;)

Idag blev jag väckt av victoria som ringde.. :) vi skulle på träningen tillsammans, men lilla jag somnade om och försov mig (a) så det blev en gemensam frukost med syrran och lite spel ;p men det gick uselt så jag gick och la mig! och nu sitter jag och väntar på maten och sen ska jag och vicki hitta på något =) ha en bra kväll!

letsdance och innebandy

Sprang iväg till victoria vid 5 tiden, vi tog en sväng på maxi för att handla fredagsgodis. så NEJ min nyttig tid har inte riktigt dragit igång än. Har lovat mig själv en dag i veckan för onyttigheter och den dagen efter för att äta upp det som blir över ^^ HAHA snacka om svårtberoende.... 

När jag kom hem så tvingade pappa med mig på innebandy, och jag fick med mig victoria också :U inte ofta man sitter och tittar på lets dance en fredagskväll i innebandyhallarna ;P
Vi åkte hem till henne sen iaf och gjorde vårat ( monopol ,jag förlorade, massa gott och en film) (a) tog en sväng till statoil för att ladda på mobilen och nu ska jag kasta mig ner i min nybäddade säng!   Godnatt alla

nyttigare

Eftersom jag har LOVAT mig själv och andra att bli nyttigare och sluta upp med småätandet i nästan ett helt år nu. (och det inte funkat) så ska jag börja med en dagbok om mina matvanor här på bloggen. Så jag får lite ordning på det! Sen så kanske jag lyckas få med några andra på vägen... :) 

Frukosten: en kalorisnål youghurt med smak av citron & en skål med banan och päron + ett stort glas vatten!


shopping

Shoppade lite på stan och bergvik idag, köpte detta..




   


            tisha crocker           spännen från glitter             dust it           sjalen H&M


äntligen:D

   
Hhah håller för örona på en bild;P det var en tjej som skulle pierca tungan och hon var så jävla rädd så ville inte höra henne för då skrattade jag bara :D hah,


 Ida´s på foten :) 
 min när den var klar.

fjärilar i magen

det pirrar i magen! Ska snart få skjuts ner till apoteket av syrran, ska köpa emla.. men inte till mig:P  tåget går kvart i 1 iaf. och då är det ingen återvändo. nu GÄLLER DET IDA ;) wish me good luck!

fettisdagen

Vi höll nästan på att glömma bort det idag, så jag och pappa slängde oss in i bilen för att hinna till Karlstads bästa bageri, Hanna Larssons :) Köpte med oss semlor hem så snart blir det en fika.

 
har gått i mjukis och varit lite lat i några dagar nu, så sminkade mig lite idag iaf :) Men imorgon så ska jag tatuera mig så det blir mjukis då med.      WIE börjar bli riktigt nervös nu!

det åskar här hemma

Allt detta jävla skrik och klagande.. varför kan inte människor förstå att man ska uppskatta det man har och se det ljusa i allt lite oftare! Är omringad av negativitet just nu, känns som att jag lever i en bubbla full av minusladdning. Längtar efter dagen då jag har min egna lägenhet där det är jag som kan få ta hand om mina egna saker. 
agressionerna kryper i mig! Om dessa två damerna i huset kunde hålla käften någon gång! dödar min arga sida med högmusik och promenader..

lov: dag 1

Victoria ringde och väckte mig eftersom hon visste att jag skulle ta mig en sovmorgon ändå (a). åkte med vicki till bergvik :) åt lite frukost där och köpte hårfärg.. sen färgade johanna håret på mig och det behövdes.. det röda tonerna dyker alltid upp efter ett tag! ;p 

Sen spelade vi spel och gjorde oss en rejäl fruktsallad också. och nu på kvällen så spelade vi Poker och jag stekte bacon och scramble eggs till oss! kalla oss hungriga? ;)



victoria med monopol i högsta hugg...


jag kan också få lockigt hår ;) detta var innan färgningen, se de röda skiftningarna
men älskar min glans i håret!


efter färgningen lite mörkare bara :)


 fruktsalladen

aj

Kan knappt gå idag, har så jävla ont i rumpmusklerna och benen.. träningen var en succé och jag glädjer mig åt att få åka iväg på ett träningspass ikväll! Yess men efer det så blir det snabbdusch. Hoppas alla som har åkt iväg på skidresa idag får en bra vecka :) ska hålla koll på karlstadbloggen... Hahah

växtvärk

Det blev som jag trodde. jag vann på spel och fick mig en massage av vicki också:D vi tyckte synd om varandra efter träningen imorse... Men nu när hon har åkt så sitter jag här med en kävla massa växtvärk överallt.. speciellt i vaderna! jag kommer ihåg hur jag gjorde när jag var liten, ibland hade jag så ont så jag knappt kunde gå.. då gick jag in och satte mig i duschen och spolade kokhett vatten på bena i 20 min kanske sen gick det över och då kunde man äntligen somna! får se om jag får gå tillbaka till den processen, men just nu klarar jag mig med en värme påse vid fötterna (:  

Det var bra att Molly Sandén gick vidare till final i melodifestivalen också! haha var ganska nära att ringa oskar och höra hans kommentarer.. stackars steffi hon har en man som är hemligt förälskad i Molly! ;)

ska krypa ner i sängen och imorgon tar jag mig en jädrans sovmorgon! Natti <3

I`am power




den första basen är POWER!


lördagar är bäst

gick iväg till min 2 timmars träning. Den var verkligen svin jobbig, mina ben skakade när jag skulle gå hem.. körde 1,5 timme fys/spring sen match i 30 min. Det blev tufft eftersom jag råkade missa frukosten :( men nu är jag "back on track" 

Har precis fikat med mamma och syrran här hemma. Väntar på att victoria ska ringa så får väl se om jag får en revansch på speladet ikväll

Har sagt upp mig från jobbet nu också fyfan vad bra det kändes! allt släppte ifrån bröstet och de i min omgivning sa att jag var tvungen att tänka på mig själv och inte åka till en arbetsplats som jag inte trivs på. Tog dessa kloka människornas råd och fick det gjort.
Men erbjudandet att få komma tillbaka när jag har mer motivation  finns kvar.
Men jag har äntligen gjort mig ett CV och sökt jobb som tusan. 
hoppas på det bästa!

fredagsmys

Har spelat två omgångar monopol med victoria ikväll, blev utslagen med hennes tuffa vinst på 160 000 i slutsumma.. KUL, hatar att förlora:P vi hade myst till det med räksmörgåsar chips och dipp och massa annat gott. kommer precis därifrån.  Har huvudvärk än så jag ska iaf krypa ner nu! snacka om efterlängtat =) Godnatt med er

LOV LOV LOV LOV LOV

Efter skolan åkte jag till score, tänkte säga hej till jacob innan jag åkte hem, men såg han inte så jag tog en cola och bara njöt av att jag har 10 lediga dagar framför mig : ) När jag kom hem så låg han kvar i sängen, lite halvsjuk.. så jag har pysslat om han hela dagen och syrran och jag gjorde ett försök med pannkakor.. men gick snabbt över till plättar! HAHA amatörer.. Ska lägga mig i sängen några minuter och ta det lungt,vänta in maten. För sen åker jag och victoria till maxi och köper med oss fredagsgodsaker! Ska nämligen mysa med henne ikväll.  ciao

LOVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV fan vad underbart



det där var ett tagsen.. :)

bokat



Tror tror tror att det kommer bli denna! Och tid är bokad;) så på onsdag vid 2 tiden så ska jag sitta och lida. håller tummarna på ett bra resultat (Y) 

pimplare

Idag har det varit en riktigt skön dag faktist! även om jag inte gjort för mycket så har det dykit upp små saker som är bra hela tiden :) när jag kom hem så var det tacos som serverades, ett +. Nu när jag loggade in på datorn så kom lönebeskedet! tack tack tack det var jag värd:D haha +.  Min morbror är med i tidningen idag också, som storpimplaren fick 51 kilo abborre på 5 timmar, och då var han tvungen att ge sig eftersom han skulle hem med allt med;) snacka om kung!  länkar sidan om man vill läsa :)

http://www.nwt.se/arjang/article483823.ece




 fina fisken detta ..



Nu bär det iväg mot RAGGA :) dansa loss i en timme, uppdaterar mer senare har något att berätta! hejsvej

en helt vanlig stressig onsdag :)

Somnade 6 imorse! det blev riktigt riktigt sent igår natt...och jacob somnade väl inte förens halv 8 den stackarn :D
Men tog mig upp nätt och jämnt till skolan, och vi lärde oss tekniken av de nya plattängerna ghd. som var as bra! fick mycket bra tips. så en sådan ska jag nog beställa lite längre fram :) vi testade olika tekniker på varandra och så höll vi ett föredrag som skulle ha varit klart för längesedan. det var skönt att få det ur världen! Nu ska jag ge mig iväg till KMTI har nämligen bokat tid med en instruktör som ska hjälpa mig ;) har bråttom! får cykla som en dåre dit.  Hej så länge!



22.00

"Att våga är att förlora fotfästet för en stund. Att inte våga är att förlora sig själv."  snodde citatet från malins blogg.

Kryper ner i sängen med en päronsplitt och dokumentären  Plastikdrömmar :)

kvällingen

den här bilden förklarar kvällen igår en aning:)  jag och jacob åkte hem hit igår, somnade sent och idag vaknade jag klockan 18.00! FY SKÄMS! (a)
har precis varit iväg och tränat och nu ska jag ta mig en matbit och sedan krypa ner i sängen. natti :)



yes

Är kvar hos lina än.. och det började med godis,chips och mys:D sen var alla så jävla taggade så det började drickas här.. och jag sitter ju i mjukis och tittar på alla fulla runt omkring mig, trevligt trevligt!
Hahhah vet att jag är trött och väldigt hungrig har inte ätit någon mat idag kom jag på! så det blir nog en sväng in till day and night för en kebabtallrik (; 
 
  ska vara social nu, pusspuss

..

har inget mer att säga än att min alla hjärtans dag blir flyttad till måndag.
Ska iväg och mysa med brudarna nu :) alla som är ute och roar sig med alkohol! ta det lungt och ha en trevlig kväll :D / v

Arvika T

Efter skolan åkte jag till sjukhuset och röntgade min jävla rygg :/ Sen tog jag tåget till Arvika :) Mötte upp ida, hade planerat tatuering idag.. men han var i Danmark, så vi bokade en tid iaf ;p så nu måste jag få klart vilken stil den ska ha.
Gjorde däremot en annan spontan grej när jag var där! hahaha        i`m crazy!!!!! 
Har tagit mig hem och ska snart krypa ner i sängen och glo tv. Hoppas på en bra film ikväll!




   

Rådgivning... har hittat 4 typsnitt som är så jävla fina, men de är ju det som är problemet.. behöver bara ett av dom så om ni har tips om vilket ni föredrar? skriv!

like a retard?

Jag följde med mamma och syrran till Bergvik, tänkte bara hålla dom sällskap men det slutade självklart med några extra plagg till garderoben:P Huvtröja från Crocker, Linne från Warp och ett par mjukis :) Har precis ätit  flygande jakob mumma. Och nu väntar jag in dansen som början vid 8! innan det så ska jag krypa ner i sängen och återhämta mig efter shoppingrundan... haha!

 
sne åt höger? haha eller a inget att skoja om.. de stämmer faktist;(

Tänkte tipsa om min grannes blogg. hon är lite knäpp men vafan det är väl så samhället ser ut nu förtiden.  länkar den här :D  www.justlikearetard.blogg.se

hemma torsdag

Vaknade vid 10 idag, känns skönt att ta sig upp i normal tid när man är ledig. blir lätt att man sover bort hela dagen annars ;P Träningen som blev igår känns ju idag iaf, aj aj aj har ont i varenda muskel i hela kroppen... svider att veta att det är dans ikväll! stackars lår. Tänkte ta en promenad ute i solen sen ändå. kanske kan få med mig amanda, som är en latis :) 

Ska försöka avsluta mitt skolarbete idag också med tanke på att det ska vara klart imorgon!
Nu ska jag fixa till mig lite och försöka röra mig ut. Hörs!
ha en bra dag <3

släpp alla känslor..

sitter och tänker på väldigt mycket. och jag har insett att jag måste tacka dom som har stått mig närmast på senaste tiden. Jag är så glad över att ni har stöttat mig när det varit tufft... fått mig att må bättre och gjort så att jag fått nya uppfattningar om hur det ska vara! Detta tack går till mina nära tjejkompisar, ni vet vilka ni är

fantasi flöde

Min onsdag har sett ut såhär ungefär. Jag sminkade en soldat och har tyvärr inga bilder, kom på att kameran låg i väskan efter allt! clevergirl ;)  Men det gick bra iaf, och jag tog några bilder på de andras modeller. Fick gå när vi var klara.. skön dag!  Imorrgon är vi lediga:D

 

 malin sminkade isprinsessa.


Elin sminkade en rymdflicka :)


 Dessire sminkade skådespelare förr i tiden. (tror jag)




      KMTI

Efter skolan åkte jag hem och åt lite snabbt :) kastade i mig bacob och scramble eggs. Var på gymmet i 3 timmar, och fixade äntligen KMTI kortet :D så nu ska jag starta med träningen där..
fastän jag tränade så hårt så orkade jag ta tag i rummet som såg ut som H******! 
folk som känner mig får nog en shock när dom ser att jag också kan vara lat över städning;) hahaah brukar vara ganska noga med ordningen.
Men resultatet var bra, så jag tog mig en kall cola.

Nu  tänkte jag skriva lite på min insändare som handlar om nätmobbningen till storbloggare. Ska försöka få ihop en sida! kommer tillbaka sen
Hej
    
 

jobb ansökan:)

Fick VG på mitt matteprov! och jag är helnöjd!! matte är mitt sämsta ämne och förra provet blev ett IG snacka om totalvändning : ) 
efter skolan så åkte jag och syrran och hälsade på josse och hennes häst i stallet, ska testa att rida jag med någon dag framöver när kylan lägger sig lite. Jag och syrran drog till bergvik efter det iaf och jag var och sökte jobb på 3 ställen.
Fick ett bra bemötande så det känns bra!
känner just nu att jag inte klarar av mitt skitjobb som jag har. Och jag har kommit fram till att jag hellre går hemma och mår bra än åka dit och må dåligt.. 
Hoppas på förändringar.. 

Nu ska maten snart serveras hemma i huset och sen åker vi en sväng till Ö&B och inhandlar lite mys;D. Ska ge mig iväg till KMTI ikväll, fixa träningskortet och ta en timme i gymmet = )
ha en bra dag / v


Argumentation

Vi har startat upp ett nytt ämne i svenskan, mitt favorit ämne:D älskar argumentation och att få framföra mina åsikter. Men nu ska jag skriva en insändare och jag har ingen aning om vad jag ska ta upp i den.
Starten är det värsta.. sen rinner det oftast på! därför ska jag försöka rota runt i några spännande ämnen! jobb efter skolan, så hörs ikväll! :)

hej<3

mode



Jag är inte den tjejen som följer modet jätte mycket och vill hålla koll på vad man ska ha på sig, men tänkte ändå lägga upp några bilder på några små saker som jag gillade :)
till sommaren kanske!
bild: 1. forever 21  2. victoria´s secret   3. forever 21   4&5 victoria´s secret 6?

dagarna går..

Igår hade jag cup hela dagen tack vare därför så har jag inte hunnit med att skriva här :) Den gick åt helvete, och jag kom hem med 4 dobb sår på låret (Y) nice. Ja var så trött när vi kom hem så det blev bara lite snack och middags ätande.


 tog en bild vid kbk hallen där fotbollscuppen gick. och a det kan vara fint i karlstad också : )


:)

Det blev film och mys i ulvsby ikväll :)  Oksar körde mig och jacob hem till mig inatt.. har cup imorrn så måste sova ut hade jag tänkt.. men vad är klockan? halv 3, och inte ligger man i sängen än! typiskt, men man är van. Har en överraskning som kommer komma längre fram, Håll utkik ;) nu ska vi bädda ner oss. godnatt alla!

uppvisningen!

Var så trött igår när jag kom hem så jag orkade inte gå in och uppdatera om kvällen.
Men allt gick som jag hade förväntat mig! missade några steg, tack vare att zandra slängde av mig kepsen ;) så jag tänkte mest på den under dansen.. hahah
men men jag gick in och skakade rumpan av mig och det är alltid uppskattat!


Och idag så startade dagen med ett träningspass på 2 timmar (Y) Så nu ska jag kasta mig in i duschen, och kvällens planer är PERFEKTA :) jag,jacob,steffi och oskar ska laga mat och umgås. är redan vrålhungrig så mat först sen dusch!  :D



                      Killen är SJUKT bra! spana in när han gör armhävningarna.

sminkning

Tänkte visa er lite före och efter på den verkliga sanningen ;)



osminkad och nysolad :)



nyduschad och foundation på

ögonskugga


Klar, fast blött hår..
Sminkat mig ganska mycket  för uppvisningen, önska mig lycka till inatt då! slänger ut en till bild på mig när jag är klar sen:) hej så länge!

Modell sökes?

Modell sökes fortfarande, han som skulle ställa upp kunde inte pga missuppfattade datum. Jag behöver en person som kan ställa upp på att bli sminkad som en soldat för en dag ;) Onsdagen den 11 februari. Alla som har ett intresse eller någon fråga. skriv till mig. /  viktoria


tråååk

Sitter på datakunskapen och måste träna på ett litet test. som är assvårt och helt ointressant! tror jag skippar det idag och bara spanar runt på nätet istället! Skönt att dagen är slut vid 12 här ;D ska åka och sola direkt efter skolan.. hoppas jag får med mig någon iaf, tråkigt att sola själv! Men men ... ska tagga till ikväll nu    haj

citylunch :)

Jag hade idrott vid halv 11,Men när jag väl kom dit så fick vi reda på att både Svenskan och engelskan var inställd!
wio detta som är våran längsta dag annars.. halv 4 dagen 8-)
Så raka vägen hem efter en tråkig handbollsturnering. 



Uppvisningen jag skrev om, kommer vara på fredag på arena! Och eftersom vi dansar vid midnatt så hoppas jag att alla har druckit sig redlösa vid den tiden. Började ju träna på dansen först i tisdags! YES.
Men ska skaka rumpa så mycket jag bara kan, så får vi hoppas att de löser sig:D

Nu ska jag lägga mig bekvämt med matteboken i knät och pluggaplugga,plugga! Har matte prov imorrn :|


så bekvämt vill jag ha det ..
får vänta tills efter matten med sovandet..:D
Hej så länge!

MODELL SÖKES?

Glömde nästan berätta om vad som händer på onsdag!  jag söker EN modell som är villig att bli sminkad på ett lite uddare sätt.
Jag ska nämligen förvandla en tjej/kille till soldat. och behöver en villig. Så snälla den som känner sig utmanad eller har frågor, skriv till mig! : ) Tack på förhand! 


Plats: Karlstad, Nobelskolan
Tid: nästan hela dagen, för förberedelser osv.. 

TATTOO

Har funderat hur länge som hellst på vad jag ska ha för tatuering. Och eftersom datum nästan är helt klart nu så har jag faktist bestämt mig för vad jag vill ha. Och har hunnit fundera på det en hel del, är inte kul att ångra sig senare! Men hade hittat en hel hög med snygga motiv osv som jag skulle kunna tänka mig. fast jag vill ju inte starta med något jätte stort. Utan något litet och personligt. Kommer berätta längre fram om vad jag ska göra, så ni får fundera på det så länge ; ) 



Den här älskar jag, speciellt placeringen!



Den här kommer jag göra innan nästa år ialla fall:) så jädra SÖT!
 


Jag kan ju inget annat än att säga att pamelas fejkade tatuering ser så bra ut där den sitter! sen om motivet är rätt. nja men formerna osv..

          

                                   Älskar textstilen                     


       Den sista bilden är min absoluta favorit. MUMS MUMS MUMS. 
Hoppas att ni som funderar på att tatuera er fick lite bra tips.                           

EGO! bilder från tidigare år..

        

           

  

 Alla bilder som jag slängt in är på mig som de flesta kanske ser. och jävlar vad man förändras på bara ett år! den första bilden är jag 14 på ungefär. Och den sista är från slutet av 2008.


söndagsmiddag

  gratäng! lägg märke till den stora ostbiten.. pappa är lat ;) bläää
Fläskfilé, potatisgratäng, cafe de paris sås och COLA :D   champinjonerna är blää...

arbete

Jag var med och lagade söndagsmiddagen :)
Ska åka och träna sen, looking forward!

lördagkväll

Igår kväll bjöd de på dans! Kom till lina vid 20.30 då det egentligen skulle vara 5 pers. Men blir istället bemöten av 15! i en liten etta:) men det gick bra, hade riktigt trevligt med mina tjejer..
vi tog bussen till stan och åkte hem till susanna som bodde jätte fint brevid älven! Dansade en hel del innan vi gick in till torget. Där stog de kristna som stekte pannkakor, fick mig gratis nattkäk :D
Lite bilder från igår kommer upp under...


lite av min outfit.
Körde på glansigt igår ;)




bänkade med chipsen.. ;P



Julia har världens koll på Plump pappret.. :D

PLUMP




Hhah att du alltid lyckas få upp dom viktoria:D du är inte dålig. hon fick också båten som kvällens namn! hon satte på sig förstora skor... det fick hon lida för;)

RSS 2.0