KARON



Igårkväll satt jag och förhörde Jakob och sedan gick vi till en thairestaurang några gator bort.. fyfan säger jag.. min soppa var vidrig! smakade diskmedel(typ mosadgröt med kyckllingbollar i & slajmig ) BLÄ. det första äckliga jag äter här nere faktiskt.. :p

Efter det satt vi på "utechillsofforna" på EBS och spelade fyra i rad, spöade han stort ;) tog sedan moppetaxi hem.

Moppe taxi är så jävla underbart att åka, varm vind som blåser i håret! Man ska åka med dom som har blå väst. Det är dom riktiga moppetaxisarna.

Somnade sent igår i stenhårda sängen men var uppe vid 10 och hyrde moppetaxi.. tog en tur till Karon beach (Kata får bli någon annan dag) och det var härligt där.. dock var det mest moln än sol idag fast iofs var det nog bra för det bränner så JÄVLA mkt när solen är uppe och man från innan är bränd i huden.

Var mindre folk och inga försäljare där iaf så det var skönt :) Lite bränd på benen och magen nu men annars så!
Förövrigt så har jag kikat lite i köpcentrumet här (dock dyrt) fick med en duschhandduk för 119bth = ca 25kr det var bra pris iaf.

Sitter på grabbarna grus sportbar nu och har käkat thaimat IGEN ;) chicke with garlic/pepper! mums
blir lungt idag.. ska förbi 7eleven sen och köpa med en choklad tror jag! så sugen på choklad!!!! och dra en film :) imorgon startar jobb! wiiiiieee


Hall pass

Var trött igår, så vi la oss i sängen och kikade på Hallpass och käkade kakor och drack vatten;)
Sov länge länge idag..är ju i stort sett själv nu och hänger med dom som jag hittar här från Grabbarna Grus gänget. Men var molnigt när jag vaknade så sov till 15! lika disigt hela dagen, ligger på lilla sportbaren med datorn i knäet, har käkat chicken-garlic/pepper med ris.. så jäävla gott!! =) har möte kl 19.00 klockan är 17.30 här nu. :) ska dra på ett avsnitt How I Met Your Mother.


mer bilder


sjuk och sliten pierre, resulterar i sandsömn..:D

apoor:)


fin hjärtsten

taxibåt!


lite bilder


Kolla vilken liten goding som vi fann utanför jocke och pirrens hotell! det var en thailändare som kom bärandes med denna lilla sötnosen. var bara tvungen att gosa med han :)

tjockis leffe! låg alltid i denna trappen, tjock som fan och seg men alltid glad. söt vovve! : )

bra drag inne på Factory! ett svin bra dansställe här. råbra musik och alltid massa folk på dansgolvet!


tuktuk !! så jävla kul hahah dom kör som idioter och jag och Pirren satt baklänges i dom höga bergen när de gick som fortast! som att åka bergochdalbana fast värre! wihoo. haha

pizza slice ca 80bth = 16-20kr  saker som är turisteftertraktat eller inte thailändskt från början är dyrast.. som solkräm, godis, pizza, pasta, vin.. osv

på beachen,. massa musik och ljus som man typ fick epilepsi anfall av. hahah men vore nog kul om man själv skulle festat och drog dit innan folket började dra. :p
En utav restaurangerna vi käkade på. var sådär bra mat. Det roligaste är att det inte spelar någon roll hur restaurangn ser ut eftersom maten kan vara bättre på ett "sunkigare" ställe. : ) Har bara ätit thaimat än och ngt vitlöksbröd och frukt då.

vårt hotell till vänster. typ rum uppe i luften : ) mysigt och fräsht.
lite dyrar. kostade ca 1700 bth för 2 nätter = 350-400 kr

hade ju pool som var nerkyld också så de var ju skönt att för en gångsskull kunna svalka sig! : )

detta var små stränder som vi gick förbi på väg till Long beach. riktigt små med typ 3 pers på.. men tyvärr lite mer skugga än sol och en läsa bok strand. Vi ville ju ha käk så var tvungen att komma fram för att få oss ngt i magen.


Brännhett

Jäklar vad solen tog idag! Igår låg vi hela dagen men inte en bränna alls.. Så jag skippade smörja in ansiktet idag. Ingen bra idé, ser ut som en tomat nu och håller på att brinna upp! Frossa. Har iaf kommit in till patong igen och duschat och fått i mig mat. Sitter och kollar på tennis nu. Blir lungt ikväll:)


Lämnar Phi Phi

Åker med 14:00 båten hem till Phuket/patong idag. Ska få i oss lite frukost först sen kanske man hinner vila på bechen närmast oss innan jag måste åka. Så det blev ingen Maya bay för den här gången!:(


:D

To long beach skulle det stå;) tyckte de var en sådan jäkla jobbig promenad i bergen för att ta sig dit så vi snvände oss av skyltarnas namn.. To long beach. Long heter den annars. Skulle gärna vilja till Maya bay imorgon! Sägs att den stranden ska va jätte fin, men så mkt avgifter hit och dit för å ta sig runt. Först avgift med båten dit och sen 200bth för att få gå i land bara:/ önskar reskassan hade sett bättre ut;)


Beachen

Idag har vi tagit en lång promenad till en strand på ön To Lonc beach. Ganska bra ställe. Lugnare:) solat och badat!


Dag 1

Igår satt vi ute på balkongen med utsikt över phi phi Island.. Spelade kort, käkade snacks och drack lite iste. Grabbarna gick på ölen och det igen och vi gick ner till beach klubbarna runt 1 för att kolla nattlivet. Var bra drag, tror vi kom lite sent ändå.. Men var skönt att komma i säng nykter fast ändå är de så sjukt svårt att ta sig upp på morgonen!


Pippi island

Ganska mycket folk ute på patong igår! De firade ju australienska natinaldagen, men jag var nykter igår! :) idag käkade vi thaimat till frukost och tog sedan tuktuk ut till hamnen där vi åkte båt över till Phi Phi Island! :) vi stannar i 2 nätter, eller jag gör det iaf, vet inte om mina nyfunna vänner (grabbarna från Södertälje) ska stanna mer , isåfall åker jag tillbaka till Phuket ensam. Är ju ensamvarg på resan men det är kul att ha hittat nya vänner! :-)


Lillördag

Mötte upp Jakob på stranden igår och snackade lite, sen på kvällen gick jag ut med grabbarna och dansade och drack massa drinkar. Sen på natten drog vi ner till beachen och badade!:) låg i och simmade i en timme typ:D rå skönt! Det är ju svin varmt här på kvällarna också:)


Thailand

Är framme och det är inte som jag föreställt mig än! Men det har gått en dag, igår var jag ute och dansade gärnet med mina nyfunna grabbkompisar! Sen blev det även att dansa loss på bögklubb' ! Råkul, inga som stör en liksomb :) är fint väder och rå varmt!


Man hinner tänka mycket när man är ensam

Resans Funderingar.. Vad är det för grej att dricka tomatdricka med peppar i? Är det en tysk sak eller.. Och efter 3h flygresa inser jag att personen bredvid mig visst var en man, det avslöjades när han hostade eller förresten han/hon har liksom inte bestämt mig än. Sen insåg jag även att jag gick miste om ett glas gratis vin. Buhu och den andra tyska damen bredvid mig berättade i efterhand att hon inte dricker alkohol så jag skulle ha fått hennes med! Dubbel otur! :( maten var nice! Men synd att efterrätten var lika stor som halva middagen. Inte för att man brukar klaga på de annars men som ni förstår var jag fortfarande hungrig! :) uppdatering: flygvärdinnorna tog ett andra varv men tyvärr fanns inget vin, konjak och cola fick göra mig lite seg i benen istället. And we like it!


Hej

Klockan är snart 18:00 här och jag har sovit 1h sen i måndags -6h flyget gick bra! Och de dryga var att alla flyg till Phuket var fullbokade tills kvällen!!:( så hittade en svensk söt tjej daniela som jag hängde med och dödade några timmar:) nu är jag och käkar igen.. Väntar på flyg nr 3;) till Phuket!


Thaii

Sitter på flygplanet nu och ska snart lyfta mot Berlin (mellanlandning) :) hoppas vi kommer fram hela och rena. Ska försöka uppdatera er så fort jag kommer fram. Som egentligen är 4 inatt svensk tid. Men thailändsk tid 10:00 :) ses här framöver, önska mig lycka till! Nu börjar mitt äventyr!!!! <3 kram


Mot Arlanda!

Blev en lugn kväll igår med lite kebab och bara softa i soffan:) har fått bra sömn inatt som kanske egentligen inte år rekommenderat eftersom jag ska va trött på planet så att jag kan sova på resan. Men men bättre att va glad och utvilad nu iaf känner jag! Trött blir man ju förr eller senare. Är på flygbussen mot Arlanda nu iaf och har lyckats åka buss och ta mig fram med tunnelbana själv. Man känner sig ganska vilsen i storstaden;) men än så länge går det ju bra! :)


B- positive

Låååång dryg dag, blir inte alltid som man tänkt sig! Skulle som sagt hängt med Per här i Stockholm idag. Han valde att inte svara mig.. Som tur var kom jag på att Madde och Leila var i staden.. Så vi kikade lite på stan och slog oss sedan ner på ett café för lite käk och fika. Dom skulle med tåget hem 19:30 och precis innan vi säger hejdå hör per av sig, lyckats sova tills nu efter en kalasfylla igår så nu är jag äntligen på väg in till en varm lägenhet! Väntar på att han ska möta upp mig på telefonplan :) men jag är inte bitter!


Sysslolös

Sitter på centralstationen och väntar på att Per ska vakna till liv och höra av sig. Snacka om dötid. Tur att jag har filmer;)


It begins here

På tåget! Hej Stockholm! Hejdå Karlstad!


Jägeeeeer



Hemma från jobbet, har försökt packa ner det sista i väskorna nu.. får lite lätt ångest när jag tänker på att jag måste upp om 5h.. Tåget rullar 10:30 och innan dess ska det duschas, käkas frukost, packa ner det sista, göra mig iordning och på ngt vänster ta mig ner till stationen. MEN det är om 5h det så nu jäklar ska jag sussa för att få bli lite utvilad ! =)


Work

Har avnjutit bättre mat här hemma idag än igår (dom kör en 20dagars detox kur) därav sallad och all knepig mat. Blev jätteräkor i vitlök/chili sås och rökt lax med sallad och sås :) ser hockeyn och sminkar mig nu, drar snart iväg på jobb! Sista kvällen i Karlstad för denna gången nu och imorgon går tåget till Stockholm! :)


Vegetarisk asiatisk wrap!

Gårdagens middag, blev inte mätt kan jag säga.


Ett livstecken!

Sov till 3! Hade ställt klockan för morgontidning med laget men insåg att jag behövde mina sovtimmar så så blev det! :) har varit hos Elin där Julia, Victoria, Desse och Lina var :) blev go fika och farväl till mina fina tjejer:)


Jobb

Jepp jag har packat klart nästan! :) fan vad skönt. Har även varit iväg till KMTI och kört cirkelmix passet. Som inte var så jätte tungt idag faktiskt, hade bra flås! Nu är det tvättmaskiner som snurrar och mat är på g! Äntligen efter en toast på hela dagen villket är skit dåligt! Har glömt bort att äta idag helt enkelt. Händer inte ofta! Jobbar ikväll 22-03 på SCORE jägerhelg :)


Hey its Friday

Finfin dag! Solsken över hela Karlstad och jag får sådana vår känslor! :) ändå är det -6 grader ute! Har tagit en fika med Julia :) och ett farväl.. Går igenom kompis kretsen nu! :p sitter hemma hos vicki för tillfället som gör cheesecake! :-) ska snart hem för att äta mat innan cirkelmix passet = )


Livsbyte

Ja det känns som att det var igår jag bokade flygbiljett och spontant bestämde mig för att ta 1månad och 3veckor av mitt liv för att spendera dom nere i Thailand.
Nu har jag packat ner det mesta i resväskan och har liksom inga sommarkläder känns det som....
men när alla andra saker förutom skor och kläder ska ner så kommer det nog fyllas upp ganska snabbt! Frågan är om man behöver ha med några typ tygskor,tunnare jacka och byxor? gaaaah vad tror ni? hjelp..

Har fått låna en minidator av Sofie min fina vän:)<3 TACKTACK!! kommer göra så att jag förhoppningsvis kan blogga och slänga upp bilder här! :) så att ni kan följa mitt liv där nere :)   film,musik och spel är också ett plus med datorn;) ska föra över filmer snart, men just nu laddar jag ner vlc, uppgradering av internet och avg virus program. Tjejen har ju ingen koll på teknikens värld;) hahah

:)

Har varit ute på stan och fixat med saker till resan, som forex, sovbindel och biljetterna :) ätit mat på score nu! Ryggbiff! :)


Good mooorgon

Vaknade av mig själv ca 07:30 pigg och utvilad! Så jag steg upp och fixade färskpressad juice och packade väskan till gymmet! Körde först löpning i intervalleform 20min och sen biceps/triceps. Ligger under täcket nu och vilar lite innan jag ska göra mig iordning för att åka ner till stan. :)


Frisk?

Har tränat och jag mådde inte bra i början får jag liv att säga.. Men efter ett tag så släppte det och huvudvärken försvann. Nu är jag pigg och frågan är hur morgondagen kommer se ut! Hoppas jag vaknar lika frisk för isf blir det gym! :) ska hinna till forex imorgon också,. Och även föra över filmer till datorn:) på kvällen ska jag nog träffa tjejkompisarna:) gäller att säga hejdå till alla nu innan man drar.


Buhu

Hade typ salt brist och om jag ska orka åka iväg på fysträning ikväll så får jag börja ladda upp nu.. Vätska, salt(chips), vila och lite mat sen! Heja Viktoria


Pannkakor

Blev inga chips eller vitaminer. Istället gjorde jag pannkakor! :) hah..


vill inte bli sjuk

Känner mig faktiskt liiite krasslig just för tillfället.. lite varm osådant skit. blir jag sjuk nu så dör jag typ! Får fylla på med vätska salta chips och mkt vitaminer under dagen.. ett tips som alltid funkar! kurera.....

Vovvar

Var hos syrran förut och hjälpte henne med att städa:) deras hundar är så gosiga! Grimm ser ju livsfarlig ut med sina vit/isblåa ögon:D


Bilder från dagen

Gymkläder

en kall smoothie!

Efter fotbollsträningen så slängde jag ihop en oxfilé pasta ;)

 

Har förövrigt besökt arbetsförmedlingen idag och lämnat lite info där, samt kikat med resebyrån om lite funderingar. snart drar jag!!! GAHHH

 

 


Mys

Myser hos Madde med Leila och henne :) har ätit lite och nu warrior och godis!


KMTI

Varit på gymmet ensam idag. Musik i öronen och först intervaller på bandet 10min som uppvärmning.

Sen gjorde jag olika magövningar först utan vikt, och sedan med vikt. Plankan, och med boll.

gick ner och körde kettlebell magövning för sidan, drog igenom vaderna också i benpressen. båda fötterna och sedan en i taget.(lite små tips på en del av övningarna)

Sen avslutade jag med Intervaller på bandet 15min och PW hem 2,5km.

 

Har käkat mat och ska hoppa in i duschen sen åka och handla med pappa!


THAILAND, att ta sig dit.


Tågbiljett = 210:-
Flygbuss = 100:-
Flygbiljett = 3990:-
Inrikes flyg = 500-1000:-


Allt som allt kostar det ca 5000:- att komma ner. Bokade bara enkel biljett eftersom jag vill inte känna mig låst att åka hem vid ett speciellt datum och det blev bättre pris att åka till Bangkok och sen ta inrikes flyg till Phuket. Självlart finns det biljetter direkt och även tur och retur som är i bra pris men då ökar flyglängden något enormt. Orkar inte flyga i över 24h. Min resa tar ca 14h till Bangkok sen tar det ca 1h ner till Phuket

Just nu

Slutade 23:00 och är helt slut i hjärnan.. Det är massa folk som hängt med oss hela dagen där vi satt och tog emot studenterna och med massa folk menar jag personer från hela världen. Vi har suttit och babblat hela dagen på engelska då såklart. Så nu är jag verkligen helt utmattad!! Men det har varit kul och lärorikt;)


:)

Jobbar.. Sitter och pratar med utbytesstudenter tränar engelskan.


sliten

har käkat oxfilé, pepparsås och hasselbackspotatis här hemma :) inga fel! Imorgon så jobbar jag har typ jour hela dagen :p får hoppas att det går bra! upp vid 9..

Fotshall

Gick upp vid 7 tiden imorse för att träna. Sr en bra träning när man väl hade vaknat till liv då vill säga! Sen åkte vi till Forshaga och kollade på match Dler drog med mig, en arbetskollega jag inte träffat på år!


Mys

Är det fredag eller vad säger man ;)!


tränat

Igår bokade jag Cirkel Mix passet på KMTI och redan igårkväll var det fullbokat så jag stod som 6e reserv.

När jag var där förut för att köra mitt pass med Biceps/Triceps så visade det sig att jag fick en plats på passet iaf, så det blev alltså dubbelträning idag! skönt med en vilodag igår eftersom jag kände mig pigg idag : )

Nu har vi precis käkat massa räkor med aioooooli och bröd! så jäkla smarrigt, är dock inte riktigt mätt så funderar på att ta bilen till ICA och köpa ngt smaskigt inför kvällen, OnePiecen är på redan så myset fortsätter här hemma 

KRAM ♥

haaaaaaard work work

Har hjälpt Pappa nästan hela dagen med diverse.. städa upp under carporten och ställa in sakerna i uteskjulet sopa upp massa höstlöv och göra snyggt där under så att bilen för en gångs skull får plats under taket.
Kändes lite knepigt att sopa löv förövrigt.. hahha, har även lagt upp massa saker på vindsutrymmet och rensat upp ute i gymmet så att man tar sig fram där inne.. har sett ut som en avlastningsplats de senaste 4 månaderna.

EFTER det så tog jag mig an insidan av huset och dammade varje list,fönsterbräde,yta och putsat alla speglar, tömt soporna, skurat handfaten på toan/badrummet och damsugit hela huset

JAPP JAG ÄR EN HEMMAFRU skulle man kunna säga. "en klapp på axeln"


Score

Har suttit på Score under kvällen och käkat mat och kikat på hockeyn. Bowlade även i pauserna, haha skulle skriva bowlade men så autokorrektade det sig till virkade.. Som att vi skulle virka i pauserna:D ska försöka somna nu iaf efter bloggrundan.. Taggad för träning så imorgon smäller det igen efter 1dags vila är jag pigg och energisk! Wiie natti :)


baka en kaka

kolatopping

kladdmuffins med kola! ♥

ett tips lägg dom i frysen så blir dom sega och goda!

Receptet:

Till ca 12 kladdkakemuffins:
100 gram smör
2½ dl strösocker
1 msk vaniljsocker
1½ dl vetemjöl
1 krm salt
4 msk kakao
2 st ägg

1. Smält smöret. Vispa ägg, socker och vaniljsocker riktigt vitt och pösigt.
2. Blanda de torra ingredienserna och rör ned dem + de smälta smöret i äggvispet. Blanda runt.
3. Klicka ut smeten i 12 muffinsformar [gärna placerade i en muffinsplåt] och grädda längst ner i ugnen i 10min på 160graders ugnsvärme. Medan muffinsarna gräddas kokar du kolakrämen ↓

Kolakräm:
50 gram smör
2 msk strösocker
1 tsk vetemjöl
½ dl vispgrädde
½ dl mjölk
1½ tsk kakao
2 msk ljus sirap

1. Smält smöret i en kastrull och rör ned övriga ingredienser. Låt småkoka i ca 15 minuter.
2. Glasera muffinsarna med kolakrämen så fort de kommer ut ur ugnen [eller ja, så fort krämen kokat klart, de kokar längre tid än muffinsarna gräddas.]
3. Låt svalna och sedan är de klara att ätas! Muffinsarna blir bara godare dag 2, så du kan lugnt baka dom i förväg om du vill. Och ett annat tips är att servera dom lite halvfrysta, superdupergott!


What to do

Ligger i sängen. Har ätit en skål med makaroner och köttfärssås som frukost! Funderar på vad jag ska göra idag:) kan detta va min lediga dag från träningen efter 8dagars träning?? ;)


THAILAND!!!!

JAG SKA TILL PARADISET!

Har funderat länge nu som jag skrev tidigare på hur jag ska göra med detta.. jag har alltså en jobb möjlighet här nere i vackra Phuket. Ska jobba som inkastare,biljettsäljare, på partybåt och förhoppningsvis kan man kanske se över fler möjligheter till jobb på plats! men som det ser ut här i Karlstad så går jag bara hemma och trampar, mitt liv är i stort sett:

träning

träning

laga mat

träning

städa

träning..

you get the point,

och dessutom så betalar jag hyra hemma hos pappa 2000:-/mån = ganska mycket som arbetslös.. alltså sparpengarna. så varför inte åka ner till andra sidan jordklotet och låta sparpengarna gå åt där istället!

Bokade en enkel flygbiljett ner nu den 23Jan och jag reser på tu man hand, är svin nervös eftersom detta blir första gången jag reser själv och dessutom så jäkla långt!

Har/haft lite att stå med nu i veckan iaf, fått ett OK från "managerna" att jag kan vara borta, avbokat tatueringstid, ska vaccinera mig, kontakta arbetsförmedlingen igen, införskaffa lite resprylar, fixa fram dator så att jag kan hålla er uppdaterade där nere.

Jag kommer stanna så länge jag kan och får och om det går som tänkt så kommer jag hem runt 12mars! ;)

sååååhär glad!


Hemmafru

Har lagat middag! Favvo, spaghetti och köttfärssås!!


morgonträning

Oboy, äggmacka och makrillsmörgås! yeeey det som behövdes efter 1hs morgonträning på gymmet.

09.00 - bröst/vader

Har även städat upp i köket, tagit tag i ett jobbsamtal som tyvärr inte leder till jobb.

MEN

Jag kanske ska ge mig iväg på mitt största äventyr på egen hand om 1 vecka.. jag sorterar för och nackdelar i huvudet och jag VILL men är osäker! ni kommer få reda på vad det är jag planerar.

hold on


ENKLARE FINNS INTE

Fått förfrågan om hur denna simpla "soppa" görs.

jag snor ideén från André som lärde mig hur man äter starka nudlar PÅ RIKTIGT..

BAS BAS BAS PÅ MATLAGNING...

* Koka upp lagom mycket vatten

* Bryt ner nudlarna till småbitar (medan dom ligger i förpackningen)

* Häll ner dom i vattnet och när dom börjar bli lagomt mjuka för att ätas så skruva av värmen och häll i kryddpåsen. toppa det med lökkrydda, vitlökspulver och CAYENNE peppar.

Soppans smak avgörs av hur mycket vatten du kokat upp nudlarna i eftersom du inte då häller av vattnet utan rör om och häller upp i en skål ;) såååå nu kan ni testa enkla nudlar i en godare soppa.


tuesday

Käk, fotbollsträning, filminspelning och dusch! så ser min kväll ut. :)

Smink

Dagens mejk


Vinterväder

Var ute på en skogspromenad imorse sen blev det en skål soppa i soffan. :) har sminkat mig nu och ska snart ner till stan för att få frisyren uppsatt till en extrascen!


rikare

En dusch rikare, en skål med stark nudelsoppa och ett samtal med min extra mamma från L.A(läs bor där) så mår jag finnemang! kroppen kommer börja värka imorgon..men det är då en promenix i snön löser upp alla slaggprodukter och får mig att andas frisk luft igen. Natti <3


LITE PUSH!!!

Som ni har märkt nu så har jag kommit igång med min Underbara träning igen! och allt tack vare en ganska vilsen träningskompis som jag ville pusha på efter att hon tagit initiativet att köpa ett träningskort på samma gym.

Med vilsen menar jag att hon saknar lite kunskap för att våga köra igång ordentligt själv.. och det är nog av den anledningen som dom flesta soffpotatisarna stannar hemma. Brist på kunskap helt enkelt för vem vill åka till ett gym och stå och göra bort sig i övningarna? nej...

Till att börja med så står inte alla på gymmet och dömmer dig, personerna som är där är ganska upptagna med sitt eget och har fokusen på sig själv.
Ger du dig in på den "skräckinjagade zonen" med fria vikter som många tjejer ser som grabbarnas revir så är det bara att hålla huvudet högt.. och stirrar killarna så är det för att dom äntligen får se en snygg tjej på stället som kan göra lika bra ifrån sig som dom och TRO mig mååånga killar på gymmet gör fel i övningar, men det är ju genom fel vi lär oss att göra rätt och alla har sina metoder.

Det smartaste för att ta sig iväg självsäker på ett gympass är att veta vad du ska göra innan du åker dit så att det inte slutar med massa olika övningar och muskelgrupper.

BESTÄM vilka/vilken muskelgrupp du ska ta dig an, (man kan även kolla upp övningar på internet) innan du åker iväg för att få ny inspiration eller så kanske du har 3-4 övningar klara för dig redan. Repetitioner varierar och du kan enkelt fråga någon i personalen på ditt gym om hjälp för att hitta dina repetitioner rätt.

sen är det bara att köööööööööra. Vill även tacka min vän Lina som jag har hjälpt och tränat med nu på gymmet för hon gav mig motivation och en push för att köra igång igen och träna.. så det var inte bara hennes förtjänst detta.. ;)



Pust!

Åhååå vilket jobbigt pass! Cirkel mix puls 60min. Hade iofs bättre fokus på mig själv denna gången och fuskade inte lika mycket! :) men just nu är jag mör i hela kroppen !! Kan även tillägga att smoothien på bilden var svin äcklig. Iaf den smaken.


Nytt kapitel?

På väg ner till stan för ett viktigt ärende!


Blä

Inte okej med 2 pizzor på 2 dagar! Tur att jag rör på mig;)!


good

Dagens träning var bra! nu blir det käk.

förra året..

sent upp

Sov ut idag.. och har precis gjort klart frunchen! omelett med skinka i. Sitter i onepiecen för tillfället och tänkte hålla mig kvar här ett litet tag till, innan det blir träningskläder på och avfärd mot gymmet.

"Hade jag inte gillat mat och godis lika mycket som jag gillar att träna så hade jag haft min drömkropp"


Lördag

Ätit pizza spelat monopol och ser nu flightplan!


training

Skulle upp och träna fotboll vid 07:45 störd tid förövrigt.. men råkade försova mig så det var den träningen det..
fick dåligt samvete och åkte till gymmet vid 15 ist.
Där jag sprang 4km och sen hem till vicki för att sola solarium!
gjorde även henne sällskap nere i gymmet i deras källare där det blev lite magövningar innan duschen hälsade mig välkommen.
Ser på hockey nu och onepiecear ;)
väntar på att Vicki ska ringa så vi kan åka och köpa snacks och sen pizza! blir myskväll deluxe.

osammanhängande

mysoutfit för Bion. Tyckte filmen var lite osammanhängande, just den lilla lilla detaljen om att dom var i Sverige, att det var smygreklam på varenda litet svenskt märke och att tidningarna och namnen i filmen var svenskt.. utöver det så var alla britter/amerikaner knakik engelska alltså,..så därför fattar jag inte vafan dom var i SVERIGE FÖR???!

jag påstår inte att filmen var kass, men den detaljen följde med hela filmen..och sammanfattningsvis:

Den svenska versionen "män som hatar kvinnor" är magnifik! bättre att översätta den och skicka den utrikes.


smink


Lagt basen och sminkat ögonen.. blev en brunare skugga i globlinjen med ett vassare avslut för att förlänga ögonen(inte bara förstora) och en ljus skugga på ögonlocket.

En anledning till att jag inte fotar mitt smink så ofta är för att jag inte har någon kamera som kan göra min mejk rättvis. men detta är väl bättre än inget.

Snabbast ever

Jag och Lina bestämde att ses på gymmet vid 17:30 ..
ja då visar det sig att det stängde tidigare eftersom det är röd dag, ändå hade jag kikat på hemsidan men inte sett ngn ändring på öppettiderna.
Det slutade med ett stressigt benpass men vi hann göra alla övningar som vi gjorde senast då det tog längre tid eftersom jag gick igenom övningarna med henne men jisses vad vi sprang omkring och var effektiva..
Dock är det ju viktigt med vila mellan övningarna så att man återhämtar sig, vanligtvis kanske man råkar babbla bort 2min ist för att vila ungefär lika länge som övningen tar och köra igång igen.
Vi är skakis redan i benen så de var ju ett givande pass ändå.

Nu ska jag käka räkor i vitlök till förrätt sen får vi se vad dom har fixat ihop till middag.

Vi drar även och ser på bio sen! Får se vad vi tycker om filmen.. slår den den Svenska tro? hmm skeptisk ja..


Trött chey

Åhh så sent de blev igår! Förlängning och somnade väl vid 5på morgonen. Sov till kl 15 idag!:p sen tog jag en liten promenad för att vakna till. Ska iväg och gymma om 1h och kanske gå på bio ikväll. Får se hur det blir! :) uppdaterar er senare.


food<3

Lagade iordning en smarrig lunch/middag till mig själv. Hemmagjord klyftpotatis, paprikasås och kyckling.. deja vu? hah muuuuumma


ärende


Dag makeup och en tur till stan, lämnade tillbaka en tröja som jag fick i julklapp och hämtade ut mina nya fotbollsskor ist! :)

Tänkte slänga in en till tvätt och börja göra iordning lunch.

uppe med tuppen ..nästan

Gaaaanska trött när klockan ringde 08:30 imorse.. somnade lite sent(som vanligt) men jag tog mig iväg till Gymmet ändå! :) Idag körde jag och Lina Biceps/Triceps.

har slängt in en tvätt i maskinen och precis stekt klart min omelett! Bästa frukosten!

Ska göra mig iordning för att åka ner till stan och göra ärenden.


Middags mys:)

Tacogratäng! Jag och Sofie gjorde iordning middagen till oss och pb sen kikade vi på tv och hade matkoma hela kvällen:) nu blir det natti natti upp i ottan för att träna..


En grå dag

Har varit deppig idag.. Mamma kom hit för att få hjälp med mp3n innan hon åkte mot flygplatsen.. Vi var griniga på varandra utan anledning och det slutade med att vi satt och kramades medan vi skrattade och grät samtidigt.. Var bog mest ledsen för att hon skulle åka till Tunisien i ca 8månader! Sorgligt att vara utan henne så länge. Lilla mamma.. <3


this is nice

Började dagen med att gymma!
10.00 var vi på plats jag och Lina för ett mage/vad pass! Idag kände jag mig stark.. så jäkla jobbigt att göra övningar som man brukar och helt plötsligt tar dom inte som man vill att dom ska göra. Iofs är det ju positivt att det går framåt men då är det bara att pressa sig hårdare, saken den är att det är svårt när man är 2 om övningen. Men Lina har överseende förhoppningsvis ;)  man får ju inte glömma bort att även peppa sig själv.

Så nu har jag precis fått i mig frunch.

Hemmagjord skinka & broccoli paj med en smoothie till det! :)


JVM

 

Broccoli och skinkpaj, ett glas bobsaft en varm dusch och nu tv mys framför dum och dummare!
sen blir det att följa matchen mot Finland som vårt Junior vm lag ska spela mot ikväll. heja heja :)

Sverige som det brukar vara.

Usch och fy vilket ruskigt väder! blåsigt och regnigt!

Var skönt att få träffa tjejerna igen, nu är jag hemma och ska göra lite mat innan fotbollsträningen.. där problemet att ta sig dit ligger. åhh hatar att inte ha bil tillgänglig!


startar dagen

Åker till gymmet nu med Lina. Idag ska vi köra bröst och rygg! :) sen blir det fika på stan med mitt fina stim ♥

middag

kycklingfilé, pommes, sallad och paprikasås!

Slängde ihop en sen middag :) ni behöver inte bli avundsjuka..


drar täcket över mig

På hemmaplan igen! har precis duschat och försöker röjja upp i rummet.. ser ut som ett bombnedslag! sen ska jag krypa under täcket:D

Firande!

Är 10mil bort från Karlstad och firar mormor som fyller jämna 60! Ja må hon leva:) har blivit bjudna på smörgåstårta, tårta, kakor och massa bullar. Ligger under filten i soffan just nu och är jätte trött idag. Åker väl hem snart då ska jag bara ta det lungt: )


mejk me up

Fick frågan om hur jag sminkar mig och vad jag använder.

Concealer från MUS

Foundation Isadora med solskyddsfaktor 12 = bra för vintersolen. Har en vän som jobbar på Kicks och vet utantill vad produkterna innehåller och av de billigare märkena så är Isadora bäst, alltså innehåller minst skit.

Efter det har jag ett  transparant löspuder också från Isadora, för att matta ner foundation och få den att sitta på plats i ansiktet.

Shadear med vanligt solpuder från H&M där de behövs.

Läppenna använder jag nästan alltid. Melon från MUS

Mascara från MUS

Ögonbrynspensel och en brun/svart skugga till brynen! är det bästa

Olika ögonskuggor för olika tillfällen självklart mestadels skuggor från MUS och för att skuggan ska fästa bättre så är Eye Primer ett måste även den från MUS ofc.

Rouge från MUS varierar med ett ljus rosa och en violett/röd.

Kajal smokey från MUS en stooooor favorit! Cake Eyeliner från FACE

Som ni ser så är det mycket från MUS (MakeUpStore) men det är för att vi jobbade med det märket i skolan i slutet och det är så härliga pigment i deras skuggor!


lite sminkclose up.

Gott nytt år!

Fick så många komplimanger igår över min utstyrsel! :D så glad att jag vågade köra på något udda..

Hade som sagt långbord inne på Scores restaurangdel där vi firade in det nya året med jätte god mat från Oliven och massa dricka framställt hela kvällen.

Efter skålande med champagne med sällskapet vid 12slaget så drog vi oss in mot dansgolvet och nattklubben där kvällen avslutades.

Jag var ju inte så pigg när klockan ringde halv 10 imorse. Jag och Sofie blev 2h senare till Inventeringen japp ni hörde mig... INVENTERING på nyårsdagen! idiotiskt....

Tog ikapp den hemska bakfylle dagen med en kebabtallrik och 2h badande medans Sofie gjorde sig iordning.. ni förstår hon ska nämligen ut ikväll igen och jag är inte det minsta avundsjuk!

Ska ta en kik i kylskåpet efter något ätbart nu så hörs vi imorgon när vi alla är lite piggare :) Kram på er.


RSS 2.0