Extrem sminkning och gratis mat!

Hade föredrag idag och det gick faktist jätte bra! så nu är en sak ur världen..
Fick en svin rolig uppgift på eftermiddagen, hade 15 min på oss att hitta 2 olika färger gjorda av naturmaterial så vi sprang ut i skogen och letade :)
jag hittade en orange färgad barkflagnad och något orangerött/brunt frö och en naturvitt/hudfärgat skott.. skulle ta dessa två färgerna och skissa upp ett öga och visa hur tanken var på sminkningen. om man ville förstora förminska osv.. och såhär blev resultatet. Nu får man ju bortse från att detta är taget med min mobil så bilden blir orättvis. Det såg mycket bättre ut i verkligheten. Hoppas det får göras om!

Haha alla levde ut i fantasin.. men vickes slog nog alla hon hade målat ett cannabis löv ungefär och hon fick smeknamnet hasch pundare ;D sorry hallbärgh!

 

Efter skoldagen så tog jag och ida en gemensam wok tallrik i mitticity STARKT. sen kom en kock som jobbade där och gav oss en tallrik till eftersom han hade lagat en till sin arbetskamrat som redan var mätt då ;) den var 10 gånger starkare, men den gick ner.. sedan gav han oss även en dricka! fyfan vad gulligt :)
När vi satt ute på Royals uteservering och fikade så kommer han förbi, och då med en varsin mcdonalds sundae glass! Vi blev en aningen förvånade! :D undrar om det är sommarkänslorna som spelar folk spratt.. men vi tackar för det! ;)

Hahah snyggingen med solen i ögonen ;)

Kommentarer
Postat av: Bea

Hoppas du haft en bra dag idag:)

2009-04-30 @ 00:11:23
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: Otto Pedro

Hatar råttor, SHISH CURSE YOU!

2009-04-30 @ 00:26:49
URL: http://djupaerik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0