Sick och suck

Är sjuuuuuuk:( ligger hemma och kurerar nu för att va pigg resten av veckan. Massa vitaminer, vätska och salt ska intas!


Frulle

Står och steker en omelett med bacon i ;) har gjort nypressad juice också :)


Mys

Sagt och gjort. Myskväll


Lounge

Har lite mingel lounge mys på Clarion. :) trevligt! Åker nog och köper lite godis och drar hem till madde för att se film:)!


Dåligt med sömn

Fyfan vad problem jag har att somna.. Har aldrig haft det tidigare men nu de senaste dagarna så ligger jag klarvaken i huvudet men trött i kroppen.. Igårnatt låg jag och övervägde att gå ut och springa eller promenera 3 på natten. För att göra av med min energi och förhoppningsvis kunna somna. Fan vad sjukt de låter.. Som ni förstår stannade jag kvar i sängen, och somnade tillslut. Men har knappast sovit mycket inatt.. Gick istället upp i god tid och åkte till gymmet! Där jag körde bröst och mage, funderar på att gå ut och gå nu. Så jag blir av med träningsvärken. Kör nog ett varv med dammsugaren och röjjer upp hemma istället. Har tvättat sminkborstarna nu åtminstone :)


Hemmakväll

Har käkat en god middag hemma och duschat och krupit ner i onepiecen framför filmen 17again som går på tv. Vad tycks om skjortan? Kan söka jobb hos mc donalds med denna. Haha


jag är döden

(IGÅR) Var lite plock och bubbel här hemma eftersom Pappa och Helene hade fixat förfest.

Skitade ner sminket lite mer igårkväll för att få en äckligare effekt..

långklänning med huva ( jag är döden )

sådär nu ska jag inte slänga upp några mer scaRy pictureS...

Dagsfest?

Blev nertvingad till tempel där alla mina vänner kör en dagsfylla nu. Det är dagsfest här för en gångs skull! ;) kul. Dock är man nykter. Klagar inte:D


Träningsvärk

Fytusan.. Körde mage/rumpa igår ju och idag kan jag knappt böja på benen.. Lår/rumpa värkerrrr! Men efter lite vandring på stan med Sofie så blev jag sugen på ett pass till ikväll. Så efter en klassisk fredagslunch så åkte jag till KMTI och körde ett axelpass. Dock inte sminkad såhär! Hah


Buuuuuuu!



Jaaaaani eftersom jag blev spontant medtvingad på en förfest nu såhär på HALLOWEEN så var jag ju tvungen att göra något.. och att få en anledning att leka med smink tackar jag inte nej till.. EGENTLIGEN ville jag ju va VAMPYR! med sminkningen osv... men eftersom jag inte kände för att slänga ut 400spänn på linser och huggtänder så improviserade jag med sminket bara.

Så jag är väl en Vampyr eller något.......

Dagens kläder

Körde mage/rumpa på gymmet idag. Kunde knappt resa mig upp efter att jag satte mig ner förut. Bra de! Sen blev de mackor med tonfiskröra och några vinglas:) börjar nyktra till nu.. Hah jäkla vin;) men bättre ett vinglas hemma än en karatefylla ute.


Gymma

Lång dag idag:) men nu drar jag och gymmar!:)


: )

Ställde klockan på 8 imorse för jag hade tänkt att jag kanske skulle kunna hinna iväg till gymmet. Men allt var så oklart om hur dagen skulle se ut så de blev inget gym. ska nu istället göra mig iordning och dra iväg på lite äventyr..

Födelsedags firande

När det är kalas hos farmor så bjuds det alltid på pizza och vin. Hah samma visa varje gång;) skön hon ä!


Hååår

En bild framifrån bjuder jag på också;) hah . Nu ska vi till farmor och fira henne! :)


Hår

Har precis varit och fått löshår isatt. Första gången jag har detta så ska bli ovant:) men gött att de är tjockare. Längden var lite kortare än innan jag klippte mig men det känns så mycket bättre nu när det är fylligare:)!


Mus

Var förbi makeup store idag och vi pratade lite om showen som vi hade i fredags:) fick en mascara och sminkbältet som jag aldrig riktigt hann få i skolan.:) bra skit!


Gym

Gymmade för första gången på vääldigt länge idag:)! Skönt. Körde biceps/triceps. Sen hade vi möte angående k18.


Minne som en guldfisk

Jag har fruktansvärt dåligt minne. Hah, kom på mig själv alldeles nyss när jag låg och kikade på reklampausen och glömde bort vilket program jag tittade på. Detta händer fan ofta.. Är det bara jag som lyckas med detta eller? Haha värdelös..


SPRING

Har precis varit ute och sprungit 4km.. efter 2veckors spring uppehåll med utomlands och sen lite krasslig.. så tog jag en kortis idag! skönt iaf :) Har precis duschat och ska krypa ner i sängen nu med lite citronvatten.... önskar jag hade Pepsi... men man kan inte få allt;p Hah


Gårdagens !

Såhär såg jag ut igår på lagfesten, hade skinnbyxor till det och stövlar (utan klack) :)


Mys

Var en sjuuujäkla lagfest igår! Hah men idag är jag okej :) har myst hela morgonen framför tv och ska snart hänga med vännerna!


Goodiebag!


Försökte ta lite värdelösa bilder på sminket igårkväll när jag kom hem.. JÄKLA IPHONE.....
men efter showen( alltså jag gick aldrig, jag minglade och delade ut goodiebags) så tog jag på mig enklare kläder och målade läpparna röda istället, men tänk så mycket läpparna gör! för nu ser sminkningen helt annorlunda ut.


Detta fanns i goodiebagarna!

SHOWGIRL!!!


Tack till alla för en super lyckad kväll!
alla var så jäkla duktiga och jobbade och slet från 11 på morgonen till 2 på natten. sminkningarna,kläderna,håret,showen.... allt var super fint!

Jag fick vara swaaanlake för kvällen! :) För er som undrar om smink osv.. De fanns makeup artister på plats som sminkade modellerna.. Jag och Vicke sminkade oss själva såklart, och håret fixade Salong Nova, kläderna är speciall sydda från Asien för just Makeupstore. Så detta var en ÄRA

VIC AND VIC! Stolta över K18!


Showgirl

Jobb heeeela dagen! Jisses.. Lyckad kväll ! Super grym h
Show och nu sängen! Bilder imorrn;)


Idag

Har fan städat hela eftermiddagen känns det som, Julia följde med mig hem så vi gick ut och gick en sväng. sen när jag kom hem tog jag tag i dammsugning, damning, rensning av skåp, matlagning, tvättade osv..... känner mig duktig

Så att sjunka ner i onepiecen framför tvn var riktigt uppskattat! Imorgon ska vi upp i god tid för att förbereda inför kvällen ; )

fick även träffa syrrans killes nya hund! så nu har Vilda en lekkompis.. grim!

gos!

LADDAD!!!!!

Igår var det en liten mys och softa dag också.. gjorde mig en kladdkaka under dagen som blev sådär, tänkte prova inför helgen (då jag fick straffet att baka till lagfesten som är på lördag) :P HAH

efter lite slappis häng hemma så drog jag hem till Niklas och hängde där ett tag innan vi drog in till Tempel där vi mötte upp ett stort gäng och käkade och pratade massvis!

ryggbiff blev det.

var förbi makeupstore idag och fixade lite inför imorgon! Det kommer bli världens show! är så jäkla glad att vi fått äran att köra detta på vår klubb:) fytusan vad bra det kommer bli. klänningarna är så FRUKTANSVÄRT SNYGGA!!!

vi packade upp allt idag för att underlätta jobbet imorgon, makeupartisterna kommer vara på plats redan på morgonen och vi ska få gå snyggt klädda och vara stiligt sminkade för att marknadsföra oss och visa en förhandstitt på vad som komma skall imorgon i köpcentrumet! : )

tjuvkik

kommer bli grymt! vi är råtaggade!

glöm inte att köpa förköp på Make Up Store! och var där i tid till första visningen så får ni med er en värd goodiebag hem! ;) ruskigt bra!


Hockey

Sitter hemma i soffan och har käkat tacos framför tvn. Kikar lite på matchen:) hemma mys kväll är fint!


FÖRE/EFTER

Tog nästan bort 2dm när jag klippte mig! :P jisses...var riiiktigt längesedan jag hade sååhär kort! :P hah


skräck och mys

Igår åkte jag ner på stan för att möta upp Julia, Desse, Vicke och Elin.. köpte med oss wok kitchen och fikabröd och tog bilen ut till Lina! där hela stimmet ligan samlades. och lilla hudvalpen Alvin som Lina var hundvakt till.. Alvin och gänget!

gooooding

Sen tog vi oss vidare till vår gamla lärare Susanne där vi blev bjudna på fika igen;) så jäkla go är hon! riktigt trevligt hade vi.. blev kvar i 2½h och pratade massvis.

myste sedan till det rejält hemma hos madde med SVENSKA jordgubbar! popcorn cola och liiiite godis:) satte på skräckfilmen

usch äcklig film.. kom hem 2 inatt.. tröttis idag


Dålig update

Haft en toppendag! Berättar imorrn. Pang bom i säng nu. Natti zzz


Myskväll med Madde!

Mysigt som fan!


Tankarna snurrar

Madeleine kom förbi på kvällen och det blev ca 1h ute i höstmörkret. Så skönt att promenera tillsammans och få lite ordning på alla tankar som snurrar i huvudet. Fast vet inte om de blir någon bättre ordning på dom men det känns bra att man har någon som förstår sig på en och som man kan dela med sig med. Allt hade blivit så mycket lättare om man hade mer svar. Svar som man kanske egentligen inte vill ha..


Ring

Yes i do!


shöpping

har köpt en jätte fin ring! : ) visar snart.

Månen


Jag och underbara Sofie! :) tog emot mig vid tågstationen och så gjorde vi oss iordning för kvällen. drog ut till Blue Moon Bar på kvällen.. och slutade med en efterfest till 5imorse. hah! inte ofta jag kör ända in till morgonkvisten....
sminkade henne:)

min nya whitney port blus!

wihoooo
hade svin trevligt på månen..och vi dansade en hel del!

Nu onepiecear jag och har precis duschat och smörjt in mig. det börjar dofta köttbullar här hemma! FYYYYYYYFAN vad gott det ska bli med hemlagad mat!

iphone

Hej jag är tillbaks!

Har självklart blivit dåligt uppdaterat i veckan nu men nu är jag på hemmaplan igen, jäkligt skönt. Fick åtminstonde 4dagar med superskönt väder och vi lyckades få en skapligt bra bränna på köpet ;)

Dock har jag ingen kamera sladd här så kan inte föra över bilderna, men lägger upp några från Iphonen.

vicki käkade blomkol som "snacks" hahah hon är att hon....

inför bröllopet!

åhåååå
image description
haveeeet

hemfärd

sista dagen i tunisien

imorgon drar vi hem igen! ska faktiskt bli gott att komma hem igen! till ett kallt sverige dock... vi har legat och solat och badat i havet hela dagen idag:) och kekat 4ratters, lite solbranda men det hor till:) laddar upp bilder nar jag ar hemma;p kranm

Africa

Sol och 30 grader ja tack!


gbg

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Bra och solig dag i gbg idag! har shoppat och lagat god middag, ser nu på fotbollen och dricker bacardi mango! :D nu drar vi till Landvetter!!!!!!!! inatt flyger vi.


På tåget

Rullat mot Gbg nu och det var typ ödet som fick oss att inte missa tåget med tanke på att vi stod på fel ställe vid ett annat tågspår, när en tjej frågade någon om tåget till Göteborg. Och vi då insåg att vi stod heelt åt fel håll. Hahah hade varit snyggt!;) ser fram emot en dags shopping iaf! Wie


the day before the day

är inte detta kärlek så;) gos! Tog en PW med Madeleine på morgonen, och sen hem till mig för frulle och jacuzzi bad!

håret har blivit långt igen! ska klippa mig när jag kommer hem från resan..

blev ett stopp på donken innan sista fotbollsträningen innan uppehållet.

Vinner vi med tvåsiffrigt lovas glass.. och det blev det att! ;)

försöker packa väskan! drar med tåget till gbg imorgon 9 på morgonen : ) en heldag i den staden kommer nog bli nice! för på kvällen flyger vi mot varmare breddgrader..


vi tar en..


hänger som aldrig förr


Lång dag med massa häng bara.. efter staden med vicke så blev det långt fika/möte på waynes med tjejerna, sen tog vi oss vidare till O`learys för kvälls käk!
( haha desse! du fick till den minen bra ;) )

Wok

Sitter och lunchar med Victoria:)


staden

Har stigit upp med morgonrocken runt mig och käkat 2 vaniljbullar till frukost.. hah inte så bra kanske men de sägs att dom ska vara godast dagen efter ;)

Ska klä på mig och göra mig iordning lite snabbt för att åka ner till staden och växla pengar på forex och göra lite snabbt jobb:) hörs sen..

Fina Lina

Fina Lina kom förbi förut, vi pratade ikapp och kikade på animalplanet:) hah.. alltid trevligt att ta ikapp lite tid tillsammans! ♥


BAK!


naw...lilla vildis ville ha bullar!

hon fick nöja sig med ett hundben istället..

kladdisar med kola

fytusan sååå goda

vaniljbullar och kanelbullar : )
väntar så fint på matte :)

Efter löprundan så tog jag mig ett bad i jacuzzin och sedan bakade jag och syrran!

forrest gump!

Gav mig ut på en joggingtur förut... det såg blåsigt ut men jag hade bestämt mig redan igår.. så när jag kunde vika av från 3,5an (den rundan jag brukar springa) så kände jag spring i benen och fortsatte och fortsatte och fortsatte... valde bara nya vägar som tog mig längre ifrån hem och det slutade med att jag hade sprungit 1mil såg jag när jag kom hem.

Så jäkla gött att orka och inte känna något jobbigt med andningen eller så.. kände mig bara lite seg i lår/rumpa efter att ha powerwalkat över 1mil igår med! men annars så ;) WIIIIIE..

nu ska jag slänga mig i duschen och sätta mig i jacuzzin en liten stund innan syrran kommer hit, vi ska baka bullar!  Kanelbullensdag idag ju.


Movie

Proof, tror filmen hette så! Har tänt lite ljus och ska nog hjälpa till med maten sen. Blir köttfärssoppa! Mmmm:)


En bra start på veckan


tog en morgonpromenad med Madde, först gick vi ut till skutberget 4,2km och när vi kom dit gick vi 3,5an i spåret och sen 4km hem igen.. alltså över 1 mil idag :) riktigt bra, perfekt väder också..helt vindstilla och molnigt..
kom hem och gjorde äggsmörgåsar med oboy och läste igenom tidningen :)

Horrible bosses

Efter lite mat så piggnade jag till och åkte hem till Gnagge där Ola, Niklas och Emelie också infann sig.. Vi kollade på en jäkligt bra komedi från 2011 med många bra skådespelare, Horrible Bosses heter den! Emelie bjöd även på kladdkaka! Man kan säga att vi gjorde en typisk söndag ikväll igen:) inga fel, är dock inte så sömnig nu med tanke på att jag legat och degat hela dagen:/ men försöka går ju... Natti!


Slö

Hade årets sista seriematch igår och vi vann den med 12-0 så det var riktigt gött!:) vi hamnade på en tredjeplats i tabellen.

Sen blev det dans och fest med massa tjejer! För vidare till månen.. Dock körde jag karatefylla så var ju inte den bästa utekvällen. Inte sååå pigg idag men sängen är skön iaf:) hah kram.


WOHOOOOO bra fredag!

har nu lärt mig att inte färga hela håret när jag färgar..utan bara ta utväxten, och dessutom använder jag mig av frisörernas toning. (Inge amoniak i den)


min nya mysiga stickade tröja från VeroModa, kan även bäras som långärmad!

ska äntligen klippa mig på onsdag! behövligt..

myyycket mysig middag med Sofie :)

vip vip bord precis vid baren, med egen lampa ;) hah ska det va så ska de.

Riiiiktigt bra stämning igår! , bra fart på dansgolvet och häärlig musik att köra loss till.. vakterna hade lite fuffens för sig med kameran också hahah höll på att vika mig dubbelt när jag kom fram till vad dom sysslade med!
"här har vi en snygg tjej, poooosa ditt bästa! och lek att du är med i slitz" ungefär så lät de.. snacka om att utnyttja sina chanser för raggning..

K18

Bra draaag ikväll! Nu tar jag natten!


RSS 2.0