detta händer aldrig?

Upp tidigt imorse för en gemensam resa med hantverksklasserna till destination oklart? hade tänkt att det kunde bli kul och att resan skulle ta 20-30min.. men när vi slår oss ner i bussen inser vi att det är 30 pers som har dissat resan och vi får även reda på att vi ska sitta i en buss i 1½h! till dalarna? för att kolla på några hantverkare? företag? åhhhh och sen samma bussresa hem!
fick panik och stress när bussen rullade iväg och Vicke som var en av dom tappra som följde med i vår klass hade nog mest panik..
när vi kom till Grums så bestämde vi oss för att hoppa av bussen!
så vi tvingade busschauffören att släppa av oss.. och där stog vi med en buss som PRECIS hade gått,.......
en i timmen, och vinden höll på att blåsa omkull oss! tummen åkte upp några gånger, men eftersom det var mest lastbilar (som man inte vill åka med) så gav vi nästan upp, försökte ta skydd vid busskuren.. då en silvrig saab rullar in mot kanten och en Dam på 55år vinkar in oss!

LYCKA!??

Hon var hur go som helst! och berättade snabbt att hon brukar stå där själv och önska att någon skulle stanna för att skjutsa henne in till stan istället för att behöva vänta på buss.. så nu fick hon ÄNTLIGEN göra sin goda gärning! =)

Hon räddade vår dag iaf, och släppte av oss i stan med ett lycka till med resa, framtid osv! usch vad jag älskar människor som bryr sig om andra. Tack!

så nu är ja hemma igen och vet inte vart jag ska börja.. får nog skriva ner vad som ska göras så det blir lite struktur! :)

Kommentarer
Postat av: Elin

Halllå menar du dalsland ?! Hahaha gullis:D

2011-05-24 @ 14:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0