2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Jag spelade in en serie och tog körkort. Var klubbägare för K18 på Tempel, bodde även på akuten under sommaren tack vare njurstenen.. var på begravning

 


Har du några nyårslöften?
- Nej egentligen inte, man har väl några punkter som man vill uppnå men att sätta det som ett nyårslöfte är redan nu gjort för att misslyckas.

 


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- Ingen är redo för det riktigt än..hoppas jag;)

 

 

Vilka länder besökte du?
- Grekland och Tunisien

 

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Spenderat pengar

 


Bästa minnet från 2011?
- Studenten LÄTT! den lyckan av frihet och körkortet!



Bästa köpet?
- Min 42" tv!

 


Vad spenderade du mest pengar på?
- Mat,mat,mat

 


Gjorde någonting dig riktigt glad?

- När jag visste att serien skulle bli av, när jag fick körkortet i handen och när pappas tjej flyttade in för då visste jag att pappa skulle få det enklare med att sköta om huset. (ekonomiskt också)

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

- Gladare, har haft mycket att se fram emot och allt jag har varit med om detta året har gett så mycket positivt för mig. sen har det självklart funnits deppiga perioder men det har varit enklare att ta sig igenom dom.

 

 

Favoritprogram på TV?

- Extreme survival på DC! han är KUNG

 


Är det något du sakna 2011 som du vill ha år 2012?
- Kärleken, ett jobb

 


Vad ser du mest framemot med år 2012?
- Alla nya förändringar som kommer ske, förhoppningsvis får jag ett jobb och blir ännu mer självständig!


this is not the end

09.00 var jag och Lina på gymmet.

Idag tog jag med henne på ett skönt lår och rumpa pass! ;) Perfekt avslut på 2011... men än är det inte slut, nej för ikväll ska vi befinna oss i Scores restaurangdel där ett långbord är uppdukat med mat från OLIVEN och dricka. kliver vi utanför lokalen vidare in till nattklubben så hittar vi ljudvågor som kommer spränga trumhinnorna på oss! wiiiiiiiiiiio


uppdaterar er senare;)


friday night



Testade min nya mössa idag! men insåg att det skulle bli för varmt än! så vi får väl helt enkelt vänta på att snön ska falla.. : )



"dagens", färgade håret hos Sofie som sagt och efter det gick vi ner till Score och käkade mat och kikade på hockeyn. Sen blev det stor städ och sortering av kläder i deras lägenhet. Höll väl på till 01.30 inatt :P hah men nu är jag hemma och ska försöka sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att morgongymma;) natti! ♥

slutet av 2011

Har lunchat på stan och sitter nu på Score, har fått lyssna på ljudet som ska spränga lokalen imorgon. JISSES det värsta jag någonsin varit med om.. sjuuuukt bra ljud här! jag vet ju vem som kommer stå och dansa imorgon kväll..... :D nu ska vi strax färga hår! yey

women in white

nytt! en tjuvkik på min nyårs outfit de vita;)


vicky virrig

Igår låg jag och planerade att jag skulle ut och springa idag, och nu efter att ha insett att jag inte har mina springskor hemma så kan det bli svårt! och så läser jag vad jag skrev om igår om att ta en dag ledig från träningen. jäklar vad dumt. hahh

har sovit till 13.00 och käkar en torr macka. HATAR smörgås till frukost för det är så torrt och växer i munnen. frunch is the shit! ♥

firework

Den här träningsvärken är inte att leka med!

HEEEEELA BÅLEN PÅ MIG VÄRKER OCH ATT TA SIG UPP UR SÄNGEN ELLER NYSA TAR DÖDEN PÅ MIG!

imorgon tar jag en vilodag från träning eftersom jag varit iväg nu 3dagar i rad...
Ska bli skönt att slippa ställa klockan på 9 för att åka och gymma.

Har även hittat min nyårsoutfit! kommer bli annorlunda kan jag ju tala om.........................
men jag tror att det kommer bli rå snyggt!

här hemma under täcket har jag bara legat och käkat knäck,popcorn,glass och julmust! tröstäta? näää bara jävligt hungrig! hah :)



öppet hjärta.

Brukar aldrig skriva om vad jag känner om saker som rör mitt privatliv.. men. (there is always a "but"!)

Den här gången ska ni få veta, jag har träffat en kille i ca 1,5 månader och allt verkade gå åt rätt håll jag var avvaktande och tillslut föll jag för han jag med.. våra förutsättningar var inte dom vanligaste med tanke på att han och sin kompis bodde hemma hos mig eftersom dom väntade på lägenhet i stan (nyinflyttade) och på så vis umgicks vi konstant varje dag.
Detta gynnade sig inte från hans sida i slutändan, när de flyttade ut så kom verkligheten ikapp och känslorna som fanns där var inte längre desamma.. och detta har jag haft på känn under ngn vecka men har inte fått det ur han och det var 2 budskap som höll kvar mig.
MEN igår så tog vi tag i saken och bestämde då att inte ses något mer.

Han är en underbar person och jag var jävligt uppriven igår men eftersom jag haft detta på känn så har jag redan hunnit ställa om och blicka framåt. Jag tror på ödet och jag vet att saker händer av en orsak, just nu funkade det inte, kanske inte funkar längre fram heller men jag vet iallafall att jorden inte går under och att man alltid ska hålla hårt i vännerna. För i slutändan så är det alltid dom som finns kvar när man stöter på motgångar och tro mig det kommer man göra om och om igen och då är det fruktansvärt viktigt att man har folk runtomkring sig som får en att må bra.

Jag är fortfarande gråtfärdig när jag skriver detta men håller tillbaka tårarna för att försöka vara stark men kom ihåg att det är lika viktigt att få vara ledsen och gråta. jag använder mina tårar väl.. vill jag vara ledsen och gråta så tillåter jag mig det.

Mitt bästa tips är att försöka umgås med sig själv för i slutet av dagen så är det bara du och dig själv kvar och man måste kunna hantera att vara ensam. Även om sällskap är så mycket enklare så är det med sig själv man måste trivas mest! Det är min träningssak :)



effektiv

Idag har jag varit jääkligt effektiv iaf!

10.00 - gymmade biceps/triceps

lagade frunch

dammsugit huset

tvättat

städat upp disken i köket

åkt och slängt skräp!

och nu lyssnar jag på musik och har sminkat mig : )

Ska snart ner till stan med Sofie och kika på någon blåsa till nyår kanske! eller en topp :)


 


broooken

ÅÅÅHH GAAAH, hatar min systemkamera................

den är värdelös..dålig skärpa(för att den åkt i golvet) blixt som suger, och vad hände nu då.. jo den åkte ner från bordet igen och objektivet lossnade från kameran? JA MEN FAN VAD BRA.. buhu:(
Nu är det ju bara iphonen som ska gå sönder också men vänta den gjorde ju det i veckan? sprickor i skärmen,, jag och teknik går inte hand i hand.

Hat kärlek till teknikens värld... när det fungerar är det helt fantastiska prylar men så fort det krånglar vill man slänga sakerna ut genom fönstret. känner ni igen er?

tänkte ta kort på kameran men det blir svårt utan kameran haha

Men eftersom jag ska byta glas på iphonen så funderar jag på att ta en färg.. vore coolt!

snyggt!


thaiiiiaj

Julmust & Nudelsoppa! älskar´t...

skönt att träna idag, spelade matcher tsm med herrlaget så det var en rolig träning! Ska surfa lite till i min Onepiece och sedan krypa under duntäcket ♥


money for nothing

Blää vad jag har bränt pengar det senaste.. på klappar,taxi,mat,bensin aaaa you name it... och nu tänkte jag åka iväg och försöka bränna lite mer.. det är ju som sagt mellandagsrea i butikerna så tänkte ge det en chans detta året! hah... uppdaterar er senare..


monster

Så underbart att få jobba! wiiie.. stod och dansade i baren igår hela kvällen och höll igång :D sålde monster och pratade med gäster.. sååå mycket bättre än att vara på andra sidan baren och trängas och göra av med pengar ist för att tjäna dom ;)

nu har jag gjort 2 pass med MONSTER! och jag är glad över att ha dissat julutgången med all supar hysteri som följer dessa dagar..

image description


go jul


Massa god mat ofc, massa släkt!, massa fika och ett trevligt avslut hos fina vännen Victoria. :) bra jul.. imorgon firar jag julen med släkten på Mammas sida, blir 10 mil tur och retur för kvällen innehåller work! ;)

Merry C


en grön sminkning dagen till ära.. och morgonrocken ryker ju snart! ska få vara taxi snart och hämta släkten.. :)

Mc

Julbord var det här! Tror vi blir uppemot 20pers idag! Men det är mysigt:) god jul allihopa:)


Uppesittarkväll

Har uppesittarkväll hemma hos tuttan med massa människor:) vi har blivit bjudna på buffé! Mums:)!


Julafton imorgon!

Har varit iväg och inhandlat dom sista klapparna självklart i sista stund! Det är liksom halva grejen.. Eftersom det inte finns någon snö och är beräknat till en 10plusgradig julafton detta året så får man ju känna på julstressen i butikerna åtminstone. Det är den lilla påminnelsen om att det faktiskt är julafton imorgon! Har även hjälpt till att julstäda hemma och packat in paket. Det som suger är att min iphone åkte i backen igår och det nu är lite fina sprickor på framsidan. God jul!


Party

Spontan utgång igår till koriander där det spelades 80-90 tals musik!


Julgodis

Gör knäck hemma hos mamma:)


Funderar

Först är man rädd för att man inte ska fatta tycke för någon... Sen är man rädd att den personen inte har samma tycke för dig.. Är det som det var innan? Är man bara nojig..tänker man för mycket. Det är helt plötsligt mycket mer som står på spel när man väl har fallit. Jag önskar att man var lika cool som innan.. Eller åtminstone mindre nojig. Love is weird? Japp!


Google har allt

Hey hey hey


Klart

Jag gick dit och fick bedövningssalva (Emla) på insidan av armen sen fick jag komma tillbaka efter 1h och då hade jag hämtat ut p-staven på Apoteket som hon skickat recept på i ett tidigare skede. När jag kom fram var det snabbt över. Hon riktade den lilla apparaten uppåt mot armen och stack in den lilla nålen sen riktade hon den ner så den låg mot huden och förde in staven längst hudens insida. Gick på 5sek och gjorde bara lite ont. Men nu vet jag ju inte hur bra detta funkar med p-stav för mig eftersom det är olika från person till person. Får hoppas att det funkar bra!


P-stav

Äntligen fixat hemligt nummer och nu är jag och vicki på väg ner till stan för lite ärenden. Ska sätta in en p-stav i armen.. Är dålig på rutiner så detta med p piller är helt bortkastat.. Hoppas detta alternativet är bra. Kan skriva mer om det efteråt.


LOVE IT



Fanny Lyckman
www.imfancy.com

älskar hennes kreativitet..titta bara vad snygga hennes JC är med de vita snörena! diiiie fooor

serie

älskar peach ICE TEA ♥

Har tränat fotboll, handlat, duschat lagat favvo spicy nudelsoppa! och nu ska jag strax krypa under täcket med äpplet och se några avsnitt av How i met your mother.. jag är såld!


little secret

Nu börjar det smått komma fram detta.. : )

det stora nätet

Har suttit och pysslat med Itunes för min Iphone nu ett längre tag, synkar och håller på. Har även startat ett sparkonto nu : ) för kommande thailand resa!

20dec

Gröt till frukost:) juletid

 


Perfekt dag

Gick ut och pw med Victoria imorse efter 1h ute i naturen så åt vi gemensam frukost hemma hos mig, sen blev det julklapps sökande i staden. Hittade faktiskt det jag letat efter och har nu bara lite kvar!

Självklart köpte jag några små klappar till mig själv:)! en keps och ett diadem också.

 


Brasa

Myser


Dancee

Dresscode för igårkväll. Dansade hela kvällen på månen. Riktigt trevligt!


Jävla app

Jag hatar blogg.se appen!


Fruktsallad

Frukost!


December mys

Morgondagens planer!:)


mys

image descriptionimage description
Ligger under täcket med datorn i knäet och småkikar på avsnitten :)
väntar på att min roomie nummer 2 ska komma hem från träningen så att vi kan laga en stark nudelsoppa!
Ovan ser ni även mitt nya "skal" och mobilhalsband, kommer bli perfekt om man ska ut. slippa ta med sig väskan när man dansar.

monki

Shoppade på igår.. kalaset kostade mig 700:- och nu när jag kikar bilder för att lägga upp här så har monki rea på hemsidan.....så jag skulle kunna komma undan med 345 ist! rrrrawr!

Hårresande

Då var man sig själv igen..


Tatuering

Många av er har säkert sett denna förut, om inte här på min blogg så på någon annan sida..

Detta var min utgångsmall.. "något liknande" hade jag i tanken, för att ta en annans tatuering och sätta den direkt på kroppen i detta fall " blommigt mönster med rosor" tycker inte jag är så Kul.. det ska finnas en personlighet i det man gör.

 

sen såg jag den här phoenix fågeln..och bara älskade fjädrarna direkt!



Det var då barockarkitektur kom på tal.. barock mönster, så tatueraren började kolla upp det mönstret som var i denna fjäder stilen och han ritade upp något som kunde tänkas bli min tatuering.
Efter lite pet och omskissningar styrt från min sida så var jag super nöjd med mönstret..
Blomman var något som jag inte heller ville plocka rakt av så jag sa kör på fri hand. Skapa en blomma till mig och det var det han gjorde.
Nu är jag super duper nöjd över första resultatet och jag är glad över den personen som avbokade sin tid så att han spontant ringde dit mig. :)
nu får jag vänta till 1feb tills vi fyller i den med skuggning och blodrött! :)

kommer bli RÅSNYGGT!

image description


Fotboll

Har varit i stan och sökt jobb idag. Får fortsätta med cv utdelningen imorgon:) efter en god tacos så sitter jag med 7 grabbar och glor på fotboll.. Japp en måndag det!


Fika

Mysfika.. Lite släkt är här och efterfirar pappa som fyllde 49 i torsdags:) med fikabröd, kakor och nu tårta!


Inneboende

Igår gjorde jag ingenting. Idag har jag åtminstone städat och rensat garderob igen:p man hittar alltid kläder som man släpper taget om. Skönt att bli av med gammalt groll. Nu ligger jag i en Nybäddad säng och kikar på Bologna-Milan .. Hah fråga mig inte varför. Ska bli tårta här hemma snart iaf. Min ena inneboende ligger utslagen i gästrummet och sussar. Och min andra är duktig och jobbar!:) har alltså fått 2killar som inneboende hos mig nu:) i huset.


Ärenden

Varit och gjort lite ärenden idag och precis legat i sängen och käkat wok :) undra vad man ska hitta på ikväll då...


Friday night

Igår var det riktig fredagsmys, åkte iväg och köpte kebabtallrik, hyrde film och köpte godis.. sen slappade vi i soffan hela kvällen framför Kronjuvelerna den nya svenska filmen som enligt mig var sådär i bedömning.. :) somnade sent ändå eftersom jag fick hämta pappa på natten.

Så en sovmorgon har legat framför mig nu på morgonen ; ) Ska åtminstone få på mig lite kläder nu hade jag tänkt för att åka till apoteket och köpa salva till tatueringen.. så att den läker bra! berättar mer om det sen.. kram så länge


Nelly trend

image description

denna klänning var det jag köpte på Nelly outleten här i stan. 150:-


Kalas

Har varit på stan idag igen och köpt lite julklappar :) fikade även med Sofie, Renee och Eugen. :) och bytte storlek på en klänning som jag hittade i "Nelly butiken" dom har fått in riktigt bra grejer! Nu ska vi fira pappa 49år;)


En onsdag

Har varit ute och sprungit idag äntligen! Verkar ju lida av kronisk förkylning så har inte vågat mig ut än. Känns skönt iaf:) var på bergvik förut och letade efter lite julisar.. Blev en födelsedagspresent till pappa iaf:) nu har vi precis käkat;)


Studio

Har varit på studion hela dagen idag och jobbat framför greenscreen jäkligt roligt, och Johannes fixade så att vi alla käkade på hans farbrors grekiska restaurang nu på kvällen! Så jävla mycket mat, mums. Nu rullar ussebussen hem mot Karlstad igen. Bra dag här i Stockholm! :)


Bowling

Sitter i minibussen med minifamiljen på väg till Stockholmstad. Vi ska hit och jobba lite hela dagen. Fotojobb osv.. Nice!


Kalas!

I lördags var jag på 60-70 års kalas och det var super god mat och underhållning. Har även träffat mina små tremänningar! Så söta! hah


fira

Ska ner till stan nu och fira att en kompis har köpt ett ställe/verksamhet! blir bowling & cola ;)


Mys

Vi har precis varit iväg och bowlat och jag och renée vann över alla grabbar på bowlingen!;) hahh suckers!! Nu chillar vi hos Niklas.


Tattoo

Kletigt på morgonen! Hah men snygggt blev det! Och ännu är den inte klar:)

 


Super duper nöjd

Glaaad! Visar mer imorgon! :)

 

 


TATTOO!

Sitter på tatueringsstudion nu och har gjort klart linjerna på min tatuering :) grabbarna får sina fixade nu.. blir NICE! love it.

Nudles

Varit med Madde på bilbesiktning och nu käkar vi nudlar!


RSS 2.0