Hemma bäst borta bra

Skönt att komma in i dygnsrytm igen:)! Med matlagning, jobb, hushållssysslor och att få träffa kompisar ;) har ju fått soliga fina dagar här hemma nu också, så inte ska man klaga :)!


Thailand

Slänger upp lite mer bilder! Och glömde säga att vi såg ju delfiner på resan, tom Thailändaren som körde båten tog upp kameran och sa Jack pott!!:D Hahha kanske ovanligt där nere.. :)


Dagstur

Sista dagen på ön innan vi skulle åka hem så blev det en liten dagstur först till en lagoon, sen till ett annat fint ställe där vi snorklade och matade fiskar! :) och längsta stoppet blev Maya bay (the beach) det var fullsmockat med turister och båtar så det var inte så roligt att hänga där... Men fick ngn bild där vi såg lite ensamma ut på iaf ;) och sista stoppet var på monkey beach där aporna är rätt galna! Hah men härliga varelser det där


Bra läge

Hade riktigt bra läge på vårt hotell rum med poolen direkt utanför!! Och havet i bakgrunden:) hade alltid poolhäng runt poolbaren med lite dagsdrinkar till musik:)! Riktigt gött!


Bamboo

Gjorde även en bamboo tatuering när jag var på Phi Phi :) en som jag velat ha länge, det står för min hjärtfrekvens på ett tolkat vis. Det är upp och ner i livet och jag lever för varje dag livsskalan :)


Phi phi

Hemma i Sverige nu:D sista 5 dagarna i Thailand så lyckade vi till det på Phi Phi med god mat bästa hotellrummet och roliga utekvällar! :)


Stranden!

Har legat på stranden hela dagen och stekt och badat :) riktigt varmt och skönt! Sen var vi iväg och kollade på fotbollsmatchen mellan grabbarna frus och Fritidsresor:) nu har vi käkat thaimat och lagt oss på rummet, spelat lite spel.. Dags att sova alldeles strax! Imorgon ska vi boka resan till Phi Phi. Där vi stannar i 3nätter! Ska bli skönt:D


Slappar

Varit iväg och fotmassage, så jävla gött!! Kostar typ 60kr ;) sen åt vi på restaurang! Thaimat såklart! Försöker sova nu.. Klockan är ju strax 03:00 här.. Men dundret från all fest hörs rätt bra här så är lite svårt;)


Tattoon

Fyllde i min tatuering som jag gjorde här nere förra året. Detta blir tredje gången gillt:) får jag hoppas.


Thailand

Har varit rätt tråkig här och det är för att jag har packat, åkt till Stockholm (som ni såg) och sen på ett plan till Thailand:) och sen kommit till rätta. kunde inte skriva ngt om Thailand eftersom jag skulle ner och överraska lite folk här och då hade jag kunnat avslöja mig själv via nätet! Men så nu vet ni;) jag är i Thailand;) och njuter!! Det är så varmt att när du går ut nu på kvällen så spelar det ingen roll var du tar på dig för du svettas ändå:) så gött är det! Ikväll ska vi bara ta det lungt, gå på massage:)


update från thai

Har solat och badat lite här nere :) men detta känns som en sådan här resa som man tänker mer på att återhämta sig och bara ha det gött än att panik sola för att bevisa att man faktiskt varit utomlands ;) 
 
Igårkväll var det häng md tacos, dricka och livemusik nere vid stranden, Papa dee var där och sjöng för oss. svin trevligt :)

Ensam är stark

Ett glas vin, lite fotboll och livet leker just nu. Hur kan jag älska att vara själv? Är det bara jag som uppskattar sådana här saker... Att va helt själv och gå runt i min egna värld och göra det jag känner för. Det är ju för bra:)! Köpte parfymen jag velat ha också! Clean warm cotton :) och en bild på mitt nya basketlinne ;)


Stockholm

Hej från Stockholm! Är här nu och har gått runt på stan och kikat i butiker :) hittade nästan inget, ett par skinnshorts på rean och ett basketlinne riktigt coolt :)! Har fikat på ett mysigt ställe som heter sandys. Det är väldigt hemtrevligt där kan man säga.. :)


Shopping

SJUK idag med.. inte så roligt update här då = ) men har fått paket iaf, i form av kläder..
beställde hem från Nelly.se
 
Detta köpte jag:
 

Sjukstugan

Please till er experter ute på nätet :) jag har varit på vårdcentralen och har antagligen åkt på ett nytt förkyldnings virus. Ni förstår, när man är sjuk så får man nedsatt immunförsvar och är då extra mottaglig för nya virus. Hon rekommenderade mig att ta ledigt från jobbet, ta värktabletter, dricka mycket vätska och bara vila :) precis det jag gör nu. För er som undrar...


Ta hand om mig dagen

Blev dödssjuk under natten och vaknade upp med världens huvudvärk, ont i ryggen och feber. Så syrran har varit här hela dagen och varit och handlat åt mig. Städat och bakat! Och tvättar gör hon med. Jag hade ju tvättstugan bokad idag. Och ingen ork alls, nu kom Niklas hit också för att laga mat åt mig:) Gud vad bra service man får när man är sjuk! Fick min julklapp från jobbet nu också:) newport bäddsett!


Sol

Mamma och hennes man har varit här, dom köpte med pizza och sen hjälpte jag mamma att färga hennes hår :)
Sen drog jag och solade solarium. Ja det är inte så bra att sola solarium men om man har gjort det 2 gånger på 1 år sammanlagt så kan det ju inte va så farligt :) det sjukaste är att jag blir brun svin fort nu. Måste vara efter Thailand som jag har enklare för att bli brun. Klagar ju inte:)! Ligger i soffan nu och käkar mango! Snart läggdags.. Måste försöka bli kry, har sår i halsen.. Och ngt jävla förkyldningsvirus som inte vill släppa.


Thaiii

Jobbat hela dagen och sen gjorde jag Thai mat minsann!!:D rågott! Niklas kom förbi och käkade också efter sin träning. Snacka om fördelar som grannar :)


Lugna gatan

Eftersom jag är sjuk fortfarande, ont i halsen och lite febrig så har jag tagit det lugnt med vännerna nu i helgen. Igår lagade vi mat tillsammans och spelade sen poker! Väldigt kreativt spelande.. Marker gjorda av värmeljus, pärlor och lappar! Haha:) men trevligt! Idag har vi bara ätit en god frukost och ser på JVM nu :)


Lever

Softar extremt mycket med massa vänner! :) <3 ska laga mat nu. Ville bara säga att jag lever


onsdag men känns som måndag

Jobb
Matlagning
Solat
Duschat
Slappat
 
min dag :) första gången på ett år som jag solar solarie, jäklar vad bra det tog ändå:)!

Bio,Pizza,Mys

Har tagit en väääldigt lugn dag med pizza, soffan, sen bio med ett gäng :) Såg på Berättelsen om Pi väldigt cool film att se på 3D och jäkligt bra filmad. själva historien i filmen var väl rätt enformig men sevärd :)
 

2013

Har käkat jordens godaste oxfilé med mina vänner och druckit lite gott, dennes har jag jobbat in det nya året! Fyfan vad härligt! När vi fått ut allt folk så firade vi alla i personalen med ett glas champagne och våran lilla pb höll ett tal. Nu ska jag strax sova och vakna upp på ett nytt år. Ledig iaf:) underbart! Hoppas ni haft det toppen! Puss


RSS 2.0