Hemmakväll

:) är på gott humör nu. Jag har äntligen en dag hemma i soffan! Jag tog ett bad direkt efter jobbet och har nu tagit på mig onepiecen. Ska snart gå till affären för att köpa lite käk! Vet inte vad jag ska laga riktigt än, men blev så sugen på stuvade makaroner!! Mmmm :) sen blir det hemmamys hela kvällen!


Kommentarer
Postat av: sara

Härlig onepice! Vart har du hittat den? Sen en fråga, min ögonbryn är sjukt tråkiga och jag har gjort fler försök att låta de buska till sig för att sedan plocka de i en snygg form men misslyckats! Sen fick jag höra av min frisör att de är få som har en snygg naturlig form och att de flest hjälper till och målar!!! Tycker dina är sjukt snygg och undrar om de är helt naturliga eller om du hjälper de på traven, om du gör det skulle du vilja lägga ut en liten steg för steg grej med bilder och vad du använder använder för något för att få de så?!?!

Svar: Den är köpt i Stockholm, i onepiece butiken:) ja så är det ju men en bra grund är ju viktigt.. för om du har mörka ögonbryn och skapar en ny form med pensel så kommer dina ögonbryn lysa igenom vid sidan av eller så.. när jag är osminkad så är dom ju så men annars så fyller jag i dom lite skarpare för att få till den riktiga formen, men utgår ju alltid från mina egna :) det kan jag göra:)
Viktoria Bergh

2012-10-23 @ 18:49:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0