fredag&lördag = smögen

Efter torsdags steket så kom ordningsvakterna förbi och gillade inte våran tältplats så vi rev tältet och fick förflytta oss till en kompis,kompis,kompis bekantas trädgård typ,där vi hyrde in oss på en gräsplätt med några andra ;) HAHA där hade vi iaf tillgång till dusch och toa (Y) mitt i kungshamn:) efter tältuppslagning blev det havsbad för grabbarna...


Havsbad!


haha kolla puttäs söta hopp från hopptornet!

Förfesten drar igång..

Efter några timmar blev det dags att dra sig ut mot civilisationen tog taxi till bryggan där vi drog in på någon krog.. skulle ha en sur drink och när den placerades på bordet med pulver runt glasets ovankant så såg den riktigt smarrig ut, tog en klunk och FYFAN!! smakade rent ut sagt skit, som han hade tagit en skopa ur havet bläää och det "syrliga pulvret" på kanten var ju förfan rent SALT!! höll på att spy rakt ut.. gick fram till bartender och frågade om han skojade, bad liksom om den suraste inte saltaste! och varför salt? herrejisses.. han ville dock inte smaka på den äckliga drinken som han själv kastat ihop nejnej, men fick en ny med nästan bara citron i. den gick åtminstonde ner.. fan vissa människor är på fel plats.

var även inne på en annan rolig krog. KANSKE bar&mat lät ju tveksamt men kostade iaf inte 300 att gå in på.. dansade in till morgonen.. :)

Lördag: dagen efter

tog båten över till smögenbryggan för lite käk!
väntar på bakpotatis med räkröra! här kurrade magen rejält efter bakismat.. ganska sliten efter gårdagskvällen

sötisar

sofie<3

softar på bryggan

haha skön stämpel

efter denna resan var vi ju ganska slitna.. det är ju david bra på att visa HAHHAH


Hejdå Härliga Kusten! på återseende =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0