arghww

åhh.. ångesten kryper in!  Ska försöka tänka så positivt som möjligt, för om jag ska börja få ordning på saker och ting så är det dags att bita ihop. Får ta mig i kragen!  förstår inte ibland varför jag gör något som jag mår dåligt över.. är det bara för att man är så besatt av pengar? ska nog köpa mig en triss sen och hoppas på att jag slipper återvända till detta skitjobbet. måste iaf kila nu.. orkar inte springa till bussen idag igen: )

Tar med mig kameran ikväll! pusshej

lugn fredag.

Tog en cola med ida på wayne´s innan jag åkte hem. Hade så förbaskat ont i magen idag och alla har ju spysjuka osv nu, så halva magontet var nog oro över att bli sjuk! Bäst att hålla mig så långt bort som möjligt ifrån folk;P men jag gick ändå över till grannen som låg med 40 graders feber.. men hon hade mer dödsångest! HAHA amanda då... Själv har jag ångest över att ta mig till jobbet imorrn, och veta att jag skippar träningen igen:/. Men får se fram emot vad kvällen bjuder på! PARTY med brudarna:D ska dansa ihjäl mig!
natti


Pinsamt!

Första riktiga uppdateringen. Har tyvärr inte så mycket att skriva om.. men det blev lite pinsamt i en situation..
Skulle precis gå upp för trappen efter en 10 minuters rast i skolan, och vipps så sitter mina mjukis vid låren!
Fyfan för dig ida, skämdes ihjäl och jag tror killen vid bänken inte såg! lucky him annars ;) Haha ska komma ihåg att knyta till dom tajtare hedanefter : )
Tog en fika efter skolan med linn iaf, hon tvingade med mig på onyttigheter.. måste sluta med det där småätandet.
men nu ska jag kila, har dans ikväll! ciao :D


vackertty


läggdags!

Har suttit här i över 2 timmar nu och försökt pussla ihop min sida :P det går sakta men säkert framåt iaf!
Men nu ska jag krypa ner under täcket..  

                                                                             Börjar med något annorlunda bara för att!


Kunde inte motstå frestelsen längre!

Har funderat länge på om jag ska skapa mig en blogg. Men jag är kass på uppdatering och att få ut allt på ett bra sätt. Fast känner att allt är så rörigt i mitt liv just nu, så jag ska försöka reda upp lite saker här i bloggen... genom att skriva och dela med mig :)


RSS 2.0