Mat!

Var och handlade på maxi efter jobbet! Det är så skönt att kunna gå runt i en matbutik och kolla på kött, grönsakerna, frukten! Ja allt, och man kan köpa precis vad man vill. Älskar att gå och handla länge :) det värsta är att jag aldrig äter upp maten innan den går ut i datum. Får börja käka mer;)
Sen tror jag inte att jag är ensam om att alltid ha några matprodukter som alltid ska finnas i kylen, Jag har alltid gainomax, ägg och yoghurt. Vad har ni?


Kommentarer
Postat av: köper fö mycket

Ägg som går ut, pålägg som går ut, samlar på mig Loka har väl runt 40 flaskor och 21 kaffepaket. Om man kollar in i kylen hos nån säger det mycket. En tom kyl är ofta en rastlös person, eller? Äter alltid ute eller köper hem fett mat? Hur varmt är det down under i lägenheten dessa varma dagar? Bor du i vinkylen?

2013-05-21 @ 00:19:35
Postat av: Nick Slater mat

Han Tv kocken tog laxfileér o rullade in dom i parma skinka, slängde på persilja o smör i formen, in i ugnen 15-20 minuter, lite blöt sallad till alltså inte vanliga salladsblad o sånt, sen saknade jag en klick mos till men annars såg det mjau ut. Persiljesmör är en ganska härlig comb.

2013-05-21 @ 18:08:44
Postat av: glömde citron

Nick Slater Recipes, sen skriver man trout and parma så kommer filmen om maten 2 minuter away.

2013-05-21 @ 18:30:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0