Söndag som en lördag

Idag har jag gått på stan och lunchat med Niklas. Sen har vi chillat i solen på hans balkong, och kollat hockeyn. Nu sover han. Kul kille


Kalas

Rolig kväll igår med massa folk! För att fira Desse! :) blev bjuden på tacos och sushi och sen drog vi ut. Ikväll ska vi tydligen ut till Segerstad på en husfest:) Hah 2dagars... Pjuh!


Hemma myser

Har bäddat rent i sängen (världens bästa känsla) och lagat middag, har hoppat träningen idag och igår pga min sträckning i låret..är nog bra att ta två vilodagar då! Till middag blev det min Favvo husmanskost :) stekt kassler, kokt potatis och vitsås med hackade morötter i. Mums! Smälter i munnen :D nu blir det halv åtta hos mig, sen ska jag se fotbollen och äta jordgubbar!


Varför

Problemet med bloggen är min brist på tid till att börja med, förut hade jag mer tid.. Nu ligger jag på minst 200h jobb i månaden. Och har fotbollsträningar i veckan, ett hushåll att ta hand om och mig själv också. Nu bloggar jag bara via iPhone och det blir så dåliga inlägg speciellt med mobil bilder hela tiden. Hade ju en systemkamera innan som är trasig nu. Och jag gillar ju bloggar med bilder mest. Text är tråkigt! Och det är typ det enda jag bjuder på nu förtiden.. Vardagsuppdatering med kassa iPhone bilder. Men men...


Hmm..

Är tyvärr inte så motiverad som jag varit förut på att blogga. Får se hur jag gör här...


Match middag mys

Matchen slutade oavgjort. :) och jag har tagit vara på de sista helgtimmarna genom att boka tvättstuga, handlat, lagat mat och vilat! Bjöd över Niklas på middag, mest för att det är tråkigt att äta själv och för att jag vet hur dålig han är på att göra middag på söndagar:)! Trött, mätt och belåten så ska jag strax sova:) blir ju kort jobbvecka tack vare påskledigheten! Skönt, behövligt! Natti


Upptagen med jobb

Jag har jobbat och jobbat.... 10h idag, men hör och häpna! En ledig helg från nattjobb! :) dock är det morgonpass på jobbet istället. Men skönt med lediga kvällar! Igår drack jag vin med ett gäng kompisar och kikade på fotboll. Vi gick ut och kollade läget på stan men tog taxi hem rätt tidigt ändå:) skulle ju upp och jobba... Ligger i sängen och gottar mig lite med chips och dipp. Är supertrött! Skulle kunna sova nu men då missar jag liksom lördagskvällen. Får hålla mig vaken lite till iaf:) imorgon är det jobb och match som står på schemat! :)


Sjukaste uppvaknandet!

Vrickade till foten på uppvärmningen igår, låg och ojjade mig i 1min sen körde jag på. Då gick smärtan över. Vaknar upp kl 1 på natten av att jag nästan grinar i sömnen och foten pulserar som att någon brutit sig in i min lägenhet och knäckt av foten på mig., haltade upp för att ta lite starka smärtpiller. Tog väl 1h innan jag kunde slappna av och somna. Helt sjukt att det kan komma så sent med smärtan? Har haltat runt idag, så blev ingen träning. Har istället kollat hockeyn med Annielle och Sofie :) nu blir det sängen!


Recept!

Glömde bort att jag skulle berätta hur man gjorde mon egna sås. ;) enkel!
Basen är gjord på grädde, ta en relativt fet grädde mellangrädde eller matlagningsgrädde funkar bra.
Koka upp grädden tillför 3-4 matskedar med sweet and sour. Den finns i varje Ica butik. Tillsätt mushrom soy, salt, peppar, paprika pulver, lite cayenne och en liten tesked sambal oelek. Beroende på hur stark man vill ha den. Kanooom! En gräddig sås med lite sting i som passar bra till kött och kyckling! :)


Träning

Var på stan igår med Niklas, jag köpte en löpartröja från märket craft, lite tjockare. Perfekt nu när det ligger på några minus grader. Köpte även en löparjacka plus tights. Den är mer rosa i verkligheten! Jätte fin och skön :) ligger och kollar hockeyn nu med SL!


Matgodisfilmsöndag

Hemma hos Sofie och Peter nu med lite vänner:) har varit och handlat och lagat tacos, myser i stor soffan med mätta magar. Söndags mys i högsta grad.


Saker

Sofie köpte med lite presenter från USA till mig:) wie, fick även 3 par trosor från vs! Och jag har nu köpt mig ett litet målar kit! Som jag kan roa mig med när jag har tråkigt någon kväll. Ett glas rött och lite målarlek så har man en trevlig kväll. Kan bli skoj:)!


Sammanfattning

Torsdag: hemmagjord pizza, vin, hockey hemma his pappa:)
Fredag: jobb, stan och nattjobb. Köpte en rolig pysselsak;) ska visa er!
Lördag: träning, städ, vila & jobb! Körde på vår nya outfit idag! Hängslen, hatt, fluga, skjorta :) nice


Work hard

Har varit en vecka med jobb och träning, har precis landat i sängen hemma, jobbade natt igår och varit uppe på morgonträningen, lagat lunch, duschat och dammsugit. Ska ta det lungt fram tills nästa nattpass!


Snö

Jag är lite mör i kroppen idag.. Träningarna består alltid av 45min löpning och sen 1h fotboll. Fram tills nu har vi kört 3-4min intervaller i högre tempo. Nu har vi gått ner på 2min och mindre vila. Blir så jävla tufft eftersom vi tränat längre rundor=annan konditionsträning. Men det ska väl bli bra detta med! Träningen i sig gick bra :) är på väg till. Jobbet nu, mysigt med snö igen :)


Solsken och glada miner.

Kladdismuffinsarna gjorde succé hos kollegorna:)! Skönt att jobba i solsken, man får mer energi. Nu ska jag hem från jobbet och laga iordning spaghetti och köttfärssås, bra uppladdning innan träningen. :)


En kväll i köket.

Pelle på jobbet ringde innan 5 imorse och sa att vi kunde somna om för att börja 7 istället. Rätt gött att få somna om då istället för att gå ut i -17! :) idag är det min lediga dag, eller ja med ledig menar jag ledig eftermiddag från träning. Jag har haft en målare på besök som ska fixa lite här i lägenheten, och sen satte jag igång med bakning. Jag har ju namnsdag imorgon så tänkte bjuda på fika imorgon på jobbet. Gjorde elaka gubben muffins! Som kladdkaka i muffinsformar typ. Sökte på ett recept på Google bara. Efter det blev det middagslagning! Kycklingfilé, pommes och sås. Ska visa er receptet inom kort på min egengjorda enkla sås! Som är supergooood! :D


Fotboll

Var riktigt lungt på jobbet igår!:) skönt! Imorse åkte vi till Åmål för att spela vår första träningsmatch dessutom på större yta än vad vi fått möjlighet att träna på. Dock blev det förlust, med 5-1 men jag lyckades klämma in ett mål iaf:p är helt färdig nu och ligger nerbäddad i sängen. Blir någon god mat sen och vila framför TVn!:)


Lördag!

Tränat fotboll, tagit promenad på isen med lina och Julia och fikat på stan, nu hänger jag med Lina hon ska ut och jag ska jobba! :)


En bil

Blev hembjuden till pappa på middag ikväll innan jobbet. Fick min önskade fläskfilé gryta:D och jag och syrran fick även bilen! Ja inte världens bästa åk, en liten röd polo, men ändå! :) värt!! Var skoj att jobba idag ändå! Nu ska jag sova, upp och träna vid 11, och på söndag har vi vår första träningsmatch :D


Maddis :)

Hängde ju med Madde igår, men inte på isen.. Hon hade inga skridskor hemma.. Vi drog till Ikea och maxi istället. Jag köpte lite nödvändigheter bara. :) lagade Lasagne när vi kom hem till mig igen. Sen doftade vi bara! Så gött att ha barndomsvänner kvar, för det är med dom som man är bekvämast med.. Det är som vanligt efter inte setts på 2 mån. Vi hade alltså mycket att snacka om:)!


Den känslan..

Tänkte se ett program på TVn igår kl 21, lyckades somna en halvtimme innan.. Vaknade upp halv 6 imorse och fattade inte riktigt läget.. Hah vad borta man känner sig då! Jisses.. Jag som egentligen inte kan sova så tidigt. Hade iofs varit uppe vid halv 5 den morgonen och jobbat i 10h.. :)

nu är jag på väg hem och ska nog iväg med Madeleine på en liten skridskotur på Vänern. Får hoppas att isen håller för oss.. Hittar ingen info om istjockleken.. ;)


Smart där

Jobbat och slitit idag med:) väl hemma somnade jag i soffan och vaknade av att mamma ringde. Då var det 30min kvar tills träningen började, jag som var svin trött skippade då träningen ikväll. Ska ju upp runt 04:00 börja jobba 05.. Behöver sömn, ska strax stänga av TVn och sova.! Har nämligen flyttat in TVn i sovrummet eftersom soffan hämtas imorgon , och smart som jag är så sålde jag soffan 1-2månader innan min nya kommer, Hahahah :p


Mat och soffaköp!

Idag har jag beställt min soffa! :) och lagt ut den jag har nu på blocket! Det blev den från EM. Superskön! Beställde en brun med divan istället för hörnsoffa :) sen ha jag lekt kock! Hah..
Testade göra en ny gratäng. I den hade jag blomkål, broccoli, kassler, scramble egg kryddor, matlagningsgrädde och ost!
Man kokar först grönsakerna så dom blir ganska mjuka, lägger dom i formen sen skivar man upp kasslern, strör över det, stek sedan ihop äggrörar och lägg i formen. Krydda med salt, svartpeppar, vitpeppar, häll över matlagningsgrädde och sist osten! In i ugnen tills grönsakerna är riktigt mjuka & osten fått en fin färg. Ca 200g :) voila!!! Smakade riktigt bra och nyttigt!


A day off

Sov ut till klockan 1 idag! Detta är nämligen min första lediga dag på 13dagar & även första sovmorgonen :) uppskattat! Låg i soffan hela förmiddagen och kollade på skid VM när Sverige tog hem guldet! Sen tog jag tag i lägenhet och städade den så noga så att det kunde ha varit en flyttstäd på gång! Så jävla gött att komma hem till ett fräscht hem! :) nu på kvällen har vi haft möte med laget i klubbstugan där vi fick käk från pizzerian. Ligger hemma i soffan nu igen och kollar på filmen grown ups på 3an :) imorgon börjar en ny vecka med jobb och träning. Love life


Weekend

Det blev en runda på stan! Draw spel och lite dans på Jaguar, har varit på morgonträning och lunchat på stan idag, nu ska jag göra mig iordning och åka ner till jobbet! :)


Mmmm amma

Åhhhh de luktar mat i hela huset här hos mamma:) har gjort mig iordning för kvällen, så snart ska vi äta och fika och efter det så ska jag dricka vin med några vänner, kan bli i vår jacuzzi eller kanske hemma hos någon! Men det snackades om en runda på stan ikväll,, får se om de blir så! :)


Smått och gott

Fick ett roligt mejl igår från ett företag jag serverade:)! Blir man glad av! Niklas kom förbi hem till mig på kvällen så vi tog ett glas vin ihop och slappade i soffan :)!

Idag är det första mars. Och i februari jobbade jag alla dagar utom 4 med dubbelpass ;) känns gött att va igång igen med slitandet! :D ikväll är jag ledig iaf och ska hem till mamma på middag. Sen får vi se hur kvällen ser ut!


RSS 2.0