Svar på tal

Har inte gjort något idag mer än tittat på tv. Jätte slö och kan vara bra att vila upp sig inför matchen imorgon som blir min första på ett halvår typ:) skoj!

Nu har även intervjun från Sveriges radio P4 kommit upp, länken hittar ni på wermland forevers sida på Facebook. Gå in och lyssna så kan ni få massa svar på tal :)
Ha en fin lördag! Kram


Mat!

Har orkat se på hockeyn som förövrigt gick dåligt.. Sen kände jag äntligen lite matlust efter en mango och lite äpplen på hela dagen.. Så fick åka iväg och köpa en kebabsallad! Känner mig bättre än förut och tror att det blir en tidig kväll.


Krya mig själv

Skulle hämta upp Niklas 04:50 tror ni han svarade eller var på plats svar nej. Fick springa upp väcka han och åka in mot stan för att dom andra skulle slippa stå ute och frysa i väntan. Tror ni dom andra var där när jag kom? Nej bara Selma. Fick ringa och väcka Johannes, dessie och Lollo! Så som kom senare också.. I väntan ringer vi frebilt till André och Eugen Inge svar och inte heller hos Ola. Får åka till André och Eugen och Selma springer upp och väcker dom. 45minuter senare så står vi utanför Ola och försöker få liv i han. Så 1h sena rullade bussen mot stockholm. Åkte dit på 3h med stopp och full buss!
Hade kallsvettningar och ont i magen medan jag körde på morgonen, sen kom illamåendet. Så vid ett stopp på mcd spydde jag och då tog Johannes över körningen.. Dom andra var ju fortfarande fulla när dom kom.. Hah

Sen väl i Stockholm var det press släpp och vi fick se avsnitt ett! Ni kommer skratta ihjäl er. Fruktansvärt roligt att få se det.. Can't wait för att få se avsnitt 2!

Hade massa intervjuer tog bilder och jag och Desse fick sitta och snacka tillsammans med Knappen och Hakim på NRJ :) roligt och jag hann spy 4 gånger innan vi var hemma i kd igen. Blä är matförgiftad!:(


Estockholmo 05:00

Efter en riktigt kylig träning ute så tog jag en skön varm dusch och kröp ner under täcket med en ännu hetare nudelkopp! Min sista á la thailand:( ska väl försöka somna snart eftersom klockan är ställd på 04:00 imorgon! Vi har fått en hyrbuss och eftersom dom andra är ute på krogen och ränner så antar jag att jag får agera chaufför till huvudstaden :) sov gott, uppdaterar er om Stockholm imorgon!


Jääy

Cyklade hem från stan i världens motvind.. Svettigt och tungt! Äntligen hemma i soffan och snart ska jag iväg och träffa en kompis för lite lunch/middag :)


P4 värmland

Sitter på mat och muffins här i Karlstad och har precis haft en fika intervju med Sveriges radio. Lägger upp länken när den kommer så får ni lyssna :)


HÖGSTA VOLYM


GRYMMASTE LÅTEN EVER

Semimys

Nu myser vi i soffan framför semifinal 2!


smygtitta

http://www.tv3play.se/program/wermlandforever

Här kommer en smygtitt på serien! klicka in på länken.


skatteåterbäring

WIIIIIE, jag kommer få tillbaka på skatten. 7800:-! NICE


Frunch

En riktig frukost i sängen kan va det bästa! Jag är absolut ingen cornflakes, mackor, te, yoghurt tjej! Jag lagar alltid iordning något till frukost.. Som omelett, bacon, smoothie, pannkakor osv! Matigt ska det vara;) idag blir jag nog inne och bara tar det lungt. Med morgonrock och tv framför mig. :)


Vår for real

Vi satt ute i vårvärmen och käkade grillat förut till middag, så jävla skönt att kunna sitta ute och grillat. Jag älskar grillat! Det är de som gör halva svenska sommaren så jävla bra!

Fotbollsträningen gick bra och jag har myst ner mig i sängen med massa god frukt :)


Virrigt på twitter

Jag har blivit med twitter.. just nu är det en enda röra men ni hittar mig på @Viktoria Bergh

 


Match!

Träningen avklarad, dusch gjord och en räksmörgås framför hockeyn. Nu dricker vi vin och käkar popcorn! Spänningen är stor i soffan i förlängningsminuterna! Heja FBK :)


Måndag!

Var på stan och lunchade förut och snackade ikapp med Linn, blev även avbruten med en telefonintervju :) ska iaf laga iordning något att äta nu och sedan iväg till fotbollsträningen.


Sun

Fotboll i solen:).


Utekväll

Vi satt i solen på score och tog en dagens på dagen ;) sen drog vi upp och började göra oss iordning för party.. Hade en toppen kväll med tjejerna på förfesten och även på tempel sen :)


Ikväll kör vi

Förfest! Träffade på en söt bloggläsare här också:) alltid kul!


Spontant som vanligt

Fantastisk skön dag! Käkade grillat hemma och tog bilen hem till min bästis Niklas! Vi låg och zappade mellan the voice finalen, big brother och american pie 2. Vi smaskade även på popcorn, mango och coca cola!
Ulf som vann the voice var svin bra! Helt rätt röstat svenska folket.

Sen fick vi för oss att åka ner och dansa lite på klubben. Spontant och helt oplanerat så det blev lånade bagyjeans och joggingdojor hah.


Sommar i sverige

Sommar dag i stort sett! :) legat ute och kämpat kvar brännan men hör och häpna jag har bränt mig lite på bröstet och magen;) solen funkar i Sverige också! Sen vart de fika på stan med Ola och kikade på den nyöppnade outleten. :)


Träning :D

Såå skönt att träna! Är så jävla glad när jag får röra på mig och jag är igång med allt vad träning heter :)

När jag kom hem fick jag bakad potatis med skagenröra och varmrökt lax! Nice.


Rosa

Glass i solen och mina nya rosa byxor! :) så härlig färg!


Soool!!!

Gjorde iordning en smoothie med mjölk, banan,björnbär och jordgubbar och gick ut och la mig i solen vid kl 12. Ligger fortfarande kvar men nu i sällskap av vicki :) hon tog med sig piggelin glass så nu efter maten så ska vi avnjuta en isglass här i solen! Fantastiskt med den här värmen hemma i Sverige!


Här var det vår

Det har utlovas värme imorgon! Fan vad skönt att det börjar bli varmt här i Sverige nu också. Tandborstning och säng väntar mig och imorgon ska jag njuta av värme och första utomhusträningen för i år! :)


rosa panties

Nu har trailernserien kommit upp på Wermland forevers facebook sida för er som är nyfikna :)

Köpte ett par snygga byxor på stan idag.. gissa vilken färg? ROSA! detta blir mina första rosa byxor på iaf 7år.. hah ägde ett par när jag var yngre dock men dessa har lite högre klass i sig.
Kommer bli snyggt nu i vår, ska visa bild imorgon när dagsljuset har kommit fram!

Nu:
Hockey och käk.

En till som har landat

Nu är min kära Sofie hemma från Thailand också! Har hunnit äta lite kalla pannkakor till frukost från igår och ska klä på mig och åka ner till stan och möta upp henne :) en stanrunda, färga hennes hår, se på hockeyn står på schemat idag :D


Mat och träning

Fotbollsträningen gick bra men Fyfan vad stel jag var.. Träningsvärken från igår hade tagit sin form och något säger mig att morgondagen inte blir bättre efter detta passet. Aj aj aj! Har iaf fått i mig en god smoothie och vad som ser ut att vara barnmat, det är iaf fläskkotletter i gräddsås med ratatouille(ihopkokade grönsaker) lchf variant här hemma nu..


Bomben är släppt

Nu är bomben droppad.. och pressen i full fart! då menar jag press som i media hah.

Wermland forever heter serien som jag har varit med och spelat in i november månad med det skönaste gänget och de allra finaste teamen! 10 April 22.00 har serien premiär och detta på tv3 för dom som har missat det. men det ni absolut inte vill missa är denna härliga serie som ni kommer få följa under 8 avsnitt. :) Hoppas ni sprider budskapet och sitter bänkade den 10e.


Nytt från Gina Tricot


Var inne på GT och testade dessa skönheter idag, diggar dom rosa som fan! men vitt funkar ju alltid. Ska ha någon av dom men vilka?

Andra vårhärligheter:

fina jeansshorts från GT även dessa. men jag passar nog inte i sådan hög midja! ..

vill ju köpa allihopa.. : ) skönt att dom har plockat in alla härliga färger som finns nu i butikerna inför våren!

Frukost

Har ätit en pannkaks frukost med vaniljglass och hallonsylt, lyx. I know

Sen har jag läst igenom intervjun i VF :)
Här har ni länken:
http://www.vf.se/kultur-noje/noje/har-ar-deltagarna-i-wermland-forever

 


Första passet!

Blev kycklingsoppa framför hockeyns första period innan jag fick ta på mig mina härliga träningskläder och ge mig iväg till Karlstads crossfit center. Där vi i fotbollslaget hade vår sista träning (jag min första) gick bra!
Skönt att vara tillbaka i träningen och fotbollen, men inte förens imorgon så får jag rulla boll! Ser jag fram emot:)!

Nu har jag druckit upp min fantastiskt goda smoothie och krupit ner nyduschad och insmord under duntäcket framför min 42".
Så godnatt på er :)


WF eller VF

Har egentligen inte gjort något idag. Tvättat och sovit :) hade telefon intervju med VF förut också, så det kommer väl ut imorgon i tidningen:)


Frukost!

Vaknade vid 8-9 idag igen... 5e dagen i rad nu sen jag kom hem så har något med tiden slagit fel!:p men gick iaf upp och städade undan i köket och gjorde äggröra, bacon och egenpressad apelsinjuice! Mums :) ska slänga in en tvättmaskin nu och chilla /) måste bli kry!


Sunny sunday

Kunde faktiskt sitta ute i solen med hör och häpna, en nudelkopp ala Thailand.. Kände mig som "hemma" för en stund :)

Sen var vi och kollade på Niklas fotbollslag där Robin och André spelade och Niklas tittade på med oss eftersom han precis hade anlänt från en tung helg i sälen;) blev även pizza häng framför TVn i Niklas nya lägenhet!:) nu blir det bingen. Natti!


Dålig update

Förlåt att jag är dålig på att uppdatera men det finns så mycket att hinna med nu när man väl är hemma hos vänner igen! :) fredagen blev några vinglas, grillat massa babbel med Lina och sen vidare in till tempel för lite dans:) igår var jag och lunchade med Eugen och André, längesedan man såg dom! Sen åkte jag hem till Victoria och kollade hockeyn och efter det så blev det ett vinglas i soffan till bröllopsfotografen! :D


En fredag

Var ute och kände på den friska luften å jäklar vad kallt det är! Sen tog jag en sväng till score och Renée! :) kul att se henne igen, fick testa scores nya burgare också minisar! Så jäkla goda! :)


Hemma!!! =)

Åkte 06.00 thailändsk tid onsdagen den 14e. var hemma 4 på natten svensk tid. innebär att jag tjänade 6 timmar men egentligen kom hem 10 på morgonen .. om timmarna ska räknas rätt. Syrran kom och hämtade mig på kalla Arlanda och väl hemma sprang jag upp till pappa och gav han en kram innan jag kröp ner i mitt kalla men ack så tysta rum och somnade in.

Hann med nästan alla vänner igår! tog en fika på stan med Julia och Vicke och sen hälsade vi på Lina på hennes jobb och sen träffade vi på Desse, sen drog jag hem till Victoria och var där ett tag innan tacogratäng och hockey väntade hemma i soffan tillsammans med pappa! =)
Ola kikade förbi och gjorde oss sällskap sen kom även Niklas och ville kramas! :) underbart att få träffa alla igen! :)


hahah jag hade visst blivit lite brun på resan ändå..

Sista dagen

Hahha :D sista dagen igår åkte vi hem från Phi Phi direkt till frisörsalongen för att färga bryn för min del, löshår för Sofie och färg och klipp för pb :) efter det blev de shopping, thaikäk på en riktigt fin thairestaurang! Sen blev det 4D bio med popcorn efteråt hah och fotmassage :) och film på hotellrummet:) perfekt avslutning på mitt äventyr. Stort tack till Sofie och absolut Peter som gjorde min avslutning till det bästa på resa! Puss till er


Hem!

Nu har jag lämnat Thailand och sitter i Tyskland med två grabbar som ska med samma plan till Arlanda.. Som tur är kommer syrran och hämtar mig! :) så glad för det :)!!


Phi phi

Har inte haft tillgång till internet! Och inte kunnat ladda upp bilder till er så ligger några dagar efter med update.. Är på Phi Phi Island nu för andra gng denna resa:) har en bungalow och jag ser stranden från sängen. Ganska nice!


Lam sing

Beaaach bad


Lycka! Som en ängel från ovan

Jag stod i köpcentrumet hade precis köpt lite presenter till Sofie min bästa tjejkompis, när jag skulle gå ut så fick jag för mig att gå in i Apple butiken här bara för att jämföra med min egna mobil. Precis när jag står och pillar på iphonen så kollar jag upp och ser Sofie stå framför mig! Fattar ni min min och den chocken! Började gråta och där stod vi och kramades och jag kunde inte fatta att hon verkligen var där! I Thailand! Med mig!!? Dom hade alltså bokat resa 1vecka innan och hållit tyst för att komma ner och överraska mig! Vilka underbara vänner jag har!! <3 så jag gjorde min sista jobbdag på grabbarna grus och packade ihop mina saker för att flytta in på det 5 stjärniga hotellet med Peter och Sofie :)!!


Krångel

Har försökt uppdatera men funkar inte från mobilen men nu kan jag skriva. Mycket har hänt dom senaste dagarna!! :)


Glädjetårar

Fick ett meddelande på Facebook för en timme sen, pappa ville att jag skulle ringa och höra av mig. Inte pratat i telefon med han sen jag kom ner. Nu ringde jag och bara bröt ihop... Att få höra hans röst och att han saknar mig.. Jag grinade hela samtalet och sen bröts det. Är så jävla ledsen och glad på samma gång nu. Om 8 dagar så får jag se han! Älskar han över allt annat!! <3


Sista natten :(

Tog en sista kväll med mina killkompisar här nere! Vi körde på en nykter afton med kebabpizza på restaurang för att sedan hitta ett skönt ställe där vi kunde hänga.. Slutade med att vi var ensamma på ett ställe så vi styrde musiken spelare biljard, rökte vattenpipa, drack cola och tittade på Milan matchen:) riktigt trevligt!!


Ursäkta jag kom fel

Igår hade vi temafest. "jag kom fel" jävligt roligt spårade med alla utklädnader :D haha bra kväll.


en mini

Antingen så vet ni redan ganska mycket om detta äventyret, eller så har jag tråkiga läsare helt enkelt... har iaf samlat ihop den lilla lilla massan av frågor och besvarar dom glatt här:

Vad jobbar du som i Thailand och hur fick du jobbet? :)

svar: Jag jobbar på Grabbarna Grus på Bangla rd i Patong, jag är en biljettförsäljare som jobbar på stranden på dagarna då man glider omkring och snackar med folk om "öppen bar" som innebär 700baht för att få dricka hur mycket man vill mellan 22-00 :) Jobbet fick jag genom en bekant/vän som bor i samma stad som mig, hon var här och jobbade och tyckte att jag skulle dra ner så då snackade jag med säljchefen och fixade det på hemmaplan :)


Hej! du tränade väldigt mycket hemma i Sverige, tränar du något i Thailand eller tar du ett långt uppehåll medans du jobbar? :)

svar: I början så kände jag av rastlösheten som kom krypande och det blev lite löjliga övningar som plankan, sittups och armhävningar på stranden. Var även ute och joggade en dag, blev nog 4km i värmen men efter det har jag varit småförkyld hela tiden. :(


Saknar du inte din bästa vän?:(

svar: Mer än någonsin! hon är fan världens bästa tjej! ska bli så kul att få komma hem och börja hänga igen! :)


Hej Wictoria. Hur länge ska du vara borta? Jag saknar att se dig ute i nattlivet i Karlstad. Vad tycker du om nedläggningen av BMB?

svar: Jag flyger hem den 14e mars och landar i Stockholm runt 23 tiden. Kul att höra, har varit lite deppig över att missa dom sista kvällarna på Månen... men förhoppningsvis så kan en nyöppning i annan lokal få det att bli lika bra! 


hallå! jag ska till thailand,karon, om två veckor..planerar några turer till Patong, kan du ge förslag på lite bra resturanger och utestället? shoppingställen osv:)

svar: Hej! om du ska äta Thaimat så rekomenderar jag no.6 billigt, gott och du får maten snabbt, sen har du sviin bra pizza på East riktigt bra kebabpizza, Coyote är en mexikansk restaurang som ligger vid stranden och där finns det över 50 margaritas, riktigt mysigt att sitta med en margarita och käka mexikanskt!
Uteställen så tycker jag självklart Grabbarna Grus, alltid bra stämning och skön musik, Factory är en bra nattklubb med skön musik och mycket folk, Hollywood har grymt bra drag inne i nattklubben, väldigt stort, hög musik bra musik men nackdelen är alla vakter som inte tillåter dig att dansa lite för mkt, spilla lite eller ha kul överhuvudtaget. och alla thailändare också. Det är deras favorit ställe HOLLYWOOD. :) men annars så.
Otup är en nattmarknad som finns i Patong där kan du pruta. Att åka in till Phuket town är det mest värda för där hittar du dom bästa priserna. eller Bangkok då om du har möjlighet :P


RSS 2.0