Sol sol sol

Gick ut och la mig i solen när jag kom hem från jobbet! Men där låg jag inte alls för länge, var tvungen att laga middag innan träningen, dock hann jag inte äta innan jag skulle åka. Sådant suger ju! När maten är varm och färdig så tvingas man dra. Hah men men nu har jag matlåda iaf! =)


Morsdag<3

Min fina rosa solstol som jag fick! :) och idag var vi hem till mamma och firade henne på morsdag:) riktigt kul att visa uppskattning! Sen var vi i herrhagsparken och solade och slappade i det fina söndagsvädret! Ikväll blir det lite käk och Chill. Första lediga dagen på 13 jobb dagar.


Firande

Såhär såg jag ut på middagen!


Fredag ledig och ett farväl

Har varit en tuff helg! Fredagen tog jag ledigt, var på begravningen på dagen.. Var riktigt tungt men fint! Efter den släppte en liten sten från axlarna.. Och då skulle jag försöka slira om för födelsedags middag. Var jätte trevligt och fick många fina presenter! Underbara vänner ❤! Efter middagen var det dags för jobb, så fredag var en riktig berg & dalbana med känslor.


My b-day

Var hemma hos mig och bjöd farfar, Ingrid, pappa, syrran och Anna på födelsedagsfika. I form av smörgåstårta, tårta, kakor, vaniljlängd osv:) åkte iväg på kvällsträningen vid 20:00 och det fick avsluta min födelsedag. Eller ja, vi fick ju kvällsmat i omklädningsrummet. Finns inget bättre typ! :) slippa äta när man kommer hem vid 22:30 nu har jag städat upp här hemma och ska krypa ner. Ledig imorgon.


Födelsedag!

Igår vann vi med 5-0 och jag hängde en! ;) gött! Idag är det min födelsedag!!:D 21 år blir jag. Fortfarande barnet! :)


Fotboll

Slängde ihop lite nyttig mat igår innan fotbollsmatchen. Kycklingfilé, smörkokt blomkål och broccoli. Med en sås gjord på kvarg. Sweet chilisås och sambal +kryddor. Blev gott! :) vi förlorade dock med 2-1 i dm matchen. Men idag är det ny match med div 5 :D taggad!! Mycket fotboll denna veckan!


Mat!

Var och handlade på maxi efter jobbet! Det är så skönt att kunna gå runt i en matbutik och kolla på kött, grönsakerna, frukten! Ja allt, och man kan köpa precis vad man vill. Älskar att gå och handla länge :) det värsta är att jag aldrig äter upp maten innan den går ut i datum. Får börja käka mer;)
Sen tror jag inte att jag är ensam om att alltid ha några matprodukter som alltid ska finnas i kylen, Jag har alltid gainomax, ägg och yoghurt. Vad har ni?


Jobba fika shoppa dö

Jobbade 07-12 och sen snabbt hem för en dusch och sen in till stan där jag sminkade Tina inför hennes systers bröllop. Vi körde på röd/rosa/orange sminkning. Efter det mötte jag upp mamma, mormor och syrran i stan. För en fika och lite shopping! Hemma hos mamma sen bjöds det på middag och efterrätt i solen:) nu ska jag strax åka och jobba på Jaguar. Trött men bara att köra på! Kram


Perfekt fredag!

Efter jobbet idag så gick jag ut och la mig på innergården i solen med lurarna över öronen. Musik, sol och njutning! Men blev snabbt rastlös och föreslog benträning i backe med vicki (favorit i repris) istället åkte vi ut till skutberget och sprang 5km styrkerundan. Övningar, löpning och intervaller i 1. Effektivt! Hade mycket energi idag även fast det var så jävla varmt! Nu har vi precis ätit middag. Fredde grillade på balkongen i sin nyinköpta elgrill. Det blev kycklingfilé, majskolvar, sparris, sallad, bea och pommes! :) gött!


Funny phone call

Lat idag, var inne på 2 matbutiker och gick runt för att tänka ut vad jag var sugen att tillaga. Insåg att jag inte var sugen på att laga något alls, då köpte jag med mig take away istället. Så nu har jag ätit thai mat och vilar i soffan, ska iväg och leka med laget sen som sagt. Sen ska jag sova tidigt inatt! Syrran hade ringt mig vid 1 inatt, för att hon var lite deppig. Då jag hade babblat på och sagt att jag snart skulle upp när hon frågade vad jag gjorde osv. Då fattade hon att jag sov. Haha så hon fick sig ett gott skratt och la på. Detta ringde hon och berättade nu! Knäpp jag är, att inte ens minnas att man svarat och pratat!


Käk!

Lagade en enkel middag idag. Lax i ugn med dill&citron sås med potatis till. Hade dock ingen sallad! :p
Kom typ nyss hem från träningen, hade sent pass idag. 20:30-22:00 ute i Skattkärr med ett regnigt 7gradigt väder.. Jätte blött. Har varvat ner nu med lite soffa slappande & jordgubbar! Ska sova nu, imorgon har vi lekträning vilket kan va skönt.. Få slappa lite med laget:)


Helgen

Agerade chaufför i lördags, fram och tillbaka till golfbanan! Grabbarna skulle spela Rosé-open. ;D sen var jag iväg och åt med Ola, gnagge & sl i solen!:) innan jag skulle börja jobba, Tim Henri var helt sjukt duktig och dansgolvet har aldrig varit så fullproppat som då! Bra lördag helt enkelt! Avslutade den med svenska jordgubbar + grädde 03:30 efter jobbet;).

Spelade match mot Kumla i söndags också. Satt fint med en vinst! :) äntligen. Efter den åkte vi ut några stycken till timmervillan i Segerstad där det bjöds på grillat! Vildsvin och majskolvar stod på menyn. Riktigt lugn och go söndag.


Fredag, lördag

Efter jobbet igår tog jag cykeln hem till vicka där vi körde ett tufft benpass i en lång brant backe!! Sen blev det mage också, lagade mat hos henne efter det, kotletter i gräddsås och kokt potatis! Mums:) jobbade även natt igår, men nu ska jag upp och hoppa, göra mig iordning för en lunch på stan!


Fotboll

Idag då vi har en röd dag så började dagen med fotbollsträning! Skönt att ha träningen gjord på förmiddagen. Vi grillade hamburgare efteråt och satt och käka och slappade ute i det varma vädret. Riktigt gött. Sovit på soffan nu i 3h! Sliten:/ ska snart hem till Niklas iaf och kolla film.


En stor sorg

Har inte orkar uppdaterat här, men ville bara gå in och säga att jag har haft det jävligt tufft i början av denna veckan, jag fick i måndags reda på att min barndomsvän som jag bott 2 hus ifrån sen jag föddes och växt upp med gick bort i söndags... Det var min syrras allra bästa vän och hennes lillasyster Amanda lekte jag alltid med när vi var små, om vi inte lekte alla 4 då. Jag har varit jävligt ledsen och har fortfarande inte förstått att det faktiskt är sant. Jag försöker stötta min syster så mycket jag kan och alla tankar går till min fina vän Amanda och hennes föräldrar som nu kommer få kämpa sig igenom den här hemska händelsen resten av sitt liv! Älskar dig Jossan och jag hoppas du har funnit ro. Vila i frid fina du <3


Panos Emporio

Hittade denna godingen! Fantastiskt god doft med kokos som bas! En liten lyx i vardagen:)


Helgen

Igår gjorde vi stan på dagen med lunch, shopping osv. :) jag, Ola, syrran & Sofie. Sen drog vi ut på kvällen men blev rätt lugnt! Och jag vaknade vid halv 11. Pigg och redo för denna söndagen! Väntar på att pizzerian ska öppna så jag kan gå och köpa en sallad, måste ha med ngn matsäck till bussresan mot Örebro! Sen ska jag även steka pannkakor som lite frunch innan jag åker :) match time!


Fotbolllll<3

Har varit iväg på träning! Så gött att komma igång igen efter förkylningen. Och imorgon är det helg vilket känns rätt sjukt med tanke på att tisdagen&onsdagen kändes som helg! Men gött med ledigt:) eller ja, jobbar ju dubbelt imorgon o lördag är jag ledig! Blir något lugnt uppstyrt eftersom vi ska till Örebro på söndag och spela match. :)


Lill lördag med lina :)

Varit nere på stan och lunchat med Ola idag :) sen köpte vi lite gott, drog sedan hem och chillade innan Lina kom, åkte och handlade massa plock! Så vi körde en charkis kväll med massa ostar, kex, frukt, korv och vin :)


Smink

Sminkade mig snabbt idag innan jobbet eftersom jag skulle bli upphämtad! (Bilden är tagen efter 4h jobb inne i en svettig nattklubb) Testade mina nya skuggor! Blev lila och rosa ! :) hann inte med ngn eyeliner eller kajal eller highlight! Simpelt! Var sjukt mycket folk på nattklubben ikväll och Female DJ revolution var grymma. Men nu ska jag sova! Hungrig som ett svin är man med! Orkar dock inte gå upp och äta ngt nu när jag redan borstat tänderna och krupit ned :o ååååh


RSS 2.0