LITE PUSH!!!

Som ni har märkt nu så har jag kommit igång med min Underbara träning igen! och allt tack vare en ganska vilsen träningskompis som jag ville pusha på efter att hon tagit initiativet att köpa ett träningskort på samma gym.

Med vilsen menar jag att hon saknar lite kunskap för att våga köra igång ordentligt själv.. och det är nog av den anledningen som dom flesta soffpotatisarna stannar hemma. Brist på kunskap helt enkelt för vem vill åka till ett gym och stå och göra bort sig i övningarna? nej...

Till att börja med så står inte alla på gymmet och dömmer dig, personerna som är där är ganska upptagna med sitt eget och har fokusen på sig själv.
Ger du dig in på den "skräckinjagade zonen" med fria vikter som många tjejer ser som grabbarnas revir så är det bara att hålla huvudet högt.. och stirrar killarna så är det för att dom äntligen får se en snygg tjej på stället som kan göra lika bra ifrån sig som dom och TRO mig mååånga killar på gymmet gör fel i övningar, men det är ju genom fel vi lär oss att göra rätt och alla har sina metoder.

Det smartaste för att ta sig iväg självsäker på ett gympass är att veta vad du ska göra innan du åker dit så att det inte slutar med massa olika övningar och muskelgrupper.

BESTÄM vilka/vilken muskelgrupp du ska ta dig an, (man kan även kolla upp övningar på internet) innan du åker iväg för att få ny inspiration eller så kanske du har 3-4 övningar klara för dig redan. Repetitioner varierar och du kan enkelt fråga någon i personalen på ditt gym om hjälp för att hitta dina repetitioner rätt.

sen är det bara att köööööööööra. Vill även tacka min vän Lina som jag har hjälpt och tränat med nu på gymmet för hon gav mig motivation och en push för att köra igång igen och träna.. så det var inte bara hennes förtjänst detta.. ;)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0