Lägenhetskik!!

Har varit och kollat på en jättefin 2a idag! Golvvärme, diskmaskin, Bubbelbad, Klinkers kaklat badrum och fräscht kök! Vita stenväggar med blåa dörrar. Spotlights i kökstaket. Allt är Som ett litet mysigt grekiskt hus! Älskar den. Nu får vi bara se om jag får den också. 4200 , 52kvm ganska centralt :-) håll tummarna!!! Var iaf på Ikea och köpte uppsättning för middagar så som tallrikar, bestick, glas och lite små skit. Så jag slipper köpa allt samtidigt!


Kommentarer
Postat av: Tänkte till

Jag tror att en liten Buddha staty skulle passa in i din livsstil?

Svar: köpte jungfru maria staty idag ju. och bibeln har jag så det funkar fint! ;)
Viktoria Bergh

2012-08-14 @ 21:45:46
Postat av: Sanna Andersson

den lät som en riktigt fin lägenhet och till bra pris !

Svar: ja det är de verkligen! :) guldvärt
Viktoria Bergh

2012-08-15 @ 09:52:45
URL: http://moonzanna.se/
Postat av: Anna

Åh vad kul att du har hittat något! Min fråga till dig är hur hittar du alla lägenheter? vilka sidor är du inne på osv, jag försöker också hitta en lägenhet de är därför jag frågar och skulle va jätte snällt om du ville säga tips på några sidor. Kram och lycka till!

Svar: Ja eller hur! har ju en pappa som är personalansvarig på en avdelning på Riksbyggen här i Karlstad så han har väldigt bra kontakter. och pappas farbror äger wermlands invest så vi har rätt bra koll på lägenheterna. MEN ändå har det knappt funnits något. det bästa är att ska på hyresvärdar lägenhter på google så kommer alla bolag upp. kika även på kvalster.se och blocket! =) Sen gäller det att ringa runt till hyresvärdarna och ligga på. Lycka till!
Viktoria Bergh

2012-08-15 @ 10:30:47
Postat av: Polisyrket

Hörde på radion att Polisen söker aspiranter, mellan den 15 Augusti-15 September kan du söka, kolla på www.polisen.se sök på Värmland. Det kommer att bli möten o förklaringar runt om i Sverige dessutom. Ös på.

2012-08-15 @ 22:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0