kocken

 
Idag ställde jag till med middagen hemma, blomkolsgratäng med kassler..såååå jävla gott! enkelt nyttigt och smarrigt! nu blir det att se på Sveriges sista match i detta EM.
 

Kommentarer
Postat av: Kalle O

Alltså alla dessa matbilder, hur hinner du ta bilder och va så hungrig, impad. Två publik mål idag, herregud. Nu har du nått o träna på, vilka missiler alltså. Glöm inte kalla skivade nypotatis på en grovmacka med gräslök och en skvätt gräddfil, vill man synda till det slänger man på ett skivat ägg.

2012-06-20 @ 00:33:55
Postat av: malin

meeeera matbilder o recept :) mums

2012-06-20 @ 23:24:28
Postat av: Linn

Lägg upp receptet på gratängen!! Grym blogg :) Kram!

Svar: Bara att koka blomkålen i ca 10min sen lägga dom i en form salt peppar grädde och mjölk på och riven ost in i ugnen på 125grader ta ut när som känns som färdig potatis i konsistensen :)! Lycka till
Viktoria Bergh

2012-06-21 @ 04:11:06
Postat av: Paul

Smaskig sida med många zidor.

2012-06-21 @ 16:56:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0