GRILLAT

Pappa the grillmaster, blev en toppen kväll med sol och grillat här hemma, ugnsmarinerad kamben, kycklingfilé, halloumi, vattenmelon, sallad, vitlökssås grillad paprika och färskpotatis. kan det bli bättre avslut på veckan? nej speciellt inte när EM ska avgöras ikväll. sitter framför storbildsskärmen hemma i soffan och har självklart dukat upp med lite nötter,chips och SJÄLVKLART jordgubbar;) juste! ha en fin söndag :) imorgon börjar en ny vecka med massa jobb :) puss på er
 

Kommentarer
Postat av: MartinS

Hej!

Såg dig stå som entrevärd i fredags och tänkte nästan gå fram och säga hej och "Vad kul att datorn kommit igång!".
Sen kom jag ju på att vi inte är bekanta, även det känns så, lite grand. Har följt din blogg sedan WF drog igång i våras och jag ville bara säga att den är trevlig att läsa och att du är en imponerande tjej på många sätt. Aktiv till tusen, vettiga åsikter, sund och härlig inställning till mat, ställer upp bra för din familj mm. En riktig förebild för många i din ålder! Keep up the good work!

Svar: Hej, haha jag hade nog funderat en liten stund då innan jag hade förstått vad du menade :D men självklart får du komma fram och säga hej :) alltid trevligt. Och tack för alla fina komplimanger det är riktigt härligt att höra! lyfter humöret :)
Viktoria Bergh

2012-07-02 @ 16:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0