Lägenhet:D

Tog mig en rejäl sovmorgon eftersom jag skulle till skolan och göra en uppgift idag. sen har jag även fått nycklarna till Peters lägenhet som jag får låna i 2 veckor! wie :) mitt i stan dyng snygg! :) perfekt! Nu tänkte vi laga lite kvällsmat och kika på bigbrother :D ppooouss

pannkakssmet ..

Allt i sin ordning :) och på träningen hade vi lekar/tävlingar idag.. riktigt kul men jobbigt! eftersom kylen är ganska tom och magen behöver få sitt blir det pannkaks stekning =) medans jag kikar på halv 8 hos mig, och kl 22 är det BigBrother!

tjyv

efter fotbollsträningen körde jag lite egna intervaller eftersom vi hade mest försvarsträning idag= mycket stillastående. behövde få löpa ut springet i benen, sen har jag lyckats bryta mig in.. och jag gissar på att jag blir barnvakt inatt! ujuj,

UF MÄSSA

Idag var det våran tur att ställa upp i UF Mässan som detta år var på CCC. det var inte direkt givande för oss som utställare men eftersom det blev ett företags möte och sedan möte med en av krogarna här i Karlstad för eventplanering i maj så gav det ju oss något åtminstone :) Så nu är 13maj spikat!
Våran fiiina skylt :) och proffsiga logga som STAFFAN på PIXATION har gjort till oss : )
samarbete/sponsorer
(Y)
fiiiiina tjejer!

skoinspiration

Kenza, jefrey cambell, have2have

=)

Igårkväll satte jag mig med skolarbete och skrev en sida i Historian med hjälp av lite cider och snacks :) Victoria kikade förbi senare på kvällen med ngr kalla hon med. trevligt att bara prata lite och ta det lungt.
Efter matchen hämtade mamma upp mig och vi åkte till fontana di trevi för lite käk!
kul att få träffa vicki nummer2 idag! vi låg och myste till hockeyn
Nu är jag glad! har precis lekt färdigt med Sofie som åker till USA inatt! :( lyllos..men får iaf pussa på vinsten idag! ler:)

Koll på läget

Har spelat match idag och idag gick det svin bra för oss! :-) nu ligger jag hemma hos Fredde med lite kompisar och ser på hockeyn :-D

Våffeldagen


När vi kom fram gör vi som alltid ÖB först! där vi köpte godis och fick äta våfflor som de bjöds på.. hah
sen blev det systemet och lite mormors käk : ) Till tvn var det cider, kladdkaka och godis som förhöjde kvällen. hamnade i bingen ganska tidigt och var uppe i god tid för en promenix ute i vårsolen idag.

matte och syrran kikar efter böcker! nördar..

haha barn på nytt!

mammsen!

 


summercolours


Lite vår/sommar sminkning :) använt en rosa,mörk röd, ljus orange, shimmer orange och en vaniljfärg i skuggor :)

fredagsmorgon

Fick ju som sagt sova ut idag :) men ändå ganska skönt när man vaknar upp och är pigg redan vid 10..(tidigt för mig)  så jag låg kvar i sängen och glodde lite tv innan jag gick upp för att göra iordning lite frukost.
blev stekt ägg och rostad macka med ost&marmelad och ett glas färskpressad juice till det!
-
Fick precis mess om att jag ska spela match på söndag också så nu har man något att se fram till!

ingen fantasi

Har haft fotbollsträning och kommit hem nu, lagade iordning lite köttbullar och makaroner till hockeyn som blev vinst! så nu sitter jag kvar i soffan framför tvn och ser på BB Liven.. =) Ska snart hoppa in i duschen och krypa ner i sängen :) myyspys
-
Imorgon har vi fått komp ledigt pga IKEA modeshowen, så vid kl 3 åker jag, mamma, syrran+pojkvän till Årjäng(mormor) för att fira att syrran är klar med skolan! blir en fredag/lördag med Mormors goda middag och kvällsmys i tv soffan:) Servicen är grym hos henne, sköööönt att bara få va lite! =)

kvällsmat

Blev pannkakor till kvällsmat med jordgubbsylt och vaniljglass. nu små läser jag på småföretags provet som är imorgon..... skulle börjat plugga på det tidigare! typiskt mig att skjuta fram allt
Kram

makeup inspiration

Elin sminkade Linnea idag till projektarbetet.. blev grymt med ögonfransarna! :)

SÄLJES


Dessa snyggingar har legat i kartongen sedan jag hämtade paketet från Nelly.com!
Hör av er för intresse, som sagt de är oanvända i storleken 37.


Mitt i veckan

Är så fruktansvärt trött idag, ska hänga med Amanda snart iaf och göra klart mitt arbete. Är ledig från träning idag iaf:-) idag har jag beställt Kenneths från pappa också. Så bäst att kliva i mjukisbyxorna och sätta igång med det tråkiga!! :)

PICS


VÅRDAG



sminkade safari tema idag ute i solen.. hade lite fotografering.. skönt att kunna sitta ute i tröja?? underbart! nu drar jag och tränar :)

TAPOUT


Sommarkänslor

Igårkväll blev det årets första grillning! De ni;)

KAK KALAS

Tom&Jerry kex och chokladrån med lite fruktsoda till hockey semin med grabbarna här! hääälig söndag : ) Vi har städat hela huset och då menar jag grundligt. det är kliniskt rent här nu :)

Vision fighting championship 2

Det var riktigt kul att vara iväg på MMA galan och få uppleva det live. Brukar se på ufc matcher hemma annars ibland och då ligger man och spänner sig hela tiden eftersom man är så inne i matchen, haha ;P
Det var en fulländad kväll med tanke på att vi fick se allt, en kram match, en match med högt tempo och mycket slag, mycket blod! en som blev medvetslös och tillslut i sista matchen kom knockouten! grymt! :D
Dessutom hade vi gaaanska bra sittplatser.. och det var mycket folk på plats :)
sen kom en överraskning KEN RING gick upp på scen och körde nu måste vi dra

knäppte en bild innan han drog :)


Sen åkte vi vidare till Blomman där vi tog en drink och lyssnade på lite musik, ”förfest” för att sen dra vidare till TEMPEL!

söta plopp?



dressscoooode, körde lite kristet igår kände jag .. hah blandat med metall.

Blev en twisted mooojito under kvällen : ) men mer än så blev det inte.

dessie dessideria som fick frågan om hon gick på ectasy hahah så överladdad?
men trevlig kväll med mycket dans! :)

mami :)

Innan jag åkte till mamma gick jag förbi boulevard i stan och köpte en liten gåva till Mamma. Tyckte att hon behövde lite uppskattning. Hittade detta fina budskaps bokstäverna! jätte fina =)
Mamma bjöd på tacos :)

Lördag

Igår var det matlagning hemma hos Sofie och sen glodde vi lite på tv allihopa. Idag blir det middag hemma hos mamma och sen blir dyrt vision fighting galan:-)

friday

Slapp skoldag där vi gjorde klassiska frisyrer med hårnäts teknik.. komplicerat att förklara men ah.. denna coola frisyren gjorde Linnea i klassen! =)
blev en sallad när jag kom hem och nu åker jag hem till Sofie och pb en sväng :)

inte som man tänkt sig alltid..

Efter soffhänget igår åkte vi in till stan och käkade lunch på fontana. efter det blev det en liten sväng i staden. Tränade utomhus på kvällen och när jag kom hem var det rejäääl grabb kväll med hockey och öl drickande! det öldrickande övergick till sprit. och festen var startad,  det spårade ganska bra medan man själv gick runt i onepiecen och drack cola zero.. : ) hah
lugn dag ja...

Ledig!

Åh idag är vi lediga från skolan, har sovit jätte bra inatt! Vaknade av mig själv vid halv 10 så idag blir det en lugn dag just nu spanar jag big brottet i soffan:-)

stockholm!

Vi har haft en toppen dag i stockholm med massa vårkänslor!! =)
Vi startade våran dag på Bonniers tidskrifter där tidningarna som amelia, veckorevyn osv ligger.. där vi fick lyssna på tidningens stylist Hanna och om hur det var att jobba som stylist, vilka arbetsuppgifter hon hade, hur hon gjorde inslagen osv.. intressant och go tjej! Vi fick även tjuvkika på lite av sommarens kollektioner.
Efter besöket hade vi en timme på drottninggatan så vi kikade i lite butiker men hittade dock inget, därför gick vi till gamla stan och tog en fika innan Riksdagen med klassen.
vår väder i fina stockholm :)
Efter riksdagen blev det tunnelbana till mitt favoritstället här i stockholm!
KOH PHANGAN!
suuuper god mat :)
det ligger på söder och detta är ett måste att besöka om man är i stockholm:) TRO MIG!!
På hemvägen låg jag ner på kudden och hade stor koll på matchen! =)
Har duschat nu och äter maaat igen, låter som att det enda jag gör är att äta men ah som sagt var det ju koh phangan vid 3 tiden! så hungrig som en gnuu var jag nu, busschauffören vägrade stanna vid mcdonalds på väg hem.
Gjorde kycklingfilé potatis och sallad.  : )

Stockholm

Igår tänkte jag blogga ofc men glömde helt bort det! Var upptagen med matlagning, packning, träning osv:-) Är nämligen på väg till Stockholm nu med klassen! Vi ska på studiebesök till en stylist som jobbar på Amelia och sen blir det riksdagen.. Och vid kl 3 får vi springa på stan:-) jag och lina är sugna på att dra till koh phangan på söder för att äta! Men väntetiden där kan vara Gaaanska lång! Märks om tiden räcker till! Ligger i bussen med kudden och ipaden och myser med musik i öronen:-)

Presentkort

Har varit iväg på fotbollsträning och bjöd med mig Sofie på lite kvällsmat efter träningen..
Nu är jag dock själv igen och har städat upp lite här.. ska snart hoppa in i duschen för att sedan krypa ner i sängen med tvn och datorn! är sliten idag men har sovmorgon imorrn så är ganska nöjd ändå : )
hih... fick en present idag iaf!

Som tack för att vi var värdinnor för nelly.com fick vi välja 2par skor och idag kom även ett presentkort! vet dock inte summan på det ännu men det märks : )

Skoj.. ska kika på hemsidan sen för att se om jag hittar något fint att klicka hem.


tröttis måndag

Slutade tidigt från skolan och drog direkt hem till soffan! somnade ganska snabbt till bigbrother.. dom har lekt doktor i uppdrag hela förmiddagen ganska roande : )
Nu käkar jag mat och ska snart ladda upp inför fotbollsträningen ikväll! blä..utomhus också dock kom solen nu så de är ju skönt : )

RECEPT KÖTTFÄRSSÅS!

Var ute och gick i skogen i 45min förut och lyssnade på Melissa horn<3 så skönt att bara få komma ut och njuta av det man har. hämta energi=)
åkte iväg och handlade lite mat, och jag fick göra min köttfärssås speciaaaal! Fruktansvärt god!!!
nötfärs
1 halv gul lök
1 köttbuljong tärning
1 förpackning krossad tomater
1 pressad vitlök
1 msk sambal oelek
svartpeppar
salt
paprika krydda
chili krydda
lökpulver
ca 1dl vatten
ketchup
chilisås
soy
Jag läser inte av recept mått men detta är ett ungefär på det jag har i, sen så tar man ju i lite efter smak också :) man känner vad som behövs mer av.

look behind the stars

Igår efter melodifestivalen så ställde jag mig och gjorde kycklingsallad till mig och Sofie.
matchen gick också åt hel*ete men det var kul att spela ändå : )
-
Nu bloggar jag samtidigt som jag lyssnar på melissa horn och kollar på vad de har för sig i BB-huset medan vännen här bredvid är mer trött! en liten p-nap är okej men sen blir det upp och hoppa!! Ingen idé att sova bort en söndag.

Gametime

Vi sitter på bussen på väg till fucking Åmål! För match :-) käkar riesen och har kladdat med salladen för det hade läckt ut sås i heeeelA påsen:( hah. Och nu spillde jag ut vitamin well på hela mobilen. Åhhhhh!!! Det går inge bra:@

Jobb på IKEA

hahah headbangande DJ desirée!
Körde en klassisk look idag, med rött!
wow vilka läppar jag fick hahaaa. fina lina<3 puss på en fin vän!
förberedelser
FINA BRUDEN :) och de marininspirerade gjorde vi:) blev en jätte lyckad show och man får lite stolt tårar när man klarat av något sådär.. jättekul och bara positivt :)

Nelly Värdinna på afrojack!

Igår tog jag en promenad hem till mamma där hon bjöd på lövbiff, pommes frites och persiljesmör till efterrätt blev det smothie! =)
Drog direkt till nöjesfabriken därifrån för jobb för nelly som värdinna :) Hade jätte trevligt och tjejerna som var på plats för att få gratis skor!!! var hur trevliga som helst. Säljarna från Nelly var också riktigt trevliga det bjöds även på fördrinkar, smarriga goddiebags och ett stoooort snacks bord med massa grönt, dipp och snacks...ja, en toppen tjejkväll!!
Åh dessa sötsakerna fick jag klicka hem! kunde inte bestämma vilken färg jag skulle ta så det blev båda :)
blä shots tur att jag höll mig till drinkarna=)
take over control

shirtless with success

bäst att börja samla på sig bikinisar redan nu! Och jag har kommit på att jag passar bättre i färgglada sådana.
och min fina nya gula bh! från change med deras egna märke chick! fint till sommaren och en brunare kropp!

MAKEUP ME

Åkte till Ikea med skolan för att göra iordning det sista inför modeshowen imorgon. Ska bli kul :)

 

När jag kom hem skulle

När basen är lagd så la jag på primer på hela ögonlocket för att ögonskuggan ska få sitt rätta pigment och för att det ska sitta bättre. funkar ungefär som klister.

sen lägger jag den skuggan som jag vill ha mest fokus på i sminkningen sen. alltså i detta fallet metal cherry skuggan från MUS. jobba alltid på båda ögonen stegvis

sen la jag MUS matt svarta skugga längst ut och mötte upp med den andra.

Skugga sedan ihop skuggorna och uppåt mot ögonbrynet för att få den mjuka känslan i sminkningen

lägg på highlight högst upp vid ögonbrynet sen för att få lyftet

eyeliner

röd kajal ( läpp penna )

rouge och shading..för att få fram kindbenet, och highlight på kindbenet!

har ju även lagt skugga under ögat för att få helheten.

resultat :)


00 fredag!

Såg att jordgubbarna i kylskåpet inte skulle överleva natten.. nä egentligen var jag bara sugen! så jag skivade upp jordgubbar & banan och la i lite vaniljglass och rev marabou mjölkchoklad över!
Eftersom jag inte längre äter godis på vardagar så får man ju passa på att ta sötsakerna när det slår om till fredag och fredag=helg!
och dessutom så ska jag jobba 2h imorgon på Nellys skoevent i nöjesfabriken. sen ska jag stå och njuta av AFROJACK!  kommer sjunga högt när hans kända take over control spelas! kommer bli grymt kul :)

ute i snöstorm!

Efter skolan gjorde jag lite vettiga sysslor hemma, rensade igenom byrån på lite kläder men har så många kläder som är ” kommer att använda men inte prio 1” haha då går det inte rensa bort dom heller.
Fick lite ordning åtminstone och slängde in en tvättmaskin, röjde upp i köket och gjorde våfflor som jag fick i mig innan utomhus fotbollsträningen i 1 och en halv timme!!!! I SNÖSTORM :(
kallt, blött och jävligt.. har glott hockeyn nu och gjort kycklingsallad som jag äter av medan jag bloggar och kikar på Bigbrother =)

Lär känna mig bättre

5 saker ni KANSKE inte visste om mig.


Jag är väldigt stark muntligt och pratar mig ofta igenom diskussioner, gillar att argumentera men är ändå bra på att lyssna på andras åsikter och vad andra har att säga.


jag kan enligt mig själv sjunga hyfsat bra, jag har uppträtt i skolan, sjungit solo osv som yngre men fick sådan scenskräck så jag har liksom lagt ner det där.. Tycker i allafall det är kul att sjunga och har fått ett erbjudande att göra en sommarplåga till i år men det innebär att gå upp på scen igen.. och det skippar jag gärna!


jag är allergisk mot pälsdjur.. och det tycker jag självklart är jätte trist med tanke på att jag gillar djur och skulle gärna vilja haft hund eller liknande, men med tanke på att jag inte kunnat gå så nära djuren och gosa som andra kunnat har jag inte fått den där starka längtan. men djurvän är jag definitivt!


jag var jätte smal som ung, när jag gick på mellanstadiet hade jag verkligen inga riktiga former och jag kommer ihåg hur svårt det var för mig att hitta jeans som satt bra och jag var så glad när det kom in LABOOM byxor s.k. ”fjortis” jeansen med utsvängda ben. Men sen hände något! puberteten och mestadels träningen gjorde att jag fick ökad muskelmassa och gick upp i vikt. Nu pendlar jag inget i vikt mer än 1kg ner ibland dom perioderna jag tränar bra och skippar sötsakerna. men jag har aldrig riktigt brytt mig om vad vågen visar utan det är hur jag känner mig och hur kroppen ser ut som jag strävar efter att förändra till "mina mål” vikt nu: ca 53/54kg 163 lång


jag piercade mig själv när jag var yngre, jag tog hål i läppen/hakan och kommer ihåg att jag gjorde allt för att mamma inte skulle komma på det, så varje dag när jag gick till skolan satte jag i piercingen och när jag kom hem tog jag ur den. sen insåg jag hur fult det var och att det inte passade mig alls så då gick jag över till näspiercing efter ett tag och min tjejkompis försökte trycka igenom nålen med all sin kraft och hon träffade en blodådra så det rann blod ur näsan, då gav jag upp det med och det är jag glad över eftersom jag aldrig någonsin skulle vilja ha det idag. Ung och dum.. Men jag ångrar inte min navelpiercing som jag gjorde när jag var 13 och absolut inte mina 2 tatueringar. Gillar tatueringar och dermalanchor( sorts piercing )

Skola

Fick en sovmorgon idag till 12.40 men åkte in till skolan tidigare för lite grupparbete och soppa:-) hah. Nu har vi svenska och sen småföretagande! Sen hem och vila!! Har ju utomhusträning ikväll:-( usch i snöovädret!!

DC

DC väska! perfekt, var i behov av en väska så det kom lägligt :)

Gillade färgen på den här tröjan! riktigt sådär vår och sommar fräsh till helst en brun kropp : )
och på tal om sommar, hur skönt kommer inte detta linne sitta på sommaren? ganska djup skärning i ryggen på linnet därför passar det bäst med bikini under :) Fint budskap!!
liknande den röd/cerise färgade tröjan som jag har på mig nu, samma modell :)
Var mer tröjor osv som tyvärr var för stort för lilla mig och inte direkt min stil men detta gillade ja!

CASE

Vi har ju fått ett CASE av IKEA att göra deras modeshow för Textilveckorna som de gått in i nu. Vi har alltså varit iväg till IKEA för att kolla tyger och material som vi vill ha till showen, med en budget som var ganska minimerad. Vi har iaf bestämt att göra en brud och en marinispirerad tjej.
Såhär blev våran testdrapering som vi gjorde idag, vi har alltså inte sytt något och kommer bara sy in enkelt med synål och andra hjälpmedel. sen kommer vi sätta på rosor och en slöja. det blir bättre än tänkt iaf med tanke på att vi bara ska drapera tygerna och visa upp dom på ett snyggt sätt!
Här har Vicke sytt en klockad ”kjol” och så har vi gjort en tubtopp av en filt =)
På Lördag är modevisning inne på IKEA och de som vill får komma dit och kika. tror visningarna ligger vid kl 12 och 14 :)

2flugor i en smäll

Hemma tyckte pappa att vi skulle fira Internationella kvinnodagen och fettisdagen. Därför kom syrrans pojkvän och pappas tjej över på lite fin middag =) Sallad, fläskfilé, klyftpotatis och paprikasås!
Blev bara en halv semla till efterrätt eftersom jag skulle iväg på fotbollsträning! inge skönt med håll.

DC

Jag kommer att bli sponsrad av DC! :-) jätte kul och förhoppningsvis finner jag något snyggt också. Håll utkik! Natti

Pannkaka

Åt lite pannkakor och glass till lunch :) sitter och tittar på lite bigbrother nu.. halvroande. ska nog vila lite sen! gjorde ju faktiskt skoluppgifter imorse när jag hade sovmorgon så det var bra att få det gjort.

hyllning

Idag är det både Internationella Kvinnodagen och Fettisdagen! så vad ska vi hylla.. en gräddbakelse eller kvinnan?

Ja det märks om det blir någon hyllning hos mig idag, jag hyllar inte skolan som börjar om 1h och jag hyllar knappast min fysträning som är ikväll! blä.. hade varit roligare att få suttit på hockeyn och hejjat! =) men det är väl bara att gilla läget.

en positiv sak som har hänt idag kommer upp senare! wie


tacoooz

kanske ska dra över detta till en matblogg.. Hahah känns som att de enda jag slänger upp bild på är mat! men så är det både kul och gott med så!
fick reda på att vi har sovmorgon till 13.25 imorgon så jag ska upp i lagom tid för att hinna plugga lite tänkte jag :)
Lika bra att sätta igång med skiten direkt. nu har vi gjort måndagen iaf, lugnare än såhär blir det inte

slappis dag

Blev dock ingen skidåkning idag eftersom tjejkompisen inte fick tag på brädan! Förhoppningsvis drar vi iväg till någon roligare backe här framöver :)
Blev lite lunch på Vero då istället och har bara haft soffhäng hela dagen. Lika bra att vila upp sig inför skolan som börjar igen.. ikväll blir det tacoooz
nu ska vi glo bigbrother 24/7

SOLSIDA

Vilket perfekt fotbollsväder det blev! strålande sol och relativt varmt :) 1-1 blev matchen. godkänt!
Nu har jag köpt lite zoo apor och djungelvrål! Ska bli middag här först som ska avnjutas till SOLSIDAN som är ett måste på söndagar =)   Kycklingfilé, klyftpotatis, sallad och sötsur sås! GOTTTT
det sköna gänget,
Imorgon har jag och en tjejkompis planerat att dra iväg till skidbacken och åka lite. får hoppas att vädret blir lika bra då. Vi har ju faktiskt studiedag imorgon :) skönt

Gameday

Spelade träningsmatch idag och ska spela imorgon med. Efter matchen åkte jag och vicki och kikade på Färjestad-brynäs :-) sen kikade jag på Juventus-Milan :p mycket matcher idag :-) sova tidigt och ladda för utomhus match 90min :p pjuh!

onepicear

Färgat håret svart nu igen, var trött på de urtonade vinröda slingorna och med en utväxt gick det inte slänga i en röd färg bara eftersom min hårbotten då skulle bli rosa:p Så jag tog den enkla utvägen. black!

testade iaf på SYOSS nya hårfärger.. och kan ju inte säga så mycket om den än eftersom jag inte vet hur bra den sitter. men det var en väldigt liten flaska så har man tjockt hår eller längre skulle jag rekomendera att ta 2 styckna.

Nu blire ICA och masssvis med godis eftersom jag har hållt igen med allt sådant i veckan =)


Torsdag i KD

Sminkade tjejerna inför fotografering :) nu blir nog deras bilder bättre än mina här..

Sminkade även mig själv lite =) med cherry metal ögonskuggan som är så användbar eftersom det är en rouge men funkar utmärkt till ögonen..


Åt fläskfilé igår på Tempel och staffan ville ha en stooor twisted mojito han fick en twisted mohinko :) MUUUMS!!! själv drack jag isvatten hela kvällen. lika bra att vara duktig! =)

Jag är faktiskt ofta ute på krogen, men dels för att jag jobbar som jag gör och känner många inom den branschen. Inte ofta jag går all in i alkoholen. Kan garanterat gå ut och dansa och ha jätte kul utan drickan. Slipper man dagen efter ångesten också!

de fick in fina drinkar iaf =) läskande. 
Laidback Luke spelade ju igår och jisses vilken show han bjöd på!! och vi ska inte tala om den ljusshowen som var! Lätt den bästa Dj jag någonsin hört.. han var GRYM!!! :D

laiiidback

WOOOOOOW vilken show!!

Utgång på ingång

Vi ska snart ut och ta en matbit har fixat oordning oss. Fick lite att stå med idag, uppdaterar er med bilder osv inatt eller imorgon :-) bär av mot tempel och laidback Luke som gäst ikväll:-)

Oh maj gad

HAHA nu har jag fått känna på detta med besatthet helt psyko! Ville bara skriva att jag har fått en ny BFF Dick (kanin dicken) !!

balklänning



Inte lätt detta med balklänning och hur skulle man kunna veta att det skulle vara sådan hysteri om att vara ute i god tid!
 åååh , hittar ingen som jag gillar och de jag tycker är snygga kostar 3,5-4 tusen! Inte något jag slänger ut på en klänning som jag kommer ha 1, kanske 2 gånger i mitt liv. Nej tack

dessa jag visar nu gillar jag ändå lite.. i modellerna osv.. färgerna kan disskuteras :)


work work

Blogg.se har krånglat idag så om någon haft problem med att ta sig in på min sida så är det deras fel.

Sitter på jobbet iaf :)


har prismärkt, larmat och vikt lite nya fox tshirtar som kom in idag.

Vandrande marknadsförings pelare. =) duktiga killar.

Fick en räksallad till lunch från Vero<3 muuumma
nu slutar jag om 2h och tänkte faktiskt sola då! :) känner mig genomskinlig.


vaxa



Hahha Sofie då.. hon ville testa att vaxa benen, tyckte detta var en toppen idé jag eller? hah dessa olika "vaxa själv" remsorna är verkligen helt värdelösa..  Och som jag trodde funkade detta liiiika bra på henne, men det var kul att få dra bort remsorna ;)

Visste ni att jag har fått en s.k kurs i att vaxa benen på en riktig salong? det är ju självklart inte matte eller fysik vi pratar om i svårighetsgrad på detta, men det är kul att veta hur man gör iaf, resultatet är ju en aningen bättre när man gör det professionelt än om man gör som Sofie nu gjorde.  ; )


är det inte typiskt?

Idag var jag uppe innan 10 och åkte till Banken för ett ärende. det var dags att fixa internetdosa =) Tänkte plugga lite här nu men hotmail funkar inte!! där jag har mitt arbete ju, det är så typiskt när man tänkte göra något vettigt! :P äh går och lägger mig i sängen och försöker läsa på lite teori om jag hittar körskoleboken? höh..osis


Bowling

HAHAHAHAHAH ääärligt jag slår killarna i allt ja! dängde grabbarna i bowling! KUNG

RSS 2.0