Extrem sminkning och gratis mat!

Hade föredrag idag och det gick faktist jätte bra! så nu är en sak ur världen..
Fick en svin rolig uppgift på eftermiddagen, hade 15 min på oss att hitta 2 olika färger gjorda av naturmaterial så vi sprang ut i skogen och letade :)
jag hittade en orange färgad barkflagnad och något orangerött/brunt frö och en naturvitt/hudfärgat skott.. skulle ta dessa två färgerna och skissa upp ett öga och visa hur tanken var på sminkningen. om man ville förstora förminska osv.. och såhär blev resultatet. Nu får man ju bortse från att detta är taget med min mobil så bilden blir orättvis. Det såg mycket bättre ut i verkligheten. Hoppas det får göras om!

Haha alla levde ut i fantasin.. men vickes slog nog alla hon hade målat ett cannabis löv ungefär och hon fick smeknamnet hasch pundare ;D sorry hallbärgh!

 

Efter skoldagen så tog jag och ida en gemensam wok tallrik i mitticity STARKT. sen kom en kock som jobbade där och gav oss en tallrik till eftersom han hade lagat en till sin arbetskamrat som redan var mätt då ;) den var 10 gånger starkare, men den gick ner.. sedan gav han oss även en dricka! fyfan vad gulligt :)
När vi satt ute på Royals uteservering och fikade så kommer han förbi, och då med en varsin mcdonalds sundae glass! Vi blev en aningen förvånade! :D undrar om det är sommarkänslorna som spelar folk spratt.. men vi tackar för det! ;)

Hahah snyggingen med solen i ögonen ;)

GHD GHD GHD :)



wie fick äntligen GHD tången! ska användas väl.. idag var det lång dag i skolan, hade hand om en klass från tullholmen och malin råkade gå i den klassen :) så träffade henne och stylade henne.sen lagade vi "nyttig mat snabbt".  Har precis varit på träningen som innehöll mycket spring och tur var väl det, måste få fart på bena innan säsongens start! Nu ska ja och tina försöka komma på hur vi ska lägga upp arbetet som vi ska redovisa imorgon... STRESSAD ;S 

den vanliga helguppdateringen

Inte haft ork att sitta här inne och uppdatera.. har sprungit uti solen mestadels :)

Men helgen var ju härlig, i fredags så tillbringade jag den hemma i tv soffan, på morgonen drog jag med amanda ner till stan där vi shoppade och tog en fika :) Blev senare upphämtad i stan av oskar,steffi och robin.

Vi åkte hem till robin för en grillkväll med kubb, sol,cider, fotboll och mycket skratt! Trevligt trevligt.. tog bussen hem senare på natten
Igår åkte jag malin och amanda till i2 för att titta lite.., samma skit som vanligt men de ville åka en karusell så då fick dom väl göra det;) sen åt vi tillsammans och jag och amanda tog cykeln mot solariumet, för att bättra på färgen.

Idag färgade jag håret och har även glidit runt på inlines och lagat en megastor kvällsmat tillsammans med amanda :) 

(L)

Jag faller in i drömmarnas värld till denna låten.. så jävla vacker! <3

dansdansdans..



Dubbelträning idag, och det närmar sig för uppvisning :) !

:)

vaknade av illamående,värk i nacke,huvudvärk och magont YES.. kröp tillbaka ner och har sovit tills nu. bra gjort och missade forum idag gjorde jag med. SÅ jävla typiskt... mår bättre nu iaf så imorgon kommer jag kunna gå iväg iaf
 

 Efter träningen igår fick vi våra nya träningsoveraller och när jag kom hem så lagade jag lite middag och tog de lungt och somnade gjorde ja tidigt! halv 10 / 10.. :) Inte ofta!

Rockoholic

pappa med sitt band Rockoholic ;) hahaha


:D



så såhär glad har jag varit hela dagen :D speciellt när man är omringad av underbara tjejkompiar..


HAHA kan tala om att jag har träffat karlstads grinigaste kärring och gubbe idag på samma gång, inte dåligt. MENS människor men vi fick oss ett gott skratt och jag kunde få ur mig lite av vad jag ville ha sagt där på bussen då kärringen bara gick förbi och började klaga på oss? :s haha, och mumlade att karlstad var skit och att vi skulle ge gamlingarna respekt. Inte nog med att kärringen var helt jävla psyko så kläcker en gubbe att vi är handikappade i huvudet och ouppfostrade, ingen lärdom av skolan och att han bara tyckte att utlänningar var trevliga.
Linas klockrena kommentar löd: Tur att du ändå snart är död! :D     som sagt det går inte lära "gammla hundar att sitta" ;)

sommaren nalkas:)

Efter skoldagen så kom jag och amanda på att vi ville åka rollerblades :D och upp på vinden för att leta och där inne när hon stog och rotade bland kartonger så kommer jag rullande på dom, hah dom låg ju vid fötterna på mig redan., tur det ! sprang hem och tog på mig mina också som passade? :S  Vi tog os en sväng på området och fick med malin ut också.. ett riktigt jävla träningspass, så detta blir det mer av (Y)
Nu ska jag skriva klart innehållsförteckningen och skicka iväg arbetet så jag får det ur världen :) sen bär det av med vinterjackan till amandas altan för att titta på ballar av stål:) tar nog en kvällsmacka också! HEJ

längtar till den den där varma sommaren :)


Helgen



Helgen:         Efter att ha grillat i fredags så gick jag amanda och malin iväg till kiosken. Vi satte oss sedan på altanen med infravärme och levande ljus och spelade sällskapsspel och myste! där blev det in på sena natten med mycket skratt.. så det var trevligt.
I lördags så sov jag ut och sedan åkte vi till örebro och spelade match, som vi skulle ha vunnit men det gick som det gick, var där hela dagen och vi stannade på mcdonalds och fick i oss lite mat innan vi åktehem, 
och idag har jag tagit det lungt har precis kommit hem från träningen som var tung eftet gårdagens match! :P Nu blir det kvällsmat och sen sängen ;)

Grattis dagen 17april



Jag har jobbat både igår och idag och det flyter på förvånandsvärt bra, skönt det..
Och nu brinner grillen ute på baksidan och köttet ska snart på, detta blir årets första grillning!
  Slutligen vill jag gratulera min Mor som fyller år idag :) och min lilla vicke som blir 17 idag GRATTIS tjejer ;)

(Y) jobb!

Filmen igår var jätte bra verkligen! fast det var mindre kul att gå hem ifrån stan :P

Var på jobb intervjun imorse och den gick kanon! sedan jobbade jag halvdag för att lära mig lite.. så nu är man både studerande och arbetande! Jävligt skönt :)

:D::D:D:D:DD:D::D

imorse så vaknade jag av att det ringde och det var från ett jobb jag hade sökt! dom ville att jag skulle komma in på arbets intervju imorgon :D WIHO. så jag hoppas på att jag får detta nu...

Men nu så ska jag amanda och malin ladda upp för bion som vi ska på ikväll:D äntligen ska jag få se Män som hatar kvinnor! får hoppas på att den är så bra som alla sagt. Ha en trevlig kväll!

slänger upp en väldigt gammal bild också;)


...

jag och amanda tog oss en gemensam frukost i solen och stekte lite.. och just nu är jag så jävla uttråkad, är typ grinig,ledsen,depp trött och ja. vad fan kan man hitta på?

Härligaste vårvädret

Amanda väckte mig imorse och drog med mig ut på en promenad/pratstund i solen :) så skönt väder idag så vi satt ute och stekte lite. (:  påskmiddagen hjälpte jag till med, och jädrans vad sugen jag var på det! åt nog 14 köttbullar (a) ingen slår pappas egna :)

Jag, victoria och killarna från våran gamla klass drog ut till björkås brevid älven för att grilla! LYCKAD kväll och kul att umgås med det gamla vännerna igen. Elden värmde oss ända till 12 snaret och då begav vi oss hem till fredde där vi körde lite texas hold em :D bilder kommer.. men nu ska jag krypa ner i sängen och snosa på täckena, GLAD PÅSK


SHAKE!

var nyss på raggan och skakade rumpa.. lägger in låten här som vi ska uppträda till, ska träna lite framför spegeln här hemma :D beenie man



färgen fick bli gul.. undra varför?

olyckan på E18

Glömde skriva om olyckan på E18 som jag och vicki var och tittade på.. hemskt att folk inte är så uppmärksamma i trafiken! som tur var blev ingen allvarligt skadad..

Karaktär makeup..

När jag ändå skriver om skolan så passar jag på att lägga in bilder på våran manusuppgift som vi hade, och kommer ni ihåg att jag skulle göra om en tjej till en soldat, här är resultatet ;)
lägg märke till hjälmen (i pannan) ;D  höhö


och detta var några andras modeller..

Teater :)

Idag skulle vi hålla vårt föredrag och eftersom man inte skulle vara så originell så slog vi till med en teater och berättar röst till. Skulle ha börjat 13.00 idag men fick kraffsa mig in tidigare för genrep;D . Det gick som förväntat och det är skönt att ha det gjort :)

Pjäsens karaktärer..

här har vi ida
som den sköna evrydike :)
                                            
Malin som orfevs :D


och lilla jag hahah författare! 
med en för liten hatt på huvudet också..


Hahaha diggar dig malin eftersom du passar som man :D

:D:D

Såhär glada var KARLSTAD! :D







SM GULD

SM GULD SM GULD SM GULD!
VI ÄR FÄRJESTAD JA VI ÄR FÄRJESTAD OCH NI HAR INGEN CHANS MOT OSS FÖR VI ÄR FÄRJESTAD!!

detta skreks hela natten lång på torget, fyfan vilken stämning!

GULDET SKA HEM

Har inte haft energi att sitta vid datorn de senaste dagarna.. Varit sjuk hela veckan nu och ibland känns det bra och sen känns det dåligt. så jag får helt enkelt vila upp mig. Lovet kommer ju bra passande.

Även fast jag var sjuk idag så fick jag pallra mig iväg till skolan för att betala ghd tången. och ÄNTLIGEN klippte jag mig. det var så slitet och långt.. så nu känns det fräsht, hoppas det hinner växa lite mer till sommaren :)
Nu ska de skrivas lite på stress arbetet och vänta på att amanda blir klar. Vi ska ta en middag på klaraviksgrillen nämligen;P det är ju ikväll som det gäller!

Vi ska ta guld!


uttråkad..

nu har jag och amanda precis hurrat över färjestads vinst! :D men fan vad vi är uttråkade nu ;(


"stora snoppar skrämmer mig" hahha

Satt i datastolen och tittade ut på gatan där två små troll åkte kickboard... så jävla söta är barnen här på området, alla är trollungar :)  Det fick mig att tänka tillbaka på när det var jag och amanda, områdets största busungar som körde kickboard race på gatan! hahah har alla livets minnen delade med henne nästan, och jises vilken rolig barndom man har haft!

Igår var det riktigt trevlgit! det kändes som att temat igår blev snoppar. haha dessiré som hade fyllt år fick sig både en kortlek med nakna snuskiga män på, sugrör med snoppar osv... haha Kvällen bjöd även på charader,dans och skratt! Härlig kväll :)

fest:D

Nu bär det av mot brudarna i klassen. fira dessirè står på listan! och vi ska häva ;) Ha en trevlig kväll!

vi bor på landet

Detta är min Amanda och Malins etta på topplistan! ;) Hahahha   inavlade bönder heter dom också..


sommaren nalkas

Återigen skiner solen och jag ska iväg på 2½ timmes träningspass.. fast denna gången ska det bli ganska skönt eftersom dansen är 1 timme av den tiden :) inte varit där på ett tag nu! så jag hoppas att jag inte har tappat bort alla steg :P

Det har varit en ritkigt härlig dag än så länge, började med ett litet gym pass imorse och sedan filmen herkules. efter den "jobbiga" skoldagen så kom jag hem och insåg att jag var utelåst.. och inga pengar på mobilen. så jag tog mig en sväng till hydro, tankade på mobilen och köpte mig en daimstrut som jag smaskade på i solen! Första riktiga vårglassen : D Men nu ska jag vara sådär duktig igen och sätta mig med ett arbete. hej så länge


vår outlet, fram med skjortorna! ;)

sol hockey och motivation!

Äntligen kommer den "riktiga" vårsolen fram, man får en sådan energi utav det härliga vädret.. och efter en intervju på stan och jobb med arbete så kunde jag ju inte bara vara hemma. Så det fick bli en runda på stan med steffi och oskar :) jag hittade mig en härlig skjorta som kommer bli väl använd nu när solen dykt upp igen.

Även fast vädret är bra så har humöret sänkts nu på kvällen allt tack vare HV71.. och färjestad hade världens otur hela matchen kan man säga. Men men nya tag på fredag är det som gäller!

RSS 2.0