Johaaoo:)

Feeeeeest!!!:D är hemma hos sl med massa folk:)! Ikväll ska vi stötta Eugen Niklas och André på deras event, smile:)


Pyton

Mår piss.. Är nere och det känns så tungt! Det är massa familjeproblem nu.. Och jag är som vanligt familjens medlare och sitter klämd i mitten.. Blir så ledsen och vill bara att allt ska lösa sig. Även om de inte handlar om mig egentligen så är det ju familjen och samma kött och blod. Det blir mina problem. Usch :( allt är bara väldigt jobbigt just nu och det gör mig helt utmattad..


Påslakan

Eftersom jag jobbar med skötseln av ett köpcenter här i Karlstad så händer det ibland att butikerna gör sig av med grejer som inte längre ska va i butik. Och idag hade vi tur;) nya påslakan minst 10st uppsättningar av de finare märket royal yacht club som kostar i butik 499:- för ett påslakan. Och 99:- för örngott hade dom tänkt göra sig av med! Så vi var snabba på att ta med oss det hem. Perfa! :D så har bäddat med det för att få en lite lyxigare sömn inatt.. Jag är inte tjejen som vanligtvis köper påslakan för 600:- så ja lyx för mig:) men fina va!? Båt/seglar inspirerat. Ska sova gott! Puss


Proppmätt

Räkfrossa på Scoooore med min SL. :-) har även köpt 2 nya klädesplagg. Ett par svarta vanliga jeans som jag kan jobba i. Eftersom alla mina byxor har blivit förstora.. :/ sen en jätte snygg tshirt!:-) och en ögonbrynsnoppare från makeupstore :)


Någranötter

Har varit på informationsmöte på jobbet! :) efter det drog jag till Irma där jag är nu och ligger i soffan och kolla på HIMYM samtidigt som Irma färgar Sofies hår. Nöje.. :) hah..


Pizza

Klippte gräset när jag kom hem från jobbet och pappa hade glömt att hälla i olja så när jag var klar började det ryka ur gräsklipparen! Trodde den skulle brinna upp. Haha synnnn
Vi gjorde en deal sen iaf att han följde med och kolla på dator och då skulle jag hjälpa till att laga pizza! Så efter lite handling så bakade vi pizza och har nu suttit ute på altanen framför ensam mamma söker med levande ljus och en hemmagjord pizza med köttfärssås/tomatsås som grund och på det blev de tomater,skinka, vitlöksbitar,ost och oregano! Jäkligt gott:)!! Är proppmätt nu och ligger nerbäddad framför TVn.


Dator!

Tittade på denna asus datorn idag. Som är relativt ny. Men när jag skulle köpa den så var den slut.. Hhappp men har även kollat på en acer samma pris men högre processor och minne. Men dock sämre batteritid! Svååårt


Tips?

Tänkte köpa mig en bärbar dator! Men vad ska man ha? Någon som har tips på en inte allt för dyr surf/film dator? :-)


Framförhållning?

Uh så härligt det är med tv branschen.. Man gör lite som man vill liksom! Så nä ingen kristallen för oss :( men men då slipper jag förlora 2jobbdagar iaf, om man ska se det från den ljusa sidan!


Kristallengalan 2012

Nu är det klart! Jag ska vara med som prisutdelare på kristallengalan som kommer sändas 4september på kanal5! Kommer bli skit kul:D och nu kommer det största problemet! Va fan ska man ha på sig!! Gah!


Maddi

Jag Sofie och Peter handlade massa gott på Maxi och hyrde 4filmer. kollade på citizen gangster inte så bra. Seg. Och sen lagade vi mat! Blev kycklingfilé fylld med vitlökssmör,lök och paprika invirade i folie i ugnen med pommes och bea! Jäääävligt gott:) Såg Hunger Games till maten och den var riktigt bra!!! Hann dock inte se slutet eftersom Madde hämtade upp mig! Så är här nu och ska mysa i 1h typ innan jag går hem och lägger mig. Vi tar igen förlorad tid:D min lilla maddis!


Vart jag hänger min hatt:)!

Såhär såg jag ut idag! Och köpte även en fin hatt!:) har hängt med maddis på stan och sen var jag med Sofie och PB .


Frostigt

Maten på Frost var kanon. Jag käkade fläskfilé, väldigt gott! Jobbet gick också kanon idag med mycket glada och frispråkiga gäster :D hah. Nu ska jag sova äntligen.. Fötterna värker och jag ser verkligen fram emot en söndag utan jobb! Min lilla lediga dag denna vecka. Wiho :) godnatt


Stimmet

Färdigsminkad! Ska klä på mig och sen åka ner till stan för att äta middag med brudarna :) vår lilla Elin lämnar oss och Karlstad för Oslo! :( så det blir som ett farväl!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/972499/images/2012/pic_5038e6b3ddf2b320c2004da7.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/972499/images/2012/pic_5038e6b3ddf2b320c2004da7.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/972499/images/2012/pic_5038e6f19606ee3259005112.jpg" class="image">


Ego:)

Det är så roligt att fota och det var ett tagsedan ni fick lite egobilder;) det jag tycker är spännande är hur olika bilderna (uttryckena ändras) men ändå har man inte ändrat smink hår eller kläder på bilderna. Bara fantasin som sätter gränserna! :) gillar hårinspirerade bilder som där när jag har hår i ansiktet. Blir så snyggt!


Jöbb

Idag har vi jobbat för 2 pers till på jobbet eftersom 2st är borta så har vi kämpat på bra jag och Nisse! :D ska åka och hämta ut min kista direkt efter jobbet för att sedan göra mig iordning för att jobba på Score! Börjar 18 där idag som servitris. :) fullt upp med jobb! Fick även 1 vecka extra här.. Så har nu 2 jobbveckor kvar på Riksbyggen för den här gången! :) men blir säkert lite helg jobb här då och då:) bra OB! Att det är löning idag gör ju inte fredagen sämre! Klirr i kassan


Fika och vodka :)

Efter jobbet åkte jag in till stan och fikade med en kompis Gino! Som var på besök här från Borås! :) längesedan man såg han. Fick en liten present! En väldigt exklusiv vodka flaska som bara kan special beställas från systemet:) uppskattas:) tack för de vännen! Sen lagade jag och pappa käk och nu ligger jag i sängen och kollar på tv:)


Jobb, lägenhet, vin, trött...

Var och kikade på en soffa förut som jag tänkte köpa,. Men eftersom jag hade sagt till hon som har lägenheten nu att jag ville köpa hennes så blev hon inte glad när jag sa att jag hittat en annan. Så får ta hennes ändå. Men men. Skönt att det börjar falla på plats med alla grejer iaf! Och förhoppningsvis så behöver resten inte kosta så jäkla mkt! Eftersom jag redan har ganska mkt. Det märks! Vill bara flytta in NU!
Blir nog en tidig kväll för mig idag iaf, så man är pigg för jobb imorgon. Har tagit ett glas vin till maten och känner mig avslappnad;) ligger i sängen nu med ett glas till och njuter av lugnet. Kommer inte jobba på mitt tredje jobb denna vecka heller så känns som att man har lite semester:p gött!


Läsarfrågor

Mina bruna boots och stövlarna är köpta på en typ lagerbutik med massa olika skor. Ligger utanför Karlstad.(smultronställe) dom bruna bootsen har märket Marco Tozzi :)


Kista

Har köpt ett jättefint soffbord!! En gammal kista som man kan förvara grejer i "Ofc" men smidigt! :) älskar den! Sen lagade jag kasslergratäng och har nu varit panikslagen i 30min...... Min mobil var stendöd när jag skulle kolla den. Och jag fick verkligen inte igång den även fast jag försökte omstarta den genom att hålla in den runda knappen och lås knappen samtidigt men tillslut!!! PJUH vad hade jag tagit mig till utan min lilla bäbis <3! Ser nu project runway iaf!


0av5 toasters

Var ju på snabba cash. Tror namnet kassa cash hade passat bättre. Den var inte alls bra! Ingen direkt handling och klimax kom i slutet då man trodde att filmen äntligen skulle komma igång men så tog den slut. Nä fy! Inte sevärd !! :( fr vänta i 10 år till på jägarna 3 istället...


Snabba cash

Jobbat, och nu ligger jag i sängen och kikar på lite inredning;) alltid lika kul. Hjälper till med middagen också. Ikväll blir det bio! Vi ska se snabba cash 2 :)


Prylar

Eftersom jag jobbar så mkt dubbelt och aldrig hinner blogga på kvällen/natten så blir det liksom att jag glömmer bort det fastän jag är ledig! Har iaf köpt lite mer nödvändiga saker till lägenheten idag. Ett duschdraperi, matvåg och ugnsform. Tidigare har jag hunnit köpa tallrikar, bestick, dricksglas, vinglas, skärbräda, stekpanna, slevar/stekspade, saxar, kökshandduk, decilitermått, toaborstehållare, tandborstar, tvål, diskmedel, toarengöring, matlådor och myyyycket mer behövs!! Har en lista som jag checkar av ;)
Har varit hemma hos Sofies föräldrar ikväll och fått jätte god mat och dryck. Kräftor till förrätt sen grillat med ngt glas rödvin :) jätte gott och trevligt! Ska sova nu, ny vecka imorgon. Puss :)


Tack pappa ;)

Det var kräftskiva här hemma men inte fick jag någon inbjudan! Roffade åt mig några havskräftor iaf innan jag drog iväg till jobbet. Jag hade dock lite mkt att göra ikväll.. Mkt strul men självklart kul! (fick vi in ett rim också) nu har jag äntligen dödat den myggan som surrat omkring vid mig.. Kan alltså sova nu. Kusten är klar för John blund. Natti!


bra shopping

en bok som mina vänner kan få skriva ett litet inlägg i när dom kommer hem till mig :) lite kul att ha!
fin bordsklocka
ljuslykta med ett ljus av kaktusimitation
loppisfyndade en staty av jungfru Maria :)
mina nya grymma gummistövlar!! :D
kunde byta utsmycknig också:)
nya boots!
åhååå älskar dessa!!! :D
 
Köpte även massa nödvändiga prylar till badrumet osv...
och har nu käkat kebab!
 

BILARRRRRRR

 
Äntligen har dom delat upp bilarna och lagt dom vita i en egen påse! de är ju dom bästa ;) eller vad säger ni?
 
 

morgontrött

Gaaanska trött när jag blev väckt klockan 11 imorse.. kunde inte somna om. men gick upp och gjorde mig iordning, jag och syrran drog iväg på en shopping tur:)!

Lägenhet!!!

Jag har fått lägenheten!!!!!!:D wiiiiho är så glad!!! :D

Smygtitt på lägenheten där jag flyttar in i September:)


Zzzzz

Tlöttchey_92

Blev "bara" 15h idag!! Nu ska jag försöka sova! Gick iaf skit bra på jobbet med världens goaste gäster:) kanonkväll är så glad över att det är fredag imorgon vilket innebär sovmorgon på lördag! Haha snacka om att ligga steget före i de positiva! Härligt. Natti:)


Jobbb

Jobb 07:00-16:00
Jobb nr 2 17:00-01:00

16h arbetsdag idag så jag hoppas ni förstår varför jag inte haft tid att säga hej till er. Nu vill jag bara sova. Klockan ringer 06:15 imorgon igen... Då dagen kommer se likadan ut på ett ungefär! Godnatt ha tålamod;) puss


Lägenhetskik!!

Har varit och kollat på en jättefin 2a idag! Golvvärme, diskmaskin, Bubbelbad, Klinkers kaklat badrum och fräscht kök! Vita stenväggar med blåa dörrar. Spotlights i kökstaket. Allt är Som ett litet mysigt grekiskt hus! Älskar den. Nu får vi bara se om jag får den också. 4200 , 52kvm ganska centralt :-) håll tummarna!!! Var iaf på Ikea och köpte uppsättning för middagar så som tallrikar, bestick, glas och lite små skit. Så jag slipper köpa allt samtidigt!


Vicki som PT

Victoria kom hit på eftermiddagen och skulle köra ett träningspass med mig! Vi började med en joggingrunda på 1-2km och sen introducerade hon träningsformen TABATA som är väldigt effektiv. Du kan utföra det via konditionsövningar så som löpning, hopprep, cykel eller liknande men också som styrkeövningar i en muskelgrupp eller flera. Så som cirkelträning. Tabata är maximalintensiva 20 sekunders intervaller med 10 sekunders vila som upprepas 8 gånger. Ett set tar 4minuter och efter det så ska man vila i 1-2 minuter för att sedan köra igen på tex en annan övning på samma muskelgrupp. Vi körde cirkel träning med först benböj i ett set och sedan växlande utfallsteg i hopp i andra set. övningar för lår och rumpa alltså. Efter det körde vi triceps i ett set och brösmusklerna i ett annat
set (breda armhävningar). Sen blev det Plankan i ett set och situps i sista set. Mellan varje set vilar du alltså i 1-2min. Och du ska ta i maximalt i alla set! Det var sviiiin jobbigt men effektivt! Och det finns en råbra app som håller koll på tiden och räknar ner! Den kan man ladda ner gratis och heter Tabata timer :) vi kämpade på bra i regnet och jag kommer få goooo träningsvärk imorgon! Så ladda ner appen och lycka till!! :)
Blev en varm dusch efter och tacos! Det var jag värd;)


Såld!

Efter jobbet träffade jag syrran och gav henne livsråd! Sen kom köparen till sägen hit och hämtade min gamla säng som jag hade lagt ut på blocket:) så nu blev jag av med den, skönt!
Och lite rikare ;)


Älghorn!!

Hääärlig dag i solskenet! Jag och Niklas har hängt idag. Först hejade vi på Aras i volleyboll turneringen på skutberget. Sen åkte vi på bakluckeloppis! Där vi gick varvet och kikade och sen i slutet sa jag till Niklas : jag vet ju vad jag letar efter, jag vill ha horn!! Tror ni inte Niklas hittar ett par då precis! Och pekar där har du horn! Hahha så jävla överlycklig!!! Och nu hänger dom så fint på väggen:) nöjd. Har även sett på handbollsfinalen och grillat hemma:)


Drömfångare

Låg ute lite i solen och käkade frunch! Sen följde jag med mamma till kil på vernissage och kil hela veckan, inte det roligaste jag varit på men ville träffa mamma! :) hittade ju faktiskt en drömfångare som jag köpte :)


Fredag

Blev räkgryta och handbollssemifinal i handbollen! Jobbet gick bra:) fick bli chaufför igårnatt efter jobbet dock.! Men men man ställer väl upp när någon behöver ta sig hem 2mil! :/ somnade halv 5 imorse!


Walkietalkies

Vaktchefen kom förbi förut och lämnade nya prylar till våra radios! Eftersom jag ska till jobbet ikväll och vår utrustning har krånglat! Så äntligen kan vi prata gojja med varandra igen;) hah :) tänkte äta något snart och ta en dusch. Det bästa är att börja 21:00!


Lugna fredagar

Vi tar en extremt lugn dag på jobbet idag! Det är ju fredag och vi är 3pers idag alla under 25! ;) så roligt har vi iaf. Ska snart käka lunch och efter jobbet blir det mycket chill! :-)


Lägenhetssökande och jobb!

Jobbat dag och kväll. Men fick sluta 21:00 och hann se Bolt springa sig till ett till olympiskt guld! Magiskt. Även sökt lägenheter i vanlig ordning... Hur svårt ska det vara. Finns inget typ! Kan få en central etta med nästan bara tomma lägenheter i det huset. Mitt i stan, dom har tömt huset på hyresgäster eftersom dom ska renovera så man kan bara hyra 2 månader åt gången, så att dom kan säga upp den snabbt om dom ska körs igång med renoveringen. (ska bli större lägenheter) känns lite trist att flytta in för 2 månader eller lite mer då. Kan liksom inte landa, komma till rätta eftersom man ska bli utslängd efter ngn månad. Men kan ju vara bra att känna på de! Och få bo i stan en liten stund medans man letar lägenhet. Dock tråkigt att flytta in och sen flytta ut:p


Fyndat!

Var iväg på en liten lada loppis här i Karlstad som har öppet varje dag. Hittade denna underbara topp! För endast 50:- ! FYND :D

Köpte även en tröja på lager 157 för 80:- mys tröja!


Matlagning

Har lagat lasagne ikväll! Pappa hade redan käkat och jag behövde äta och få matlåda till imorgon så det fick bli en hemmagjord Lasse. Riktigt smarrigt! Lyxade även till det med en efterrätt, vaniljglass med egenkrossad daim och neverstop i! Bra tips :) ligger i sängen nu och ser på ett av mina favoritprogram Project runway!


Tisdag

Drog och sökte jobb direkt efter jobbet! Haha lät ju knäppt! Men ja som sagt så har jag sikte på väktareyrket just nu och man kan bara hålla tummarna! För i oktober vet dom om det behövs anställas folk eftersom sommarjobbarna går kvar nu. Håll tummarna för mig! Efter det åkte jag och grundade böcker för 1kr styck!!!!! KLIPP! Har även hjälpt pappa med att stapla ved! :p drygt..


NY SÄNG

Idag har jag köpt säng!!! Var och testade en i lördags och jag fick jättebra hjälp då jag fick berätta hur jag brukar sova och vilka ryggproblem jag har (sen ryggrad & översvank) så hon kikade på mig när jag låg ner för att se hur de såg ut och kände efter hur ryggen låg osv. Så tillslut bestämde jag mig för en medelmjuk resårmadrass med en lite lyxigare bäddmadrass! Eftersom jag ville ha 160säng så valde jag 2st 80madrasser :) fixade hem allt själv och har satt ihop dom ikväll. Käkade pizza som paus här hemma och sen bäddade jag rent:)! Är supernöjd! Får se hur nöjd jag är när jag vaknar imorgon. Nu ska jag och min kille Hampus (läs: min säl) Sova! ;) natti!


Lägenhetssökande!

Har jobbat 10h idag och det gick fint! Lite svårt att somna nu dock.. Ligger och kollar lägenheter och os. Har lagt upp en annons på blocket nu om lägenhet iaf! Var iväg till en bekant efter jobbet för att kika på en lägenhet central 1a men den ligger på 4900! Och det skulle med alla tillkostnader hamna på 9000 i fasta utgifter vilket för mig är jäkligt dyrt!! Det suger eftersom lägenheten är så jävla fin. Gammalt k märkt hus med högt i tak stora fina fönster, trägolv, gammal vit vedspis och mkt utrymme för förvaring! Åhhh ! Vill vill vill! Men men man får vara realistisk! Lär väl hitta ngt snart ändå förhoppningsvis! :) god lunch på jobbet idag btw!


Nattinlägg

Jobbat klar och klockan står på 04:04 när jag nu ligger i sängen hemma med en skål med mango och OS på tvn. Relativt lugn kväll med falskleg och nekande.. Det var kul att vara tillbaka på entré jobbet efter en helgs ledighet! Borde stänga av tvn och försöka sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Men börjar 12 som tur är. Så jag får ju någon timmes sömn:) natti!


Dagens

Var iväg till secondhand butiken och hittade dessa två gamla böckerna! Tycker det är så jävla snyggt med gamla böcker staplade på varandra som används som prydnadsböcker! Ska försöka hitta några till. Men det ska vara rätt också;) innehållet är slitsamma denna gången är det utsidan som räknas, men lite baktanke med Bibel boken fanns det ändå. En bibel i hemmet måste finnas;)


Shopping

Det jag köpte i Sthlm!


Lördag

Ställde klockan på 10:30 imorse och när alarmet ringde slog tanken mig att jag måste försovit mig till jobbet! Och varför den stod på 10:30 och inte 06:15? Men insåg sen att det var lördag morgon och jag var ledig ;) skönt de där.. Gick ändå upp vid 11 tiden och lagade frukost och röjde upp i rummet. Drog sen hem till mamma och fikade med mormor:) kul att träffa mommo:)


shabby chic möter japansk stil

MORAKLOCKA!!! ge mig..
sängramarna<3
Moraklocka vill jag ha!
skärmavdelare. Bilderna är hämtade fråm blocket. alltså finns dom kvar.
 
Det är såhär jag ska inreda min lägenhet! ÄLSKAR den romantiska, lantliga gamla stilen!
Vittttttt
och sängarna på ett japanskt vis. ekologiskt med 100% bomull och lite kokos. Välsdigt bra för oss med dålig rygg;) eftersom bomull formar sig efter ryggen.och såhär marknära gör att man får ett bättre underlag. så jävla snyggt!!!!!!!!!!!!!!!!!!  GAH
 
 

2/3 jobb på 24h

Förlåt för dålig uppdatering idag. Har jobbat i 16h.. Så inte haft någon tid dvs. Ligger hemma i sängen nu fötterna värker och jag käkar melon framför OS i volleyboll mellan USA-Italien ska försöka bli trött och somna så att man kan få vara en fungerande människa imorgon! Då jag ska försöka hinna med fika/lunch på stan med Leila och Madde kanske sen ska jag hänga med mormor och mamma. Och även träffa Niklas! :) o sen vid 21 börjar jag jobba igen! :-) så hörs imorgon:) då ska jag visa vad jag köpte i Sthlm. Kram!


Ett jobb till

Hemma i sängen nu.. Blev bara 12h jobb idag eftersom regnet kom så jag fick gå tidigare från jobbet :-) skönt att komma hem till sängen innan 12! :) kan tom ligga i sägen och kika på tv! Lyx. Har även fört över lite pengar och betalat ngn räkning. Ska börja tänka lite mer ekonomiskt,. Lätt att skämma bort sig när man väl börjar tjäna pengar. Men vill ju spara till lägenhetsprylar så bäst att hålla hårt i cashen :) fick även ett till extra jobb idag! På löfbergslila arena i restaurangen. Alltid bra med jobb ;) men det börjar inte än på ett tag som tur är.. Eftersom jag redan är uppbokad på massa jobb på veckorna!


Saknad

Hemma, uppackad och nerbäddad.. Med ett litet tomrum.. Den här lilla resan var ju så bra! Välbehövlig... Aktiv.. Mysig... hur ska jag nu orka gräva mig tillbaka in i min lilla jobbbubbla som jag själv har skapat.. Jag vill så mycket! Men ändå vet jag inte riktigt vad jag saknar. Eller ja, jag saknar väl egentligen ingenting men ändå någonting. Min egna grund kanske. För att sedan kunna dela den med en annan. Meeeen tiden får visa mig vägen och jag ska hjälpa till att styra. Godnatt!! upp i ottan då allt drar igång igen.


Shopping

Har gått en hel dag på stan och besökt varenda butik i centrala stockholm. Ändå hittar man inte så mkt.. Blev lite dyrare på hollister dåra men annars så hittade jag inte så mkt.. Zara, h&m och bikbok. Så kul var dä;)! Blev inget vin heller.. Kände mig inte så uppåt i humöret för det så blev en ice te istället till en bakadpotatis med kräftor i vitlökssås mums!


Jag älskar att umgås med mig själv

Är framme i Stockholm nu. Var trist att säga hejdå och lämna, men som tur var tog flyget bara 45min! Och jag ska snart kliva av flygbussen för att tillbringa en dag med mig själv i våran fina huvudstad. Räkna med ett glas vin en god middag och lite shopping!:) bara jag..


RSS 2.0