Lägesrapport

Bussresan till Kungsbacka gick fint! Började kolla på filmen grown ups och somnade någonstans mitt i. Vaknade upp av quiz i bussen lagindelning tsm med herrarna. Käkade lite pannkakor och kom fram till fotbollsplanen där vi körde en gå träning (genomgång) nu är vi på en golfrestaurang och har precis käkat lunch. Snart fortsätter bussresan mot Höganäs. Skriver sen :)


Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej jag såg dig i WF och läste att du gått på stil,hälsa och image gymnasiet, blev jätte intresserad av det men jag bor i Luleå så det blir ganska långt att flytta och undrar om du trivdes på den linjen och om du skulle kunna vara snäll och berätta lite om hur det va:) Älskar din blogg också så bra!

2012-04-19 @ 19:19:18
Postat av: Svar

Hej! Och tack :) bästa jag någonsin gjort, men när vi gick så fick vi behörighet till att kunna läsa vidare nu är det bara en yrkesförberedande linje och det innebär mer fokus på hantverks ämnena alltså får du inte med dig det viktiga för att kunna läsa vidare sen! Och det är ju fruktansvärt tråkigt... Man kan ju alltid läsa någon kurs efter gymnasiet inom stil, hälsa eller makeup beroende på vad du är inriktad på :) lycka till! Välj smart tänk långsiktigt!

2012-04-20 @ 22:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0