Recept!

Glömde bort att jag skulle berätta hur man gjorde mon egna sås. ;) enkel!
Basen är gjord på grädde, ta en relativt fet grädde mellangrädde eller matlagningsgrädde funkar bra.
Koka upp grädden tillför 3-4 matskedar med sweet and sour. Den finns i varje Ica butik. Tillsätt mushrom soy, salt, peppar, paprika pulver, lite cayenne och en liten tesked sambal oelek. Beroende på hur stark man vill ha den. Kanooom! En gräddig sås med lite sting i som passar bra till kött och kyckling! :)


Kommentarer
Postat av: Undrar

Vad är Sambal o behövs det inget mjöl?

Svar: om den ska bli tjockare så antar jag att folk vet att det ska i en mjölredning eller maizena :) & sambal är en stark krydd paste.
Viktoria Bergh

2013-03-19 @ 18:08:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0