Matchreferat

Spelade match mot mallbacken förut ju, fattade inte att dom hade sitt A-lag till match men ändå stod vi upp bra och hade 1-0 ledning när första halvleken var klar. Andra halvan var sämre, då fick dom några gratischanser av oss och fick in till sist 4 mål emot oss. Dock var ett av dom straff, frispark och en dålig tillbaka pass till målvakten från vår sida som dom högg på. Så överlag stod vi på oss bra och utifrån matchen sett så var resultatet orättvist. Men kul att möta ett lag i en mycket högre division

Ligger nu nerbäddad under filten men lite god mat:)


Kommentarer
Postat av: Patrik Eriksson

Hallå där Viktoria!



Så roligt att fått följa dig och dina galna vänner i tv-programmet. Får väl börja följa din blogg framöver i tiden då du verkar vara en så härlig och spontan tjej... Min blogg är dock inte lika mycket till att följa, då den är non up to date... Dåligt, men väldigt sant. Men går ju kolla in ändå en snabbis om du vill säga hej tillbaka!



Men ska inte förstöra för André nu när han fått en så underbar och otroligt vacker tjej (dessutom utan smink)t... Så vi får en "Lollo, Selma och Eugen" konflikt ;)



Men önskar dig stort lycka till framöver i tiden!

Ger en stor KRAM i vart fall.

2012-05-30 @ 02:00:50
URL: http://finest.se/cherryman

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0