
nu ska jag till steffi,kanske utgång ikväll! vi får se:)


en trött viktoria :) som nu ska krypa ner i sängen..









så här kan det se ut när man är rastlös.. ni får stå ut med lite egopics.. älskar att ta kort när jag är pömsig. jag blir så soft då! HAHHA. dags att krypa ner med denna softhet ;) nattttttttttttttttti ps. fråga inte vrf jag tog kort på munnen höh trött kallas det!


you are nothing in this world.

har fått suttit och skämmas här hemma i tv soffan varje gång hon har uttalat sig!
vad är det för fel på människan!?
hade hon knipit igen från första början så kanske schlagerblondinen haft en chans åtminstonde!

TACK svenska folket för erat sammtycke!

I could lie to myself, but it's true

Var iväg och hämtade mat med mamma, och vi fick ta världens omväg förbi biltema och runt för att komma hem.. eftersom det hade inträffat en olycka på E18 ;/

Julia är söt hon..
"hoppas du inte är ute på vägarna gumman,det har skett en krock."

nu ska jag lägga mig och vila lite innan det bär av till candyshop! ÄNTLIGEN FREDAG! :)
och så ska jag och steffi se på idol, ska bli skönt att få träffa min pälsk<3 

Hoppas eran fredag blir lika mysig som min kommer att vara.


ta vara på det vackra du har!


plugg start..


slappis idag, hade bara idrott på skolan.. eftersom våran andra lektion blev inställd! wio.

men vet inte om det är något att hurra för egentligen! måste ju ändå plugga:/
fast då kanske jag slipper kämpa så mycket med det i helgen:)

IDOL ikväll btw! ♥

men nej nu får jag gräva ner mig i psykologi böckerna... önskar mig själv lycka till faktist =)

HÖSTEN ÄR SOM SOMMAREN

PJUH, flowin centre blev det visst idag. tidsoptimisten lilla jag har all tid i världen att ta mig till gymmet.. men självklart slutar det med cykel tramp i högsta grad och då är det inte skönt att starta ett pass när man är helt slut i kroppen. smart viktoria smart.. 

Nu blire käk och sen drar jag till victoria och tittar på Hockeyn! :)

 
hösten är som sommaren fast kallare och med färgglada löv som ligger all over the place..


skolkort :D


skolfoto! haha desse har virat in sig i bakrunds duken? ; )


drar på FLOWIIN  :D


blackiblåcki det börjar bli rikligt långt nu..

   
 Ja inte mycket att tillägga, som det brukar typ men lite kallare (Y) YES.
de blåa i hårbotten är värre tack vare blixten+ att de är nyfärgat då :)

Kom precis hem från maddi, vi drog på Twilight som jag nu har invigt! mycket bra film faktist :) ska bli kul att se tvåan nu när den är på ingång också. 

                                                           tar sängen natti <3


en touch av blått som sagt ;)

ja ni LÄSTE rätt  blåsvart blir det!

man måste ju se bra ut inför skolfottot imorgon.. mormor ska ju få med sig en bild på julafton! Haha..
hoppas det inte blir Blått blått, vill ju ha KALL SVART hoppas på de.


snyggingarna och stilikon väggen vi satte upp idag! ;)

det är slappa dagar på stiiiiiiiiil


jätte roligt..


 ja jag tror att det är dags igen.. bara att börja det ;/ har detta och psykologin att sysselsätta mig med. hajhaj

bajs på pilates, lägger mig i jacuzzin ist =)

ANDAS IN ANDAS UT... i 50 min? nej fyfan, klarar inte av att andas in och ut bestämt medans jag ska arbeta med musklerna.
det bet ju i muskelmassan men Nej det var jävligt krångligt! 
speciellt när man är stel som en pinne.

Nej jag ska bannimej lägga mig ute i jacuzzan ett tag nu, high music and a clear night


pilates :D

nu blire käk sen power w till KMTI, ska testa Pilates idag ;) kommer med kommentarer senare.. här ska svetten rinnas


det är en konst att vara stilla i 20 sek;)

Nu är jag hemma efter skola och ärende på stan.

Har valt film som estetisk verksamhet också,
ska bli as roligt att få göra några filmer med mina chicks!
testade närbilds filmning idag!
HAHA sandra stog och hoppade av skratt bakom linsen och där skulle jag stå seriös i 20 sek? hahah KNAPPAST


bilder från lagfesten

Några bilder stulna från z, ifrån lagfesten! vinnarlaget av femmannakampen gr.3





flubbbbber

Detta börjar likna en rutin .. ajaj SOVA alltså, jag sover ju hela tiden!

Igår sov jag 14 timmar in på söndagskvällen sen har vi ju dagens:
kom hem halv 3 åt mat och har sovit tills nu! vet inte om jag ska klaga eller inte?
Piggare verkar jag ju inte bli heller.

väntar på pizza från fontana nu (A)  sen var det prat på en promenix? will se


på naturkunskapen hittade vi en FLUBBER

  elin var ju glad över att vattnet kokade.. haha alltid glad


baksmällan, passar in på min helg det.

ska poppa popcorn och bädda ner mig i sängen och se på baksmällan! :) natti!


sover hela dagarna..



 

VAKNADE FÖR 15 MINUTER SEDAN.  har ångest för at jag har sovit bort hela dagen nu!. usch men antagligen så ville min kropp ha lite sömn=)
 Danmark-Sverige igår sög! men vårat lag vann iaf på lekarna. tex, försöka öppna en dumle med vantar/halsduk och bestick den kunde vi(Y)
sen var de typ gurka överflyttning, land&stad osv.. vinsten var en kokos tvål :) HAHA 
drack bara en cider på hela kvällen och fick sedan skjuts hem i god tid.


 nu ska det bli god söndagsmiddag sen ska jag ta mig en tripp till the candyshop.

Det blir Söndags mys ♥                                                                             

                                                          btw. någon idiot raderade alla bilder från torsby 
                                                              så får tjuva av någon annan med kamera!

lagfest

sovit hela dagen.. blir dock inte piggare. har verkligen ingen lust att göra mig iordning nu, vill bara gå och lägga mig igen. men ska iväg på lagfest! kommer nog bli skoj som fan fast ska va nykter ikväll :)

Gårdagen var klockren, det blev bubbelbadning och massa tokigheter! rätt de (Y) :D

party som fannnnnnnnnnnnnnn

PARTYYYYYY I TORSBY! tog tåget hit vid 2 tiden.. och käkade pizza med gänget! sen kom skjutsen hem till lina!, nu DRICKER VI SOM FAN OCH JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA SÄLLSKAP HÄR! fredagar är att bra dom(Y)

" damn girl sexyyyy bitch " wowowow


HushHush.,imorgon blir de drag!

IMORGON ÄR DET RÖJJ, har precis packat klart. klackarna är med och kl 14.00 imorgon sitter vi på tåget påväg till torsby.

dagen blir lugn startar med BOWLING till idrott, sen ska vi väl måla på papper:) haha
imorgon blir de en bra dag (Y) kan jag lovaaaa

nu ska jag och jimmy chilla och glo tvapparat HAJHAJHUSHHUSH

looking into the future..

sen när ska det vara mysigt att gå på toa? haha hemma hos oss är det numera hemtrevligt iaf:)

Kom precis hem från "kebaberian" amanda slängde sig över matbordet till malins tallrik och högg gaffeln i den sista gurkan som malin hade sparat till sist* haha

i början fick dom en varsin av mina.. gurka lovers?
HAHA amanda tuggade i sig den fort iaf med ett hånflin på läpparna

Amanda: "Jag hade planerat länge att ta den,eftersom jag visste att du skulle spara den till slutet" mohaha

Malin: "Hade vi varit hemma nu så hade jag fått ett utbrott på dig!!!"

Det kommer in två tanter som är väninnor. "det vanliga tack"

Malin: det där är vi om några år det! haha Det vanliga..
dom tog precis samma som vi tar! kebabtallrik med mellansås(Y)


we are in hollywood


Ida fixade hollywood svall på mig idag, men regnet dödade det..



matte 50 min, studion hela dagen lyssnat på revlon killen som gick igenom produkterna..(drygt) efter det så hade vi fria händer med hårstyling..

Fyfan vad trött jag är, orkade gå på stan i typ 20 min och nu ska jag fan kasta mig i sängen bokstavligt talat, och vänta på att steffi blir klar:)

                                         
 natti natti så länge ♥


patent smörgåsar;) de ni

Farmors berömda patent smörgåsar, pappa fick ett sug efter dessa smarriga mackorna.. så vi stekte till oss en varsin! så nu är man mätt och belåten medans man tittar på Fråga Olle Dokumentären (Y)


när mamma inte är hemma så "lagar" pappa donken

mamma jobbar kväll idag så pappa fixade iordning MCDONALDS. hah good job! nu ska jag snart iväg på ett fotbollsmöte, men först kommer vickan hit    sen drar vi!

Pappa har suttit i bilen i 1 timme nu och vad gör han?
 sätter in nytt ljudsystem! högtalare osv, den stereon innan hackade sönder.

Efter att ha suttit och provtittat på bluray spelaren så köptes även den.
nu är vi uppgraderade igen(Y) TUR att man har en musik/bild(tv) intresserad far ;)

TAGGA FÖR TORSBY PÅ FREDAG,
DET RYKTAS ÄVEN LAGFEST PÅ LÖRDAG!
wishwish

tom glassen är seg idag..

Har precis tuggat upp min åse glass. B glass som man kan tugga sig igenom? inte gott.. men vad ska man göra när man inte orkar laga någon mat! 
   
huh, är rastlös,hungrig,träningssugen,deppig,stressad, och på ett sjuhällsikes mys humör!


inte Viktorias dag idag kanske..


Wiho lite ljus har tänts..

Qbik får miljonarv!

FOTBOLL: "Vi är både förbluffade och oerhört tacksamma"

– Det är knappt man tror att det är sant.
Peo Bäckström, ordförande i damfotbollsklubben Qbik, kan inte annat än att leende skaka på huvudet.
Föreningen är på väg att inkassera ett arv – på minst en miljon kronor.

Qbik på väg mot ett nytt lyft? Nu är det klart att klubben ärver en dryg miljon kronor av en privatperson.

Qbik och Bäckström fick, redan för ett år sedan, en hint om vad som var på gång.

– Jag blev kontaktad av en begravningsbyrå som förklarade att en privatperson testamenterat en skogsfastighet till klubben. Och när jag insåg värdet så visste jag inte riktigt vad jag skulle säga, berättar Bäckström.

Och fortsätter:

– Eftersom jag arbetar med privatekonomi visste jag att mycket kan hända på vägen, men nu tycks det alltså bli så att vi ärver de pengar som fastigheten är värd.

Och hur mycket kan det röra sig om?

– Minst en miljon kronor, men det kan bli uppemot det dubbla.

”Ingen nära relation”

Peo Bäckström vill av naturliga skäl inte gå in närmare på vem den testamenterande personen var, men berättar att ”arvegodset” finns i västra Värmland.

– Personen har heller inte haft någon nära relation till klubben, fortsätter Qbik-ordföranden. Vi har faktiskt inte en aning om varför vi hamnat i den här situationen, så vi är både förbluffade och oerhört tacksamma.

Planen är att merparten av pengarna ska placeras för att ge framtida avkastning.

– ...men vi ska även investera på kortare sikt. Exempelvis uppmuntran i olika former till alla som kämpar i föreningen, bygga fler träningsytor med mera, säger Peo Bäckström.

Sportsligt sett är det redan klart med vissa förändringar i klubben.

Tränaren Jan ”Adidas” Svensson slutar.

– Han har rent ut sagt att han vill ha en annan roll i föreningen, och vi är intresserade av att diskutera den saken, säger Peo Bäckström.

På fötter igen

Qbik hade det jobbigt efter säsongerna i allsvenskan.

Efter ett ekonomiskt stålbad – förvisso i mindre skala – är klubben nu på fötter igen.

– Vi fick hjälp att renovera klubbstugan av kommunen för några år sedan och är hyresgäster numera. Dessutom är den nya konstgräsplanen färdig och vi har säkrat kontraktet, så det är väldigt trevligt att vara ordförande i den här klubben, säger Bäckström och skrattar.

Och det oväntade miljonarvet gör ju inte saken sämre.


/ fick syn på detta i tidningarna idag! WIHO kan ju inte bli bättre?  :D:D nu är jag en GLAD fotbollsspelare


nygrillade revbenspjäll, pommes och cola :)

Har varit så duktig att jag pluggat lite idag faktist.. har precis kommit hem från ica spara där vi köpte med oss nygrillade spjäll, pommes och coca! :) efter middagen kilar jag tillbaka till maddisen och gräver mig ner i matteboken. det behövs;O   pusssss

både stil och personlighet har betydelse

  
  <3
Jessica Simpson är min stilikon,
inte bara hennes stil som är cool.
utan hon är grymt snygg och framgångsrik! 
 
har nämligen ett arbete till på onsdag att ta med en bild på min stilikon.


lonely nights..

Svenska hollywood fruar,tända ljus och bokläsning:)

Det är jag och hampus.. ;) känns ändå ensamt nu på höstkvällarna när man bara vill mysa ner sig..
men får nöjja mig med min lilla sääääääääääl<3


sick and tired..

Gick hem och la mig direkt vid 11.. då var även syrran&pappa hemma i förkyldning. Har sovit tills nu och nu sitter jag och tittar på när mamma drar ut hela garderoben,
vi rensar bort gamla skor och jackor och det behövs kan jag lova!

När detta projektet är avklarat och allt som ligger på golvet i mitt rum är bortplockat så ska jag gå upp och skära till mig en rejäl skål med färsk ananas<3 

Fått inbjudan till torsby på fredag! kan inte bli annat än BÄST med brudarna;) STORA FRÅGAN: ska man dricka!? 8-)


SINFUL<3<3<3<3<3<3333

Har precis tryckt hem de två senaste avsnitten på two and a half men . som ska ses!

Imorgon kom jag på att vi slutar 11! så underbart, då kan jag verkligen försöka vila upp mig. men är så sugen på att gymma... fan

Eftersom jag haft mycket fritid över idag så hade jag tänkt klicka hem lite kläder från sköna USA. men de krånglade med beställningarna till andra länder!? så det får vänta.. :(
http://www.sinfulclothing.com/ min nya FAVORIT sida

 

 för dom som läser kissies blogg så känner ni nog igen den sista bilden;) men KLÄDERNA är så jävla snygga! ska betälla hem byxorna till att börja med, om dom får igång systemet snart  :)

mycket tankar..


Hade också velat bada idag.. men såäre;/   Ska tralla ner till hydro med amanda och köpa med lite till Ice Age3 som vi ska se på ikväll. söndagsmys kläms alltid in


det finns nästan alltid två olika sidor på allting.. idag är det en seg dag

Har precis tagit en fika här hemma med kanelbullar,då jag fick se att de var kanelbullens dag idag! så passande.. hah det finns snart dagar för allt ju,
kan dom inte införa typ Pizzans dag, mysdagar, bions dag, alkoholens dag osv;) vore lite roligt.  

IDAG har ingenting blivit gjort typ, mathandling på maxi,dusch och nyss gjort iordning lite starka nudlar. men orkar inte äta heller. så ah söndagar.. dom är inte alltid så mysiga som jag påstodd. dom kan vara DRYGA som tusan också.. det finns två typer av söndag!

 - snart kommer amanda hit iaf, får väl vara dryg tsm med henne åtminstonde.  Och om jag orkar så är de myskväll hos jujja sen med spel,tvtittande & gott. får se om det blir av:)


kommer man någonsin mogna till?

Tog taxin vid 8 till herrhagen med steffi&oskar, det var ganska många där och trevligt folk också.

men kändes lite konstigt att vara på en sådan injudningsfest. Är inte van att åka hem till en familj* och partajja. men det var ju inga konstigheter även fast de flesta var mellan 20-30 : ) föräldrar kan också;) HAHAH

Åkte hem tidigt ändå, bra var nog det. Behöver extra mycket vila för att locka ut alla virus som befinner sig i min lilla kropp-   

bilderna från min "steg för steg sminkning" 8-) hahah


körde på en kopparfärgad ögonskugga idag.. blandat med en ljusare,svartsotad och vit.
nu syns ju inte detta så bra på bilden dels för att ljuset är rött..




mina nya jeans (tights känns de som) så jävla sköna och glänser som skinn;) snyggt med dragkedjan nedtill också(Y) toppade detta med min nya partyklänning som jag bärde som topp! smarta drag..    Natti<3


lilla jag då...

HAHAH så jävla typiskt.. tänkte köra ett steg för steg när jag sminkade mig :) men glömde bort att ta kort efter jag hade lagt klart basen! ;P och det är lite ointressant så jag skippar det hela och lägger upp en bild på slutresultatet sen istället.

krig mot virus!

Självklart så kommer man antagligen råka ut för en tredje förkyldning på loppet av 2 månader typ! vad är det för fel på mitt imunförsvar.. / dom har rest utomlands antar jag.. och jag förstår dom! jävla regnoväder också:)

Trotsar min lilla förkyldning och drar på inflyttningsfest ikväll, men jag tackar nej till alkoholen för säkerhetens skull. Vill ju stå på fötterna i början av nästa vecka.

men nu ska jag ta en dusch. sen så ska jag göra mig klar för dagen till att börja med ;) seg idag..



det är inte alltid bra..men inte alltid dåligt heller..

alla gör vi bort oss.. men detta är nog svårslaget

Satt igår och försökte få tag på det här klippet! hahah jag skrattade så jag grät här hemma när jag väl insåg vad som hände! 
 förstå vad pinsamt att tro fel för hela 1 miljon pers! 



för dom som missade, haha enjoy
tänkte även visa min nya love of life.. så jävla söt!

sjunger toner mjuka som bomull min lilla zlatan<3

"run this town" today

makkkkeuppppp
 
Skolveckan har varit slapp och vi har fått packa upp de nya produkterna Collistar. (Y)
Men idag då jävlar fick vi arbeta, 5km sprang vi tidigt imorse och fytusan
vad stolt jag är för att ha klarat av det! med så lång tid utan konditions
träning så är jag imponerad av mig själv. HAH
(you go girl!)




the new crib

 


YES, detta är våran nya altan.. tropisk värme där inne nu när solen ligger på och jag klagar inte;D


kvinnor som älskar män

 
GT. hittade denna partytoppen... lär ju behövas så som vi partajjar;)

Tjejkvällen: Rosor delades ut, de bjöds på mingel, en FANTASTISK modeshow och väldigt mycket folk.. jag tog en middag på favvo wokkitchen<3 

 detta ska jag ägna mig åt ikväll;) NATTI<3

when girls go wild..



TJEJKVÄLL på stan senare ;) ska försöka få med mig något smarrigt hem iaf.
lina,julia och elin ska vara makeup artister ikväll:D ska titta förbi och se så dom sköter det snyggt.

RSS 2.0