vardagsmakeup


efter concealer och foundation/tonad dagkräm

puder på för att matta basen och hålla den på plats. Mörkbrunt i globlinjen.
sudda ut med en skuggpensel.

ifyllda ögonbryn

rouge

läppenna och läppsyl!

mascara och ljus skugga på ögonlocket och nedanför ögonbrynet.

dagens syssla..



Har varit duktig idag.. slängt in en tvättmaskin, plockat in disken, damsugit, städat duschen. Och nu fixar jag i rummet :) blir så fint här hemma. Någon mer än jag som känner att man mår bättre av att ha det rent och fint runt omkring sig? är en lättnande känsla för mig! Men kan va stökig också:p

:D

Tog en PW till Bergvik Köpcenter med Victoria förut på dagen, kikade lite i affärer men jag hittar inget som ja gillar nu.. bara skor! :) hah, Köpte en sminkborttagnings kräm bara.

Efter det gjorde jag soppa och drog iväg på fotbollsträning :) har precis käkat,duschat och gjort mig redo för sängen. mmmmmm härliga sängen! <3 Imorgon drar jag mig mot Trollhättan! ska bli kul:D


grr



jag ÄLSKAR tavlan!

....wienerbreds!

Efter en omellet till frukost hade jag riktigt tråkigt och vad gör man då? ...... jo man bakar.


Chokladbollar, eller ah.. jag kallar dom för negerbollar men känns fel att skriva det?

tredje gången gillt


förslag 1

förslag 2

förslag 3 som jag tog fram. MYCKET BRA!

helgen



Ja här kommer resten av matlagningsbilderna.. hade jääätte bråttom sist jag uppdaterade så hann inte skriva klart inlägget, haft fullt upp i helgen. På lördagen var det match i spöregnet/åskan men vi vann iaf. Efter det drog vi vidare på Kräftskiva hemma hos Jimmy & Bella, mycket gott och trevligt! var fruktansvärt trött efter matchen så det blev en kväll med ramlösa och vatten på krogen. Medans dom andra gick all in och dansade gärnet på dansgolvet.

Söndag: Åkte och åt pizza med Niklas och Daniel och kikade lite på friidrotten, tog även en fika på stan.
Sen blev det "hemmagjord glass" (glass med krossad daim i), ölkorv,ananas, melon, kycklingwraps, ramlösa och en hyrfilm!

Var även hemma hos mamma och käkade tacos och lilla Vilda var där :D

sallad

Blev en lugn fredag mina killkompisar kom över med massa ingredienser för en stor sallad! och dom satte igång och gjorde salladen.. INTE OFTA MAN HAR 4 GRABBAR I KÖKET! ;)

someday


Mer än halva laget åkte i vattnet igår när vi paddlade kanot som träning! :D haha jag var först ut, fick en stadig kanot så det gick bra.. var rejält jobbigt i armarna och magen att paddla dock. Men när ja såg att en efter en åkte i efter att ha testat dom ostadigare kanoterna så var jag ju också tvungen att testa dom för att kunna säga att jag också paddlat med samma förutsättningar. JISSES vad nära att jag doppade mig men gick bra,tur det! :D hah

På jobbet idag

har lagt ordrar på MetalMulisha som vi hade möte med igår. Han visade oss vårens kollektion.

kebab i sooolen! :) det är ju fredag.

sen blev det ett gympass efter jobbet. Körde mage och triceps idag! :)


this is

SKOOOOR!

mango! (L)


canoeing

Fick ett SMS från tränaren att vi skulle paddla kanot ikväll istället för fotbollsträningen! wiie.. jag tycker det är jätte kul med sådana här aktiviteter : ) kanske blir sista gången man är ute på sjön för den här sommaren.


me and my shoes

JAG HAR SYNDAT! idag köpte jag ett par skor till! så 3 skor på bara några dagar nu..dessa var också ett par stövlar och jag har inte bestämt mig om jag ska behålla dom eller inte än, ska testa om jeans får plats i dom imorgon. Förutom att ha shoppat skor........ och en bodylotion från The BodyShop så har jag och Madde PW till stan, för att sedan springa runt i butiker i staden och käka på wokkitchen :)

Efter det drog jag hem till en kompis och hjälpte till att måla och dona! :) ska snart krypa ner, har möte med metalmulisha imorgon vid lunch inför våren!.


FADE INTO BRIGHTNESS

Har glömt bort att skolan har dragit igång igen! fyyyyyyyyyyyyytusan vad jag njuter av att veta att jag aldrig mer behöver gå tillbaka för att göra en uppgift. Och den dagen jag börjar plugga så vet jag förhoppningsvis vad jag verkligen behöver läsa till för att bli det jag vill bli.

Nu har jag ju projektet som klubbansvarig att sköta...och det andra projektet för hösten startar 1 Oktober! efter dom ca 7 veckorna så vet jag förhoppningsvis vart jag hamnar.. om ja blir kvar i Sverige eller ej vill säga :) SPÄNNANDE :D

go in to the real world

Visste ni att facebook lägger ner "check in" funktionen? Det gör mig ingenting..vore bra att försöka avvänja sig lite med denna jäkla community siten och leva i det riktiga livet. Bli lite mer vuxen;)


VITT

Hur snyggt är inte detta!!!!!!! ÄLSKAR de vita trägolven..och massa fint gammeldags i vitt..men gärna med en modern klick! och gärna lite färgklick


mycket men lite

Vart iväg och fått mycket gjort idag, hjälpt en vän som renoverar om i stortsett hela lägenheten.. Så nu när klockan slått eftermiddag så är jag hemma igen. Ska göra lite middagsmat innan träningen och sen sticka iväg och svettas!

!

åh jisses vad skönt att vara tillbaka på fotbollsplanen igen! Gick bra idag på träningen.. nu blir det lite bacon&ägg och krypa under täcket :)

ORANGE


K18

Har precis varit på möte och kikat på Lokalen osv.. Jag har blivit KLUBBANSVARIG för Karlstads nya 18års klubb! ska bli riktigt kul att kicka igång det här projektet :) har mycket roliga idéer.. och vi har precis bestämt namnet på klubben som kommer vara varje Fredag! ;D:D:D:D



nu: fotbollsträning

Kapten Röd

 


frunch is the name of brunch

Sitter här nyvaken och käkar tacopaj som blev över från igår.. mums! jag är en riktigt frunch människa.
Smörgåsar är så jäkla tråkigt! när jag slängt i mig detta så traskar jag över till Madde, som kommit hem från Grekland nyligen! säkert brun och fin, men ja är bara avis :)

söndagsmys


tacopaj!

Skridskor!


Pappa har rensat ur förrådet..
Hittade mina skridskor! som jag trodde vi hade kastat.. så i vinter ska jag försöka mig på att glida runt stadigt på dessa. Vet att jag var duktig på skridskor när jag var liten men nu har jag svårt för att stanna..
"träning ger färdighet" får man väl tänka

en lördag och söndag


Lite outfit bild innan igår..
Skinnbyxor från Bikbok/ jacka G-star linne H&M, hade sedan mina svarta kilklackar när vi drog ut!
Niklas fixar skjortan inför kvällen... vi gjorde oss iordning tillsammans och drog sedan på förfest hos Gnagge och sen Myggan:)

inte lika aktiva som dagen innan! hah, alla var vi slitna efter några glas och lite dans igår.. så blev mc till frunch och The notebook till film på eftermiddagen..vissa somnade ju också;) Nu har jag precis duschat och ska snart äta tacopaj här hemma! mums. =)

Love shoes!!!


gilllarrrrrrrrt!!!
skopunkten 499:- Trodde man aldrig?
Scorett 699:-

Kräftskiva:)

sådär nu lämnar vi sminket... hade lite sotat med vinrött(somvanligt) och highlight! hade även foundation på mig för första gången sen sommaren började..ett tecken på att hösten är påväg!! fan

Håret körde jag på utsläppt, rakt..vanligt.

fina huset vi hade kräftskivan i! eller rättare sagt hade dom satt upp partytält på altanen där vi satt och käkade =)

Sofie satt redo med tändaren eftersom hon hade fått uppdraget att "alltid tända folks cigg" hahha

chirre&dirre!

käkor käkades i mängder! och sen hade Peter varit hos sin mormor och hämtat massa goda pajer, såser,sallader,bröd osv! Fanns även stor bål av twisted mojito!

louungen!

jag och jp var tävlingsledare..eller ja var biträde lekledare och hade under kvällen delat ut uppdrag till vissa som dom skulle hålla under kvällen. tex Victoria led av enorm bacilskräck, Peter skulle svara "om jag vare kung" varje gång det ringde, bucht skulle överdriva sin tacksamhet till Peter för kräftskivan, Danne skulle flexa musklerna så ofta han kunde, Skinkan skulle prata ovanligt tyst och när ingen hörde vad han mumlade om så skulle han skrika högre. HAHA roliga idéer .... synd att vissa inte vågar bjuda på sig och inte tog uppdraget få fullt allvar! ...:P

Sen var det lekar som vem BLABLABLA..

vem ligger mest

vem har bäst pokerface

vem har knarkat mest

osv, så var det moment som fick bevisa vem som var bäst ;)

vem är spökrädd ( skala och käka vitlök)

inte så poppis..hahahha

sten/sax/påse tävling

"vem har knarkat mest" hah cayenn peppar eller kanel.. tror dom gick runt och nyste i 10minuter efteråt! :D

micki mouse

hah spårar?

En bra kväll helt enkelt ! stort tack till alla ni som gjorde kvällen till det de blev..:)


KRÄFTSKIVA

ÅHÅHÅHÅ var uppe vid 10 imorse för att åka iväg och fixa allt som behövde fixas till kräftskivan som är ikväll.. Har råkat köpa 2 par skor idag också...bild kommer upp imorgon! har med mig systemkameran så ska försöka fånga lite bilder på den härliga kvällen vi har framför oss.......åhhhhhhh så nice! det enda som suger är REGNET! Här ska lekas lekar, ätas kräftor och dansaaaa! det kommer kanske uppemot 40-50 pers hit ikväll så blir ett sjujäkla drag, ha en fin kväll =) Nu börjar festen

fix&trix

Har färgat håret nu! blev lite rödare i det bruna..men nöjd. Har även varit iväg och köpt kräftor till imorgon! tänkte krypa ner i sängen och se på SATC nu några avsnitt! men först? en liten påse godis från godismix! =)


Pannkaksfrukost


Lagade frunch till pappsen och mig och käkade med sylt&grädde :) Nu har jag börjat läsa i bok nr2 "Flickan under gatan" handlar om människorna som lever under stockholmsgator.. får se om den är bättre.

Sol bjuds det på idag också! dock mår jag fortfarande inge bra så det är tufft att ligga ute.. blä, Sofie är på väg iaf med hårfärg! Vi ska färga håret;)

för er som inte visste

Jag älskar ju att laga mat! och nu hade jag lite extra tid..
därför bestämde jag mig för att göra en wok gryta av dom ingredienserna jag hade att jobba med.



När jag lagar mat går jag SÄLLAN efter recept.. eftersom jag tycker att recepten aldrig är så bra som man vill ha det men det kan vara en fingervisning.
Denna gången körde jag på fri hand! första woken jag någonsin gör dessutom!

stek kycklingfilé i olja
släng i de grönsaker du önskar
denna gången var det:
röd chili
paprika gul&röd
och lite handplock ur en burk wok grönsaker..kastanj,mini morötter,bambuskott osv...
lite kokosmjölk
en skvätt grädde
lite av red curry mix (konservburk)
sweet chilisås
en skvätt av thailändsk soya
sambal oelek
vitlöksklyfta
cayennepeppar
salt
svartpeppar
paprika krydda
lökpulver

och koka upp jasminris!

VOIIIILAAAAAAA fuck vad gott.. (VARNING FÖR KRYDDSTARKT)

best love song


en anledning till en ursäkt

Gjorde iordning en smoothie till frukost på banan,jordgubbar,vanilj/blåbärs yoghurt och en skvätt grädde!

sen åkte jag ner till staden och gjorde ärenden på banken och lämnade in mina skor som gått sönder.

precis käkat lite lunch i sängen och kikat på några avsnitt SATC!

(det bästa med att vara sjuk är att man får tycka synd om sig själv och skämma bort sig).


kompishäng

Var iväg till affären och inhandlade mat, popcorn, dricka och godis för att sedan fixa till en mysig tisdagskväll med några vänner.

Jag stod för matlagningen (favoriten)- spaghetti&köttfärssås!!

efter middagen satte vi på DirtySanchez The movie, och myste med snackset!


its me and my friends ben&jerry

dont forget the other four.. Carrie, Miranda, Samantha and Charlotte!


my song

Det är många som har frågat om låten som jag skulle göra.. som jag faktiskt gjorde och även musikvideo. men jag fick det förklarat för mig att producenten var som Ove sundberg nr2 och att dom inte har kommit överens om kostnaderna med detta. Därför ligger låten halvklar och skrotar på producentens dator.. jätte tråkigt eftersom jag hade gjort allt förjobb och det hade varit kul med ett resultat på det också, men ska försöka ligga på och få tag i den!

crack


Min nya läsning..

Har precis ätit frukost och sitter just nu i tunnare kläder ute på berghs soldäck och tar in dom sista solstrålarna utav sommaren..

ska iväg på möte 14, får hoppas att det går som tänkt!! håll tummarna för oss :)

en sommar outfit


sjuk måndag

Mötet blev framflyttat till imorgon, och tur var det.. vaknade upp sjuk! fytusan :( hade tänkt dra igång med fotbollsträningarna igen denna vecka och så kommer det en jäkla förkyldning och kryper sig på!

Har därför bara legat hemma i sängen och kollat på SATC! ♥ Mina 4 vänner;)

gjorde mig lite äggsmörgåsar och oboy till frukost och satte igång med lite hemmasysslor som bädda rent i sängen, tvätta, handla, dammsuga, putsa speglar.. ja det är ju bäst att göra något vettigt iaf.


meeting

Imorgon har jag möte igen angående mitt nya jobbprojekt! :)

sängen nu, natti! ♥

weekend


Taskigt läge? hahah (självklart fick hon flytta på krattan sen)

Testade på en "ny frissa" genom att plocka fram mitt lilla bebis hår som nu har växt till sig lite och dra allt åt ena sidan. vipps så fick jag en snelugg! kul med lite omväxling! :)
Trevlig förfest! och bra utgång.

söndag-

våra små pygmeer! vi käkade frunch på IKEA! och sen åkte ja ut till Timmervillan. Tog tag i dammsugningen, det tog mig 1h att köra igenom nästan hela huset! men rent äre nu :) Sen blev det kvällsmiddag. Skinkan gjorde en suuuuuuuuuuper god och spicy kycklinggryta med potatis!

nyinflyttad


Var hem till Lina och Mikaels nya lägenhet igår som dom har köpt sig, den var jätte fin! det slutade med att ett annat kompisgäng kom förbi och förfesten var igår.. avslutade på blue moon med dans och massa skratt :) fick köra årets första kräftskiva igår också med mig själv..men ack så gott!!

Lite mer iphone bilder dyker upp sen eller imorrn, ska ut till segerstad(Timmervillan) nu och leka med Sofie! =)

sunny

Var uppe i ganska god tid imorse för ett morgonmöte för kommande jobb! Kommer bli så spännande att få starta igång med detta och lära sig massa nytt förhoppningsvis =) wie!!

Efter mötet kom Sofie, Ellen, Ola & Niklas förbi och vi käkade lite glass och satt ute i solen.

ellen stod för trubadur i solsken.


work

Jobbade igår även... la ordrar på Fox vår kläder och testade dom nya tjejkläderna i fox!

fick med mig den här tröjan hem! :)

nice huh? svin mysig!


summer breeze

Gårdagens smink! lite intensiv sminkning ändå! :) hade inge mascara eller färg på brynen.. körde på färgerna! ;)

Var ute och dansade loss på Ankan igår med ett skönt gäng, hade även andra kläder :)



del 2 makeup


ifyllda ögonbryn med pensel och ögonbryns skugga. la en ljusare grön som jag skuggade ut med för att få ett sotigare intryck, har även lagt en ljusare under och skuggat ner..

eyeliner på!

green

rougeee och lite highlight!

vita tröjan med svarta jeans och tan färgat skärp!
dansade loss på koriander med Peter Siepen som DJ! rolig kväll :D

makeup


Eftersom jag fortfarande har en solbränna (tacka gud för det) så använder jag inte foundation utan kör istället med en färgad dagkräm och concealer och lite solpuder på det! där har vi en BAS

grönt på hela ögonlocket

mörkare markerad längre ut och globen..

under.. nästa del kommer imorrn ska ut :D

I`am

Jobbar för tillfället.. slänger upp gårdagens makeup sen när jag kommer hem :)


Den lilla svarta



Dessa är mina små svarta favoriter på Nelly.com!

I sommar har jag köpt vita klänningar, och nu när hösten ligger i luften är en liten svart ett måste i garderoben!



3 andra godingar =)


startar med en


tacogratäng och film


super dukarn

dåliga iphone bilder men glömde systemkameran så.. vi har iaf haft en trevlig kväll jag gnagge och niklas=) imorgon blir det jobb! :)


värmeskydd


tisdag


Varit ute och kört styrkebanan på skutberget idag igen!:) skönt!


Golfrunda på förmiddagen! gick ganska bra i början sen kom felträffarna..men då får man ju komma ihåg att det var 2-3 år sedan jag testade på det;) men Niklas vann stolt med 1 ynka poäng! då var jag lite grinig....


elaka gubben

Elaka gubbens chokladkladdmuffins!


Tog med mig kladdmuffinsen till fotbollsmatchen som vi kikade på, men jisses vad frusen jag blev!
Uggsen har jag redan plockat fram och man känner verkligen att det är höst i luften.. buuu!

Hiking

Söker man på styrkebanan skutberget via google så är bild nummer 2 och 5 på mig... och sedan följer måånga bloggbilder. tur att någon gillar att sprida positiva ord om den härliga banan som går i skogen..
Med detta sagt så kom jag precis hem från turen, jag Niklas och Tuttan var ute och körde igenom den i duggregnet!

förutom hiking har jag varit hos tandläkaren sista gången gratis, för nästa år kostar det minsann...
gratis sjukvård in my ass!  hade inga hål eller något iaf positivt det =)

she´s an angel



söndag

dagens sköna kläder.. sitter och funderar på vad jag ska hitta på ikväll.. har läst lite bok och ska tvätta bort ansiktsmasken nu men sen då?...


this is..





mina nya favoriter! Nike springtights..gissa om jag kommer bli snabb i dessa!


Fick med mig en fin balconette bh från H&M också.
kände även att en rengöring av porerna var på tiden! så sitter på med en djuprengöring..

Födelsedagsfirande för storasyster


Kolla vilken fin goding syster och hennes sambo har köpt sig! lilla Vilda :) ♥

Oscarsbelönad..



Denna låg etta på topplistan och jag kollade på den igår... förstår inte hur dålig filmsmak världen har isf,
det var 127 dryga h vi fick följa.  Med egentligen ingen handling överhuvudtaget. HELT VÄRDELÖS.

massvis..



aeronautica militare - http://www.cristianodithiene.com/aeronautica.asp

ett nytt favoritmärke! italiensk flygmilitärinspirerade kläder.. MUMS!


affliction



bildregn

Eftersom jag inte hunnit uppdatera här eller fått in några bilder så kommer alla på samma gång.


Berghs soldäck..

Efter jobbet på Ankdammen var det dags för krogkampen.. som slutade i regn av soda vatten från baren och dans!!! best ever in charlestown

kollade på match och badade i älven dagen efter.. grabbarna tog även ett nattbad.. hah

grillkväll hemma hos mig. clubsandwich och jacuzzi!


mys!

sen efter 2,5h jobb på ankdammen orkade inte min kropp något mer så jag åkte in till akuten..och läste lite bok och blev sedan inlagd till idag morse.. Nu har jag hunnit vila lite mer och käkat mat hemma hos mamma..åkte och köpte WOK KITCHEN som jag suktat efter såååå länge! :)

blir bara film och soffan för mig. kram

njure

har inte kunnat mobilblogga.. har legat på sjukhuset sen i onsdags så därför jag inte varit här.. ber om ursäkt! återkommer när jag har mer krafter för att sitta upp.. kram

träning

Drar på träning nu.. ikväll blir det grillmys hemma hos mig med ett stort gäng! kram :)

portugal!

sunday bloody sunday

Jag har inte haft så mycket tid för data sittande. men jag glömmer aldrig bort bloggen ändå, såhär såg det ut i söndags innan jag skulle iväg på jobb!


Vi jobbade för kroggalan som hade lite tävlingar vid hamnen.. skön underhållning medans man jobbade iaf! sen när folket drog vidare till Tempel så stängde vi och gjorde samma sak. Där blev det fest! Tempel förvandlades till något vi aldrig skådat på en krog här i Karlstad. DET VAR GALET BRA! :D slutade med att vi stod i ett regn av sodavatten sprutandes från bartenderna inomhus och dansade gärnet! skön kväll...

dock mådde jag mindre bra igår :måndag blev en riktigt slappis dag med bakis häng på gräsmattan i sol/skuggan och kebabtallrik till lunch..sen piggnade ja till lite och åkte iväg och kikade på fotboll och badade!

RSS 2.0