nya favorit sockar:D

Har solat och precis varit på match :) vinst med 5-0 mot slottsbron satt riktigt bra! men fan vilken hetta...
Nu har jag och pappa precis svängt förbi obs, där vi fick med oss nygrillade revbensspjäll och lite morsdag fika. Får se om en viss snygging ringer över mig inatt? börjar ju 11 imorgon så : )

Morfar kom med pengar och ett paket till mig igår, gammelmormor hade köpt dessa UNDERBARA knästrumporna! så jävla söta :)  vita med en ljusrosa rosett


summer


SUMERINGGGGGGG
Har hunnit springa på stan i affärer och ligga och steka vid pråmen. och igår så var jag med steffi och linda. Vi grillade mat och marshmallows,drack cider, spelade kort och solade lite :) svin mysigt.. sen gav jag och steffi oss ut på bus!  det blev även solning idag, sen beställde vi hem pizza . Och nu på kvällen så spelade jag fotboll i ulvsby med steffi,robin och erik + kubbspel. Nu har dom precis åkt härifrån, vi tittade på film:) och eftersom jag har match imorgon så ska jag hinna upp i tid för att ge mig ut i solen innan samlingen är. Det bär av mot slottsbron för 3p ;);) nu jävlar ELIN!


:D

Dagens kläder "fredags"



 Tack för linnet gumman! :)

första träningen nu :)

sov till kl: 3 idag! så jävla gött, tittade ut och såg bara spöregn.. inte så lockande därför fick jag sätta mig med matteboken igen, och ska nog göra det nu också innan träningen. Första på typ 3 veckor! jag kommer vara död.. känner mera för gymmet eftersom man är inne i värmen där ^^ Nej nu blir det plugga stenhårt, måste få G! :)


matteprov på fredag :(

Sminkade min skolsyster idag för hon skulle på middag :) och det var en sak som jag var tvungen att göra inom arbetena. borde egentligen sitta med matteboken men nu efter en kebabtallrik så är jag så mätt och trött.. ^^

och så ska jag snart iväg och titta på våran match mot norrstrand. måste vinna! det har ju gått så bra i de andra matcherna :) 
är ju ledig som sagt ;) haha vissa har det bra!

Bildgalleri

Lite mer bilder från våran helg:)

















frisbee golf+hinderbana

Hade svin roligt med klassen idag ute på hinderbanan och med frisbee golfen, men alla blev helt slut när vi skulle värma upp 1km Hahah..  efter skolan gjorde jag ida sällskap på mat&muffins för att vänta in tåget. har iaf gjort klart ett arbete idag så nu är det ett mindre :) pöss


hur lyckas hon hinna upp med handen? :D

jag och sandra strider! haha nerå.. slappar banan på 1,50 efter desses satta tid :)

det blev lite fika också :) tötisar..


sommarlovet är nära

Skola, och det är så lite jobb som görs så man skulle kunna åka hem? men vi klagar inte allt för mycket, sitter i bibblans soffor med varsin bärbar och har till uppgift att ta ut några fina bilder :)

Fick reda på att vi är lediga på torsdag nämligen! svin götttttttt och detta är våra sista engelska,svenska lektioner för terminen! det närmar sig sommarlov <3 :D

FÖDELSEDAG

Glöm inte att gratta denna bruden på lördag "hela 17 jordsnurr"        .23maj 

 

resfeber

sitter med en skål nudlar och ska packa väskan! Ska bli så skönt att komma iväg för en helg med underbara människor och bli firad :) det blir nog RÖJ!


yeah


testade lite. :) här har vi då en osminkad och söt viktoria :)
Och nu ska jag till steffi och packa inför imorgon, får väl se hur mycket vi får med oss! hajhaj

Ja må ja leva i förskott ;)

Varit på bergvik och köpt fika och hämtat ut smörgåstårtan, och nu har vi firat mig i förtid :) fick lite smått till att börja med och har ju redan fått lite saker.


klänning från gina, replay parfym osv, tygskor från stadium pengar och lite choklad ;) skorna i tidigare inlägg är inräknade plus min UNDERBARA Ghd tång :D

första lovdagen

Det var riktigt skönt att få sova ut idag, men så jävla tråkigt att vädret ska vara så kasst. om det vore solklart så hade man kunnat ligga ute med en skål jordgubbar och jobba på sommar brännan. och eftersom jag inte är riktigt bra i foten än så har det inte varit någon träning på snart 2 veckor. ska köra igång efter denna vecka! då borde allt fungera som det ska.

Nu funderar jag på om jag ska äta, duscha städa rummet? tar nog mat först.. inte fått i mig frukosten än :)

LEDIGHET:D

LOV LOV LOV känns det som.. fast 5 dagars ledighet är väl som ett litet lov. Vill ut och sola men vi har ingen gräsmatta och jag är så sliten, uttråkad också. får ta mig en sväng till amanda och få fart på mig själv! en cider skulle inte sitta fel, nu när man har ledigheten framför sig ;)         

Ser fram emot helgens påhitt också, fast vet inte vart de bär av ännu men det närmar sig :)

gladiator stilen...



Kunde inte släppa dessa! så jag fick med mig dom hem igår ;)

:)

legat ute och i solen idag och haft det skönt,  tog en sväng till bergvik på cykel med emma,line och vicki. fick med mig dessa läckerheterna hem ;)


Sommar sommar..

Saker att se fram emot:

* Sommarlov
* Utomlands resa i juli, antagligen till spanien
* Invigning av altanen här hemma
* Tatuering i slutet av sommaren
Mer saker tillkommer längre fram ;)

  

njut och bli avundsjuk ;)

60 minuter matte och skolan är avklarad vid 12 draget :) Härligt!
jag och vicki tog en lunch tillsammans på stan och sedan gjorde jag oskar och steffi sällskap, vi la oss i gräset vid pråmen och njöt av solen.

åkte hem och tog en kebab med amanda efter det har jag myst och tittat på tv med steffi hela kvällen. Nu röjjs det upp i rummet för det är alltid trevligt att komma hem till ett städat och fräsht rum när man är borta så mycket :)



Hemma går det undan med allt.. de har rivit altanen och vedskjulet som stått här ute, baljan ligger på sniskan på gräsmattan och det dammar dagarna långa..
Äntligen kom mor och far på att  vi " lever bara en gång" så de slog på stort.. altanen som det fräshade till med nymålning revs direkt för ett nybygge på några kvadratmeter extra..
Helt inglasad
Lyxvariant på jacuzzi,
med spa anläggnings tema*
Stenläggning runt omkring
Solhörna längs husväggen
och tillfixat runt badbaljan

Kommer spendera mer tid hemma i mitten av sommaren när detta står på plats vill jag lova. me likeit ;)

lutar mot denna designen.. 4 sittplats 2 ligg ;)


klockren onsdag!

Efer skolan gick jag till infinity för att titta när steffi tatuerade fossingen :) skit snyggt blev det! sen åkte hela gänget in till score, där vi bowlade och spelade biljard. Sen kom vi på att vi skulle åka hem till pips lägenhet och laga middag och dricka. Så jag åkte med erik till ulvsby för att hämta en extra säng, där det blev en liten fikastund med kladdkaka innan vi drog in mot stan igen för att möta upp steffi och oskar på maxi.
Köpte alkohol och middagsmat, åkte hem till pips och fixade iordning allting. Det blev fläskfilé pommes frites och chilibearnease.
Hade verkligen en svin trevlig dag/kväll och tur att man var ledig idag :) 


En vanlig onsdagskväll ;)


Oskar och erik


Marinerar in köttet


puffen spelar super mario!


ämil on balkony

Steffis nygjorda tatuering :)


intense blacki



Färgade ögonbryna svarta och ögonfransarna blåsvarta :) men det var bara för att få mer intensitet så det ser ju inte blått ut. Förutom det i skolan så tränade vi på att sminka läppar. och det gick enkelt! 
snart blir steffi blir 21 och lilla jag klättrar mot 17 på lördagen. De blir säkert jätte trevligt,

handikappad

På lördagen så var det match i kil och jag blev skadad, men vi vann iaf så det var ju bra.
Och nu har jag en fot som jag inte kan ta mig så värst långt med.. men igårkväll åkte jag och syrran och köpte kebab


Nu ska det snart ätas här hemma, sen kanske amanda tittar över på lite wipeout :)
bara 13 dagar kvar tills man blir 17 också. inga fel!

pizza och super mario

sov till 10 och gick upp möttes av spöregn och ett träningspass framför mig. Skoldagen var dryg och jag och ida somnade i bibblan. Men efter skolan så kom steffi,oskar och jacob hem och då spelades det både super mario&dataspel vi gick och hämtade pizza också :) sen drog jag och steffi till dansen. Nu ska jag krypa ner i sängen och däcka :) ska jobba imorgon,, börjar 20 och går till 16. så wish me good luck! natti


sommaren nalkas

Letar efter en bikini men får vänta tills jacob kan följa med och ge mig råd :) så svårt att hitta någon som man tycker om.. och storlekarna på bikinis stör jag mig fruktansvärt mycket på! om man ska ha en större kup storlek så passar den inte runt om, och jag förstår mig inte på den lilla kupstorleken heller.. en 40a normalt känns som en 36a ungefär.. stackars de tjejer som har en rejäl hylla.. vart fan köper ni bikini?





Nu har jag bråttom, ska hinna sätta på mig träningskläder, packa väska osv och ge mig av ner till västerstrand för ett skönt träningspass! Sen tar jag bussen till min man.

bilder

    

Här kommer lite bilder från Valborg :)

myskväll

sitter här med en daim och lite cola :) ska se några avsnitt av 2 and ½ men :)
min nya kofta som är svin mysig!

Valborg :)

Valborg firades med mina nära och kära! :) Hade en jätte trevlig dag och grillningen var toppen! minus var väl att vi brudar fick stor stryk i kubb.. och idag har man fått lida av en baksmälla.

Har stått nere på tingvalla hela dagen och "hjälpt till" a vi satt mest ner i solen och tittade på matchen vi. (; Efter den igenomkämpningen så kom nästa hinder, 1 timmes träning YES det var nog den värsta hittils! är fortfarande seg men man får dricka mycket vatten. 
läggr in mer bilder när steffi fått in dom. men bjuder på någon


RSS 2.0