Pyton

Mår piss.. Är nere och det känns så tungt! Det är massa familjeproblem nu.. Och jag är som vanligt familjens medlare och sitter klämd i mitten.. Blir så ledsen och vill bara att allt ska lösa sig. Även om de inte handlar om mig egentligen så är det ju familjen och samma kött och blod. Det blir mina problem. Usch :( allt är bara väldigt jobbigt just nu och det gör mig helt utmattad..


Kommentarer
Postat av: Kära lägenhetsinnehavare bloggare o medlare.

Tror inte man skall medla för mycket, för folk snor energi o glädje av en, vem det än är så lider den som ser på mest. Tyvärr är inte livet så enkelt som man vill ha det till, egon trillar framför ens fötter, det regnar mördarsniglar m.m. Det enda jag kan komma på är träning, nått som förskjuter ens tankar. Under tiden du läste detta hann du inte tänka på medling. Slå nu näven i bordet, gör nått åt era problem drummlar. Du o Johanna har ju 42 års livs erfarenhet ihop, ställ krav.

Kraaaaaaaam Victory, you just got ONE LIFE!

2012-08-30 @ 16:51:01
Postat av: Sandra

Gumman <3 Jag vet att du är otroligt stark och väldigt klok. Ta inte på dig mer än vad du klarar av. Hur mycket du än vill så går det inte alltid att lösa andras problem. Hoppas att det blir bättre snart! Kram!!

2012-08-30 @ 18:25:46
Postat av: Håller med

Ingen kan fixa andras problem utan att knäckas själv o sen må dåligt själv.

2012-08-30 @ 21:20:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0