står man inte på alla fyra när man vaxar bikinilinjen?

Rolig dag i skolan.. var iväg till pekås och köpte plock godis för 230kr! haha inte till mig bara;) 600 pers till ska nog smaka på det, så nu har vi fixat och planerat för nobeldagen som är nästa torsdag!

Kul att få stå för en aktivitet detta året..som kommer bli sjukt rolig! minns att det var bra förra året på nobeldagen.. soft dag som alla ska ha kul på helt enkelt.
Kan sno Linas slogan som passar bra in nu "Nobel är fan inte den snyggaste skolan men vi är iallafall de som har roligast." och det stämmer!! haha


dödspose ;)

Hela eftermiddagen bestod av planering och sen var det mest ströprat tillsammans med ulrika som föresten är världens BÄSTA "lärare" (inte utbildad än)

Vi kom in på vaxning eftersom det hade varit kul och lärt sig det, då underbara LINA kläcker att man står på alla fyra när man vaxar bikinilinjen? HAHAHAH vi kom på massa ideer om att rulla under kärringarna som står på alla fyra med en sådan där rullbräda som bilmekaniker använder sig av! HAHAH och att de skulle snigla på en (ni i klassen vet vad jag menar) 
Väggen om man kan säga vägg* till andra klassrummet flög upp 2 gng och vi fick oss lite skäll.. eftersom vi flummade och skrattade så mycket haha roligt när man kan ha så kul med ullis;)


Snart kommer pappa hem och han föreslog shopping till honom på bergvik!? hmmm.. när sist handlade han något till sig själv? haha jaja, får väl hänga med och se till att han får med sig rätt kläder hem;) ska nog träna ikväll också, trotsa dessa fötter och istället låta dom vila imorgon...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0