Maaaaat :D

Till frukost blev det smoothie och kokt ägg!
körde MAGE/BRÖST på gymmet idag. skönt att vara tillbaka igen! :)

Årskort fixat ÄNTLIGEN!! = ) Med sweet appen fick man även en vattenflaska!

Steka kassler skivor, koka potatis, göra sås! och så har vi en sviiiiin god maträtt:D

min husmanskost favorit faktiskt :)


who`s that chick!

Rihanna är enligt mig den artisten som alltid släpper bra låtar.. Kikar man igenom hennes album så är varenda låt lyssbar.

De jag spelar nu med Rihanna heter Man down, California King Bed och S&M



Nu åker jag till gymmet! : )


Lördagsmys

Igår när jag kom hem insåg jag att jag hade låst ute mig!? tänkte ringa pappa och precis då dog mobilen.. som tur är har man snälla grannar..så fick ringa syrran och åka hem till dom för att hämta nyckeln.                 GANSKA tröttsamt när man kommit hem från en resa och bara vill in och landa.

Kom ju in till slut och drog sedan hem till mina fina tjejkompisar. Där vi lagade tacos, åt daimtårta som Lina hade bakat till oss ♥ Pratade hela kvällen och myste med godis...

 

Myser i min nya SINFUL dress : )


Tattoo

Någon som har tips på en bra tatuerings sida?


Kryssning!

tatueringsmöjligheterna fanns ombord och Lisa och Emil körde en hel del hemska gaddningar som folk ville ha... förstår inte hur folk tänker..titta på detta

pb=Peter berg.. han gjorde en gräzkamel som han så länge önskat att någon skulle tatuera in och det tog inte mer än 1 sekund innan någon idiot nappade och tyckte det var en svin bra idé. Hahha dom fick en gratis tatuering och Peter fick sin önskan uppfylld..

här kommer andra.. giraff som röker..haha vi skrattade gott!!

satt och softade samtidigt som vi jobbade(sålde tshirtar)

restaurang

kom in någon konstig filur i vår hytt..som behövde hjälp med kroppsstrumpan:)

fick låna Sofies brillor!

 

Kryssningen var makalöst bra faktiskt... med härligt humör hela resan och mindre vågor ute på havet så kunde vi ju köra fest hela natten!


lite bilder från kryssningen!

krys


On our way

Nu efter några om och men är vi på väg hem till Karlstad igen! Har varit en galet bra båtresa denna gången. Italobrothers som spelade igår var grymma live! Festade till 7 imorse och det är inte varje helg vill säga :p uppdaterar mer sen med bilder och dylikt. :):):):):):)

Tidsinställt

Ja nuu precis lämnar färjan hamnen och resan är startad

http://www.youtube.com/watch?v=6CqTB_YlskU&feature=channel Såhär kul var det sist!

Ni får gärna vara avundsjuka : ) ska ha det skoj iaf! hemma lördag dag! KRAAAM

träna träna träna :D:D:D



Blev ett fikamöte på stan efter skolan med företaget : ) sen blev det avkoppling med en 20minutare!

Nu har jag käkat!!!! blir strax upphämtad av Sofie, FYSTRÄNING på g! (Y)


plugghäst


Såhär dåligt gick pluggandet igår innan jag fick lite skjuts på vägen... och då rann det på rätt bra faktiskt.
Jobbigt när man vill något så mycket men inte förstår/kan. Nu är jag klar med ett moment iaf! och tänkte dra igång med ett nytt... behöver beta av lite arbeten nu när jag tagit ledigt Tors,Fre.


Dessutom är jag väldigt trött på vintern just nu!!! Läpparna var så torra igår av denna torra luft +kyla så att när jag nös så sprack läppen... Hahah lite komiskt också..


Bättre sent än aldrig..

Föööörlåt för att jag inte kommit med något inlägg idag men har verkligen inte haft en sekund över. Skolan pågick till kl 17 .00 då det blev snabb middag hemma och sen iväg på fotbollsmöte + fys. Men tränarna tyckte att vi skulle se handbollen ist, typiskt när man var så laddad för att träna.. Blev pizza och laghäng i klubbstugan och det var ju trevligt det också:-) Hemma runt 21.30 blev det dammsuga huset sortera träningsgarderoben, hänga bort jackor/skor plocka undan, tvättade 3 maskiner, handtvättade massvis och blekte lite vita kläder. Röjde upp i mitt rum osv...... Ordentlig städning alltså! Vuxenpoängen bara rinner in. Nu ligger jag i sängen med energi kvar så tände ett ljus och tänkte lyssna på lite lugn musik så jag blir trött.. Natti!! Kram

Hejhej

Tidställer några inlägg till er så att det inte blir så tomt medans jag är ute på Östersjön och härjar! : )

Imorgon ska vi alltså åka minibuss till stockholm frihamn där vi kliver på färjan som ska hålla igång partyt i 2dagar. 100%party kryssningen.. jag kommer jobba under tiden vissa tider på dygnet, men fick "direktiv" om att vi skulle dricka medans, haha = bättre försäljning? ähhh lagom är bäst.

Kommer bli grymt kul iaf eftersom man kommer känna igen fler ansikten denna gången på turen.


Koder

Your body is a wonderland ... =P

Plugghäst

Känner mig fruktansvärt duktig som har tagit tag i pluggandet för EN GÅNGS SKULL.. :)! wiiie.. om man mår såhär bra efter kanske det är värt att försöka göra detta oftare, ja det får bli så.. mer plugg mindre fritid? attans..

Nu har pappa stekt äggmacka till mig så det blir det till kvällsmål = ) MUMS

härligt att för en gång förtjäna att få hoppa ner i sängen sen?? ÅH göttttttttttttt

Hittade även dessa jeans tights på Carlings..men kom på att jag hade plånboken hemma så får kika på dom imorgon igen istället :) satt som ett korvskinn iaf!! 399:-


Peace

Lilla söta klassen!!

idag hade vi HISTORIA provet på morgonen som tog 2h att genomföra! men gick bra:)

Sen var det PILATES på idrotten : )

 

Sitter hemma och letar fakta om skolarbete nu, funderar på att välja att skriva om den Tunisiska Korruptionen som pågår.. anledningen till att jag har intresse för det är för att min mamma var nere och hälsade på sin kille där nere (han bor där och arbetar som högt uppsatt polis)

Hon var med om allt det som pågår där nere nu.. och var instängd utan någon mat nästan & med utegångsförbud på kvällarna, det var folk som var ute och sköt på nätterna/plundrade och sedan började de även skjuta på dagen(de onda, maffian) så hon har verkligen fått en livserfarenhet.. Men som ni vet så mår hon bra nu och är hemma i Sverige igen, och det ser ut som att Tunisien kan komma till att få demokrati redan i år! bra va! :)


Lördag/söndag

Lördag: Drog iväg på fotbollsträning utomhus i 1½h och efter den var det snabbt hem, duscha fixa oss och åka till hockeyn.

i pauserna spelade småpojkar..Hahah så jävla söta! :D

och som ni ser så är jag monopol kung! hahah

duschat nu och ätit kvällsmat.. kycklingfilé i gorgonzola sås med potatisgratäng och sallad!

btw sorry för sen uppdatering.. imorgon blir det PROV på morgonen sen hem och städa/tvätta/plugga hela dagen:(

 


En kväll i Örebrooo

Bra mycket med folk i Örebro! Riktigt kul att åka till ett nytt ställe för att ha kul med vännerna. Jag och desse dansade ful dans hela kvällen i stort sett :)

100% radio! hah

den snygga limousionen som gled runt på Örebros gator med både rökmaskin&lasrar inuti! hah


HÅR HATAR VI

I skolan i fredags fortsatte vi på våra hårmoment.. i detta moment skulle vi rulla hela håret sen lägga in locken på det viset som den föll..alltså en riktig kärring frisyr helt enkelt! men efter några om och men så klarade vi det jag och BERIT som jag kallar dockjäveln för... vi har bestämt tillsammans i klassen att vi på studenten ska sno med oss en docka och låta den bli offer. (hängandes i marken bakom flaket på studenten) HAHAH

 

detta var min allra första svinrygg svinigt vare...

Visste ni att jag inte ens kan göra en fläta på mig själv? hahhah fyfan så kass..

kungen:)

färgade brynen och fransarna innan vi tog helgen!!!

Monopol kungen

Dängt dick i monopol jämt några gånger nu!! Haha vi har äntligen konstaterat att jag är monopol kungen:) haha solsidan nu!!

Örebro!!

Skinnbyxorna på!!! Hah (köpte nya idag) breezer mango sörplar jag på, sitter i party bilen på väg till Örebro nu:) blir party/jobb ikväll!! :D taggad till tusen;))) 100procent party kbk kör bara kör :))))) hejjhejj!

Allt utom politik..

En tvilling är intellektuellt lagd och tycker mycket om att prata och diskutera. De gillar att umgås med människor, gärna många åt gången. De gillar olika sorters människor, dömer ingen. Tvillingar tar seden dit de kommer och tycker mycket om att resa och göra sig ännu fler bekantskaper. De har ofta mycket humor och gillar att skämta och vara roliga. Tvillingar tycker om att göra många olika saker, de gillar omväxling och är flexibla. Deras liv är i ständig förändring. De kan vara ganska veliga och ändrar sig ofta. En del skulle nog kalla dem för kappvändare. Tvillingen är ett väldigt idérikt stjärntecken. De är kreativa, väldigt snabbtänkta och har barnasinnet kvar. Men de är också intresserade av ren kunskap, många tvillingar är intresserade av politik. De gillar att lära sig nya saker.

Voxer

Blev lite mycket idag, skönt att se mammsen igen iaf:) blev bjudna på hockey på kvällen så det var ett perfekt avslut på dagen även om vi förlorade på straffar:( Nu ligger jag nerbäddad i sängen och voxar med Sofie, för er som har möjlighet! Skaffa voxer lite applikationen!! Så jävla BRA :D använder det flitigt och det är gratis:) bra va!? In och voxa nu! Natttti natti : ) <3

Hos mami

Är hos mamma! Återkommer senare:)

Änglarna är med oss..

Gjorde Yo Yo test idag på fysträningen och för att inte ha kört mycket konditionsträning på senaste månaderna så var jag nöjd: ) Kokt ägg på macka + smoothie blev kvällsmaten. Imorgon tänkte jag skriva om min mamma som ni tack är hemma i Sverige efter en omskakande resa. Kram natti!

SALLAD

MIN SOFIE ÄR HEMMA:D:D ♥!

Vi har gjort caesarsallad här hemma med massa gott och en vitlökssås ;) MUMS! snart drar vi iväg på fysträning till 22.30.

 

Idag gjorde jag samma morgontabbe som igår, åkte till skolan vid 10 och får sen reda på att vi inte börjar förens 13.10!!!!!!!! :( men fick iaf provet gjort och arbeten inlämnade/tillbaka och fikamöte på stan för kommande jobb!

Kul att jobba! ibland får jag känslan att studenten är tagen för länge sen, men sen blir man påmind om att man faktiskt är kvar i allt. men snart mina vänner är jag FRI för att bli vuxen på riktigt! stå på egna ben..som jag LÄNGTAR!!!!

 

NU SKA VI SVETTAS! HEJHEJ


No picture

Inte ens roligt att läsa bloggar utan bilder och idag är jag alltså en såndär tråk blogg fast det är ju iofs min åsikt. Idag fick jag reda på att vi började kl10 när jag satt på bussen påväg till skolan kl9, så spenderade morgonen hemma hos lina och åkte sedan in till stan för en liten udda lektion. Vi var på levi's butiken för att lära oss om jeans och mått. Slappt sen hade vi rast i 3h och såg sedan på 2filmer:) Träningen gick bra och ligger nu nerbäddad i sängen med prov pappren i knäet, hatar skolarbete :( därför tänkte jag släcka ner och stänga av tvn för att bara ligga och slappna av med det tända ljuset brevid mig:) mmm natti<3

Movie

Sitter i skolan och ser på film, Romeo och Julia! Den gamla.. Åh vill hem så tråkigt detta är! :( till Sängen, middag och träning : )

Dunis

åkte till IKEA som sagt, istället slutade det med att jag köpte mig ett nytt duntäcke+kudde!

gooos ♥ nybäddat och myysigt kommer jag sova väldigt skönt inatt:) blev även ett doftljus vanilj som står på sängbordet.. mmm!


myspys


Tänt ljus och bäddat sängen med kuddar osv!
så nu blir det lite påläsning av kommande prov.. sen kanske jag följer med madde och kikar på säng som hon ska köpa! =)

Mys kväll med vännerna: )

Såhär mysigt hade vi det igår efter att ha sett Solsidan&Timeout.

och såhär dåligt gick det! tack vare vicki som sålde en gata till mackan..........

frunch


Oboy är bra för mig som inte dricker mjölk, (HATAR MJÖLK) blä..

och äggmacka är bra frukost!! mycket protein.. och ägg gulan gillar jag inte heller! usch:p


Kvalitets tid

Vi sitter hemma hos mig och myser!! Så skönt att träffa vänner man inte umgås med varje dag för när man ses så har man mycke förlorad tid att ta igen :) vi skrattar som idioter men det är nog övertrötthet också :P

Lite Thailand i gråa Sverige!

Ligger i sängen i mjukis och har precis sörplat i mig denna starka Thaisoppan! Riktigt gott :)

tänkte glo lite på tvn, kanske även läsa igenom någon sida i teoriboken.

Puss


Utekväll med tjejerna <3

Följ med på våran resa som vi fick oss igår..WOW! galet bra = D

 

 

Efter några cider och skoj på förfesten gick vi ner till Blå för några fördrinkar innan Tempel.

twisteeeeed♥

Hetare än någonsin inne på Nattklubben ;) mmmm

här trivs man

"för de vackra tjejerna i sällskapet" Hahah fint! och W extra exclusivt..hah;P


Girls night out

Nu är vi färdiga :D


tema rosa



Ikväll har Jag bjudit med mig mina fina tjejkompisar till Tempel Ladies Night. blir lite snacks,bubbel och en show som sist gång =) hörde ngt om vältränade överkroppar för oss tjejer!! wie Hahha kommer bli trevligt!

kontrakt.

Nu ska jag ta en promenad till fotbollshallen för att skriva på kontrakt! : ) nu köööör vi hörs sen.. stressad schema idag!
säger farväl nu efter ngr år med er... hejdåååååqbik hejhej skattkärr!

nytt!

skrubbhandskar också : ) hah


fredaG

Lite nytt : ) visar sen! kram


Frihet

Äntligen kan man ligga i sängen och blogga, eller a surfa överhuvudtaget!! :D freedom Imorgon ska man till skolan igen då, tråkigt att vara sjuk första veckan efter lovet Men men :) mycket kul att se fram emot i helgen iaf! Natti natti :-)

Militärgrönt

Köpte även en kavaj!  när jag visade den för syrran så fick jag " skräll att du köper militärgrönt!" det har hängt med sen du var liten..och det är så jävla sant det! jag Älskar den färgen:) och vinrött då! finns inget snyggare : )


får hem den här tröjan snart också.. från zara


snygga byxor till dom skorna!

SEN UPPDATERING

madde kom över imorse så vi käkade frulle tillsammans..sen åkte vi ner mot stan för att hämta ut min mobil!

När jag var hos frisören igår så var säljaren från L`anza där och anledningen till att jag fick gratis slingor osv var för att dom skulle testa L`anzas färger/produkter.. schyst som han var fick jag med mig den här hem!

En svin bra inpackning för färgat hår som håller kvar färgresultatet och stärker håret! den ska appliceras i handdukstorkat hår efter dusch och den ska alltså inte tvättas ur.. håret blir jätte fräsht! luktar gott gör den också! =)


efter regn...

Blev lite middagsmöte på Tempel innan jag drog hem.. åt en fantastisk god måltid fläskfilé,pommes :) Mätter och sjuker kryper jag under täcket med teoriboken..:( Hatar det där jävla körkortet.. och all skolarbete som ska göras som man bara skjuter på........... men det där positiva samtalet från imorse har gjort min dag=)

Jag säger numera hejdå till QBIK och ger mig vidare till SKATTKÄRRS IF :) kommer skriva på kontraktet nu på lördag.. wie ny start!

3h och 45minuter senare...

Ett långt projekt.. att få till vinrött på svart hår.. blev inkastad i Salongen Gryms färgprövning. Test av Lànzas färger.. blev svin bra : )

när allt är som sämst? :D:D

Nu har jag blivit inbokad hos frissan för en färging vid 13.00 idag glatt överraskande! :) Får väl kämpa mig dit... även fast hela kroppen skriker nej.
HATAR ATT VARA SJUK

men snäll som jag är så ska jag ta med muffins till min chef och min nyblivna chef som jag ska bjuda på =)

fick ett överraskande telefonsamtal imorse också.. berättar sen :)

Choklad kladd muffins : )

Usch...hatar att vara sjuk:(

När man är sjuk så får man mysa ner sig.. och efter en tallrik med spaghetti & köttfärssås så lever jag lite iaf, så gjorde lite muffins!

förkyylder

uhh.. jag är dööödsssjuuuk.. : ( nästan
Vaknade upp och hade ont i hela kroppen. Igår la jag mig innan Desse och Lina och vi alla sov till kl 3 idag.

Innan jag blev dödsasjuk åt vi våfflor och pusslade.


protttteee


Lite bra med protein efter gym och innan övningskörning.. gick fint : )
KMTI har bästa mackorna!!
denna var med fetaost, advokado, purjolök, tomat, paprika, sallad och kyckling =) MUMS

drar till Lina och pluggar nu!! ciao

gym

drar och kör mage,bröst sen körlektion : ) kram


Man hann med mycket kul..

Riktigt riktigt mysigt i Stockholm.
åt god mat och han även åldras lite..
starkt så jag höll på att brinna upp..men faaaan vad gott

the beauty and the beast? hahah

fick med företags tröjan innan jag drog med:D SÅÅÅ JÄÄÄVLA SNYGGGG!!!

Puss på dig

Drar på bio nu! The town.. hemma i Karlstad igen, känns sådär lagomt trist: ) Gillar ju faktiskt stockholm!

08

Är i stockholm gott folk. trivs mycket bra : ) Snart ska vi dra ner på stan och kika lite.. sen blir de restaurang och ikväll drar vi ut och gör stan osäker ! :D saknar dig sofie...

spread your wings


Sov länge idag med min Lina : ) vi satte på sleep recorder appen innan vi la oss men vi hade inte pratat med varandra i sömnen :).. hah (en app på iphone som spelar in om du pratar i sömnen) RÅ BALL!!

Gick iaf ut på restaurang med mamma och syrran "sista måltiden"
Mamma drar till tunisien i mer än 1 månad... ganska skönt för henne.

Själv packar jag väskorna här hemma och städar / tvättar för jag åker med tåget till Stockholm imorgon på äventyr! :) blir borta hela helgen.


Mer bilder


Sidney in action


dansare on fire

lite folk

penepersson

glada grabbar efter lyckad spelning! GRYYMT


Sidney Samson på nöjes!


Mycket folk och bästa Djn jag hört hitills.. RIKTIGT GRYM! svin bra kväll : )


RIVERSIDE MOTHERFUCKER

ny tröja.

Störande att man inte kan skriva i bloggen från Ipad eller Iphone.. vart är felet?

därav ingen uppdatering förens nu.. Igår blev det soffhäng på kvällen med film och monopol..som man blev lurad i...............

Hahah, har precis bubblat lite med Vickan och fredde =) jävligt varmt men skönt för kroppen! Nu styr vi mot nöjes ikväll där Sidney Samson dj-ar

 

RIVERSIDE MOTHERFUCKERS!


tänder några ljus och andas..

Nu har jag damsugit och dammat.. det behövdes här inne kände jag.
Jag som tänkte gå ut och gå idag men så är det snöoväder... och nu känner jag mig inte ens pigg för fotbollsträningen ikväll. Vill hellre ligga hemma och se en film under täcket. har huvudvärk. för mycket tankar?

En bra sak är ju att jag åker till huvudstaden på fredag :) och var precis ute och höjde värmen i jacuzzin för imorgonkväll ska det badas =) Branäs v.4 också!


Sullen t-shirt Tävling för mina manliga läsare


Drar igång en ny tävling på det nya året nu.

Detta är en tävling för våra gentlemän där ute..

Berätta om det mest romantiska du gjort för någon
och skriv det här eller till [email protected]
Så får vi se vilka som vågar dela med sig av sina fina minnen.

 Lycka till tävlingen avslutas 25januari.


to tha gymmmm

Åkte iväg och gymmade 11 imorse med brudarna : ) Mage/bröst idag. skönt att ha träningen klar innan dagen drar igång.. Har gjort mig lite nyttig frunch här hemma som gled ner ganska snabbt :)

Protein-fiber Smoothien (skriver receptet en gång till)

1 banan

1dl jordgubbar

1½dl kvarg

en skvätt vanilj youghurt

fiber havregryn

dinkelflingor

Scrambled eggs

Fräs rödlök, paprika, purjolök, gurka, tomat

rör ihop 2 ägg med mjölk. (skippa en av gulorna om man vill) rör sedan ner i de stekta grönsakerna. Salt+vitpeppar. VOILA.

Blev lite konstig blandning på grönsakerna idag glider ner iaf..men man tar ju vad man har i kylskåpet :)

 


Pumpar ut lite från mobilen..

nyår


igår på väg till tempel

SUUUGEN

osminkad demonstration


Kvällens värdinna

Bakismaten efter nyår ; ) Oxfilé,potatisgratäng & sås!

 

Igår var jag vip värdinna på Tempel för 100% partys nyårsdags fest! som blev en riktig SUCCÉ.
som otur var hann jag inte ta kort på håret och sminket innan jag drog, utan detta var när jag kom hem efter ett svettigt arbetspass. hah

Synd att systemkameran dog igår precis när jag skulle fota sminket.. men aja, man ser ju på ett ungefär : )




Håret hade jag tuperat i mitten som en mohawk och håret på sidorna drog jag bakåt och satte upp med hårnålar. sen gav jag det lite volym i mitten och hela vägen ner och lät håret hänga löst..  Lite dramatiskt men ändå glamouröst.

Sminket var mörkare än på bilderna eftersom kameran gör det hela orättvist, men svart längst ut med silver och ljusrosa skuggor innåt. glitter på yttre och övre delen av ögonlocket och strass stenar utmed sidan av ansiktet.

Kläderna var en Klänning, kilklackar och lite smycken :)

Firar in 2011!!

jag och sofie fixade jordgubbarna till efterrätt

blåsfiskar

nöjd

kanal 1 på självklart!

nedräkning till -11!

SKÅÅÅÅL


Ett gott nytt år vart det.. så nu är det nytt år nya möjligheter? : )

mer kommer imorgon..

Uppladdningen


sminkat Sofie : )


RSS 2.0