Avsnitt 2!

Hej på er!!

Jag har kikat på kvällens avsnitt av Wermland Forever med Madde ikväll, och vi var ju bara tvugna att se tredje avsnittet också. Kan säga att dom 2 "mindre bra" avsnitten är avklarade med manus & stelheten... och i avsnitt 3 så är det sjukt bra! Riktigt kul när man har gjort något som man kan vara stolt över. Härlig känsla det där..självklart sitter jag med skämskudden redo ibland också men det är ju det som gör serien! Man får lov att skämmas lite ;)

nu tar jag natten! Puss


Kommentarer
Postat av: Fred

Tjena. Sjuuuukt roligt program att titta på. Längesen man skrattade så mykt, uppskattas...men har försökt kolla upp om d bara är manus lr lite på riktigt iallafall, va på så sätt jag hitta denna blogg. Förstår om du ej får säga ngt pga av produktionen men hade uppskattat lilla minsta svar. Ha d underbart o fortsätt leverera i programet.

2012-04-18 @ 10:15:57
Postat av: Fred

Tjena. Grymt kul program, längesen man skrattade så mykt. Har försökt kolla upp om d bara är manus lr om d e lite på riktigt iallafall men har ej kommit över några konkreta svar, o hitta denna blogg på den vägen. Förstår om du ej kan avslöja ngt på grund av produktionen o vidare men hade uppskattat minsta lilla svar. Ha d underbart o fortsätt leverera i serien.

2012-04-18 @ 10:25:59
Postat av: svar

Det är mixat.. du får googla lite så hittar du mkt intervjuer med oss där vi förklarar allt lite tydligare..svår förklarat men löst baserat på våra liv med riktlinjer inom regin :) inga repliker..

2012-04-18 @ 20:35:58
Postat av: Glenn

Nä denna serie var det sämsta som skapats i sverige.

2012-04-22 @ 20:05:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0