Deppig..

Känner mig nere.. Deppig, har ingenting att vara deppig över men ibland kommer sådana här dagar.. Då man inte har någon energi för något.. Varken mat, godis en bra film eller något annat kan höja stämningen som den annars gör så enkelt en söndag! Känns som att jag borde gå ut och gå för att bara komma ut i friska luften och inte tänka så mkt.. Legat i sängen hela dagen men det är ju för att jag inte har något att göra.. Vad ska man göra när man känner såhär? Vad brukar ni göra? ...


Kommentarer
Postat av: Kalle O

Tror vi har det för bra, ingen strävan efter nått, allt finns inom räckhåll men just den där lilla sista moroten, var är den? Sen blir man rastlös eller deppig, engagemanget för att kolla en film i 2 timmar finns inte, då blir det hjärnan som spökar fram scenarior, fantasin flödar, tröttheten lägger sig sen som ett dåsig täcke över kroppen, vad man än tar i eller gör så räcker det inte för att lyfta dagen. Hela tiden maler huvudet, ut och gå en runda, ta in lite luft men man stoppar det med småsysslor o tankar, tiden går, sen blir vädret sämre och man klarar sig från att göra nått. Dagen efter är allt glömt. Undrar om en långresa skulle fixa nytt liv i en, Paris, Budapest, Milano, Berlin, London, Glasgow, Barcelona med fotbollsmatcher, Mona Lisa, shopping, spa, vinprovar slott, frukost på Tiffany...då är man mitt i en film och kommer inte ut. Drömmen finns den höjer dagen.

2012-06-03 @ 17:20:37
Postat av: Linnea

stå på händer eller gör en kullerbytta.. efter det brukar man få lite energi. eller så väntar du ut det. alla dagar kan inte vara på topp, det blir lite lättare när man accepterar det.

2012-06-03 @ 21:02:54
URL: http://oegonbadskopp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0