Shoes


Blusen jag har på mig är Marinblå och kommer ifrån bikbok!


GILLA GILLA GILLAAA! såå dyng snygga

gillade dom nästan bättre med strumpor till :D blacki blacki.. 


Tisdag

Tog mig till gymmet själv och körde mage/bröst.. sitter hemma med den vedeldade brasan igång och gör lite historia frågor som jag ska göra klart idag! 19.30 är det ut och springa med skattkärrs laget innan vi drar in i hallen vid 20.00 och kör ett fotbollspass  =) dubbelträning idag! Inga fel :)
Har varit skönt med en ledig dag idag också.
Så imorgon drar skolan igång igen efter ett 8½ veckors uppehåll. den här terminen har SPRUNGIT iväg!

Kurt nilsens mjuka röst fyller rummet hos mig nu....


Lördags

det fina körsbärsträdet!! :D

förut på gymmet :) körde lite magövningar med BOLLLEN!


En måndag

Sprungit på Ikea med Sofie nu på eftermiddagen.. hon köpte på sig massa inredningsprylar! och jag tvingade även på henne ett körsbärs träd =) svin fint! Nu är vi hemma hos mig och ska få i oss lite varmkorv & mos innan vi drar hem till henne och inreder lägenheten :)

Får se om man testar på ett träningspass på SATS sen också.. eftersom min gymkompis dissade idag så kanske jag hakar på Sofie. Skulle EGENTLIGEN behöva plugga..men får ta morgondagen till det istället eftersom vi har resurs dag då:) Har även varit på en körlektion idag och nästa gång så ska vi göra en testuppkörning* går den bra så bokar jag uppkörning! dags att plugga på teorin då!

söndagsmys

Legat i sängen heeeela dagen.. vilken slappis söndag! :) Nu har jag precis duschat och ska börja laga lite söndagsmiddag. kycklingfilé,pommes och beasås :D krypa ner i soffan.. adventsmys!

Makeupartist.



Jag har fått sminkat Sofie och mig.. la ögonskuggan och brynen! Nu drar vi hem till hennes place.. blir en liten sväng på ankan ikväll tror vi :) Ha en fin Lördag!

Mys



Hoppat i min lilla sparkdräkt här hemma och ska krypa under täcket nu..sov gott

Love


Dessa klickade jag hem förut! SVIIINIGT SNYGGA 349:- ja tack!!

några andra snyggingar..


snygga klänningar!

nya kärleken!

Fira blev det! med ett vinglas och 2 drinkar :) perfekt att sitta och avnjuta.. för det var de vi gjorde, satt och spanade på alla fulla ungdomar som sprang runt och var JÄVLIGT odrägliga! det värsta är att folket där är i ens egna ålder, men på vilket plan under ligger dom egentligen.. jises! 
Fick skjuts hem och nattamat och nu sitter jag här i min OnePiece i ett stort tomt hus sängen ser lockande ut!
ska strax krypa ner.. innan det!
Spana in min kärlek OLLE HEDBERG! kUUUUUUUUUUUUUUng


finare crisp i rösten får man leta efter!

PEEEERFEKT:D

Idag gjorde jag min sista praktik på Glada Ankan.. efter en 7 veckors period! Haft så jävla kul och detta var det absolut mest givande jag gjort arbetsmässigt. Psykisk och Fysisk påfrestning. Det bästa är att jag har blivit ANSTÄLLD! :D wiie. jag har skaffat mig ett jobb! det gynnar en att stå på sig och visa sitt bästa. Till veckan ska vi sätta oss ner och göra iordning ett jobb schema för mig =) Kunde inte bli bättre med tanke på att jag stormtrivs där!  IKVÄLL SKA VI FIRA!!!!!! :D:D har redan startat.... jag och Linn åkte till gymmet och pumpade axlar/mage så nu är helgen väl kommen... kanske drar till Tempel ikväll där Daniel Adams-Ray spelar!


tidsinställt

G E   M I G   I P A D!
 
den är så grym, behändig och ah.. vill ha en helt enkelt! :)


THE GYM

Precis kommit hem från gymmet.. biceps/triceps och vader körde jag idag.. de enda musklerna som inte värker ÄN.. :) Precis käkat 3 kokta ägg! ska hoppa in i duschen strax, praktiken sen 17.00!


Åhh ena sekunden vill jag ha Julafton.. och andra stunden utomlands/sommar värmen! bruna ben, grillat, sena sommarkvällar :) mysigt

Fruktansvärt sugen!


Free fallin


Ganska skönt att vara hemma i tid! :) Och jag undrar fortfarande vad det var för j*vla skit spelning idag på Ankan.. tondövare får man leta efter! Lät som något polsk pop band från 70-80 talet? hah huvudvärk

lite lugn och skön musik sen sängen..

Mac :)

24 november.. innebär 1 månad kvar till Julafton! förstår inte hur tiden kan gå så fort..och om ca 1vecka är vi på väg på kryssning! i 2 Dagar :D


vann budgivning på tradera också! 7st mac penslar för 100lappen(Y)

SNYGGA! Kenzas nya mockaskor..

Frunch not Brunch


In med mejeriprodukter och massa C vitaminer! frukosten detta.. eller som jag säger efter 11 Frunch! :)

Som jag trodde.. jag har VÄRLDENS träningsvärk!! förstår inte hur jag ska kunna jobba med den här kroppen idag. aj aj aj!!!

Ska göra lite skoluppgifter snart och om jag har tur så kikar Stiletto brudarna förbi här senare också ; )

Övernattning

Wie.. redan träningsvärk i rumpan! våran Fystränare Morgan tog död på oss idag!!
när vi skulle stretcha så trodde jag att han skulle dra isär mina muskler jisses.. han är STENHÅRD :O
kommer bli tufft att gå upp ur sägen imorgon..

Sofie är på väg hit snart och vi ska sova över här :) mysigt med lite kvällssällskap från en fin vän!<3
värdefull tid.

bäst!


Ledig :D

FYFAN vad jag är bra... har suttit och gjort massa historia uppgifter som jag skjutit på i några veckor nu... hm
Ska nog fortsätta så att det problemet blir ur världen en mindre grej att göra vore skönt för tillfället :)

Mysigt att det luktar vedeldad brasa och mat i huset nu, tycker att julen kan komma sen nyår så att vi kan börja det nya året, så att man kan få avsluta skolan ta studenten.. vad jag längtar!


Ja jag rimmar på..

Idag har jag sovit ganska länge.. känner mig på lite bättre humör idag men funderar på vad jag ska fylla eftermiddagen med. svaret har jag rakt framför mig men latheten tar över. Plugga... usch

Har dessutom ont i hela kroppen från gymmandet igår då vi körde mage/bröst, och idag har jag ett MÖRDAR pass att gå på där Morgan Sundin ska ta hand om oss och piska våra stackars kroppar i 1½h Kommer inte kunna gå imorgon om vi säger så..  :D


Ett stjärnfall av tusen

känner mig väldigt nere för tillfälligt.. lite jobbigt när allt jagar ikapp en alla hundra bollar i luften samtidigt och lite negativa saker på detta så tappar jag allt samtidigt. vännerna och träningen ger mig energin men på slutet av dagen så är man ändå själv kvar bara du och dina tankar.. jag låter tårarna känna på den fria luften som just nu är lite tyngre än vanligt.. musiken som flyter genom rummet studsar mjukt på väggarna och ger mig lite sinnes ökning. All denna musik som har sitt glädjerus i tonerna har blivit tyngre än någonsin. Men var inte rädda mina vänner detta är bara en liten del av en stor del och det är bara några minuter av ytterligare en liten djupare svacka detta är bara ett stjärnfall av stjärnhimlen.. dom slocknar aldrig helt och det är alltid fler som strålar än faller


I´ll be back but not tonight ♥

dubbelbubbeltrubbel


Hahah i found it..

Dubbelt klumpig

ÅH jag råkadeeeee radera bilderna.. och nu satt jag och skrev detta och råkade radera inlägget också? HAHAH dubbelt upp.. var ju mysiga bilder från bubbelbadandet! ja ja, Jag och madde satt i stora massor med skum, tända ljus och pratade ikapp iaf :) fin söndagskväll men här går vi skilda vägar.. hon ska se nya harry potter filmen och jag drar till ett gäng vänner och bestället pizza+film =) Like.

Jobba ikapp

Blev en liten tur på Bergvik med Mamma idag. Tog en lunch/fika trevligt att prata ikapp lite nu när hon varit utomlands 1vecka :)

axlar på gymmet i fredags : ) ganska härlig känsla att vara sist ut från gymmet dagen innan helgen!


Jobb med Sofie på hockeyn Färjestad-Frölunda : )


haha söta hängslen! fick högsta budet på 2000:- dom är eftertraktade vill jag lova..

Lördagskvällen, låg med popcorn skålen i soffan i strumplästen på Koriander. haha kände mig som hemma

Stor Lördag.

dålig vana att skriva vid den här tiden på dygnet då inga egentligen är uppe för att se vad som står.. menmen till er morgonpigga jävlar.

Idag var jag ner och diskuterade lite med "bossen" om extra jobb på Ankan (min praktikplats) sen jobbade jag och Sofie till kl18.

Innan vi alla kom på vad vi skulle göra av denna lördagskväll så satt vi i 3h och små pratade i soffan, slutade med några drinkar och snacksbord på Koriander. Men den här lördagen så var popcorn skålen mer intressant än drinkarna.. heh

Imorgon har jag ingen tid att passa överhuvudtaget.. HUR UNDERBART?? :D:D då ska jag slänga upp lite bilder på daglig uppdatering som har gått till spillo. dont worry beeee happy

Bättre sent än aldrig

HEJ detta var ett tagsen..

som ni märkt så har jag inte varit här och uppdaterat men det är pga mitt hektiska liv som jag skrivit om, OCH och nu de senaste så har jag inte haft tid för datorn överhuvudtaget! finns ju en anledning till att jag sitter och skriver här halv 4 på morgonen. hm

Ville kika in och berätta att jag lever och imorgon är det jobb med JÄGER som gäller åtminstonde mellan 13-18 =)
hoppas folket får en bra lörDAG gör avtryck på kvällingen..  natti


Veckans träningar

Fick mig en sovmorgon idag också =) Men hoppade direkt upp ur sängen när jag såg vad klockan var och drog på mig gymkläderna.. Cyklade till KMTI och idag var det Ben/vader som stog på listan men vader=ben så jag la till RUMPA också :) 

Måndag: Bröst,Mage
Tisdag: Ben,Vader
Onsdag: VILA eller kondition
Torsdag: Rygg,Armar
Fredag: Axlar,mage
Lördag: Vila
Söndag: Vila

nu har även fotbollen kommit till:

Tisdag= 1h fotbollspass 
lördag= 1½h fotbolls fys
söndag= 1½ h fotbollspass

egentligen är det 1½fys på onsdagar och 1½h fotbollspass på torsdagar också men eftersom min praktik börjar vid 5 tiden på kvällen så kan jag inte gå på dom..


Pepp

Sitter här mätt efter en toppen middag med min fina pappa och drar igenom lite träningsbloggar.

Många ska ut på tävling nu och ligger i som tusan med dieten inga carbs! väldigt peppande att läsa och se hur dom klarar sig upp 5 på morgonen för en 1h powerwalk och sedan leva på "sallad och kyckling" hela dagen... Det som dessa tjejer & killar sysslar med är inte särskilt hälsosamt och det är inget som ska göras utan uppsikt av en personlig coach. Så visst sänk intaget av kolhydrater och öka proteinerna men då hålls det på en rimlig nivå :)

Att läsa om andras träningsliv peppar mig som mest!
ett litet tips till alla soffpotatisar där ute...



Blusar från Bik Bok


Jag har fastnat lite för transparenta blusar och BikBok har fått in en hel del.
 Gillar inte det där "kyrkliga blusarna" så mycket men den Marinblåa köpte jag i Lördags + en annan i grön/grå färg.


Ny dag nya möjligheter

Måste varit väldigt trött imorse eftersom jag lyckades missa den enda lektionen jag hade på hela dagen som i sin tur började kl 12! och var riktigt nära att missa körlektionen kl 13.15 men styrde upp det :)

Så förutom körlektion har jag varit på gymmet också. Mage/bröst körde jag. Nu städar jag lite här hemma och eftersom pappa kom hem sent från stockholm igår så tar jag och han en liten farsdag middag ikväll, han står och fixar till pepparstek och pommes!


bring me back


Jacuzzi bad med underbara :D

Kollat på 3kronors match..och legat och hackat tänder under täcket i min OnePiece! så tog en rejält varm dusch och lagade falukorv+makaroner. så nu har blodet börjat cirkulera i kroppen på mig igen =) Men får inget svar från Sofie! åhhh. vill åka och köpa GOOOOODIISSSS :D:D

update: och nu äntligen ringde muppen :D vi ska nämligen bada JACUZZI ikväll; ) wiiiie mys!!


training in progress


Formen

Känner ju att det har blivit skillnad iaf, och det sjuka är att det skiljer sig så mycket dag till dag. Bilderna på magen är tagna med ca 2 dagars mellanrum och ändå ser det ut som att jag har förbränt mer på sista bilden. hm knäppt! men men jag kämpar på : ) Kroppsformen är på väg iaf!


Lördagsklubben!

Jag fick med mig 2 blusar hem ifrån Bikbok igår. den ena har mer eller mindre gått sönder nu?
DÅLIG KVALITÉ så får byta den imorgon..

På mötet kom vi fram till vad vi ska köra, så nu har man fått lite extra läxa att ta reda på!

Efter mötet gick vi in till Glada Ankan där det bjöds på Rosé, musik, mat osv.. =) Riktigt trevligt!!!
Satt och drack tillsammans med Sara och Sofie fram till halv 12, 12 på kvällen då vi byte riktning mot Lördagsklubben Månen.., där var det bra drag! 


Underbara människa!

och OM vi dansade, hahaha var helt färdig där på slutet av kvällen.. svett och utmattad! men riktigt trevligt :D Nattemat på day&night är ett faktum så det blev det självklart!


Nu kör vi!



Detta satt jag och klippte ihop i paint! fick fram en mall nu iaf på hur vi på ett ungefär vill att loggan ska komma att se ut. men eftersom vi får hjälp från proffset så lär det bli 1000gånger bättre!


Lördag 13

Egentligen skulle vi på fotbollsträning idag men det blev missuppfattning vid tiden så nu sitter jag i soffan med täcket runt mig och får panik över att jag inte GÖR något.. ?????
Jobbade till 03 igår och fick verkligen sova ut.  Men ändå vill jag göra något inte bara sitta här. 

Tror att jag har haft så mycket att göra på senaste tiden så jag har svårt att bara inte göra något alls. Fast det är under stress osv som jag mår som bäst faktiskt, inte för mycket då som det kanske blivit på senaste tiden men så länge jag hinner med sådana saker som jag sätter högt värde på så ser jag inget negativt med det =) 
 
   & senare idag så har vi Möte igen :) har lite att komma på till det också, ganska svårt!
   Kl 19.00 ska vi till Glada Ankan för mat&dryck på 20års jubileum. får se vad som händer ikväll!

Nu funderar jag på att dra ner till stan och unna mig något köp?


risk 1

USCH har suttit på RISKETTAN hela morgonen.. och jag är inte piggare nu, sovit ca 2h inatt och ska nu dra iväg till gymmet.. måste följa schemat ju. Börjar jobba vid 17.00 också så det vore skönt att hinna lägga sig i sängen en liten stund innan jag ska iväg på ett 10h pass ikväll. wei! Tufft detta, inte helg förens kl 3 inatt!!!!!!! PJUH

Update: Körde axlar/mage RIKTIGT BRA TRYCK IDAG!


inställt.

Nu är jag på Praktiken.. gymmade innan jag drog hit. Idag blev det armar och rygg! känner mig helt svag, det var ett bra pass men nu är det jobba jobba som gäller.. så in med ny energi! :D kul att allt är igång nu.. wiii xtas

STILETTO


Fotografering


behind the scenes

HAHAHHAHAHAHA dör (förlåt) ; )   sneeel heeest


Idag har vi varit på Pixation och haft fotografering inför Eventet som komma skall! Kommer bli råå grymt!OnePiece is tha shit.

Tack Peter och Staffan för eran hjälp!


möte

Nu drar jag ner på stan för Möte. i snön! wei sen är det praktik på Ankan som gäller! :)

Riktigt bra! :)

Fotbollsträningen gick bra! trodde jag skulle vara helt död.. men det är nog tack vare Linneas konditions pass i måndags och mina egna löpturer som gjorde att jag inte sprang runt som ett astma barn. iofs är jag ju ett astma barn..hm haha men det märktes inte iaf ; )

Käkat 3 clementiner nu och jisses vad efterlängtat! så fruktansvärt gott! Något har fått mig att sakna snön..pepparkakor,lussebullar.. Julmust, köttbullarna på julbordet! åh.. ah ni förstår. vintern kommer gå fort, det känner jag på mig. Och då kommer vi till studentens tid då jag ÄNTLIGEN går ur skolan. Då man kan starta sitt "riktiga" liv på egna fötter..

nu ska jag koka några ägg och äta kvällsmat för att sedan hoppa in i duschen och krypa ner i sängen =)


shopping


nya ringar! i öronen då ...


Brun utan sol! haha nää..


HAHA skrattade åt mig själv.. för fan vad ful man ser ut i en ansiktsmask.. speciellt när den är bajsbrun! Men doftade choklad efteråt iaf och nu är jag jätte len i ansiktet : ) Alltså en choklad ansiktsmask

Drar iväg på fotbollsträning första på 2½ månad!!! och detta med Sofies lag skattkär. haha ;P


Ett halvt ark papper

På väggen i köket satt den där den alltid suttit, almanackan. Det nya året har kommit och detta är just ett nytt år. Precis som att året har ändrats så behöver även almanackan ändras. Jag håller hela december månad i min hand och ser att luckorna efter jul är tomma. Dagarna i almanackan brukade aldrig vara tomma åtminstone inte under namnet Anette.


2a december, rutan är lika tom som de övriga rutorna efter julafton i almanackan. Men vad fylld den egentligen var. Jag hade varit i skolan och glatt skyndade jag hem på Gullrisgatan men där i dörren stod väskor packade i hallen. 


Hon skyllde på 40års krisen och det var de enda jag hann uppfatta innan jag stod själv i den tomma lilla hallen som det hade farit så många klagomål över.


Köpa ljus står det ifyllt på ruta 5. På söndagsmorgonen satt vi samlade runt bordet för första gången på mina 18 år och saknade en och det gjorde det även i ljusstaken, ljusstaken som alltid har sina 4 röda ljus ståendes i december månad. Där fanns bara 3 och det var precis var vi var, den ena mer uppbränd än oss andra.


Jag blickar över almanackan och ser en annan anteckning i marginalen. Det är en massa nummer men det är exakt 10 siffror långt och jag har ett fåtal meddelanden från detta nummer skickade till mig. Hur mår du? Detta är tomma ord, ord utan mening, utan förståelse och inte heller förlåtelse. Tårarna faller ner på skärmen och gör texten otydlig.


lördag 12, bak står det med stora bokstäver i hennes stressiga handstil. Vi stod i köket och knådade i den gyllengula degen med mjöliga händer. Degen har aldrig tidigare stött på dessa grövre händer det var något nytt. Doften som spred sig i huset var annorlunda, smaken av det gyllene brödet var annorlunda, morgonstund har guld i mun brukar man säga. Men det var allt annat än guld den morgonen, det var en stor gyllene degklump.


Julklappar står det stort över alla rutor vid dagarna innan Jesu födelse. Lappen med alla önskningar ligger fortfarande kvar på bordet bland massa reklam och tidningar. Jag minns allt jag skrev ner men önskan jag egentligen hade fanns inte med på den lappen och en önskan förblev det.


”Tomten finns inte” ändå dyker han upp samma månad samma datum år efter år. Mamma finns men ändå dök hon inte upp denna månad detta datum, julafton. Jag håller almanackan i min hand och kastar iväg det förflutna ett förflutet som alltid kommer att finnas där


Min novell, inte helt nöjd men den får vara såhär så länge..(skriven utifrån mig och mitt liv)


Fina fisken vettu



Har kört ett konditionspass idag med Linnea som coach! ; ) hah
sen åkte jag och Linn till gymmet. ben/rumpa triceps. Har nu lagat middagen torsk,potatis & äggsås :)

Ska nog krypa ner i sängen nu och glo lite tv tänkte jag! längesedan man tog sig den tiden på eftermiddagen..


I want candy


min byrå har blivit pimpad.


Igår blev det fläskfilé gryta & potatisgratäng hemma hos mamma.
Fick med mig en parfym hem som självklart luktar godis!
och på tal om godis...



Vi åkte iväg till nöjesbutiken senare på kvällen och somliga köpte några kilon! (inte jag) hah blev en riktig filmkväll framför Inception som jag faktiskt ska se idag igen, och det tackar jag inte nej till eftersom det var en ganska genomtänkt film som lär ses om och om igen för att få en rättvis film bedömning : )

 Myskväll blir perfekt denna söndagen!


medeltiden?

BLÄ för medeltiden! fattar inte vad jag läser, vad jag svarar på eller något.. aja. nu har jag gjort 4 frågor av 41 iaf.. jippi

Har varit på gymmet idag och uträttat något vettigt! Biceps, mage&rygg :)
sen hem och lagade till lite middag!


Blev kokt potatis, kyckling och en paprika sås
 såsen gjorde jag på:


 lätt creme freach paprika/chili
stekt paprika och purjolök
mjölk
sambal oelek
svartvinbärsgele
kött fond
salt
svartpeppar
lökpulver

voila!


jajemen..

Bilder från torsdagskvällen.
fuldans?


Fina vänner på Club moments! :)
haha fyfan vad muppigt! torkar upp utspilld drink..

handen på rumpan HEEEEEJ


inte alls avundsjuk

Käkat middag på frost idag och tagit en kortis i staden =) Nu sitter jag hemma hos Sofie. ska hem till mammsen snart på middagsbjudning.  De drar till Tunisien ikväll! fyfan vad avundsjuk ja är.. åååh kalla sverige hejdå men men, så är det väl.

Får se vad som händer ikväll : )


Längesedan

Blev några drinkar inne på ankan i onsdags.. och igår var jag ju inte vid en dator på hela dagen istort sett! stressad dag. Var iväg till gymmet sen på körlektion, och sen blev det utgång till Club Moments =) Blev en bra kväll.. och idag har jag varit på Lunchmöte på Frost. Kommer bli grymt bra!!! Har fått en läxa till som ska göras tills nästa vecka och på tal om läxor.. får nog avklara några sådana imorgon.

så ursäkta för dålig uppdatering. mycket skoj som händer runt omkring nu.. nya spännande saker :D

Dirty eller Glamour?


Sminket på plats.. idag har jag överdrivit lite med shading,highlight osv : ) för att idag är jag ju Glamour* hah.. bra val dirty eller glamour? aja.. inte tänker jag vara Dirty iaf.. naj naj


Halkbanan CHECK!

Halkbanan CHECK! gjorde en snygg james bond vändning där på banan.. haha lite härlig känsla att få köra själv i bilen och lyssna på musik! och det peppade mig lite extra till detta förbaskade körkort.. så satt på körksolan och gjorde klar fas A och B innan jag drog hem. så nu är jag ju på g.

Ska dra ut och övningsköra lite nu & handla. Ikväll ska jag in till GladaAnkan för att sminka Oscar! haha kommer nog bli snyggt ; )

får se om man klär ut sig lite och stannar kvar? eller..


kompenserar


Godnatt! <3


inte min klädstil direkt ;P


Här är 2 av bilderna..men förstår inte varför jag aldrig gör mig rättvis på sådana här bilder.. det är så mycket som är uppljusat i bilden därav försvinner alla skuggor/drag. Men men det är väl detta som är mode kanske?

Synd att det var M/L på alla kläder också :D kände mig som en liten tjej som testade mammas kläder/skor.hih men men det var roligt iaf! och delvis jobbigt att stå i konstiga poser.


Viktigaste Läxan någonsin.

Sandra: Sandra är tjejen som alla vill vara. Men istället vänds detta till avundsjuka hos många. När man har lärt känna Tjejen bakom det perfekta utseendet så hittar du en lika fin insida. Hon prioriterar alltid sina vänner och familjen före henne själv och hon är en ärlig och förstående tjej. Man kan ha svårt att få henne att öppna upp sig men när hon väl vågar göra det så vet hon att man finns där för henne. Som sagt så sätter hon hög prioritering på sin familj och hennes vänner och hon ställer alltid upp till 100% Går hon in för något så gör hon det med hela hjärtat även om självförtroende kan få henne att backa lite ibland så tar hon tag i kragen och kör på ändå! Det slutar alltid med ett bra resultat. Här har vi tjejen som har en författar konst! Hon kan få ner text otroligt bra och fångar vilken läsare som helst. Sandra är uttåtrikad & har en stark motivation. Den glöden hon har när hon gör något smittar av sig på oss andra och hon får med allihopa. Hon gillar att röra på sig och välmående står högt på listan. Hon är duktig på att måla/sminka och har ett gott öga för mode. Hon har bra struktur i sitt liv. En jätte go tjej som oftast kommer med ett leende!


Desirée
: Desirée har man lite svårt att sätta fingret på hur hon är som person. Hon är den som hörs mest och bjuder mest på sig själv. Men bakom den sidan så hittar man även en seriös och driven sida. Hon kör sitt race och kan mer än vad hon tror. Hon har ett stort intresse för "fashion" och det spelar ingen roll hur du stylar henne eller vilka kläder du sätter på henne så lyckas hon alltid se bra ut! Hon gör sig otroligt bra framför kameran och det är precis i rampljuset som hon passar som bäst. När hon inte är pajjas så sjunker självförtroendet lite och tvekan på sig själv lyser igenom. Hon måste träna på att plocka fram den seriösa sidan lite mer och våga visa lite mer av den motiverade affärskvinnan som hon är. Även hon vågar köra sin stil och den bär hon upp bra. Desirée vågar göra misstag och hon är även en bra lyssnare. Hon kan också bli bättre på att öppna upp sig själv lite och våga släppa oss in närmre på livet. En glad tjej som alltid bjuder på sig själv!


Victoria
: Victoria är tjejen som kan uttrycka sig extremt bra genom bild,form och text! Hon är en riktigt bra författare, konstnär och är bra med datorer. Hon gillar att vara kreativ och få arbeta med tankarna. Här har vi problemlösarnas tjej. Hon ger aldrig upp utan hittar alltid nya vägar till sitt mål, inget står i vägen för den här drivna tjejen. Men folk som inte känner henne kan nog uppfatta henne som blyg och tystlåten och till viss del är hon mer den personen som lyssnar och iaktar men sen så agerar hon. Den här tjejen har super höga krav på sig själv och borde plockas ner till marken lite oftare. Hon måste inse att hon kan. För det bevisar hon gång på gång att hon kan. Victoria är duktig på att ta ansvar och gillar att ha planering på saker. Hon har bra struktur över sitt liv och är en äkta vän som också kan lägga lite för mycket prioritering på sina vänner istället för sig själv. Hon är driven och målmedveten och har en positiv inställning.


Jag
: Jag är en uttåtriktad och social person som inte är rädd för att söka nya kontakter. Jag är bra på att föra samtal och anpassar mig väldigt snabbt till personerna runt omkring mig. Jag står alltid upp för mig själv och mina åsikter och är en öppen,rak & ärlig människa. Lätt att prata med och är en bra lyssnare. Jag är en ganska klok och eftertänksam tjej som inte låter mig luras eller bli utnyttjad av i första taget. jag har lätt för mig att få folk i min närhet att trivas och jag gillar att vara aktiv i många grejer så som träningen är en stor del av min fritid. Är öppen för idéer och aktiviteter! Extremt lättlärd inom områden med mina intressen och strävar alltid efter att utvecklas som person. Jag tror på mig själv och låter ingen annan komma i vägen för mina drömmar. Jag anser mig själv ha en positiv inställning och går alltid ut med tanken att "ingenting är omöjligt" som Gunde Svan sa. Det gäller att se det positiva i allt och det försöker jag alltid med.

vilka fina vänner jag arbetar med!! ♥ 


Foto jobb

Varit på fotosession idag :D riktigt kul.. men har ont i vaderna nu efter alla konsitga poser osv. Bilderna kommer komma upp i duvan husets blogg. Så framöver kanske det blir lite modell jobb. Skoj när det kommer sådär spontant och att man blivit utvald : )

:D

Nu har vi gått en promenix såhär på morgonen. och kört ben i gymmet! underbart! Nu blir det dusch sen Test foto session? ah får väl se vad det blir ; )

morgonstund har guld i mun

Favorit i repris! gick upp 9 idag =) Så nu har jag fått i mig en burk kvarg och dragit på mig träningskläderna. Ger mig ut på en morgon power walk! häärligt :D

3 vännerna och jerry

Oj vad mycket man hinner göra på en dag när man vaknar i tid!

Haft en jätte trevlig dag med gymbesök, lunch, fika, shopping, mat och godis med gamla vänner! En spontan men trevlig dag.. så humöret har varit på topp och det blir inte sämre när den där fina höst solen kikar fram och sätter lite färg på tillvaron!

Fick med mig lite vettiga saker hem idag, ett par gym brallor! deo, ansiktsmask och hårspray. smått och gott.



3 trötta vänner..

Var till Molkom och hälsade på familjerna en sväng, sen käkade vi mat och köpte godis.. såg på A-TEAM och godiset och maten var ju inte så bra men det fick bli min ätar dag idag istället.. så blir det lungt i helgen med sådana saker =)


Gymmet

Hahah lite skillnad när jag idag vaknar pigg och utvilad 08.30 :)  Så nu har jag fått i mig en bra frukost med proteiner och C vitaminer! Tänkte faktiskt dra iväg till gymmet snart. och kanske göra lite skolarbete efter... (läs:kanske)

Blir även en lunch ute idag. får se vart de blir.. Nu har jag höstlov föresten! skönt

RSS 2.0